-
@katafractos17 said in PEUGEOT FORUM:
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Δηλαδή του λες την θερμοκρασία και το επίπεδο αέρα και το ρυθμίζει μόνο του;
Τη θερμοκρασία.
Το επίπεδο αέρα το βάζει αυτόματο. Αν θες να το αλλάξεις πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα.Ναι, έχει κάτι ρυθμίσεις που έχεις από πρίν σε τι φάση αέρα το θες, εγώ το έχω στο low, άλλωστε σε 2 λεπτά έχει πιάσει θερμοκρασία.
Φωνητικές εντολές δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, και έχω τα πάντα όλα και στο σπίτι (και Alexa και τα άλλα), μου την σπάει να μιλάω σε μηχανήματα!
Καμιά φορά το κάνω για πλάκα να εντυπωσιαστούν τα μικρά ότι "μιλάμε στο αυτοκίνητο ρομπότ"!
-
Στα ελληνικά είναι;
-
Γαλλικά μόνο, Est-ce que tu parles Français?
-
Très peu, on m'avait appris à l'école
-
-
-
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
https://www.autoblog.gr/2023/02/03/peugeot-2008-facelift-renderings/
Κοιτάξτε το σχόλιο από κάτω!
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
https://www.autoblog.gr/2023/02/03/peugeot-2008-facelift-renderings/
Κοιτάξτε το σχόλιο από κάτω!
Χαχα, εγραψε ο τυπάς
-
Είναι κουκλί το άτιμο, φωνάζει "είμαι cool 40αρης, έχω οικογένεια αλλά ψάχνω και sexy babysitter να μας φροντίζει.."
-
@v_a said in PEUGEOT FORUM:
Είναι κουκλί το άτιμο, φωνάζει "είμαι cool 40αρης, έχω οικογένεια αλλά ψάχνω και sexy babysitter να μας φροντίζει.."
Για όσους βαρέθηκαν να ανοίξουν το λινκ, κάτω από την είδηση του face lift λέει ένας:
"οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο σιγουρευομαι οτι για εναν μεσο οικογενειαρχη η καλυτερη λυση ειναι ενα υβριδικο τογιοτα.."
Τρελό κάψιμο!
Είναι ότι πρέπει, ειδικά μέσα για μένα είναι ότι καλύτερο στην mainstream αυτοκίνηση αλλά και εξωτερικά η άσκηση design κρίνεται υπέρ-επιτυχημενη.
Δεν το οδηγάω και πολύ συχνά γιατί καθημερινά παίρνω αλλά οχήματα συνήθως, αλλά να, τώρα Στούπα - Καρδαμύλη ας πούμε εδώ έχω χαρεί διαδρομές! Σου αρέσει και μόνο που βρίσκεσαι μέσα του (κάπως πρόστυχο ακούστηκε αυτό!) Και χαλαρά diesel-αρα, ότι πρέπει για οικονομικό ταξίδι και ηρεμία, αλλά με δύναμη από χαμηλά για να ανεβαίνει άνετα και κάνα βουνό!
Να δούνε τι θα αλλάξει μέσα, γιατί αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο, σίγουρα η οθόνη θα μπει καλύτερη..θα δούμε, γιατί δεν βλέπω να βγαίνει diesel, οπότε το δικό μας θα είναι συλλεκτικό! Επίσης, είναι με τις μπλε λεπτομέρειες μέσα! Αμέσως μετά η Allure άλλαξε..σούπερ συλλεκτικό, δεν έχει βγάλει ούτε μια ανάκληση! Δεν είναι σαν κάτι αλλά!
-
Καλησπέρα,
ήθελα να ρωτήσω το εξής, φαντάζομαι θα έχει τύχει και σε άλλους.Έχω το Peugeot 206, 1.4, 75hp, 2002 μοντέλο με 179000 χλμ.
Τον τελευταιο καιρό όταν πατάω συμπλέκτη να αλλάξω ταχύτητα, οι στροφές ανεβαίνουν αντί να πέφτουν, κυρίως στην 1η και 2α ταχύητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την κατανάλωση βενζίνης συν τοις άλλοις. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα; Το πήγα σε τεχνικό και μου είπε ότι ειναι παλιά η πεταλούδα του γκαζιού αλλά να μην την αλλάξω ακόμα, μόνο όταν δεν παίρνει μπροστά το αμάξι!! Και η αλήθεια είναι ότι όταν γυρίζω το κλειδί κάνει 3-4 δευτερόλπετα μέχρι να πάρει μπρος και αν αφήσω τον συμπλέκτη και δεν γκαζώσω, πάει να σβήσει.
Τι μπορεί να φταίει;
Ευχαριστώ
-
Πολύ φοβάμαι πως με την κακή φήμη του adblue δεν θα το βλέπει ο κόσμος όπως το βλέπεις εσύ.
Αυτό το θέμα του adblue τους έχει χαλάσει τη φήμη. Προσωπικά ξέρω ανθρώπους που έμαθαν για αυτό και δεν θέλουν να αγοράσουν με τίποτα psa.
Μεγάλο κρίμα διότι ως σύνολο είναι πολύ καλό
-
Επειδή το χρωστάω στο Δουβλίνο, που λέει εξυπναδούλες στα νήματα της vw
Πωλήσεις 2022 στην Ευρώπη:
Peugeot 620k, Audi 615k, bmw 647k, Mercedes 635k.Καλά vw 1.198k και toyota 767k πολύ μακριά...
Όταν λέει η Peugeot ότι θα γίνει "premium", εννοεί ότι κυνηγάει να φτάσει τα νούμερα πωλήσεων των premium εταιριών audi, bmw, mercedes?
-
Πολύ φοβάμαι πως με την κακή φήμη του adblue δεν θα το βλέπει ο κόσμος όπως το βλέπεις εσύ.
Αυτό το θέμα του adblue τους έχει χαλάσει τη φήμη. Προσωπικά ξέρω ανθρώπους που έμαθαν για αυτό και δεν θέλουν να αγοράσουν με τίποτα psa.
Μεγάλο κρίμα διότι ως σύνολο είναι πολύ καλό
Δεν θα έχουν πρόβλημα, γιατί τα ντίζελ τελειώνουν και θα τελειώσει και το άγχος τους...
-
@andya3 said in PEUGEOT FORUM:
Επειδή το χρωστάω στο Δουβλίνο, που λέει εξυπναδούλες στα νήματα της vw
Πωλήσεις 2022 στην Ευρώπη:
Peugeot 620k, Audi 615k, bmw 647k, Mercedes 635k.Καλά vw 1.198k και toyota 767k πολύ μακριά...
Όταν λέει η Peugeot ότι θα γίνει "premium", εννοεί ότι κυνηγάει να φτάσει τα νούμερα πωλήσεων των premium εταιριών audi, bmw, mercedes?
Έχουμε όμιλο εμείς! Δεν μασάμε! Στην ίδια τσέπη μπαίνουν!
-
Μα και πάλι δεύτερος είναι ο όμιλος σας πίσω από το vag group.
Λογικά λοιπόν σκεπτόμενοι, τα vw είναι καλύτερα από τα Peugeot. Αφού πουλανε περισσότερα. Κάτι θα ξέρουν αυτοί που τα αγοράζουν, δεν μπορεί.
-
Μα και πάλι δεύτερος είναι ο όμιλος σας πίσω από το vag group.
Άσχημα είναι να είναι δεύτερος;
Έχεις παίξει ποτέ τελικό στη ζωή σου; Μέχρι να φτάσεις εκεί είναι απίστευτα δύσκολα και άπειρες εμπειρίες..
Κάτσε να φορτώσει η FCA που πήγαιναν για κλείσιμο, και θα τα βρούμε όλα!
-
Όχι δεν έχω παίξει τελικό, γιατί εσύ έπαιξες τελικό σε κάτι ;
Αλλά όπως λένε στα βιβλία της ιστορίας γράφεται ο πρώτος.
Όπως λέγανε και κάποτε και οι ABBA, Ο νικητής τα παίρνει όλα, ο χαμένος στέκεται μικρός δίπλα στην νίκη του. Αυτή είναι η μοίρα του.
Δεν μου λες, τελικά είναι καλύτερα αυτοκινητα τα vw;
-
Όχι δεν έχω παίξει τελικό, γιατί εσύ έπαιξες τελικό σε κάτι ;
Αλλά όπως λένε στα βιβλία της ιστορίας γράφεται ο πρώτος.
Όπως λέγανε και κάποτε και οι ABBA, Ο νικητής τα παίρνει όλα, ο χαμένος στέκεται μικρός δίπλα στην νίκη του. Αυτή είναι η μοίρα του.
Δεν μου λες, τελικά είναι καλύτερα αυτοκινητα τα vw;
Φυσικά και έχω παίξει πολλούς τελικούς, και play off και διάφορα.
Για κάποιους είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν Golf από την δεκαετία του 80..
Η Suzuki που είναι; Πάτο;! Αξίζει για πάτο της Ευρώπης;
-
Σε τι αν επιτρέπεται; Ήσουν αθλητής;
Κατά την άποψη μου η suzuki δεν αξίζει για τελευταία αλλά ούτε και για πρώτη. Έχει ειδικό κοινό. Αλλά αυτό το υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Δηλαδή το επιχείρημα των πωλήσεων για την αξιολόγηση των αυτοκινήτων το αντικρουω ως μη λογικό όταν παραβλέπουμε άπειρους άλλους συντελεστές. Είναι απλά μια τάση της αγοράς και των χαρακτηριστικών της, και όχι τόσο ενα ποιοτικό κριτήριο του καθε οχήματος.
Εσύ αντιθέτως αν θυμάμαι σωστά το επικαλείσαι συχνά ως επιχείρημα κατά την κριτική σε ένα psa. Οπότε τώρα που δεν είναι στη πρώτη θέση η stellantis αλλά η vag για να μην είσαι ανακόλουθος των θέσεων σου θα πρέπει να παραδεχτείς πως είναι ανώτερα αυτοκίνητα, να χαρεί και ο @andya3, τον οποίο τον βλέπω για dacia.
PEUGEOT FORUM