-
Εχω δωσει απαντηση απλα θα τη γραψει ο χαρης....σου ρχεται.
Κατι για συγκρισεις με τιμες mercedes θα γραψει
-
Εχω δωσει απαντηση απλα θα τη γραψει ο χαρης....σου ρχεται.
Κατι για συγκρισεις με τιμες mercedes θα γραψει
Ανάγνωση μαθαίνουμε στο Δημοτικό.
'Δεν θεοποιω βρε τίποτα, το 2008 Allure κάνει 22.500 περίπου; δεν Υπάρχει premium Β suv με 22.500. Κ το 308 θα κάνει 20.000; δεν είναι τόσο ακριβά. Πόσο ξεκινάνε τα Mercedes; Ούτε καν κοντά..'
Λέτε συνέχεια ότι η Peugeot το παίζει premium στη τιμή, και λέω 'ούτε καν στη τιμή, υπερβολή'. Πώς μπορεί κάποιος να παρερμηνεψει τα παραπάνω; Επειδή ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω από τη Citroen τη φάγατε την εταιρία!
Ξεκάθαρα η Peugeot το παίζει VW - απλά με καλύτερα σχέδια, καλύτερα εσωτερικά και περισσότερο έξυπνη επιλογή υλικώ κατά τη γνώμη μου.
DS είναι η premium μάρκα και αυτή έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τύπου Audi μάλλον περισσότερο παρά κάτι παραπάνω. Φαντάζομαι για να καταφέρει να εδραιωθεί θα παίξει κ το παιχνίδι των τιμών, 1024 φορές τα έχουμε πει.
Κ κάποιος είπε rebranded Citroen χθες προχθές, αυτό ΗΤΑΝ η DS, τώρα είναι κανονική εταιρία και με ωραία σχέδια.
-
Και ποιος σοβαρός άνθρωπος ΜΕ ΛΕΦΤΑ και όχι με 1000 προκαταβολή και 172 δόσεις , θεωρεί πρίμιουμ το Μεγκάν με το αστέρι ή τις σειρές 1 και 2 και τα μικρά Αουντι ?
Πρίμιουμ σημαίνει να ξεκινάς εκεί που σταματάνε οι άλλοι . Οπως κάνει η Λάντ Ρόβερ . Μπορεί να είναι κινέζικη ή ό,τι άλλο , αλλά δεν μπλέκεται με την πλέμπα .
Αστέρια και προπέλες ήταν πρίμιουμ όταν τα μικρότερα αμάξια τους ήταν τα μεγάλα των άλλων . Οι κύκλοι δεν ήταν ποτέ στο ίδιο επίπεδο .
Σαν τον Αμερικάνο που πήγε στην Αουντι και είχε και Φόλκς δίπλα και του πρότεινε ο πωλητής το Φαέθων . Και του λέει θα έχω ίδιο σήμα με το Πόλο (Φοξ εκεί) ?
Και βέβαια πρίμιουμ σημαίνει να έχεις το τελευταίο μοντέλο και όχι παλιότερο της 4ετίας .
Θυμάμαι που έλεγαν κάποτε κάποιοι να πάρουν προπέλες 10ετίας . Θα λένε οι άλλοι που θα τους έβλεπαν , ότι μπορεί να το έχει από καινούργιο....
Ναι θα είχε δώσει 60000 για καινούργιο και δεν θα είχε λεφτά για να το αλλάξει 10-12 χρόνια μετά . Προφανώς είτε το πήρε μτχ , είτε φτώχυνε . Πρίμιουμ πάντως δεν ήταν...
Επί της ουσίας η Πεζώ ξεκίνησε μία διαδικασία να μπει κάτω από τα πρίμιουμ , τουλάχιστον δίπλα στην Φόλκς και αυτό το πέτυχε ήδη .
Διαβάζουμε ότι το ακριβό 2008 , πάει σφαίρα και έφερε 600 επιπλέον εργάτες στο εργοστάσιο για να βγάζουν περισσότερα .
Αρα η Αγορά που είναι ο Υπέρτατος Κριτής επιβραβεύει την Πεζό .
Τώρα αν εμάς μας πονάει , τι να κάνουμε .
Και εμένα με ενόχλησε που το εξόγκωμα στην πόρτα δεν με άφηνε να οδηγήσω το 2008 με ανοικτά γόνατα όπως θέλω , αλλά αν το 100 ντίζελ αλούρ ή κάποιο αυτόματο έκαναν 20-22000 , τότε ίσως να μην με ενοχλούσε και τόσο το εξόγκωμα .
Αλλά για το άκτιβ με ενοχλούσε .
Και τα χάτς τύπου 308 που κάνουν πάνω από 20000 επίσης με ενοχλούν . Αλλά όχι ότι θα το κράξουμε το νέο 308 επειδή κρατάει τους εξαιρετικούς κινητήρες , τα αυτόματα κιβώτια και το μοντέρνο και τεχνολογικά εξελιγμένο εσωτερικό , επειδή παραμένει ίδιο . Προφανώς συνολικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ούτε από γκόλφ , ούτε από φόκους που είναι οι κύριοι αντίπαλοι του. Μάλλον εκείνα έχουν να ζηλέψουν από αυτό .
-
Αναρωτιέμαι τι 'ενημέρωση¨ παίρνει κάποιος, όταν για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο γράφονται εκ διαμέτρου αντίθετες γνώμες...
Προφανώς αυτό δεν είναι υποκειμενικότητα...είναι τυφλός οπαδισμός επιπέδου 'ΟΣΦΠ_ΠΑΟ'...αφού δεν γίνεται ο ένας να λέει 'μαύρο' και ο άλλος 'άσπρο' και τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να μην είναι κολλημένος, αν όχι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...
Οι ανακρίβειες που γράφονται τις περισσότερες στο φόρουμ θα έλεγα ότι πιο πολύ αποπροσανατολίζουν παρά διευκολύνουν έναν υποψήφιο αγοραστή. Ο πιο ασφαλής τρόπος εξαγωγής συμπερασμάτων είναι να πιάσει κάποιος τιμόνι...
-
ρε ρε, τι κωλοχρωμα το μαύρο; γαμάτο δεν λέω, δείχνει, αλλά είμαι με μικροινες ολη μερα.
τελικά αρκετά σφιχτές αναρτήσεις+πολλαπλοί δημιουργούν μια αίσθηση εξαιρετική σε κρατήματα, στροφές με αρκετά χλμ κλπ αλλά εντός πόλης δεν είναι χαλί. 18ρες μάλλον είναι too much σαν ιδέα.
ένα άλλο που παρατήρησα, κάνει παραπανω θόρυβο όταν έχεις manual στο αυτόματο και ρελαντί στο φαναρι.(M1)
-
ρε ρε, τι κωλοχρωμα το μαύρο; γαμάτο δεν λέω, δείχνει, αλλά είμαι με μικροινες ολη μερα.
ένα άλλο που παρατήρησα, κάνει παραπανω θόρυβο όταν έχεις manual στο αυτόματο και ρελαντί στο φαναρι.(M1)
-
Το χειρότερο χρώμα είναι το μαύρο....είχα 4 αυτοκίνητα μαύρα (όχι από επιλογή) και είπα 'ποτέ ξανά'!
-
Λογικό, γιατί μπαίνει 1η (Μ1) ενώ στο αυτόματο ξεκινάει με 2α.
-
-
- Το χειρότερο χρώμα είναι το μαύρο....είχα 4 αυτοκίνητα μαύρα (όχι από επιλογή) και είπα 'ποτέ ξανά'!
Επειδη φαινεται αμεσως η βρωμια ή για αλλο λογο?
- Λογικό, γιατί μπαίνει 1η (Μ1) ενώ στο αυτόματο ξεκινάει με 2α.
Ειναι 'ιδιαιτερότητα' του μετατροπεα ροπης? Ρωταω γιατι στα μηχανικα κιβωτια,οσο εχεις πατημενο συμπλεκτη, ειτε 1η εχεις επιλεγμενη ειτε 2α δεν αλλαζει ο ηχος
-
λάσπες φαίνονται, σκόνες φαίνονται, γρατσουνιές φαίνονται. πας πλύσιμο και την επόμενη μερα δεν είναι όπως θα ήθελες. μέσα παρόμοια, το πιάνο Μπλάκ σκόνες, οθόνη κλπ.
για το κιβώτιο και εγώ δεν κατάλαβα, στο αυτόματο λέει D1 D2 etc πως ξεκινάει από 2α;
-
@The_Emperor δεν μπορεί να θεωρείται κολλημένος αυτός που δεν υποστηρίζει τυφλά ένα αμάξι επειδή το αγόρασε. Δεν νιώθω ανάγκη να δικαιολογήσω την επιλογή μου. Το 308 στην τιμή που το έδιναν ναι μεν ήταν ασυναγώνιστο γιατί έπαιρνες mid spec μια κατηγορία κάτω με τα ίδια λεφτά (17κ) αλλά δεν πάει να έχει τα θέματα του δε. Τα θέματα του αυτά αντανακλώνται σε όλη την γκάμα της Peugeot. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, οκ πρόβλημα τους.
Εγώ λοιπόν προκαλώ να πάει να οδηγήσει οποίος θέλει όποιο Peugeot θέλει με μηχανικό κιβώτιο και να έρθει εδώ να μας πει για την αίσθηση του κιβωτίου του, το feedback από το τιμόνι του, την εργονομία της καμπίνας του και τους προσφερομενους χώρους για τους πίσω, ακόμα και στο 3008 φτάνει να το συγκρίνει με αντίστοιχης κατηγορίας/τιμής όχημα. Και στο td παρακαλώ όχι 'κυρία'. Δώστου και λίγο πόνο, αμάξι τεστάρεις όχι παντόφλες θαλάσσης.
Σε δύο πράγματα βγάζω το καπέλο στην Peugeot για να τελειώνουμε με το ζήτημα. Ηχομόνωση καμπίνας - ποιότητα κύλισης το ένα, όσο δεν βρίσκεις εγκάρσιες ανωμαλίες να ακούσεις τον ημιακαμπτο να διαμαρτυρηθεί και τους κινητήρες 1,2 puretech & 1,5 BlueHDI σε όλα τους τα χαρακτηριστικά (απόδοση, κατανάλωση, ελαστικότητα). Ένα Focus ακόμα και με ημιακαμπτο στρίβει πολύ πιο πειστικά και παίρνει πολύ πιο ομαλά ανωμαλίες εγκάρσιες από το 308. Ακόμα και το Octavia του 05' χωρίς να έχω αλλάξει ακόμα ελατήρια από τα μαμά περνάει από κάθε ανωμαλία πολύ καλύτερα απ' το 308. Το Xceed αν εξαιρέσουμε το λαχάνιασμα του 1000αρι ήταν καλύτερο οδηγικά σε όλα του από το 2008. Από κιβώτια μόνο το Astra του 1999 που είχα είχε χειρότερο, ειλικρινά. Τεσπά. Ας οδηγήσει ο κόσμος back to back Peugeot και αντίστοιχα άλλου κατασκευαστή και ας βγω ψεύτης...
-
Εγώ λοιπόν προκαλώ να πάει να οδηγήσει οποίος θέλει όποιο Peugeot θέλει με μηχανικό κιβώτιο και να έρθει εδώ να μας πει για την αίσθηση του κιβωτίου του, το feedback από το τιμόνι του, την εργονομία της καμπίνας του και τους προσφερομενους χώρους για τους πίσω, ακόμα και στο 3008 φτάνει να το συγκρίνει με αντίστοιχης κατηγορίας/τιμής όχημα. Και στο td παρακαλώ όχι 'κυρία'. Δώστου και λίγο πόνο, αμάξι τεστάρεις όχι παντόφλες θαλάσσης.
Μιλας για τα τωρινα peugeot, δλδ αυτα που πωλουνται αυτη την στιγμη? Γιατι το προηγουμενο 208gti μια χαρα τιμονι ειχε και σασμαν που δεν σου δημιουργουσε κανενα προβλημα. Οπως κι η εργονομια, μια χαρα. Το δικο μου 207 δεν εχει καλο σασμαν, το rc ενος φιλου ηταν τελειο
-
Ναι φίλε μιλάω για τα τωρινά. Και για να μιλήσω έχω οδηγήσει εκτός του δικού μου και μιας κολλητής φίλης που την βοήθησα να αγοράσει αμάξι 3/4 μήνες μετά από εμάς. Αμφότεροι 308. Συν δύο διαφορετικά σε δύο διαφορετικές αντιπροσωπείες (308 puretech & BlueHDI) td. Επίσης δύο td σε 208 puretech με 100 και 130 άλογα, ένα td σε 3008 130puretech, δύο td 130αρια puretech 2008 και αρκετές φορές παλιό 208 cc με τον προβληματικό 1,6 βενζίνης της συμπαραγωγής με την BMW μιας ξαδέρφης μου. Τέλος έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα με το c4 BlueHDI 1,6 120ps (παλιός πριν τον 1,5) της δουλειάς. Όλα μηχανικά κιβώτια.
Τουλάχιστον οποίος μπορεί μόνο EAT8 στον PSA από κιβώτια. Για την ανάρτηση προσοχή στις εξόδους στροφών με καμία ανωμαλία και στις κατωφέρειες που καταλήγουν σε στροφές γιατί τα μουτράκια του 'ψαρεύουν' σχετικά εύκολα.
-
Επειδη φαινεται αμεσως η βρωμια ή για αλλο λογο?
Για εμένα για τους εξης λόγους:
- Φαίνεται η βρώμα αμέσως, το πλένεις και σε 1 ημέρα είναι σαν να είναι άπλυτο.
- Τραβάει πολλή ζέστη και στην Ελλάδα με 6 μήνες ήλιο δεν είναι αστείο 'πρόβλημα'.
- Το πιο ευπαθές χρώμα σε αράχνες, γρατσουνιες κλπ γιατί φαίνονται αμέσως.
- Δεν μου αρέσει, γιατί δεν είναι χρώμα είναι πολύ μουντό και στα περισσότερα αυτοκίνητα χάνονται οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες.
Για το κιβώτιο, μπορεί να κάνω λάθος (δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το 8αρι της Aisin). Σε όσα αυτόματα είχα εγώ, στο D το αυτοκίνητο ξεκίναγε με 2α (ακόμα και στο 4τάχυτο ZF της e36). Με 2α έχει λιγότερη αντίσταση ο μετατροπέας και άρα ο κινητήρας 'ζορίζεται' λιγότερο για να διατηρήσει το ρελαντί άρα κάνει και λιγότερο θόρυβο.
-
Σχεδόν το σύνολο των αυτόματων κιβωτίων είτε πρόκειται για κιβώτια με μετατροπέα ροπής είτε διπλού συμπλέκτη στην εκκίνηση επιλέγουν την πρώτη σχέση. Εξαιρούνται κάποια με πολύ κοντή πρώτη, τα οποία την επιλέγουν κυρίως με εμπλοκή τετρακίνησης, καθώς και παλαιότερα κάποια μοντέλα πολλών κυβικών. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικά ολισθηρού τερραίν π.χ. πάγο τότε επιλέγεται μεγαλύτερη σχέση. Στη θέση Ν απλώς η μετάδοση απεμπλέκεται από τον κινητήρα, έτσι μειώνονται οι θόρυβοι και οι κραδασμοί.
-
τελικά αρκετά σφιχτές αναρτήσεις+πολλαπλοί δημιουργούν μια αίσθηση εξαιρετική σε κρατήματα, στροφές με αρκετά χλμ κλπ αλλά εντός πόλης δεν είναι χαλί. 18ρες μάλλον είναι too much σαν ιδέα.
Είδα σήμερα ένα (καθαρό) μαύρο 508 στην Βουλιαγμένης, δε μπόρεσα να διακρίνω αν ήταν allure ή gt line. Είναι απίστευτα όμορφο και επιβλητικό σε αυτό το χρώμα. Αψεγάδιαστο σαν γλυπτό, δυναμικό και σύγχρονο σχήμα. Ένα ελάττωμα του βρήκα μόνο, ότι μια που το βλέπεις και μια που αντιλαμβάνεσαι ότι του λείπουν καμιά εκατοστή άλογα που θα του ταίριαζαν γάντι με τέτοια εμφάνιση.
Το πιο δύσκολο χρώμα είναι το μαύρο στην συντήρηση. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ.. Από την άλλη έχω την πολυτέλεια να φροντίζω τα αυτοκίνητα μου μόνος μου , πλύσιμο κτλ. θα σου πρότεινα αν δε το έχεις κάνει ήδη , να το κερώσεις και να έχεις και ένα quick detailer απο κοντά. Θα εκπλαγείς με τα αποτέλεσμα και πόσο εύκολα θα το συντηρείς. Είπες για πανί μικροινών κτλ, ελπίζω να μη τρίβεις την σκόνη με το πανί όσο καλό και αν είναι απευθείας στο βερνίκι. Σωστά ? Θέλει διαδικασία πρωτού ακουμπήσουμε οτιδήποτε στην λαμαρίνα
-
Για την ανάρτηση προσοχή στις εξόδους στροφών με καμία ανωμαλία και στις κατωφέρειες που καταλήγουν σε στροφές γιατί τα μουτράκια του 'ψαρεύουν' σχετικά εύκολα.
Λοιπόν πριν καναδυο βδομάδες οδηγούσα Εγνατία και ήμουν πάνω σε γέφυρα στην οποία έκανες 180 μοίρες στροφή δεξιά με κατωφερεια,ήμουν με 110 χιλιόμετρα και όπως κρατούσα το τιμόνι σταθερά πέσαμε στη λακουβα που έλειπαν τα πλαστικά/σίδερα της ένωσης στην έξοδο της γέφυρας.Μας πέταξε αριστερά που νομίζω αν ήμουν στην αριστερή λωρίδα θα είχα φύγει στο διαχωριστικό πάνω.Σ αυτό τώρα δε γνωρίζω αν φταίει ο ημιακαμπτος του 2008.
Πάντως αν έτρεχα παραπάνω θα είχα σκοτωθεί πιστεύω.
Επίσης μπορεί ένα τέτοιο τράνταγμα να δημιουργήσει πρόβλημα στην ευθυγράμμιση του αμαξιού;
-
bolt wrote:
Είδα σήμερα ένα (καθαρό) μαύρο 508 στην Βουλιαγμένης, δε μπόρεσα να διακρίνω αν ήταν allure ή gt line. Είναι απίστευτα όμορφο και επιβλητικό σε αυτό το χρώμα. Αψεγάδιαστο σαν γλυπτό, δυναμικό και σύγχρονο σχήμα. Ένα ελάττωμα του βρήκα μόνο, ότι μια που το βλέπεις και μια που αντιλαμβάνεσαι ότι του λείπουν καμιά εκατοστή άλογα που θα του ταίριαζαν γάντι με τέτοια εμφάνιση.
Το πιο δύσκολο χρώμα είναι το μαύρο στην συντήρηση. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ.. Από την άλλη έχω την πολυτέλεια να φροντίζω τα αυτοκίνητα μου μόνος μου , πλύσιμο κτλ. θα σου πρότεινα αν δε το έχεις κάνει ήδη , να το κερώσεις και να έχεις και ένα quick detailer απο κοντά. Θα εκπλαγείς με τα αποτέλεσμα και πόσο εύκολα θα το συντηρείς. Είπες για πανί μικροινών κτλ, ελπίζω να μη τρίβεις την σκόνη με το πανί όσο καλό και αν είναι απευθείας στο βερνίκι. Σωστά ? Θέλει διαδικασία πρωτού ακουμπήσουμε οτιδήποτε στην λαμαρίνα
δεν είμαι γνώστης, νεράκι λίγο σε μικροινες και ένα πέρασμα π.χ πίσω μέρος όταν περιμένω κάπου να τελειώσει το παιδί. είναι λάθος;
έχω σκοπό να πάω σε ένα μαγαζί να μου προτείνουν κάνα δυο πράγματα και για διατήρηση.
για τα άλογα συμφωνώ, είναι ξεκάθαρα στημένο στα μάτια μου είτε για δίλιτρο ντίζελ είτε στα 225 βενζίνη. όμως και ξεφεύγουν σε τιμές, όπου λογικά αγοράζεις κάτι άλλο αλλά και είναι πως το βλέπεις. αν το κοιτάς ως ένα οικογενειακό με σπορεμφανιση και ο 1,5 κάνει την δουλειά.
-
@Parikon ναι σαφώς παίζει ρόλο η ανάρτηση και το ελαφρύ/ασαφές σύστημα διεύθυνσης. Δώσε όμως βάση και στην σωστή παρατήρηση του @Lap. Εσυ έχεις έναν ακόμα παράγοντα μείον στην εξίσωση, το υψηλότερο κέντρο βάρους. Όλα τα suv θέλουν μια έξτρα προσοχή. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίο έβγαλα εκτός από τις επιλογές μου όλα τα suv με μόνη εξαίρεση (ελάχιστα ποσοστά) το νέο Kuga. Εκτός του Xceed κανένα από τα αρκετά suv που πήρα td δεν ταίριαξε με το οδηγικό μου προφίλ. Το Kuga δεν το έχω οδηγήσει ακόμα.
-
Δυστυχώς ναι είναι λάθος αυτό αν έχεις όρεξη μπορείς να δεις μερικά βίντεο στο YouTube.
Pan the organizer, forensic detailing channel είναι κάνα δύο που παρακολουθώ. Έχει και άλλους εννοείται.
Δες κι αυτο απο meguiars
-
Δυστυχώς ναι είναι λάθος αυτό αν έχεις όρεξη μπορείς να δεις μερικά βίντεο στο YouTube.
Pan the organizer, forensic detailing channel είναι κάνα δύο που παρακολουθώ. Έχει και άλλους εννοείται.
Δες κι αυτο απο meguiars
+1 για τον forensic, τον pan δε τον πολυπροτιμώ γιατί κάνει πολύ promo αλλα και απο εκεί μαθαίνεις αρκετά.
Πρέπει άμεσα να το κερώσεις το αμάξι. Θα γίνει η ζωή σου πολύ πιο εύκολη στην συντήρηση σύν την προστασία. 20 λεπτά δουλειά είναι σε καθαρό αυτοκίνητο.
-
@The_Emperor δεν μπορεί να θεωρείται κολλημένος αυτός που δεν υποστηρίζει τυφλά ένα αμάξι επειδή το αγόρασε. Δεν νιώθω ανάγκη να δικαιολογήσω την επιλογή μου. Το 308 στην τιμή που το έδιναν ναι μεν ήταν ασυναγώνιστο γιατί έπαιρνες mid spec μια κατηγορία κάτω με τα ίδια λεφτά (17κ) αλλά δεν πάει να έχει τα θέματα του δε. Τα θέματα του αυτά αντανακλώνται σε όλη την γκάμα της Peugeot. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, οκ πρόβλημα τους.
Σε δύο πράγματα βγάζω το καπέλο στην Peugeot για να τελειώνουμε με το ζήτημα. Ηχομόνωση καμπίνας - ποιότητα κύλισης το ένα, όσο δεν βρίσκεις εγκάρσιες ανωμαλίες να ακούσεις τον ημιακαμπτο να διαμαρτυρηθεί και τους κινητήρες 1,2 puretech & 1,5 BlueHDI σε όλα τους τα χαρακτηριστικά (απόδοση, κατανάλωση, ελαστικότητα). Ένα Focus ακόμα και με ημιακαμπτο στρίβει πολύ πιο πειστικά και παίρνει πολύ πιο ομαλά ανωμαλίες εγκάρσιες από το 308. Ακόμα και το Octavia του 05' χωρίς να έχω αλλάξει ακόμα ελατήρια από τα μαμά περνάει από κάθε ανωμαλία πολύ καλύτερα απ' το 308. Το Xceed αν εξαιρέσουμε το λαχάνιασμα του 1000αρι ήταν καλύτερο οδηγικά σε όλα του από το 2008. Από κιβώτια μόνο το Astra του 1999 που είχα είχε χειρότερο, ειλικρινά. Τεσπά. Ας οδηγήσει ο κόσμος back to back Peugeot και αντίστοιχα άλλου κατασκευαστή και ας βγω ψεύτης...
Για να μιλήσω αυστηρά οδηγικά, το focus είναι ξεκάθαρα ανώτερο αμάξι από το 308. Από εμφάνιση και σχεδίαση τόσο μέσα όσο και έξω μάλλον υπερτερεί το 308 αν και είναι και υποκειμενικό αυτό. Σε ποιότητα εσωτερικού δεν πιστεύω ότι έχουν σημαντικές διαφορές. Αυτή είναι η δική μου γνώμη προσπαθώντας να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.
PEUGEOT FORUM