-
-
-
ναι, θέλει να δει αριθμ πλαισίου και μετά να δούμε τι θα γίνει. στα λεντ που με καίει πιο πολύ θα του πω για προτζεκτορα+cunbus? να αναφέρω κάτι άλλο; δεν το κατέχω καθόλου με τα φώτα και θέλω να βάλω κάτι αξιόπιστο. νομίζω η μάρκα που έχει η πεζω είναι valeo.
-
ναι, θέλει να δει αριθμ πλαισίου και μετά να δούμε τι θα γίνει. στα λεντ που με καίει πιο πολύ θα του πω για προτζεκτορα+cunbus? να αναφέρω κάτι άλλο; δεν το κατέχω καθόλου με τα φώτα και θέλω να βάλω κάτι αξιόπιστο. νομίζω η μάρκα που έχει η πεζω είναι valeo.
-
Απίστευτο concept!
https://www.peugeot.gr/brand-and-technology/concept-cars/peugeot-rifter-4x4-concept.html
Σιγά μην βγάλουν οχήματα ουσίας σε λογικές τιμές...
Θυμίστε μου γιατί δεν επιτρέπεται να έχουμε ιχ pickup?
-
Θυμίστε μου γιατί δεν επιτρέπεται να έχουμε ιχ pickup?
Μια χαρά μπορούμε να έχουμε ΙΧ pickup!
Αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε σαν ιδιώτες είναι τις φορολογικές ελαφρύνσεις του αγρότη - επαγγελματία στην αγορά και τη χρήση των pickup. Όταν λοιπόν πας σαν ιδιώτης να αγοράσεις 'βεράντα' (ετσι λέει το αγροτικό του ο κουμπάρος) και δεις πόσο θα σου στοιχίσει στην αγορά και τη χρήση (είναι πολλά τα κυβικά Άρη, ΜΟΥΧΑΧΑ) το προνόμιο της τετρακίνησης με πίσω σούστες, απλώς θα κάνεις μεταβολή...
-
Εχθές έβλεπα βιντεάκια ενός μηχανικού για διάφορα θέματα με τελευταίο το σωστό στρώσιμο του κινητήρα. Γενικά το λενε, το είπε και αυτός οπότε σήμερα έκλεισα ραντεβού για πρόωρη αλλαγή λαδιών/φίλτρου (6700χλμ, δύο μεγάλα ταξίδια). Ο υπάλληλος επέμενε ότι είναι περιττό αλλά δεν τον άκουσα. Είμαι υπερβολικος; Το αμάξι θα κάνει και άλλο μεγάλο ταξίδι μέσα στον Αύγουστο και έχει ετήσιο πρώτο σερβίς Δεκέμβριο.
-
Υπερβολή για 3-4 μήνες τώρα..και εγώ είχα πάει να αλλάξω στα 5.000 και επέμεναν τα παιδιά εκεί οτι τσάμπα θα πετάξω τα λεφτά.
Αν νιώθεις καλύτερα κάνε το βέβαια, 120 σου είπαν;
-
Δεν μου είπαν ακόμα τίποτα, Παρασκευή μεσημέρι είναι το ραντεβού, θα σας πω όταν το κάνω κόστος. Αν κρίνω όμως ότι ζήτησαν 125€ για να περάσουν λασπωτηρες μπρος πίσω, λογικό μου ακούγεται τα 120€ για λάδια φίλτρο...
-
εντελως υπερβολη, φαε πιτογυρα ινστέντ ή παρε δωρακι για τη σπάουζε και μπορει να δωσει εκεινο που δεν δινει
εχω 'στρωσει' μια 20αδα, με πρωτη αλλαγη οταν ελεγε ο κατασκευαστης, ρεκορ ειχε η delta 1.8 di turbo, στα 35000. προβλημα ουδεποτε και ο κινητηρας να αστραφτει.
-
Στο 508 ντιζελ μου ειπε, 1ο 15κ χλμ, μετα καθε 20 νομιζω με κοστος 200+ ευρα.
Δν ξερω κοστος σερβις για πετρελαια αλλα μου φανηκε τσιμπημενο. Οποτε λογικα θα μεινω στα 60κ εγγυηση που δινουν και οχι επεκταση 80 η 100κ.
3 σερβις ειναι, και μετα θα το πηγαινω αλλου.
Καντο να χεις το κεφαλι σου ησυχο, αν και πιο πολυ ψυχολογικο ειναι χρηστο.
-
Ναι άλλο αυτό με τα χιλιόμετρα. 20κ λέει. Προφανώς υπάρχει υποβόσκον ένα 'ή 1 έτος' καθώς στην περίπτωση μου και με το 3ο ταξίδι δύσκολα θα πιάσω τα 10.000 στο έτος. Τεσπά ναχαμε να λέγανε, για εμένα ακόμα και 35κ να πούνε στο έτος επάνω θα το πάω για σέρβις και ας έχω 9000χλμ. Φυσικά ως επί το πλείστον το πρόωρο που θα κάνω είναι ψυχολογικό ίσως όχι ουσιαστικό όπως το λέτε. Πάντως ακούγεται πολύ έξω. Όχι μόνο από τους 'ψείρες'...
-
Ή ένα έτος. Στο C3 κάνω πριν τα ΚΤΕΟ, κάθε 2 δηλαδή γιατί κάνω λίγα χλμ.
-
@Dublin εγώ ακόμα και στο Octavia που είναι 15 ετών ετήσιο σέρβις δεν έχω αφήσει. Αυτό που έκανε ο μάστορας είναι να μου μεταθέσει δύο φορές τα τελευταία 6 χρόνια το μεγάλο σέρβις ένα έτος μετά λόγο λίγων χιλιομέτρων. Δηλαδή έκανε δύο μικρά σερί.
-
@Sabas_Thess Λογικα βαζουν Total που συνιστά η Peugeot. Κοιτα να σου βαλουν το 0-30 (ineo first λεγεται) και οχι το 5-30 .
-
Δν ξερω κοστος σερβις για πετρελαια αλλα μου φανηκε τσιμπημενο.
Θα είναι ακριβά τα μπουζί φαίνεται...
-
bolt wrote:
Δν ξερω κοστος σερβις για πετρελαια αλλα μου φανηκε τσιμπημενο.
Θα είναι ακριβά τα μπουζί φαίνεται...
harisma23 πες μου ότι κάνεις πλάκα για τα μπουζί, σε παρακαλώ!!!!
-
Προφανέστατα, εξ'ου και η φατσούλα!
-
nickthetrib wrote:
Προφανέστατα, εξ'ου και η φατσούλα!
Έχουμε διαβάσει πολλά κουλά σε αυτό το φόρουμ, Φάνη.
ΟΚ, οχι από το harisma23, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!
-
@Sabas_Thess Λογικα βαζουν Total που συνιστά η Peugeot. Κοιτα να σου βαλουν το 0-30 (ineo first λεγεται) και οχι το 5-30 .
Σωστό αυτό, ΜΟΝΟ το 0-30 στο συγκεκριμένο αμάξι. Και αν μπορείς να σου βάλουν Yacco αντί για Total, ακόμη καλύτερη.
PEUGEOT FORUM