-
Α ρε φουκαρα lap , η ανισοπεδη ντισκο ηταν το hit του περασμενου καλοκαιριου , εισαι ενα χρονο πισω .
Σηκωσε το κεφαλι απο τα λογιστικα βιβλια
Βασικα μου φαινεται περιεργο που δεν εχεις καψει ακομα εγκεφαλο .
Λοιπον αφου δουλευεις απο το σπιτι .
Προτεινω
Καντην για ήπειρο που σου αρεσει .νοικιασε σεζον ενα σπιτακι μακρια απο πολυβουες παραλιες , σε ενα χωριο με δροσια να σου ερθει και φτηνα .
Οποτε γουσταρεις θαλασσα θα κατεβαινεις και θα νοικιαζεις βαρκακι (δεν χρειαζεται διπλωμα ) και θα πηγαινεις σε παραλιες απομερες χωρις προσβαση απο στερια , εχει χιλιαδες τετοιες .
Θα εχεις φαγητα ποτα μαζι μουσικη στο κινητο (χωρις ηχεια) και παρε και τα κομικς του παν παν , βασικα μονο κομικς στις παραλιες , οχι σαν ενα φιλο που ειχε παρει το εκρεμες του φουκω .
Και το βραδυ ερωτικα κομικς αγκαλια με την κοπελλια σου και να τα εφαρμοζετε.
Αν και δεν φανταζομαι να εχεις διαβασει κομικς στην ζωη σου , ποσο μαλλον manga .
Κουιζ corto maltese τι ειναι; -
Ααα όλα και όλα, δεν είμαι beta tester. Αφήνω να το ακούσουν οι αλλοι πρώτα και μετά το ακούω και εγώ.
Αυτό με την βάρκα το σκέφτομαι χρόνια τώρα. Ένα ωραιο φουσκωτό και να πηγαίνεις σε παραλίες να κανεις βουτιές μακριά από Μπίτς μπαρς και βλακες. Τους βλέπω στο YouTube και ζηλεύω.
Ποια κόμιξ;;; πολιτικοοικονομικές αναλύσεις διαβάζω. Με αυτά ευχαριστιέμαι τα τελευταία έτη.
Να έχω λεφτά να διαβάζω τέτοια χωρίς άγχος πως και που να ζήσω και τι άλλο;;;
Πολύ δύσκολα να διαβασω λογοτεχνία
Άντε παλιότερα διάβαζα bell.
Δεν εχω λεφτά για εξοχικό.
Εδώ δεν έχω δικό μου σπίτι, εξοχικό θα νοικιάζω;;;Δεν τον ξέρω τον κύριο, είδα πως είναι κομιξ
-
-
Συνήθως επειδή κάνω μεγάλα ταξίδια η πηγαίνω στη δουλειά, βάζω κάποιο κομμάτι ανεβαστικό, κομμάτια που φτιάχνουν τη διάθεση όταν πάω για δουλειά και στα ταξίδια, κομμάτια τα οποία είναι ρυθμικά, για να με κρατούν σε εγρήγορση. Αυτά τα κομμάτια είτε είναι ροκιές (Deep Purple, Black Sabbath), ίσως λίγο Metal στυλ Megadeth, Accept, Saxon είτε ποπ κομμάτια της δεκαετίας του 80, Ελληνικού & ξένου ρεπερτορίου, αρκεί να είναι κομμάτια με χορευτική διάθεση για να με κρατάνε σε εγρήγορση, κοινώς, ακούω μπιτάκια.
Ανάλογα με τα κέφια και το ρεπερτόριο που ακούγεται στο αμάξι.
-
-
Φανη ακούς τέτοια για ηρεμία και ψηφίζεις ΚΚΕ επειδή αγαπάς τις πολιτικές της Θάτσερ ενώ θαυμάζεις και τον Τζήμερο.
Σε παω!
-
@lap said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Φανη ακούς τέτοια για ηρεμία και ψηφίζεις ΚΚΕ επειδή αγαπάς τις πολιτικές της Θάτσερ ενώ θαυμάζεις και τον Τζήμερο.
Σε παω!
Σε ευχαριστώ!!
Τζήμερος και Θάτσερ έχουν παρόμοια πολιτική. ΚΚΕ έχω εξηγήσει γιατί ψηφίζω και δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Όσο υπήρχε ο Τζήμερος, αυτόν ψήφιζα.
-
-
Δεν στέκει με το οδήγημα, το κοιμήσου αγγελούδι μου, αφού αγγελούδι γίνεσαι μετά τον ύπνο...
-
@criuser said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Δεν στέκει με το οδήγημα, το κοιμήσου αγγελούδι μου, αφού αγγελούδι γίνεσαι μετά τον ύπνο...
-
Χριστέ μου...
edit: το "Progenies..." έχει ένα από τα καλύτερα video clip (όχι το Live) για metal κομμάτια.
-
@bassstarlet said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
edit: το "Progenies..." έχει ένα από τα καλύτερα video clip (όχι το Live) για metal κομμάτια.
Συμφωνώ!
-
Η μουσική που εχω καταλήξει να ακούω συνέχεια είναι η μουσική των '70ς ΄80ς , φουλ στο νόημα φούλ στο ηχόχρωμα αν εχεις καλό σύστημα αλλα επειδή θα παιζόταν κυρίως στα FM ακούγεται καλά και απο τα απλά ηχεία του YC ...
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν εχω κολλήσει με τους STYX και λόγω συζήτησης για τις απολαβές ,την ακρίβεια, τα ακίνητα και το ΠΑΣΟΚ το παρακάτω τραγούδι είναι επίκαιρο ...
pieces of eight ήταν το ασημένιο νόμισμα της ισπανικής αυτοκρατορίας , όπως λέμε τα τριάντα αργύρια αγόρασαν μια θηλειά στο λαιμό έτσι και το ψάξιμο για τα λεφτόδεντρα δεν βγαίνει σε καλό... ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ
-
@fanis75 said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Σε ταξίδι για να ειμαι χαλαρός ακούω τέτοια:
αν σ αρεσει το συμφωνικό μπλακ μεταλ (ελπιζω να επιασα το ειδος σωστα και να μην μου την πεσει αγρια καποιο μεταλο τα οποια πολυ τα εκτιμαω αλλα δεν πολυκαταλαβαινω) ισως σ αρεσουν και οι εγχωριοι σεπτικ φλεσ
https://www.youtube.com/watch?v=qFkkSDIkA4Y
πολύ μελωδικοί και αψογα μπρουταλ φωνητικα.Και επειτα οι (κορυφες παγκοσμια στο ειδος τους) ροτινγκ κραιστ
Youtube Videoωστοσο εγω σ αυτοκινητο δεν θ ακουγα τετοια. Κοβονται στο σεκιουριτι τσεκ.
-
@williamg said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
ισως σ αρεσουν και οι εγχωριοι σεπτικ φλεσ
Και επειτα οι (κορυφες παγκοσμια στο ειδος τους) ροτινγκ κραιστωστοσο εγω σ αυτοκινητο δεν θ ακουγα τετοια. Κοβονται στο σεκιουριτι τσεκ.
Τους γνωρίζω αμφότερους και μου αρέσουν! Γενικά ακούω αρκετά ήδη μέταλ (μόνο μέταλ όμως).
Στο αυτοκίνητο μόνος μου φυσικά (ή με τον γιο μου). Με τν γυναίκα πέφτει λογοκρισία.
-
-
This post is deleted!
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ