-
Do not feed the troll!!!
-
Χαχα όλοι οι butt-hurt !!!
@harisma23 said in Alfa Romeo:
Cholo, βρίσκεσαι σε λεκτική αντιπαράθεση με το Δία, σχετικά με τα κέρδη ή ζημιές της AR. Ο Δίας παρέθεσε ένα άρθρο που μιλάει για κέρδη. Κι εσύ τον εγκαλείς γιατί δεν παρέθεσε νούμερα, ενώ αρνείσαι να παραθέσεις τα δικά σου στοιχεία που θα τεκμηριώσουν την άποψη σου.
Πέρα από το αν τελικά έχεις δίκιο ή όχι επί της ουσίας (δηλαδή των ζημιών της AR) είναι πραγματικά ακατανόητος ο τρόπος σκέψης σου...
Για να σου απαντήσω στην απορία
ο λόγος που ζητάω νούμερα κερδοφορίας είναι πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κερδοφορία για τα ετήσια αποτελέσματα του 2021.
Δεν επιβεβαιώνεται η «είδηση» πουθενά .
Ούτε από τον Τσεο που θα έκανε τούμπες τώρα.Και επειδή το άρθρο ανήρτησε στους 4Τ ο υπογράφων κ. Χρήστος Αποστολόπουλος
δεν είναι δύσκολο να τον καλέσει κάποιος να εξηγήσει αν η «κερδοφορία» που εννοεί, αναφέρεται στην ετήσια βάση του 2021 καθώς και την πηγή που επικαλείται.Δεν είναι δύσκολο. Εδώ είναι το φόρουμ του περιοδικού λέει.
-
Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας. Επιμένεις να εγκαλείς τους πάντες να παρουσιάσουν στοιχεία και νούμερα, μέχρι και τον αρθρογράφο των 4Τ που δεν συμμετέχει στην κουβέντα, αλλά θέλεις να τον καλέσουμε να εξηγήσει! Από την άλλη εσύ από τη δική σου πλευρά δεν έχεις παρουσιάσει κανένα στοιχείο, αφήνοντας στην ουσία τη δήλωση που έκανες στον αέρα. Κάτι λείπει...
-
Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας. Επιμένεις να εγκαλείς τους πάντες να παρουσιάσουν στοιχεία και νούμερα, μέχρι και τον αρθρογράφο των 4Τ που δεν συμμετέχει στην κουβέντα, αλλά θέλεις να τον καλέσουμε να εξηγήσει! Από την άλλη εσύ από τη δική σου πλευρά δεν έχεις παρουσιάσει κανένα στοιχείο, αφήνοντας στην ουσία τη δήλωση που έκανες στον αέρα. Κάτι λείπει...
Στα αλήθεια κάτι λείπει, να το ψάξεις γατί είναι ακατανόητος ο τρόπος σκέψης.
Κι επειδή μπορεί να κατανοηθεί με ένα τρόπο
αφού φιλοξενεί το περιοδικό, δεν είναι δύσκολο.
Καλέστε τον υπογράφοντα και θα σας εξηγήσει τί εννοεί στο κείμενό του.Πώς συμβαίνει αυτό στις ειδήσεις της Alfa romeo, στρατός κανονικός (όχι για το Δία LOL)...
-
Μας κάνουν κυβερνοεπίθεση οι Ρώσοι σήμερα? Στρατιές Trolls -Ούνων - Βησιγότθων κατέκλυσαν το site...
-
@cholo said in Alfa Romeo:
Καλέστε τον υπογράφοντα και θα σας εξηγήσει τί εννοεί στο κείμενό του.Πώς συμβαίνει αυτό στις ειδήσεις της Alfa romeo, στρατός κανονικός (όχι για το Δία LOL)...
Έλα πες την αλήθεια τώρα. Τρολάρεις, ε;
Να καλέσουμε τον υπογράφοντα, ε; Μας το χρωστάει ή το χρωστάει προσωπικά σε σένα;
Μήπως να στήσουμε και κανά λαϊκό δικαστήριο και να τον καλέσουμε σε απολογία;Από την άλλη, εγώ σε καταλαβαίνω. Έχεις τεκμηριώσει τόσο καλά την άποψη σου, με νούμερα και αδιάσειστα στοιχεία, που σε πνίγει το δίκιο σου. Από τη μία ο Δίας κι ο αρθρογράφος, από την άλλη ο στρατός των αλφίστι, πόσο να αντέξεις;
-
Έλα πες την αλήθεια τώρα. Τρολάρεις, ε;
Να καλέσουμε τον υπογράφοντα, ε; Μας το χρωστάει ή το χρωστάει προσωπικά σε σένα;
Μήπως να στήσουμε και κανά λαϊκό δικαστήριο και να τον καλέσουμε σε απολογία;Από την άλλη, εγώ σε καταλαβαίνω. Έχεις τεκμηριώσει τόσο καλά την άποψη σου, με νούμερα και αδιάσειστα στοιχεία, που σε πνίγει το δίκιο σου. Από τη μία ο Δίας κι ο αρθρογράφος, από την άλλη ο στρατός των αλφίστι, πόσο να αντέξεις;
καλά κρασιά...
ελπίζω να είσαι ανήλικος γιατί για ενήλικος δε δικαιολογείται η τρικυμία... -
ελπίζω να είσαι ανήλικος γιατί για ενήλικος δε δικαιολογείται η τρικυμία...
Ε, με αυτά που γράφεις πως να μη σε αγαπήσω. Και (πολλά) χρόνια μου έκοψες και επιβεβαιώνεις πόσο σημαντικός είσαι για το forum, αλλά και για μένα προσωπικά.
Θέλω να γεράσουμε μαζί και να σε διαβάζω κάθε μέρα εδώ μέσα!
-
μην μου ανησυχείς
είσαι όσο δείχνεις
μα όμως ε....
χαχαχα -
Η αλήθεια είναι ότι ούτε 40 μέρες δεν έχεις από τότε που μπήκες στο forum και ήδη έχεις εντυπωσιάσει με τη διαλεκτική ευχέρεια και την αναλυτική ικανότητα που έχεις. Βλέπω μεγάλο δρόμο μπροστά σου...
-
Αν ακόμη αναρωτιέστε γιατί η άλφα ζήλεψε την τύχη της Πεμβέ, θα σας πω μερικά νουμεράκια. Πέρισυ η μισητή Πεμβέ έχωσε στην αγορά 2,5 μιλιούνια ιχ μαζί με τα μίνια. Ήτοι ...45 φορές περισσότερα από τους μιλανέζοι. Οι οποίοι μιλανέζοι το 1986 όταν εξαγοράστηκαν από τους φιατάκηδες πούλαγαν σκσρτα 200.000 τεμάχια το χρόνο και η πεμβέ περί τα διπλάσια. Αυτό ήταν το χαίρι της νέας διεύθυνσης 35 χρόνια τώρα.
-
Η αλήθεια είναι ότι ούτε 40 μέρες δεν έχεις από τότε που μπήκες στο forum και ήδη έχεις εντυπωσιάσει με τη διαλεκτική ευχέρεια και την αναλυτική ικανότητα που έχεις. Βλέπω μεγάλο δρόμο μπροστά σου...
μαζί μου ασχολείσαι...
-
Καλά το ότι η Alfa είναι εδώ και χρόνια σαν την Ολυμπιακή, είναι δεδομένο..
Από εκεί και πέρα ο cholo παίζει αντιποδόσφαιρο σα τον Simeone
-
Όσον αφορά τη σύγκριση της AR με την bmw, που σε πολλούς φαίνεται αστείο (και σε μένα).
Λοιπόν έχω διαβάσει σε συνεντεύξεις στελεχών της Stellantis την μάλλον εξωφρενική τους θεωρία για όταν θα επικρατήσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ποιά είναι αυτή?
Ότι θα εξουδετερωθεί η τεχνολογική υπεροχή των Γερμανών, τα αυτοκίνητα πλέον θα είναι πάνω-κάτω ίδια, δεν θα βασίζονται στις επιδόσεις τους κλπ και το κύριο κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου θα είναι η ομορφιά και το design, μαζί με κάτι άλλες σάλτσες όπως πρακτικότητα, lifestyle κλπ.
Άρα σου λέει η Stellantis, εγώ θα πετάξω το '27 μια ηλεκτρική ομορφιά AR στην αγορά, με διαστάσεις παρόμοιες της X5 και θα πω ότι ανταγωνίζομαι την ηλεκτρική X5.
Εσείς το πιστεύετε? Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο? Εγώ λέω ευσεβείς πόθοι...
Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν άλλη επιλογή. Τι να την κάνουν την AR, Peugeot No.2 να ανταγωνίζεται την vw? Θα αποδημήσει μια ώρα αρχύτερα. Οπότε τα παίζουν όλα για όλα και ή ταν ή επί τας...Καλού κακού να κρατάμε και καμιά φωτό από τις AR που θα κυκλοφορούν κατά καιρούς. Για συλλεκτικούς λόγους ρε παιδί μου, να τις δείχνουμε στα εγγόνια μας...
-
@mastoras78 said in Alfa Romeo:
Καλά το ότι η Alfa είναι εδώ και χρόνια σαν την Ολυμπιακή, είναι δεδομένο..
Από εκεί και πέρα ο cholo παίζει αντιποδόσφαιρο σα τον Simeone
όχι και αντιποδόσφαιρο...
κοίτα ξεκίνησα να ζητάω μια έγκυρη πηγή
και αυτό θα ήταν όλοΔιεγράφησαν προσβλητικές απόψεις κατά των συνομιλητών. Δέχεστε προειδοποίηση. Την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή. {Admin}
-
@andya3 said in Alfa Romeo:
Ότι θα εξουδετερωθεί η τεχνολογική υπεροχή των Γερμανών, τα αυτοκίνητα πλέον θα είναι πάνω-κάτω ίδια, δεν θα βασίζονται στις επιδόσεις τους κλπ
Οδηγικά (επιδόσεις, στρίψιμο) οι σημερινές Alfa είναι στην κορυφή των κατηγοριών τους, όχι το αντίστροφο.
-
Υπάρχει η θεωρία που λέει ότι με την ηλεκτρική εποχή οι παραδοσιακοί κατασκευαστές θα χάσουν έστω λίγο από την υπεροχή τους. Γιατί σου λέει θα ξεφυτρώνουν και κάποιοι καινούργιοι. Το βλέπουμε με Τέσλα, αλλά και μερικούς άλλους π.χ. ρίβιαν, αλλά και με την πληθώρα των κινέζοι που εποφθαλμιούν το άνοιγμα της αγοράς αλλά και να εκμεταλευτούν τη φαινομενική προσκόλληση των παραδοσιακών στις παλιές συνταγές τους και στο έλλειμμα παραγωγής μπαταριών στην ευρώπη που θα αργήσει να αλλάξει.
-
Αντια, με εκπλησεις για δευτερη φορα με την αστοχια σου. Σε αλλο νημα αμφισβητησες την αξιοπιστια των Τουοτα και τωρα σου φαινεται αστεια η συγκριση ΑR με BMW.
Τι να πω... -
@spi_duster said in Alfa Romeo:
Αντια, με εκπλησεις για δευτερη φορα με την αστοχια σου. Σε αλλο νημα αμφισβητησες την αξιοπιστια των Τουοτα και τωρα σου φαινεται αστεια η συγκριση ΑR με BMW.
Τι να πω...Φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να πεις τη δική σου πρόβλεψη για το μέλλον της αγαπητής AR και την άποψή σου γιατί δεν είναι αστεία η σύγκριση AR και BMW. Τόσο απλά...
-
Μη γραφεις οτι φανταζεσαι. Τοσο απλα.
Alfa Romeo