-
@cholo said in Alfa Romeo:
@realzeus said in Alfa Romeo:
@cirus said in Alfa Romeo:
H Alfa; Πέρυσι κερδοφόρα; Για πείτε και πόσα ήταν τα κέρδη...
Fake news.Επί δεκαετίες αυτό που γίνεται είναι πως είναι ζημιογόνα.
Και παλαιότερα ακόμα, πάλι ζημιογόνα ήταν.
Μέχρι που στο τέλος κατά καιρούς περνούσε στο ιταλικό δημόσιο.
Στο τέλος κατέληξε και στη Fiat, και πάλι είναι ζημιογόνα."Stellantis Gives Its Alfa Romeo, Lancia And DS Brands One Last Chance"
https://www.forbes.com/sites/michaeltaylor/2021/05/17/stellantis-gives-its-alfa-romeo-lancia-and-ds-brands-one-last-chance/?sh=623df997761dΤέλος πάντων
πέρυσι στην ημερίδα των Financial Times «Future of the Car»
ο Carlos Tavares (CEO της Stellantis) αυτό που είπε ήταν“My clear management stance is that we give a chance to each of our brands, under the leadership of a strong CEO, to define their vision, build a roadmap and make sure they use the valuable assets of Stellantis to make their business case fly,”
“We’re giving each a chance, giving each a time window of 10 years and giving funding for 10 years to do a core model strategy."
“If they succeed, great. Each brand is given the chance to do something different and appeal to customers.”Συμφωνώ σε όλα τα αλλά. Αλλά νομίζω πέρσυ βγήκε κερδοφόρα, μπορεί βεβαια να έχω λάθος
Πέρυσι που οι άλλοι σε χρονιά μύριων κακών πάλευαν να κρατήσουν την κερδοφορία τους ή και το γύρισαν σε ζημιές,
η Alfa romeo κι ενώ είχε μειώσεις πωλήσεων και αυξημένα έξοδα,
πέτυχε αυτό που δεν είχε πετύχει για δεκαετίες :
να φέρει κέρδη.Λοιπόν αναμένω να ακούσω το νούμερο της κερδοφορίας του 2021.
Είπαμε να αγαπάνε κάποιοι τη μάρκα, αλλά όχι με fake news.https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kerdi-gia-tin-alfa-romeo-to-2021/
Άλλο βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων επί των ζημιών
και άλλο κερδοφορία.
Γιατί στην τελική από τα δημοσιεύματα, εγώ βρίσκω έγκριτα που λένε το αντίθετο.Αυτή είναι η πηγή σου;
Νούμερο τα κέρδη ή σοβαρή πηγή που δε θα λέει ο αρθρογράφος ό,τι νομίζει πως κατάλαβε.
Μια φορά πέρυσι οι πωλήσεις της Alfa δεν τα πήγαν καλά, και τα έξοδα ήταν αυξημένα (πανδημία, τσιπ κλπ κλπ).Περιμένουμε την δική σου πηγή λοιπόν.
-
Στο τέλος κατέληξε και στη Fiat, και πάλι είναι ζημιογόνα."Stellantis Gives Its Alfa Romeo, Lancia And DS Brands One Last Chance"
https://www.forbes.com/sites/michaeltaylor/2021/05/17/stellantis-gives-its-alfa-romeo-lancia-and-ds-brands-one-last-chance/?sh=623df997761dΤέλος πάντων
ο Carlos Tavares (CEO της Stellantis) αυτό που είπε ήταν“My clear management stance is that we give a chance to each of our brands, under the leadership of a strong CEO, to define their vision, build a roadmap and make sure they use the valuable assets of Stellantis to make their business case fly,”
“We’re giving each a chance, giving each a time window of 10 years and giving funding for 10 years to do a core model strategy."
“If they succeed, great. Each brand is given the chance to do something different and appeal to customers.”Συμφωνώ σε όλα τα αλλά. Αλλά νομίζω πέρσυ βγήκε κερδοφόρα, μπορεί βεβαια να έχω λάθος
Πέρυσι που οι άλλοι σε χρονιά μύριων κακών πάλευαν να κρατήσουν την κερδοφορία τους ή και το γύρισαν σε ζημιές,
η Alfa romeo κι ενώ είχε μειώσεις πωλήσεων και αυξημένα έξοδα,
πέτυχε αυτό που δεν είχε πετύχει για δεκαετίες :
να φέρει κέρδη.Λοιπόν αναμένω να ακούσω το νούμερο της κερδοφορίας του 2021.
Είπαμε να αγαπάνε κάποιοι τη μάρκα, αλλά όχι με fake news.https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kerdi-gia-tin-alfa-romeo-to-2021/
Άλλο βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων επί των ζημιών
και άλλο κερδοφορία.
Γιατί στην τελική από τα δημοσιεύματα, εγώ βρίσκω έγκριτα που λένε το αντίθετο.Αυτή είναι η πηγή σου;
Νούμερο τα κέρδη ή σοβαρή πηγή που δε θα λέει ο αρθρογράφος ό,τι νομίζει πως κατάλαβε.
Μια φορά πέρυσι οι πωλήσεις της Alfa δεν τα πήγαν καλά, και τα έξοδα ήταν αυξημένα (πανδημία, τσιπ κλπ κλπ).Περιμένουμε την δική σου πηγή λοιπόν.
;Έφερες το νούμερο της κερδοφορίας και δεν το είδα;
Υποστήριξηες κάτι και πρέπει να το τεκμηριώσεις εσύ. -
Δεν κατάλαβες καλά. Έφερα πηγή που λέει ότι υπάρχει κερδοφορία. Δεν είπα πουθενά ότι έχω τα ακριβή νούμερα. Εσύ λες ότι έχεις αντίθετα στοιχεία. Να τα δούμε λοιπόν.
-
Δεν κατάλαβες καλά. Έφερα πηγή που λέει ότι υπάρχει κερδοφορία. Δεν είπα πουθενά ότι έχω τα ακριβή νούμερα. Εσύ λες ότι έχεις αντίθετα στοιχεία. Να τα δούμε λοιπόν.
Εγώ σου λέω ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τον ισχυρισμό που κάνεις.
Το βάρος της απόδειξης του ισχυρισμού σου, ανήκει σε σένα. -
Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά. Έχω λινκ που λέει ότι υπήρξε κερδοφορία. Για να το αμφισβητήσεις πρέπει να φέρεις ένα άλλο λινκ που λέει το αντίθετο. Μέχρι τότε απλά αμφισβητείς κάτι, έτσι αυθαίρετα.
-
Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά. Έχω λινκ που λέει ότι υπήρξε κερδοφορία. Για να το αμφισβητήσεις πρέπει να φέρεις ένα άλλο λινκ που λέει το αντίθετο. Μέχρι τότε απλά αμφισβητείς κάτι, έτσι αυθαίρετα.
Η αλήιθεια είναι πως όταν επικαλούμαι πηγές,
θέλω να υπάρχει μια σοβαρότητα. -
Περιμένουμε λοιπόν την σοβαρή πηγή που λέει τα αντίθετα από το περιοδικό που μας φιλοξενεί και αποκαλείς μη σοβαρό...
-
Λοιπόν αναμένω να ακούσω το νούμερο της κερδοφορίας του 2021 .
Εγραψα ότι μπορεί να έχω λάθος και ότι δεν είμαι σίγουρος, αν ξέρεις καλύτερα εγώ πάω πάσο.
Εγω δεν επιμένω ποτέ σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος και ειδικα αν δεν έχω καμία όρεξη να ψάξω παραπάνω. Ασχέτως με αυτό στα υπόλοιπα έτσι και αλλιώς συμφωνούμε απολύτως.
-
Περιμένουμε λοιπόν την σοβαρή πηγή που λέει τα αντίθετα από το περιοδικό που μας φιλοξενεί και αποκαλείς μη σοβαρό...
Καλά αυτό είναι φτηνό.
Το περιοδικό που μας φιλοξενεί δεν εκφράζεται από έναν γράφοντα που κάτι κάπου ήθελε και έγραψε.
Και το περιοδικό είναι σοβαρό στον τομέα του. Αν το διαβάζεις για τεστ αυτοκινήτων, είναι καλό. Αν το διαβάζεις για πληροφοίες της οικονομικής αγοράς, μάλλον κάτι κάνεις λάθος.Αν μπορείς, την καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Και αναμένω το νούμερο που ζήτησα και πηγή που επιβεβαιώνει. -
Μπορείς να ζητάς και την Άρτα με τα Γιάννενα. Εγώ ανέφερα μόνο ότι σύμφωνα με αναφορές, το 2021 η AR ήταν κερδοφόρα. Δεν ανέφερα νούμερα. Αν έχεις αμφιβολίες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Για να αντικρούσεις το παραπάνω όμως πρέπει να φέρεις μια πηγή που να λέει το αντίθετο, έστω και χωρίς νούμερα.
-
Μπορείς να ζητάς και την Άρτα με τα Γιάννενα. Εγώ ανέφερα μόνο ότι σύμφωνα με αναφορές, το 2021 η AR ήταν κερδοφόρα. Δεν ανέφερα νούμερα. Αν έχεις αμφιβολίες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Για να αντικρούσεις το παραπάνω όμως πρέπει να φέρεις μια πηγή που να λέει το αντίθετο, έστω και χωρίς νούμερα.
Θέλεις να παίξεις τον παπά και την κολοκυθιά μαζί.
Απέδειξε τον ισχυρισμό σου με σοβαρότητα. Τα άλλα άσ' τα.
Τίποτε άλλο και δε θα διαφωνούσα.Μείωση πωλήσεων είχε η Alfa romeo πέρυσι, από τις 63000 το 2020 στις 55000 το 2021.
Περιμένω να δω το νούμερο της υποτιθέμενης «κερδοφορίας» στη χρονιά των μειωμένων πωλήσεων και της παγκόσμιας οικονομικής/παραγωγικής κρίσης. -
https://cardealermagazine.co.uk/publish/i-dont-care-about-volumes-says-alfa-romeo-boss/240956
Εδώ γίνεται αναφορά και ενός απο τους λόγους κερδοφορίας. Δεν ξέρω αν είναι επαρκής αυτός για να αλλάξουν τα αποτελέσματα και αν έχουν κάνει και άλλες διοικητικές, λογιστικες ενέργειες, αλλά γενικα παίρνουμε μια ιδέα.
-
https://www.linkedin.com/pulse/alfa-romeo-stellantis-beginning-metamorphosis-jean-philippe-imparato-1f?trk=public_post-content_share-article
εδω γραφει για κερδη τουλαχιστον για το πρωτο εξαμηνο του 2021, δεν θεωρω οτι υπαρχουν αποτελεσματα για το 2ο. απο οτι καταλαβαινω βεβαια θα υπαρχουν και θα ειναι αυξημενα. οταν ανελαβε υπηρχαν ήδη παραγγελιες για το 38% των αυτοκινητων που κατασκευαζαν και εφτασε το 72% στο τελος της χρονιας. καθολου ασχημα.https://www.companycartoday.co.uk/analysis-alfa-romeo-sets-out-10-year-recovery-plan/
-
@lap said in Alfa Romeo:
https://cardealermagazine.co.uk/publish/i-dont-care-about-volumes-says-alfa-romeo-boss/240956
Εδώ γίνεται αναφορά και ενός απο τους λόγους κερδοφορίας. Δεν ξέρω αν είναι επαρκής αυτός για να αλλάξουν τα αποτελέσματα και να έχουν κάνει και άλλες διοικητικές, λογιστικες ενέργειες, αλλά γενικα περνούμε μια ιδέα.
όχι αγαπητέ μου αυτά τα ξέρουμε, είναι λόγια του αέρα με το συμπάθειο που τα λένε όλοι από τη θέση τους,
άμα ήταν έτσι θα έβαζα κι εγώ ένα άρθρο που λέει πόσες χιλιάδες πωλήσεις χρειάζεται η Alfa romeo για να αποδώσει κεδροφορία (προφανώς και δε θα το κάνω)- άσε που το άρθρο που ποστάρεις είναι περυσινό (έχει γραφτεί πριν 5 μήνες και τώρα έχουμε 4ο μήνα του 2022)
δεν θέλουμε ούτε εικασίες ούτε προφητείες, αποτελέσματα λέγαμε
και οι αριθμοί μιλάνε για μειωμένες πωλήσεις από 63000 το 2020 στις 55000 το 2021 -
@lap said in Alfa Romeo:
Εδώ γίνεται αναφορά και ενός απο τους λόγους κερδοφορίας. Δεν ξέρω αν είναι επαρκής αυτός για να αλλάξουν τα αποτελέσματα και να έχουν κάνει και άλλες διοικητικές, λογιστικες ενέργειες, αλλά γενικα περνούμε μια ιδέα.
όχι αγαπητέ μου αυτά τα ξέρουμε, είναι λόγια του αέρα με το συμπάθειο που τα λένε όλοι από τη θέση τους
- άσε που το άρθρο που ποστάρεις είναι περυσινό (έχει γραφτεί πριν 5 μήνες και τώρα έχουμε 4ο μήνα του 2022)
και οι αριθμοί μιλάνε για μειωμένες πωλήσεις από 63000 το 2020 στις 55000 το 2021θα στηριξω τον λαπ! δεν λενε οι αριθμοι των πωληθεντων παντα την αληθεια. ειναι και η ποιοτητα της καθε πωλησης. το προφιτ και το τερνοβερ δεν εχουν αναλογικους δεσμους παντα. το 38-72 νομιζω περιγραφει την επιτυχια του μπραντ
-
Όπως εξήγησα το κέρδος μπορεί να έρθει από πολλούς παράγοντες. Όχι μόνο από πωλήσεις.
Εγώ εστιάζω στις πωλήσεις διότι είναι εταιρία μαζικής παραγωγής.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απαραίτητα οι πωλήσεις είναι ο κεντρικός άξονας για την καταγραφή κερδών.Τώρα σε αυτά που αναφέρει το άρθρο που έβαλα, μπορεί να είναι και λόγια του αέρα, μπορεί όμως και να μην είναι καθότι μια τέτοια δήλωση αργά ή γρήγορα θα φανεί στα αναλυτικα αποτελέσματα της εταιρίας και στις επεξηγήσεις για κάθε ένα μέγεθος. Με λίγα λόγια θα υπάρξουν αξιολογήσεις. Θα ήταν επιπόλαιο να λέει ότι αν ναι ενώ σε λίγο καιρό θα κριθεί ούτως ή άλλως.
Αλλά οκ κανείς δεν ξέρει πως λειτουργοθν οι ceo και το δέχομαι ως επιχείρημα! Άλλωστε εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοιες εμπειρίες και ικανότητες ενός ceo.Εγώ λοιπόν εστιάζω στην τοποθέτηση στην αγορά. Και αυτό για να μπορεί να σχεδιαστεί ένα στρατηγικό πλάνο επενδύσεων και καταυθυνσης που θα επηρεάζει με μια σχετική σιγουριά και τα μελλοντικά αποτελέσματα χρήσης.
Θα μου πεις οι ceo αλλάζουν εταιρίες για πολλά εκατομμύρια ενώ εγώ δεν έχω να βγάλω το μήνα. Οκ ... Την ταπεινή μου γνώμη γράφω ως φίλος της αυτοκίνησης
-
@gatoz said in Alfa Romeo:
@lap said in Alfa Romeo:
όχι αγαπητέ μου αυτά τα ξέρουμε, είναι λόγια του αέρα με το συμπάθειο που τα λένε όλοι από τη θέση τους
- άσε που το άρθρο που ποστάρεις είναι περυσινό (έχει γραφτεί πριν 5 μήνες και τώρα έχουμε 4ο μήνα του 2022)
και οι αριθμοί μιλάνε για μειωμένες πωλήσεις από 63000 το 2020 στις 55000 το 2021θα στηριξω τον λαπ! δεν λενε οι αριθμοι των πωληθεντων παντα την αληθεια. ειναι και η ποιοτητα της καθε πωλησης. το προφιτ και το τερνοβερ δεν εχουν αναλογικους δεσμους παντα. το 38-72 νομιζω περιγραφει την επιτυχια του μπραντ
Ε καλά δεν είμαστε στρατόπεδα για να στηρίξεις, εκτός αν είναι να γινουμε...
και μη μου βάζεις στο στόμα κάτι που δεν είπα,
δεν είπα πως δε μετράει το κέρδος ανά πώληση, κάθε άλλοο πρώτος είμαι που θέλω να δω αντικειμενικά στοιχεία,
κοινώς τα λειτουργικά αποτελέσματα
και τα ζήτησαμια φορά δε θέλει μυαλό CEO για να καταλάβεις πως ούτε η ποσότητα των μειωμένων πωλήσεων δεν προοιωνίζει θετικό αντίκτυπο ούτε το αυξημένο κόστος παραγωγής ούτε τα αυξημένα λειτουργικά κόστη ούτε το οικονομικό κλίμα ούτε ούτε... ούτε όλα αυτα μαζεμένα σε μια χρονιά
-
@lap said in Alfa Romeo:
δεν είπα πως δε μετράει το κέρδος ανά πώληση, κάθε άλλοο πρώτος είμασι που θέλω να δω αντικειμενικά στοιχεία,
και τα ζήτησαμια φορά ούτε η ποσότητα των μειωμένων πωλήσεων δεν προοιωνίζει θετικό αντίκτυπο ούτε το αυξημένο κόστος παραγωγής ούτε τα αυξημένα λειτουργικά κόστη ούτε το οικονομικό κλίμα ούτε ούτε...
προφανως δεν υπαρχουν στρατοπεδα.
ή οχι? χαχαχ
νομιζω ομως οτι αυτο που παραθεσα αναφερει ξεκαθαρα κερδη για το 1ο τουλαχιστον εξαμηνο. επιπλεον στοιχειο μονο οι ορκα θα εχουν.
ειναι μια πορεια που ο τσεο τους φυσικα και αναφερει και θριαμβολογει.
αλλα ημεις και υμεις αντιστοιχα δεν μπορουμε να κανουμε προβλεψεις. ουτε για το κλιμα, ουτε για τπτ. μονο καφενεια αναλογα αν συμπαθουμε ή οχι το μπραντ. -
@lap said in Alfa Romeo:
δεν είπα πως δε μετράει το κέρδος ανά πώληση, κάθε άλλοο πρώτος είμασι που θέλω να δω αντικειμενικά στοιχεία,
και τα ζήτησαμια φορά ούτε η ποσότητα των μειωμένων πωλήσεων δεν προοιωνίζει θετικό αντίκτυπο ούτε το αυξημένο κόστος παραγωγής ούτε τα αυξημένα λειτουργικά κόστη ούτε το οικονομικό κλίμα ούτε ούτε...
προφανως δεν υπαρχουν στρατοπεδα.
ή οχι? χαχαχ
νομιζω ομως οτι αυτο που παραθεσα αναφερει ξεκαθαρα κερδη για το 1ο τουλαχιστον εξαμηνο. επιπλεον στοιχειο μονο οι ορκα θα εχουν.
ειναι μια πορεια που ο τσεο τους φυσικα και αναφερει και θριαμβολογει.
αλλα ημεις και υμεις αντιστοιχα δεν μπορουμε να κανουμε προβλεψεις. ουτε για το κλιμα, ουτε για τπτ.μπράβο
για αυτό ζητάμε ετήσιο απολογισμό και πηγήδε μπορεί να μιλάμε εμείς και εσείς για οικονομικά αποτελέσματα
και για τεκμηρίωση να φέρνουμε προφητείες από δημοσιεύματα που είναι περσινάαν δεν έχεις στοιχεία, δεν έχεις τίποτε να επικαλείσαι
-
Δε φέρνει ένας κούκος την άνοιξη, ειδικά σε τέτοιες εταρείες που είναι τσακωμένες με την έννοια κέρδος εδώ και δεκαετίες. Το σημαντικό είναι το εξής : ο όμιλος έχει κέρδη με το τσουβάλι. Αν δε γίνουν τώρα οι σωστές επενδύσεις, και δεν δώσουν κέρδη τα επόμενα χρόνια, θα πέσουν κεφάλια κάποισ στιγμή, και θα κλείσουν και σπίτια βέβαια.
Alfa Romeo