-
-
Τέλος του 26 οι HEV, καλά κρασιά.
-
Για το Audi
έβαλαν πλαστικό ντεπόζιτο 5-7 εκατοστά από το τέλος της καρότσας. Κάνεις δεν αγχώθηκε;;;;
Το t roc φαίνεται να μην έχει την ίδια διάταξη….ουφ
-
136 και 170 άλογα; τι έγινε με τα 200 που έλεγαν; έπαθαν toyota και αυτοί;
-
Τι κιβώτιο έχει;
-
@cirus said in VW T-ROC 2026 HEV:
@a-d-p said in VW T-ROC 2026 HEV:
@cirus said in VW T-ROC 2026 HEV:
@a-d-p said in VW T-ROC 2026 HEV:
Τα κουμπιά στο τιμόνι άλλαξαν από πέρυσι, άσε που υπήρχαν μόνο στις εκδόσεις r-line
ΔΕΝ μιλάω ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο μοντέλο. Τα έχουν βάλει σε πολλα μοντελα δυστηχώς και ειναι οτι χειροτερο υπάρχει και εχω δοκιμασει. Πατιουνται καταλάθος, δεν εχουν αισθηση, γενικά εντελως ακυρο. Τα έβαλαν και στα id 3, id4, στο golf, σε ολα παναθεμά τους
Και Το δικό τέτοια έχει, εντάξει άκυρη μ@λάκι@ είναι, αλλά δεν μου έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Σαφώς προτιμώ τα κανονικά κουμπιά.
Και το προηγούμενο Tiguan r-line τα είχε, ενώ στο καινούργιο επανέφεραν τα παραδοσιακά.
Όπως επίσης το golf 8 και τα άλλαξαν στο 8,5.Δεν έπαιζε να έρθει το νέο T-Roc με αφής
Ειναι σπαστικο. Δεν λέω οτι ειναι λόγος να μην πάρεις το αμαξι αν σου κάνει σε ολα τα αλλα
αλλα ειναι εντελως σπαστικο
Ειδικα που οι Γερμανοι παντα φημιζόντουσταν για το ποσο εργονομικά και ευκολα ειναι ολα στην καμπινα , επραξαν τρισμεγιστη ηλιθιοτητα με αυτό. Ειναι οτι πιο αντιεργονομικο υπάρχει
Ελπίζω να μας τα αλλάξουν τσάμπα
-
Optional Matrix LED (IQ Light)
Length 4,37 m 172” (+12 cm +5“), slightly longer wheelbase
Wheels up to 20“
Optional DCC adaptive suspension (1 valve)
Illuminated door handles
cd 0,29
Built in Portugal10“ instruments
Optional HUD in windshield
13“ infotainment
More ambient lighting
Optional ergoActive seat
Seats base in fabric, microfibre ergo active in Style, microfibre Rline sport seat, optional leatherette/animal skin seat in form of RLine seat
3 cm more rear legroom (thats also the increase in wheelbase)
Optional harman kardon sound system
Optional opening panoramic roof
Trunk 465 l (+20 l)Engines with MHEV and HEV!
MHEV
1,5 l eTSI (mHEV) 115 hp
1,5 l eTSI (mHEV) 150 hp
2,0 l eTSI 4MOTION (AWD) 200 hp / 250 hp late 2026
2,0 l R 300 hp+ late 2026From late 2026: TwinDrive Hybrid
1,5 l Hybrid 136 hp system output
1,5 l Hybrid 170 hp system outputTowing up to 2,0 t for 2.0 TSI
Upgraded assistance systems with active lane changing assist
Prices around 30.000-50.000 Euro
-
@lap said in VW T-ROC 2026 HEV:
Για το Audi
έβαλαν πλαστικό ντεπόζιτο 5 εκατοστά από το τέλος της καρότσας. Κάνεις δεν αγχώθηκε;;;;
Στο mild hybrid δεν την έχει, αλλά όταν θα βγει το full hybrid μάλλον εκεί θα είναι το τεπόζιτο.
-
@supergeorge said in VW T-ROC 2026 HEV:
Τέλος του 26 οι HEV, καλά κρασιά.
Κι εγώ περίμενα ότι θα τους έχουν έτοιμους.
-
@katafractos17 said in VW T-ROC 2026 HEV:
Για το Audi
έβαλαν πλαστικό ντεπόζιτο 5 εκατοστά από το τέλος της καρότσας. Κάνεις δεν αγχώθηκε;;;;
Στο mild hybrid δεν την έχει, αλλά όταν θα βγει το full hybrid μάλλον εκεί θα είναι το τεπόζιτο.
Στο βίντεο του Thomas εκεί το γύρισα στα γρήγορα και είδα να είναι διαφορετικό
Edit A αυτό του βίντεο ΔΕΝ είναι το HEV?
Την ίδια διάταξη είχε με τη έκδοση φυσικού αερίου αλλά εκεί οι δεξαμενές έχουν ένα πρωτόκολλο ασφαλείας και αντοχής σε κρούση.
Το ντεπόζιτο βενζίνης πλαστικό δεν θα ναι;
-
@katafractos17 said in VW T-ROC 2026 HEV:
Για το Audi
Στο βίντεο του Thomas εκεί το γύρισα στα γρήγορα και είδα να είναι διαφορετικό
Ναι, η mild hybrid έκδοση δεν έχει λόγο να έχει το τεπόζιτο στο χώρο της ρεζέρβας.
Όταν όμως βγει το full hybrid όπου η μπαταρία θα βρίσκεται κάτω από το πίσω κάθισμα όπως είπε ο Tomas, τότε πιθανόν να ακολοθουθήσουν τη λύση του Q3 και να βάλουν το τεπόζιτο πίσω. -
Edit A αυτό του βίντεο ΔΕΝ είναι το HEV?
Όχι.
Το HEV θα βγει τέλος του 2026. -
Εντωμεταξύ συνεργάζονται με την Saic, τουλάχιστον την διάταξη τους δεν μπορούσαν να την πάρουν. Παρόμοιες διαστάσεις έχουν τα οχήματα.
-
Ωραίο βάψιμο!
-
@w202-amg said in VW T-ROC 2026 HEV:
Εντωμεταξύ συνεργάζονται με την Saic, τουλάχιστον την διάταξη τους δεν μπορούσαν να την πάρουν. Παρόμοιες διαστάσεις έχουν τα οχήματα.
ημιακαμπτο?
Και με πολλαπλούς ταιριάζει η διάταξη αυτή . Γιατί τώρα με το ντεπόζιτο δεν το περιορίζει;
-
@w202-amg said in VW T-ROC 2026 HEV:
ημιακαμπτο?
Και με πολλαπλούς ταιριάζει η διάταξη αυτή . Γιατί τώρα με το ντεπόζιτο δεν το περιορίζει;
Απλά λόγω 2025 το σχολίασα.....τι να σου πώ νομίζω οτι είναι ανευ λογικής όλο αυτό.Ας το έβαζαν μεταλλικό πίσω από τις πλάτες των θέσεων.
-
Εγώ το βρίσκω όμορφο.
Ιδίως σε αυτό το κίτρινο με το black pack, είναι πολύ ωραίο.
Μακράν πιο ωραίο σχεδιαστικά από το Tiguan.
Με χαλάει λίγο η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας. Μου βγάζει ένα παλιομοδίτικο στυλ, αλλά οκ.
Λογικά θα γεμίσει ο τόπος. Με 4,37 μήκος, μια χαρά θα το προτιμήσει όποιος ψάχνεται για κάπως μεγάλο b-suv ή μικρό c-suv.
Για εμένα το μόνο δίλλημα θα ήταν μεταξύ αυτού και του Formentor, με την πλάστιγκα να γέρνει λίγο προς το Ισπανικό μοντέλο.
Έτσι και βγει και το HEV, χαιρετίσματα στη Toyota. -
Μεταλλικό νομίζω απαγορεύτηκε λόγω σκουριάς.
Εάν δεις το γράφημα έχουν ένα μεγάλο κενό στην βάση του καθίσματος μεταξύ του πίσω μέρους και της μπαταρία;.
Αυτοί όμως αντί να φτιάξουν ένα νέο ντεπόζιτο βάζουν αυτό από το phev Audi που είχε μεγαλύτερη μπαταρία και δεν περίσσευε χώρος, ενώ τώρα περισσεύει.
Οικονομία κλίμακας….
Μηχανολογική προχειροδουλειά. Αλλά έχει μαλακά πλαστικά.
Τουλάχιστον να δούμε τι κιβώτιο θα έχει.
-
Μεταλλικό τεπόζιτο νομίζω κι εγώ ότι δεν εναρμονίζεται με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
Λογικά όμως είναι προστατευμένο από μεταλλικό κάλυμα. Κάτι τέτοιο φαίνεται και στο βίντεο του Q3 αν δεν κάνω λάθος. -
Το κάλυμμα είναι ένα ‘’τσίγκος’’ που το ξεχωρίζει από τον χώρο αποσκευών. Εγώ μιλώ για την οπισθια σύγκρουση. Μου φαίνεται πάρα πολύ κοντά σε ζώνες που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ντεπόζιτο βενζίνης
Μια παλάμη απόσταση από το τέλος της καρότσας και πολύ λέω.
VW T-ROC 2026