-
Οκ, αν εισαστε καλα παιδακια ισως κατσω
Εχω μπει σε διλληματα - δεν θαρθει και το μπαο πεντε πριν το 26.
Επιλογη αμαξιου να φυγουνε τα χρεπια
Ξεκιναω απο επιλογες λασπογατουΗ αλφα περιπτωση ειναι ενα αμαξι για τα παντα ολα
- μτχ 21+ phev rubicon. Υπερ καβλα, Κατα ολαταλλα και εδικα η προελευση στελαντι. κινητηρ απο gulia με 270.
- μτχ 19+ rubicon πετρελαιο. Περισσοτερη καβλα. Δυσκολο να το βρω και να το φερω. Κατα, τα παντα και κυριως η γαμωστελα. κινητηρ απο στελβιο.
- μτχ 18+ land cruiser 150 tec edt. Υπερ αμαξαρα Κατα μετριο εκτος, αντικαβλα, κυριλε και βαζελοφερνει
- μτχ 19+ grand cherokee trailhawk. Υπερ αμαξαρα Κατα στελα, δεν εχει σασι, πολυ αμερικλανια
εχουμε εκπτωσεις απο εδω και κατω....
η βου περιπτωση, αγορα καποιου λασποχηματος φτηνου και ενος ταξιδιαρικου που να μην κλαιει η μανα του στο χωμα
5.1 λασποχηματα, αναλογα με τη διαθεσιμοτητα (δεν βαζω με σκετο αξονα γιατι θελω και ταξιδακι μεχρι το εκτος)
5.1.1 grand cherokee 4lt του 2002-2007. Υπερ παιρνει πισω μπλοκε arb και ψηλωματα, αεριο εσωτερικα αλλα σου μενει στο χερι η ρεζερβα, αρκετα καλο εκτος. Κατα, καιει σαν την φωτια της ευβοιας, χαλαει και ειναι βαρυ για σκληρο οφ ροαντ, σουργελο εντος
5.1.2 grand cherokee 4.7lt του 2002-2007. Υπερ ψηλωματα, αεριο εσωτερικα αλλα σου μενει στο χερι η ρεζερβα, αρκετα καλο εκτος, καλουτσικο εντος. Κατα, δεν παιρνει μπλοκε γιατι εχει μια αχρηστη ηλεκτρονικη μαλακια, καιει και την ψυχη σου, χαλαει και ειναι βαρυ για σκληρο οφ ροαντ
5.1.3 grand cherokee 5.7lt hemi του 2002-2007. Υπερ ψηλωματα, αεριο εσωτερικα αλλα σου μενει στο χερι η ρεζερβα, αρκετα καλο εκτος, γαματο εντος, καβλα κινητηρας. Κατα, δεν παιρνει μπλοκε γιατι εχει μια αχρηστη ηλεκτρονικη μαλακια, καιει και την αριστερα, χαλαει και ειναι βαρυ για σκληρο οφ ροαντ.
5.1.4 cherokee liberty με φτιαξιματα. Υπερ, φθηνο, βρισκεις φτιαγμενα. Κατα. Χαλαει σαν πεζω, δεν παιρνει εσωτερικα το αεριο, δεν ειναι ικανο εκτος, 4αρι αυτοματο
5.1.5 Grand vitara ngv 3200. Υπερ και γαμω Κατα δεν υπαρχει ουτε ενα στην αγορα
5.1.6 Παγιερο 3.8 3d. Υπερ, αμαξαρα, μικρουλι, χωνεται παντου, μπλοκε μαμα Κατα χωρις μπαγκαζ, γιομιζει με το αεριο, χωρος ουτε να ακουμπησεις τσιχλα
5.1.7 συνταξιουχος λαντ κρουζερ 90 3d. Υπερ χωροι, πισω μπλοκε εργοστασιο Κατα Τα ιδια θεματα με τον παγιερο πλην χωρων καμπινας
5.1.8 συνταξιουχος λαντ κρουζερ 120 3d. Υπερ χωροι, πιγιοτητα Κατα Τα ιδια θεματα με τον παγιερο με επιπλεον το σπασμενο ταμπλω που εχει 4 χαρτια για αλλαγη - ποιος ειπε οτι ειναι αξιοπιστα ετουτα ε?5.2. κατι ταξιδιαρικο με ολιγο απο χωμα
5.2.1 μτχ 2020+ βολβαρα xc-60 diesel 235. Υπερ αμαξαρα, παει και ελαφρυ χωμα Κατα κριμα να το χωσεις χωμα
5.2.2 μτχ 2023+ μαζνταρα cx60 απο χαμουρα και πανω ντηζελ ή φευ. Υπερ αμαξαρα κατα δεν μπαινει ευκολα χωμα
5.2.3 καποιο φεβ καινουργιο ευρωχωρο που να εχει τετρα και να μην ειναι στελαντιειμαι σε βαθυ προβληματιζμο, μεχρι τελος γεναρη πρεπει να εχω λυσει το παζλ.
ηλεχτρικα, χεβ-ουζες κλπ, οχι, σε μενανε δεν πιανουνε, μπορει να τελειωσω απο το γραφειο στις 3 τα ξημερωματα και να πεταχτω για μια γυρα στα αγραφα να χωνεψω.
αρα, 2 διαφορετικες γενικες λυσεις, ή ενα για τα παντα ολα ή δυο με μοιρασμενες δουλειες.
μπατζετ το βλεπουμε κατα περιπτωση, πχ ενα λανδ 150αρι με λιγη περιποιηση απο νεστλε ακουμπαει τα 100, ενα ρουμπικον καπου 70.γατος ακουει
ΑρΕς
να μην τα λεμε μετα, αυτα ολα θα ειναι στο ονομα μου.
στα πεντε κατι, το μτχ εχει να κανει με τη διαθεσιμοτητα νεων
περι νιβιου κλπ, ακολουθει αμαξι γατας οπου φυσικα η ερωτηση θα ειναι ποια εκδοση νιβιου και οχι κατι αλλο -
εγω στο ειπα οτι ειμαι υπερ της λυσης βου. Ετσι ωστε να μην τρεχεις καθε τρεις και λιγο σε αντιπροσωπειες. Να εχεις και κυρια και 'τανα, ξεχωριστα και τακτοποιημενα πραγματα.
Γιατι μτχ phev ομως και οχι ληζινγ ή αγορα στο ονομα της εταιρειας ωστε να παρεις το +30% δαπανη; -
Με μια πρώτη ματιά, βλέπω το 5.2.1 ως την καλύτερη επιλογή. Αλλά μετά αυτό μπορείς να πάρεις ξανά το νέο vitara και να το ψηλωσεις να του βάλεις ότι θέλεις. Κάντο θηρίο
Θα σου μείνουν ρέστα για ότι άλλο θες.
Αλλά το ταξίδι στηβ άσφαλτο να ναι ασφαλές και ποιοτικό. Είσαι και μιας ηλιακός πχια
-
Εγώ λέω 2 καλύτερα από 1
5.1.6 ή 5.1.7 ή 5.1.8
με
5.2.2
-
5.2.3 Ραβ φεβ σταιλ πλασ.
-
Όλα αυτά τα μεγάλα εκτός δρόμου είναι εξαιρετικά. Βασικά ο γάτος ξέρει καλύτερα από εμάς
Αλλά.... Μιλάμε για πάλαι αυτοκίνητα. Το offroading έχει χτυπήματα. Που θα βρεις ανταλλακτικά για τόσο σπάνια αυτοκίνητα;
Υπάρχουν αποθήκες που έχουν στοκ ας πούμε φανάρι από ρουμπικον. Φτερό, αξονα;
Οκ δεν έχει πίσω μπλοκέ το βιταρα, ίσως όμως μπαίνει.
Από ανταλλακτικα για το βιταρα να φάνε και οι κότες. Καταρχήν παράγεται ακόμα και τώρα και οι προμηθευτές του παράγουν όλα τα περιφερειακά του τώρα που μιλάμε και δη στην Ευρώπη δύο χώρες πιο πάνω από εμας.Άρα ξέρεις ότι υπάρχει υποστήριξη από πίσω, υπάρχει καθετοποιημένη προσφορά σε ότι χρειαστείς. -
@george1977 said in Του γατου η ροδα:
ε, οχι
τι ειπες τωρα...
το ειχα παραγγειλει πριν το χρεπι και το ακυρωσα οταν το οδηγησα.
ενα πολυ, μα παρα πολυ, βαρετο πραμα σε ροδες
σκεψου κοτοπουλο χωρις πετσα -
@gatoz said in Του γατου η ροδα:
ε, οχι
τι ειπες τωρα...
σκεψου κοτοπουλο χωρις πετσαπαίρνεις ενα. Υ performance και ένα μεταχειρισμένο Βιτάρα για να βρεις το τέλειο αυτοκίνητο. Ταχυφορτιστές έχει και στα πατσατσίδικα πλεον.
-
ε, οχι
τι ειπες τωρα...
σκεψου κοτοπουλο χωρις πετσαπαίρνεις ενα. Υ performance και ένα μεταχειρισμένο Βιτάρα για να βρεις το τέλειο αυτοκίνητο. Ταχυφορτιστές έχει και στα πατσατσίδικα πλεον.
Χα! καλη τυχη να τον ψησεις Καποια στιγμη εκει θα καταληξει και το ξερει και ο ιδιος... but not today
-
...πρεπει να σας βαλω φωτο απο τις ντουλαπες που εχω στο παρκιν, γεματες βενζινη που φορτωνω μπιτονι(α) πριν ξεκινησω...
εκτος μην το κουβεντιαζουμε ΑΛΛΑ και εντος κανω τις απολυτως ανωμαλες διαδρομες, πχ γιαννενα εγω θα παω απο το παλιο για θηβα, θα ανεβω λιβαδεια, παρνασο, μπραλο, δομοκο, πυλη, μεσοχωρα κλπ
αυτο με ευχαριστει, δεν ειναι για δουλεια, ειναι απολαυση -
...πρεπει να σας βαλω φωτο απο τις ντουλαπες που εχω στο παρκιν, γεματες βενζινη που φορτωνω μπιτονι(α) πριν ξεκινησω...
εκτος μην το κουβεντιαζουμε ΑΛΛΑ και εντος κανω τις απολυτως ανωμαλες διαδρομες, πχ γιαννενα εγω θα παω απο το παλιο για θηβα, θα ανεβω λιβαδεια, παρνασο, μπραλο, δομοκο, πυλη, μεσοχωρα κλπ
αυτο με ευχαριστει, δεν ειναι για δουλεια, ειναι απολαυσηΣπάει η αναλογία αυτές τις μέρες, δεν θα τους πείσεις!!!
-
Οκ, αν εισαστε καλα παιδακια ισως κατσω
Εχω μπει σε διλληματα - δεν θαρθει και το μπαο πεντε πριν το 26.
Επιλογη αμαξιου να φυγουνε τα χρεπια
Ξεκιναω απο επιλογες λασπογατουΗ αλφα περιπτωση ειναι ενα αμαξι για τα παντα ολα
- μτχ 21+ phev rubicon. Υπερ καβλα, Κατα ολαταλλα και εδικα η προελευση στελαντι. κινητηρ απο gulia με 270.
- μτχ 19+ rubicon πετρελαιο. Περισσοτερη καβλα. Δυσκολο να το βρω και να το φερω. Κατα, τα παντα και κυριως η γαμωστελα. κινητηρ απο στελβιο.
- μτχ 18+ land cruiser 150 tec edt. Υπερ αμαξαρα Κατα μετριο εκτος, αντικαβλα, κυριλε και βαζελοφερνει
- μτχ 19+ grand cherokee trailhawk. Υπερ αμαξαρα Κατα στελα, δεν εχει σασι, πολυ αμερικλανια
εχουμε εκπτωσεις απο εδω και κατω....
η βου περιπτωση, αγορα καποιου λασποχηματος φτηνου και ενος ταξιδιαρικου που να μην κλαιει η μανα του στο χωμα
5.1 λασποχηματα, αναλογα με τη διαθεσιμοτητα (δεν βαζω με σκετο αξονα γιατι θελω και ταξιδακι μεχρι το εκτος)
5.1.1 grand cherokee 4lt του 2002-2007. Υπερ παιρνει πισω μπλοκε arb και ψηλωματα, αεριο εσωτερικα αλλα σου μενει στο χερι η ρεζερβα, αρκετα καλο εκτος. Κατα, καιει σαν την φωτια της ευβοιας, χαλαει και ειναι βαρυ για σκληρο οφ ροαντ, σουργελο εντος
5.1.2 grand cherokee 4.7lt του 2002-2007. Υπερ ψηλωματα, αεριο εσωτερικα αλλα σου μενει στο χερι η ρεζερβα, αρκετα καλο εκτος, καλουτσικο εντος. Κατα, δεν παιρνει μπλοκε γιατι εχει μια αχρηστη ηλεκτρονικη μαλακια, καιει και την ψυχη σου, χαλαει και ειναι βαρυ για σκληρο οφ ροαντ
5.1.3 grand cherokee 5.7lt hemi του 2002-2007. Υπερ ψηλωματα, αεριο εσωτερικα αλλα σου μενει στο χερι η ρεζερβα, αρκετα καλο εκτος, γαματο εντος, καβλα κινητηρας. Κατα, δεν παιρνει μπλοκε γιατι εχει μια αχρηστη ηλεκτρονικη μαλακια, καιει και την αριστερα, χαλαει και ειναι βαρυ για σκληρο οφ ροαντ.
5.1.4 cherokee liberty με φτιαξιματα. Υπερ, φθηνο, βρισκεις φτιαγμενα. Κατα. Χαλαει σαν πεζω, δεν παιρνει εσωτερικα το αεριο, δεν ειναι ικανο εκτος, 4αρι αυτοματο
5.1.5 Grand vitara ngv 3200. Υπερ και γαμω Κατα δεν υπαρχει ουτε ενα στην αγορα
5.1.6 Παγιερο 3.8 3d. Υπερ, αμαξαρα, μικρουλι, χωνεται παντου, μπλοκε μαμα Κατα χωρις μπαγκαζ, γιομιζει με το αεριο, χωρος ουτε να ακουμπησεις τσιχλα
5.1.7 συνταξιουχος λαντ κρουζερ 90 3d. Υπερ χωροι, πισω μπλοκε εργοστασιο Κατα Τα ιδια θεματα με τον παγιερο πλην χωρων καμπινας
5.1.8 συνταξιουχος λαντ κρουζερ 120 3d. Υπερ χωροι, πιγιοτητα Κατα Τα ιδια θεματα με τον παγιερο με επιπλεον το σπασμενο ταμπλω που εχει 4 χαρτια για αλλαγη - ποιος ειπε οτι ειναι αξιοπιστα ετουτα ε?5.2. κατι ταξιδιαρικο με ολιγο απο χωμα
5.2.1 μτχ 2020+ βολβαρα xc-60 diesel 235. Υπερ αμαξαρα, παει και ελαφρυ χωμα Κατα κριμα να το χωσεις χωμα
5.2.2 μτχ 2023+ μαζνταρα cx60 απο χαμουρα και πανω ντηζελ ή φευ. Υπερ αμαξαρα κατα δεν μπαινει ευκολα χωμα
5.2.3 καποιο φεβ καινουργιο ευρωχωρο που να εχει τετρα και να μην ειναι στελαντιειμαι σε βαθυ προβληματιζμο, μεχρι τελος γεναρη πρεπει να εχω λυσει το παζλ.
ηλεχτρικα, χεβ-ουζες κλπ, οχι, σε μενανε δεν πιανουνε, μπορει να τελειωσω απο το γραφειο στις 3 τα ξημερωματα και να πεταχτω για μια γυρα στα αγραφα να χωνεψω.
αρα, 2 διαφορετικες γενικες λυσεις, ή ενα για τα παντα ολα ή δυο με μοιρασμενες δουλειες.
μπατζετ το βλεπουμε κατα περιπτωση, πχ ενα λανδ 150αρι με λιγη περιποιηση απο νεστλε ακουμπαει τα 100, ενα ρουμπικον καπου 70.γατος ακουει
ΑρΕς
να μην τα λεμε μετα, αυτα ολα θα ειναι στο ονομα μου.
στα πεντε κατι, το μτχ εχει να κανει με τη διαθεσιμοτητα νεων
περι νιβιου κλπ, ακολουθει αμαξι γατας οπου φυσικα η ερωτηση θα ειναι ποια εκδοση νιβιου και οχι κατι αλλοΤο LC 90 to κοντο δεν ειχε std μπλοκέ πίσω.Ήταν εξτρα.Φοβερο αμαξι γενικά υπεραξιόπιστο και στριβει και ωραία .Επίσης ολως περιεργως για 3πορτο εχει χώρους και πορτμπαγκαζ.Σε μερικά κουνιεται λίγο το ταμπλώ γιατι σπάνε κατι βασεις στα 200.000+ΚΜ.
Ψηφίζω grand cherokee trailhawk ή CX60 -
Αυτό.
5.2.3 καποιο φεβ καινουργιο ευρωχωρο που να εχει τετρα και να μην ειναι στελαντι
Volvo XC60 T8 AWD PHEV
Mazda CX-60 2.5 e-SKYACTIV PHEV (327 KS)
Audi SQ5 PHEV (καινούργιο μοντέλο. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμη)Υπάρχει και το καινούργιο X3 30e xDrive αλλά δεν τολμώ να το προτείνω.
Αλήθεια, γιατί όχι leasing?
-
Σίγουρα το ξέρει ο γάτος αλλά καθώς το ψάχνω βλέπω πως υπάρχει η δυνατότητα και όπως αναφέρει συμβαδίζει με τα oem διαφορικά
Οπως έχει πει ο γάτος, οι μοίρες και το βάρος παίζουν ρόλο στο offroading. Οπότε θεωρώ πως ένα φτιαγμένο μικρό και ελαφρύ θα κάνει παπάδες.
Γενικά ωραίο θέμα αυτό του γάτου. Έχει πολύ ψάξιμο.
-
Ρε συ λαπη, τα διαφορικά που βλέπεις είναι για τα παλιά βιταρα και τα γκραντ. Για τα νέα δεν υπάρχουν.
Είχα στο gv και μπρος και πίσω και μαλιστα ελληνικά, του αμοργιανου -
Ποιος ο κωδικός του νέου, νομίζω κάτι βρήκα.
Edit Μάλλον λόγω συνεκτικου συμπλέκτη δεν βγάζουν.
Θα ψάξω στα ιαπωνικά αργότερα.
-
Εγώ είμαι καλεσμένος σε τραπέζι και προετοιμάζομαι, οπότε δεν θα ασχοληθώ με την τρέλα του γάτου...
Φτιάχνουν και φοβερές παστουρμαδόπιττες εκεί....
-
Ντιζελ και τελος.
Εκτός αν μπορείς Rubikong πετρελαιο. Κτήνος. Θα το έψαχνα..
-
Μόνο εγώ διακρίνω ένα αγεφύρωτο χάσμα από το πιο φθηνό στη λίστα έως το πιο ακριβό;
Μόνο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι αυτοκίνητο ψάχνει , για να αντικαταστήσει τι; Στην αρχή νόμιζα ότι θα πάει για την αλλαγή του βιτάρα που πούλησε, μετά χάθηκα....
Μόνο εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει καταλήξει σε κάτι το οποίο δεν είναι καν στη λίστα;Προτείνω : defender phev , ναι οκ ξέρω τι θα γράψεις με τα "δήθεν και καλά εκτός που μένεις στη νιάλα χωρίς προειδοποίηση¨ , αλλά μαθημένος είσαι να σου χαλάει το leasing , πιθανών να είναι πιο αξιόπιστο από το 3008.
Αλλιώς L.c. ή και Τουαρεγκ , πρώτη γενιά 3.2 V6 , με το πακέτο off road με μπλοκέ πίσω εργοστασιακό, πας ατσαλάκωτος , έχει καλή λίστα βελτιώσεων , δεν είναι τόσο ζημιάρικο . και καβάνζτα το βόλβο σε phev ( που έχεις κλείσει ήδη αλλά οκ....) , βγάζοντας τον κόφτη τελικής.Στη λύση 2. ξέρω ότι ο πετρελεοκινητήρας της στέλβιο είναι αξιόπιστος , χωρίς πολλά πολλά με ουρίες ή φίλτρα. Μόνο ευπαθές ανταλλακτικό , εκεί που έβαλαν το χέρι τους οι Γερμανοί , στην αντλία της bosch.
-
Νέο Ford Ranger Raptor 4x4 Pick-Up
Aφου ξεχωριζει
να ξεχωριζει πιο πολυ
Του γατου η ροδα