-
@gtsartsal said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Να βάζετε ορια! Στην ζωή δεν τα έχουμε όλα! Κάντε μια φοβερή θυσία να μη πάτε σε πάρτυ! Δύσκολη ζωή το ξέρω!
Το σοβαρότερο κίνητρο για να πάει κάποιος γονιός σε πάρτι είναι το ίδιο το παιδί του και η ψυχολογία του.
Δεν νιώθει ωραία το παιδί αν δεν πάει στα πάρτι.
Τη Δευτέρα στο σχολείο , τα παιδάκια ρωτάνε.
Επίσης το παιδί ζητάει να κάνει πάρτι.Τώρα γιατί δεν γίνονται πάρτι στα σπίτια;
Για εμένα δεν έχει να κάνει ούτε με τα μικρά σπίτια, ούτε με τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά με την ασφάλεια και τις ευθύνες μου.
Δεν θέλω να έχω το άγχος μη συμβεί κάτι και χτυπήσει κάποιο παιδάκι με τον χαμό που θα υπάρχει στο σπίτι μου.
οτανμεγαλωνα εγω (δεκαετια 80 πηγα δημοτικο), οι γονεις αφηναν τα παιδια και εφευγαν. Επομενως ειχες να κουμανταρεις "μονο" 20 παιδια. Τωρα τα παρτι εχουν γινει κοινωνικες συγκεντρωσεις των γονεων, οποτε ξαφνικα τα 20 ατομα γινονται χαλαρα 50. Ε τι σκατα σπιτι να εχεις για να φιλοξενησεις 50 ατομα;
Επισης, τωρα δεν υπαρχει ο χρονος ή η διαθεση να φτιαξεις το σπιτι (πριν), να μαγειρεψεις και να το καθαρισεις μετα. -
Να βάζετε ορια! Στην ζωή δεν τα έχουμε όλα! Κάντε μια φοβερή θυσία να μη πάτε σε πάρτυ! Δύσκολη ζωή το ξέρω!
Το σοβαρότερο κίνητρο για να πάει κάποιος γονιός σε πάρτι είναι το ίδιο το παιδί του και η ψυχολογία του.
Για εμένα δεν έχει να κάνει ούτε με τα μικρά σπίτια, ούτε με τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά με την ασφάλεια και τις ευθύνες μου.
Δεν θέλω να έχω το άγχος μη συμβεί κάτι και χτυπήσει κάποιο παιδάκι με τον χαμό που θα υπάρχει στο σπίτι μου.
Δεν είπαμε να μη κάνουν είπαμε ότι τα όρια είναι δίδαγμα! Δεν γίνεται να έχουμε πάντα ότι θέλουμε! Εάν δεν το μάθουν μικρά τότε στην εφηβεία θα ναι πιο δύσκολα
Άλλο αυτό και άλλο κάνουν πάρτι σε παιδότοπο για να κάνουν επίδειξη πλούτου.
Στην Ξάνθη 3 παιδότοποι υπάρχουν.
Όπου και να γίνει, το ίδιο κοστίζει. -
Ευτυχώς στο σπίτι δεν έρχεται κανείς.
Όταν λέμε κανείς ούτε οι γονείς μας/αδελφια.
Ειναι ησυχαστήριο το σπίτι. Και δεν έχω καμία όρεξη να επιδειχθω σε κανένα. Το ίδιο και με το αμάξι μου. Ελάχιστοι και φυσικά όχι συγγενεις ξέρουν τι οδηγώ.
20 χρόνια τώρα 2-3 φιλικά ζευγάρια έχουν έρθει κυρίως καλοκαίρι στο μπαλκόνι να μην λερώνουν κιόλας. Οποιους θέλουμε να δούμε υπάρχουν τόσα μαγαζιά έξω.
Επειδή μάλιστα δεν καλω κανένα σπίτι δεν αποδέχομαι και καλέσματα. Αν δεν μπορείς να ανταποδόσεις δεν πας κιόλας.3-4 φορές έχουμε μαζέψει λίγα παιδάκια και είτε βγαίνουν στο μπαλκόνι ειτε κατεβαίνουν κάτω στον κοινόχρηστο κήπο. Μην λερώνουν το σπίτι.
Για περισσότερους έχουμε κάνει ταπεινά πάρτυ γενεθλίων σε παιδότοπο/γηπεδάκι μπάλας. Να ξεδώσουν εκεί… έρχονται και μερικοί γονείς κερνάμε καμιά πίτσα και μπυρα και παπαλα.
Άλλα πια ακούω κατι αίσχη ειδικά με τα παιδιά σε ακριβά σχολεία που γίνονται καθαρά για επίδειξη.
Ντροπή πια ! Τα έχουν μαγαρίσει όλα οι νεοέλληνες. -
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
20 χρόνια τώρα 2-3 φιλικά ζευγάρια έχουν έρθει κυρίως καλοκαίρι στο μπαλκόνι να μην λερώνουν κιόλας.
ρε μαν πνιγηκα απο τα γελια
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
οτανμεγαλωνα εγω (δεκαετια 80 πηγα δημοτικο), οι γονεις αφηναν τα παιδια και εφευγαν. Επομενως ειχες να κουμανταρεις "μονο" 20 παιδια. Τωρα τα παρτι εχουν γινει κοινωνικες συγκεντρωσεις των γονεων, οποτε ξαφνικα τα 20 ατομα γινονται χαλαρα 50. Ε τι σκατα σπιτι να εχεις για να φιλοξενησεις 50 ατομα;
Επισης, τωρα δεν υπαρχει ο χρονος ή η διαθεση να φτιαξεις το σπιτι (πριν), να μαγειρεψεις και να το καθαρισεις μετα.Κι εγώ τη δεκαετία του 80 πήγα δημοτικό, όντως τα πάρτι γίνονταν σε σπίτι αλλά δεν κάναμε κάθε χρόνο.... Τις περισσότερες φορές κάναμε πάρτι έκτη δημοτικού για να χορέψουμε κανένα μπλουζ
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
20 χρόνια τώρα 2-3 φιλικά ζευγάρια έχουν έρθει κυρίως καλοκαίρι στο μπαλκόνι να μην λερώνουν κιόλας.
ρε μαν πνιγηκα απο τα γελια
Bγαζουν παπουτσια ; τους δινεται παντοφλακια μιας χρησης σε σακουλακι ; απολυμαινετε οτι ακουμπησαν ;
και φανταζομαι ειδικα ποτηρια για ξενους η μιας χρησης .
Υποχονδριος ; -
@polistas said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και γιατί ξέρετε εσείς επειδή είστε γονείς;; Βγάλατε κάποια παιδαγωγική σχολή και αυτομάτως γνωρίζετε εάν κάμετε λάθη ή όχι;;
Βρε lap σταμάτα!
Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει!
Δεν το λένε αυτό στο χωριό σου?Δεν έχω χωριο
-
Όσο τα παιδιά είναι μικρά, έρχονται αναγκαστικά και οι γονείς.
Ευτυχώς μόλις μεγαλώσουν λίγο, κανονίζεις να κάνεις τα γενέθλια κάπου έξω, χωρίς γονείς.
Λιγότερα έξοδα και δε σου ρημάζουν και το σπίτι.
@lap προσωπικά δεν έχω καταλάβει να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός, τουλάχιστον στον κύκλο μου. Η αγωνία όλων είναι να γιορτάσουν με τρόπο που θα ευχαριστήσει τα παιδιά γιατί τα σκασμένα ζωή να χουν έχουν μπουχτίσει από όλα και δε τα ευχαριστεί τίποτα. -
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@lap προσωπικά δεν έχω καταλάβει να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός, τουλάχιστον στον κύκλο μου.
υπαρχει και δεν το ξερεις. Το ξερει ο λαπ. Εσυ τι ξερεις;
-
Βρε λες; Με έβαλες σε σκέψεις...
-
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Βρε λες; Με έβαλες σε σκέψεις...
πισω εχει η αχλαδα την ουρα... ωχ σορρυ... απο κεκτημενη ταχυτητα...
-
Λοιπον για να σταματησει αυτο με τα παρτυ ,μολις παρω εγω αμαξι θα κανουμε παρτυ στο φορουμ θα σας εχω τσιπουρακι σπιτικο .Ενταξει???
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον για να σταματησει αυτο με τα παρτυ ,μολις παρω εγω αμαξι θα κανουμε παρτυ στο φορουμ θα σας εχω τσιπουρακι σπιτικο .Ενταξει???
Με το καλο.
-
Και δεν θα χρειαστει να ερθετε με τους κηδεμονες σας
-
μεζεδες θα φερουμε εμεις ;
-
Θα έρθουμε με τα αμάξια μας όποτε να έχεις πάρκινγκ γιατί αν δεν ξέρω που θα βρω κάπου πάρκινγκ δεν πάω καν….
Έχω πιστολιασει εξόδους, εκδηλώσεις, προσκλήσεις επειδή δεν ξέρω αν και που θα βρω πάρκινγκ. Γενικα βαριέμαι κιόλας να βγαίνω -
Θα έρθουμε με τα αμάξια μας όποτε να έχεις πάρκινγκ γιατί αν δεν ξέρω που θα βρω κάπου πάρκινγκ δεν πάω καν….
Έχω πιστολιασει εξόδους, εκδηλώσεις, προσκλήσεις επειδή δεν ξέρω αν και που θα βρω πάρκινγκ. Γενικα βαριέμαι κιόλας να βγαίνωκοινως @alex-mix κανονισε το event να γινει σε αλανα.. κατα προτιμηση σε αεροδρομιο.. το τατοϊ μου φαινεται ιδανικη λυση
-
@otso said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αναλογως τι μεζε θελετε .
Κεφτεδακι γραβιερα μαναβικη τα βαζω εγω.Αντε και ενα αρνακι.
Αν ομως θελετε τιποτα αυγοταραχο αμβρακικου θα φερετε μονοι σας .
Ωραιο αλλα πανακριβο το ρημαδι -
@otso said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αναλογως τι μεζε θελετε .
Κεφτεδακι γραβιερα μαναβικη τα βαζω εγω.Αντε και ενα αρνακι.
Αν ομως θελετε τιποτα αυγοταραχο αμβρακικου θα φερετε μονοι σας .
Ωραιο αλλα πανακριβο το ρημαδιτελεια! ευκαιρια να αναδειξει ο καθενας τα πλουτη του, οπως στα παιδικα παρτι αλλωστε
-
τελεια! ευκαιρια να αναδειξει ο καθενας τα πλουτη του, οπως στα παιδικα παρτι αλλωστε
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁