-
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παντως, δεν σας κρυβω οτι με σοκαρε το 7.7% επιτοκιο, το οποιο μαλιστα επισημανθηκε με χαρα, οποτε υποθετω οτι ειναι "καλο"
Με χαρα γιατι εχει 8,9% η Τογιοτα! Βεβαια υπαρχει και το 6,75% της Αττικης.
WTF?????!!!!!
Τώρα είδες τα επιτόκια της τογιοταρας ; Και με ακριβά έξοδα φακέλου και όλο το πακέτο.
Η Σανταντέρ της Τεσλα έχει μόνο 50 ευρώ.
Αλλά γενικά η αττικής αν ισχύει ακόμα το γνωστό πακέτο έχει πιο λογικό επιτόκιο και δεν σου κάνει και παρακράτηση. -
@nickthetrib said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@yem said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον φιλαρακια διαδικτυακα μολις υπεγραψα συμφωνητικο ,μεσα ιανουαριου θα το εχω (αν εγκριθει χρημματοδοτηση γιατι ποτε δεν ξερεις).
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφερε ο πωλητής!
Παίζει να μπήκε ο πιο αποφασισμένος αγοραστής ever!
Σε στυλ 'θέλω αυτό το αυτοκίνητο με αυτόν τον εξοπλισμό σε αυτό το χρώμα!'
Βέβαια για αυτό που είπε ο λαπ για πιθανότητα ακύρωσης, θα έλεγα ότι υπάρχει. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει!Τελικά ο Αλεξ ήθελε μέσα του chr. Τα άλλα ήταν ημίμετρα.
Αλλά τον κράταγε το κόστος και ορθά δεν ήθελε να πάει στη γυμνή έκδοση cult. Η club που γενικά δεν της λείπει κάτι σοβαρό και μόνο ψείρες σαν εμένα θα την απορρίψουν πήγαινε 33+.
Αν καταλαβαίνω σωστά από όσα έχω διαβάσει πρέπει να πέτυχε κάποια πολύ καλη προσφορά, όπως αυτά από Πολις Θερμης στα 30.
Μια τέτοια τιμή δεν την αγνοείς και μπαίνεις αμέσωςΓενικά τα σύγχρονα Τογιότα ενώ έχουν υβριδισμο, παραδοσιακή αξιοπιστία και αρκετή τεχνολογία έχουν αρκετά ντεσου (ποιότητα πλαστικών, ηλίθια επίπεδα εξοπλισμού, χαζές ελλείψεις, χωρους, αχρειαστο όγκο για τους διαθέσιμους χωρους καγκουρε χαρακτηριστικά όπως πελώριες ζάντες και μαύρους ουρανούς) τα οποία κιόλας δεν συνάδουν με τις τιμές που ζητάνε.
Αν όμως τα βρεις στη σωστή τιμή είναι η καλύτερη επιλογή.
Εύχομαι σύντομα να ξεκαβαλησουν το καλάμι να ρίξουν τις τιμές τους να αποκτήσουν ξανά το value for money που τα έκανε τόσο αγαπητά. -
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παντως, δεν σας κρυβω οτι με σοκαρε το 7.7% επιτοκιο, το οποιο μαλιστα επισημανθηκε με χαρα, οποτε υποθετω οτι ειναι "καλο"
Με χαρα γιατι εχει 8,9% η Τογιοτα! Βεβαια υπαρχει και το 6,75% της Αττικης.
WTF?????!!!!!
Τώρα είδες τα επιτόκια της τογιοταρας ; Και με ακριβά έξοδα φακέλου και όλο το πακέτο.
Η Σανταντέρ της Τεσλα έχει μόνο 50 ευρώ.
Αλλά γενικά η αττικής αν ισχύει ακόμα το γνωστό πακέτο έχει πιο λογικό επιτόκιο και δεν σου κάνει και παρακράτηση.Πριν λίγο μου εμφάνισε διαφήμιση το fb για το ex30, όπου διαφήμιζε το «σούπερ επιτόκιο 4.9%». Θεέ μου. Κόλαση!!!
-
Που ζεις εσύ;;; Από που μας ήρθες;;;
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
το Σ από το Συνταξιούχος...
Ναι βέβαια.....αυτό με 140 άλογα και τέτοια σχεδίαση ειναι για Συνταξιούχους....
Ενώ το αφαν γκατέ της αυτοκίνησης με 100 στάλιονς, και εμφάνιση κοπι-πεηστ Τ κρος... ειναι για νέους....
Πολύ όμορφο μπράβο Αλέκο, καλοτάξιδο!
-
WTF?????!!!!!
Να συμπληρωσω πως ειναι 8.9% + 0.6%=9.5%
Ενω εμενα ειναι 7.1+0.6=7.7 οποτε το λες και επιτυχια γιαυτο το εγραψα πριν
Συν (εδω μιλαει ο ακτινιδιοπαραγωγος που ασχολειται με τα λεπτα του ευρω)ειναι στην ιδια τραπεζα με την μισθοδοσια μου ,ενω το x ηταν σε αλλη τραπεζα και οποτε εβαζα απο e banking την δοση μου κρατουσε και 3.9 δηλαδη 84×3.9=327€ πωωωω πωωωω εχω γινει πολυ καρμοιρης -
This post is deleted! -
Πόσα χρόνια αποπληρωμής;
Κοιτα το χω ξαναγραψει η τακτικη μου ειναι χαμηλη δοση δηλαδη 84 αλλα καθε χρονο κανω αποπληρωμη αν μπορω και τα ξεχρεωνω στα 3 μεσο ορο.
Απλα θελω η δοση να βγαινει ανετα απο τον μισθο μου αν πανε καλα οι παραγωγες οκ -
Πολύ όμορφο μπράβο Αλέκο, καλοτάξιδο!
Ευχαριστω φιλε μου
-
Πόσα χρόνια αποπληρωμής;
Κοιτα το χω ξαναγραψει η τακτικη μου ειναι χαμηλη δοση δηλαδη 84 αλλα καθε χρονο κανω αποπληρωμη αν μπορω και τα ξεχρεωνω στα 3 μεσο ορο.
Απλα θελω η δοση να βγαινει ανετα απο τον μισθο μου αν πανε καλα οι παραγωγες οκΚαι πολύ καλά κάνεις! Τσάμπα λεφτά στις τράπεζες ας μην δίνουμε.
-
WTF?????!!!!!
Συν (εδω μιλαει ο ακτινιδιοπαραγωγος που ασχολειται με τα λεπτα του ευρω)ειναι στην ιδια τραπεζα με την μισθοδοσια μου ,ενω το x ηταν σε αλλη τραπεζα και οποτε εβαζα απο e banking την δοση μου κρατουσε και 3.9 δηλαδη 84×3.9=327€ πωωωω πωωωω εχω γινει πολυ καρμοιρηςΜε το καλό να παραλάβεις
Για Toyota είναι πολύ καλό επιτόκιο. Είναι της Toyota Hellas ή του αντιπροσώπου;
Δεν μας είπες τιμή, είναι έκπληξη;
-
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
WTF?????!!!!!
Συν (εδω μιλαει ο ακτινιδιοπαραγωγος που ασχολειται με τα λεπτα του ευρω)ειναι στην ιδια τραπεζα με την μισθοδοσια μου ,ενω το x ηταν σε αλλη τραπεζα και οποτε εβαζα απο e banking την δοση μου κρατουσε και 3.9 δηλαδη 84×3.9=327€ πωωωω πωωωω εχω γινει πολυ καρμοιρηςΜε το καλό να παραλάβεις
Για Toyota είναι πολύ καλό επιτόκιο. Είναι της Toyota Hellas ή του αντιπροσώπου;
Δεν μας είπες τιμή, είναι έκπληξη;
Αφου εγραψα παραπανω.ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑ .Αντιπροσωπου.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου
-
Ωχ λετε να ημουν εγω ?
https://www.autoblog.gr/2024/12/19/i-toyota-poulise-to-1-000-000sto-c-hr-stin-evropi/
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁