-
@a-d-p said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
@cirus said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
@george-dasoulas said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
Δεν πιστεύω που το λέω εγώ αλλά αυτή την στιγμή και με τα δεδομένα του φίλου μας που ψάχνεται το Mg Zs max μοιάζει στα 27.100 στην μεσαία έκδοση σαν την καλύτερη επιλογή!
Αλλιώς το T-Roc έχει όλο το πακέτο!Ναι, κι αυτός προς MG γέρνει, από ότι μου είπε χθες βράδυ.
T-ROC καίει πολύ και είναι ακριβότερο
Ε ναι. Μα για αυτά που θέλει και την τιμή που θέλει να τα έχει δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
@cirus λίγο την βοήθεια σου, του άρεσε πολύ το puma st LINE χειροκίνητο.
Και όποιος άλλος το έχει, αν μπορεί να βοηθήσει
Κατανάλωση, χώροι για καρότσι, 2 παιδιά κτλ.Θα μπει να διαβάσει τις απαντήσεις
Κατανάλωση γύρω στο 6 με 6,5 ανάλογα πως οδηγεί.
2 παιδιά άνετα πίσω
Χώροι για αποσκευές οι μεγαλύτεροι στην κατηγορία , φυσικά και χωράει καρότσι.
Πώς να μην του αρέσει. Πέραν του ότι είναι το ομορφότερο bsuv (άντε πες υποκειμενικό) είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο ωραίο οδηγικά και πραγματικά και σε αισθηση. Σε όποιον αρέσει η λίγο πιο δυναμική οδήγηση και όχι απλά να πηγαίνει από το σημείο Α στο σημείο Β και κοιτάει για bsuv δεν γίνεται να μην του αρέσει το puma αφού είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για αυτό.
Θα κάνει τις αγγαριοδουλειες του supermarket με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στο μέγεθος, οι διαστάσεις του είναι μια χαρά για να παρκάρει παντού και να κινείται στην πόλη και όταν θα βγει εκτός πόλης θα βγάλει και γούστα σπορτίφ συμπεριφοράς στον ιδιοκτήτη .
Με τον καλύτερο 1000ρη κινητήρα , με ακριβές τιμόνι, το καλύτερο κράτημα σε στροφές, με σχετικά καλό Κιβωτιο ( πολύ καλύτερο από τα περισσότερα αν όχι όλα στην κατηγορία) με ροπή από χαμηλά και σχετικά καλή κατανάλωση για mild hybrid (αυτό είπαμε δεν είναι το καλύτερο του, υπάρχουν full hybrid πολύ πιο οικονομικά)Οι πόρτες πίσω ανοίγουν διάπλατα όμως να μπορείς να βάζεις άνετα παιδικά καθίσματα όχι όπως στα Toyota .
Γενικά για 2 μικρά παιδιά είναι πολύ καλο
-
Στείλε κι αυτό.
-
@dimsabas said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
Στείλε κι αυτό.
@adp απλά πες του ότι η ωραία δοκιμή έγινε με το 155 που έχει 1λιτρο πάνω σε σχέση με το 125 7-7,5 κατανάλωση και το αυτόματο φτάνει ακόμα πιο ψηλά φτάνοντας το 8 εύκολα
5,5-6,5 έχει μόνο το 125 manual
Το 125 με το 155 ίδια αίσθηση έχουν μέσα στην πόλη. Μόνο εθνική θα δεις διαφορά με την μεγάλη τουρμπίνα . Που και το 125 θα τα καταφέρει μια χαρά απλά το άλλο είναι πιο δυνατο
-
Στείλε κι αυτό.
Ευχαριστώ πολύ.
Το διάβασε και του άρεσε ο τρόπος που γράφεις. -
Στείλε κι αυτό.
@adp απλά πες του ότι η ωραία δοκιμή έγινε με το 155 που έχει 1λιτρο πάνω σε σχέση με το 125 7-7,5 κατανάλωση και το αυτόματο φτάνει ακόμα πιο ψηλά φτάνοντας το 8 εύκολα
5,5-6,5 έχει μόνο το 125 manual
Το 125 με το 155 ίδια αίσθηση έχουν μέσα στην πόλη. Μόνο εθνική θα δεις διαφορά με την μεγάλη τουρμπίνα . Που και το 125 θα τα καταφέρει μια χαρά απλά το άλλο είναι πιο δυνατο
Του έστειλα και το συγκριτικό st VS st line 155
-
@lap said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
Ναι το ξέρω! Τον αναφέρουμε όταν πίνουμε νερό!
Κάτσε να το αγοράσει και άλλος!
Καλημέρα και από εδώ. Δεν θεωρώ τον ευατό μου beta tester αλλά early adopter! Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώνω για τις βόλτες μου και η απόφαση δική σας. Στην χθεσινή μου βόλτα στην πόλη, στον περιφερειακό που βρέθηκα για μερικά χιλίομετρα (βράδυ), ενώ με το άλλο μου αυτοκίνητο θα είχαν κολλήσει πίσω του, παρατήρησα πως με ακολουθούσαν χωρίς να έχουν διάθεσει να με προσπεράσουν. Είναι πολύ εντυπωσιακό το βράδυ και δεν κυκλοφορούν άλλα ίδια στην πόλη...
-
Συνάδελφος, εν αναμονή δεύτερου τέκνου, βγήκε σε αναζήτηση καινούριου αυτοκινήτου και ρώτησε την γνώμη μου.
Είναι αρκετά διαβασμενος
Θέλει suv με 25000€ βαριά μέχρι 27.000€
Κάτοχος GOLF 5 FSI, τα τελευταία 20 χρόνια (απροβληματιστα !! δηλώνει, εκτός από πολλαπλασιαστές )
Τον ενδιαφέρουν οι χώροι, για καρότσι κτλ και το χαμηλό κόστος χρήσης (κατανάλωση καυσίμου κυρίως)
Έχει δει μέχρι τώρα:Duster lpg,
του άρεσε εμφανισιακά και από χώρους, αλλά τον ανησυχεί η χαμηλή ιπποδύναμη.Renault captur lpg,
Το απέρριψε λόγω ΠορτμπαγκάζRenault arkana,
Το απέρριψε γιατί καίει πολύMG ZS max Hybrid+,
Τον εντυπωσίασε το εσωτερικό του, τον βολεύουν οι χώροι, αλλά τον ανησυχεί η εταιρεία.Suzuki S-cross,
Suzukara, ασπαστο μου λέει, αλλά πολύ παλιομοδίτικο μέσα , από χώρους του κάνει.Θα πάει να δει και Yaris cross
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;;;
PS. Μένει σε ιδιοκτήτη οικογενειακή οικοδομήΚαλημέρα. Το ZS έχει μεγάλο χώρο για παιδικό κάθισμα και isofix και στα δύο πίσω καθίσματα. Δεν έχει όμως φως για τους πίσω επιβάτες. Επίσης δεν έχει θήκη για τα γυαλιά ηλίου, η πλαϊνή εσοχή στην μεσαία κονσόλα από την πλευρά του συνοδηγού δεν χωρά κινητό πάνω από 6 ίντσες, ούτε μπορεί να σταθεί κινητό στην εσοχή πάνω από το ντουλαπάκι. Χωράνε άνετα δύο κινητά στην μεσαία κονσόλα, ένα δίπλα στον αναπτήρα και ένα δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων και ο αποθηκευτικό χώρος κάτω από τον "τεμπέλη" είναι μεγάλος. Επίσης κινητά κάτω των 7 ιντσών χωράνε στο χερούλι των μπροστινών θυρών.
Γενικότερα, αν έχεις μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο, θέλεις πιο πολλά ντουλαπάκια ή αλλιώς θα βάλεις κάποια after market ποδιά πίσω από τα μπροστινά καθίσματα. -
@george-dasoulas said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
Δεν πιστεύω που το λέω εγώ αλλά αυτή την στιγμή και με τα δεδομένα του φίλου μας που ψάχνεται το Mg Zs max μοιάζει στα 27.100 στην μεσαία έκδοση σαν την καλύτερη επιλογή!
Αλλιώς το T-Roc έχει όλο το πακέτο!Ναι, κι αυτός προς MG γέρνει, από ότι μου είπε χθες βράδυ.
T-ROC καίει πολύ και είναι ακριβότερο
Ε ναι. Μα για αυτά που θέλει και την τιμή που θέλει να τα έχει δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
@cirus λίγο την βοήθεια σου, του άρεσε πολύ το puma st LINE χειροκίνητο.
Και όποιος άλλος το έχει, αν μπορεί να βοηθήσει
Κατανάλωση, χώροι για καρότσι, 2 παιδιά κτλ.Θα μπει να διαβάσει τις απαντήσεις
Έχει και ο @famas puma!
Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;