-
@monman2 said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
Yaris Cross
Οι χώροι του είναι πολύ καλοί για 4
Ενήλικα άτομα με τις αποσκευές τους και τον τελευταίο καιρό που βάζω καρότσια και παιδικό κάθισμα κανένα πρόβλημα.
Αν έχει τώρα "βελτιωμένο " σωματότυπο ας πάει σε ένα φανοποιό να του κάνει μια πατέντα στο STOP της δεξιάς πίσω πόρτας να μην σφηνώνει...Αυτός είναι ψηλός κ αδύνατος
-
@a-d-p said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
@katafractos17 said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
@a-d-p said in Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;:
Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;
Κάτι άλλο.
Τον ενδιαφέρουν οι χώροι και θα πάει να δει το Yaris Cross?
Λοιπόν, για να δω τι θα προτείνω...
Νέο Citroen C3 Aircross PLUS • Hybrid 136 e-DCS6: 25.976€.
Mε πολλούς χώρους. Από πραγματική κατανάλωση δε γνωρίζω.Peugeot 2008 Facelift Style | 1.2 Hybrid 136 e-DCS6: 26.000 €
Ford Puma EcoBoost 1.0L Hybrid 125hp (mHEV) 7-τάχυτο αυτόματο (Powershift): 25.485€
Έχει το megabox πωςσκατάτολένε στο πορτ μπαγκάζ αλλά στην καμπίνα δεν ξέρω τι χώρους έχει.Hyundai Kona Premium 1.6T 138PS 7DCT: 27.990€
Δεν ξέρω τι καίει, οπότε σε αυτά τα χρήματα υπάρχει και το Hybrid 48V αλλά με λιγότερη ιπποδύναμη και χειροκίνητο.
Hyundai Kona Distinctive 1.0T 100PS 48V Hybrid: 25.990€VW T-Roc Life 1.5 TSI 150hp Μηχανικό 6 σχέσεων: 27.700€
Δεν ξέρω τι καίει, αλλά ο TSI όλο και κάτι ρουφάει.VW Cross Life 1.5 TSI 150hp DSG 7: 27.700€
TSI και DSG οπότε κάτι παραπάνω θα ρουφάει κι αυτό.Το C3 Aircross και το Kona λογικά έχουν τους καλύτερους χώρους από όλα τα παραπάνω.
Χωρίς να έχω δει τα νέα c3 air cross και crossland, βασιζόμενος σε αυτά που διαβάζω εδώ, πιστεύω ότι θα έχουν καλούς χώρους, για κατανάλωση δεν ξέρουμε ακόμα.
T-ROC καίει πολύ για τα γούστα του, αν και του άρεσε το δικό μου.
Από Κορέα γουστάρει τρελά Xceed, με είχε ζαλίσει και μένα να το δω, αλλά καίει πολύ είπε , οπότε παίρνει η μπάλα και τα konaXceed καιει τοσο πολυ ?? (αν θυμασται το νημα που ειχα ξεκινησει πριν λιγο καιρο, ακομα ψαχνομαι....) , εγω εχω "καταληξει" προς ωρας σε
- Scross ( GL+)
- xceed (Platinum)
- I30 Tourer ( Distinctive) - Αυτο ηταν 1ο κ με διαφορα, αλλα η γυναικα εν μια νυκτι το εβαλε στον πατο λογω εμφανισης.....
Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;