-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μικτά;;;;
2-3 ευρώ ανά 1000;;; Πολλά δεν είναι;;;
Αν είναι τόσα ρε σεις κάνουμε βιντεάκιατα 2-3 ευρω ειναι οντως μικτα οπως τα δινει η Γκουγκλ. Ναι αν κανεις βιντεο καθημερινα και οτι ναναι να ανεβαζεις θα βγαλεις καποια χρηματα.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο Κρουζερ καταδικάζει τη διαφθορά απ όπου κι αν προέρχεται, βγαζοντας το ψωμί του και λίγο μπριός συμμετέχοντας σ'αυτή, αλλά συντάσσεται με τον Πρωτογλύφτε που είναι μάγκας και καλά τον έκανε τον κάθε τυχαίο διδακτορικό επιστήμονα διεθνούς καριέρας που δεν κοιτάζει τη δουλίτσα του, αλλά εκφράζει δημόσιο λόγο επιμορφώνοντας στις αρχές της επιστήμης του τον απλό κοσμάκη που δεν είναι παντογνώστης όπως ο Κρουζερ, και εκλαϊκεύοντας την εξήγηση του τι πάει στραβά με την Οικονομία στον τόπο που γεννήθηκε κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.
-Μισό κιλό μπογιά σε νεοδημοκρατικό μπλε θα ήθελα.
-Να τη τυλίξω πακέτο;
-Όχι, στο χέρι, θα τη φάω στο δρόμο.Μπορείς να μου πεις πως συμμετέχω στην διαφθορά;
Είμαι πολιτικός ; Δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος;
Δικαστής; Δημόσιος υπάλληλος; Κάνω δημόσια έργα;
Είμαι μέλος κόμματος με μίζες θαλασσοδανεια η κρυφά έσοδα που αρνείται τον δημόσιο έλεγχο;Εχω δουλειές με το κράτος; Μετέχω στην διοίκηση τράπεζας ή κρατικού οργανισμού;Για τα περί διδακτορικού απάντησαν άλλοι.
Μάλλον σε κάποιους φαίνεται μακρύτερα από ότι είναι λόγω της μεγάλης απόστασης.
Η απλά από το Ο της αριστεράς ότι δεν είναι αριστερό είναι διεφθαρμένο στην φαντασία σας ;
την ανεχεσαι και τη στηριζεις για να εχεις αγοραστικο κοινο καθως θεωρεις οτι η ακριβοτατη αγορα στεγης σου απευθυνεται σε αυτο, δεν εισαι αμεσο εξαρτημα της διαφθορας αλλα κομματι του μεταβολισμου της
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μικτά;;;;
μαλλον καθαρα, αλλα αν μιλαμε χορηγιες πιθανον μαυρα. δεν ξερω πως κανουν τα φορολογικα τους αλλα στα νεα ειπαν οτι επιασαν μερικους απο αυτους να μην δηλωνουν εσοδα.
Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρουν καν ότι πρέπει να δηλώσουν έσοδα!
Τα δηλώνουν οι χορηγοί, γιατί έτσι έχουν φοροαπαλλαγές, και έτσι τους πιάνουν!
Τώρα τα περί ασφαλιστικών κλπ κάπως έτσι θα είναι και εκεί!!!
Νομίζουν ότι έτσι θα βγάλουν εύκολα χρήματα και ότι αυτό θα συνεχιστεί για πάντα! -
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μικτά;;;;
μαλλον καθαρα, αλλα αν μιλαμε χορηγιες πιθανον μαυρα. δεν ξερω πως κανουν τα φορολογικα τους αλλα στα νεα ειπαν οτι επιασαν μερικους απο αυτους να μην δηλωνουν εσοδα.
Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρουν καν ότι πρέπει να δηλώσουν έσοδα!
Τα δηλώνουν οι χορηγοί, γιατί έτσι έχουν φοροαπαλλαγές, και έτσι τους πιάνουν!
Τώρα τα περί ασφαλιστικών κλπ κάπως έτσι θα είναι και εκεί!!!
Νομίζουν ότι έτσι θα βγάλουν εύκολα χρήματα και ότι αυτό θα συνεχιστεί για πάντα!δεν εχω ιδεα φορολογικα πως το κανουν, παντως καποια χρηματα βγαζουν και αυτο θα μεγαλωσει περισσοτερο απλα θελει χρονο και αν δεν βρεις τροπο να το κανεις γρηγορα δεν ειναι ευκολο.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο Κρουζερ καταδικάζει τη διαφθορά απ όπου κι αν προέρχεται, βγαζοντας το ψωμί του και λίγο μπριός συμμετέχοντας σ'αυτή, αλλά συντάσσεται με τον Πρωτογλύφτε που είναι μάγκας και καλά τον έκανε τον κάθε τυχαίο διδακτορικό επιστήμονα διεθνούς καριέρας που δεν κοιτάζει τη δουλίτσα του, αλλά εκφράζει δημόσιο λόγο επιμορφώνοντας στις αρχές της επιστήμης του τον απλό κοσμάκη που δεν είναι παντογνώστης όπως ο Κρουζερ, και εκλαϊκεύοντας την εξήγηση του τι πάει στραβά με την Οικονομία στον τόπο που γεννήθηκε κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.
-Να τη τυλίξω πακέτο;
-Όχι, στο χέρι, θα τη φάω στο δρόμο.Μπορείς να μου πεις πως συμμετέχω στην διαφθορά;
Είμαι μέλος κόμματος με μίζες θαλασσοδανεια η κρυφά έσοδα που αρνείται τον δημόσιο έλεγχο;Εχω δουλειές με το κράτος; Μετέχω στην διοίκηση τράπεζας ή κρατικού οργανισμού;Για τα περί διδακτορικού απάντησαν άλλοι.
Η απλά από το Ο της αριστεράς ότι δεν είναι αριστερό είναι διεφθαρμένο στην φαντασία σας ;
την ανεχεσαι και τη στηριζεις για να εχεις αγοραστικο κοινο καθως θεωρεις οτι η ακριβοτατη αγορα στεγης σου απευθυνεται σε αυτο, δεν εισαι αμεσο εξαρτημα της διαφθορας αλλα κομματι του μεταβολισμου της
Πςςςς ζωγραφίζεις
-
Μικτά;;;;
2-3 ευρώ ανά 1000;;; Πολλά δεν είναι;;;
Αν είναι τόσα ρε σεις κάνουμε βιντεάκιατα 2-3 ευρω ειναι οντως μικτα οπως τα δινει η Γκουγκλ. Ναι αν κανεις βιντεο καθημερινα και οτι ναναι να ανεβαζεις θα βγαλεις καποια χρηματα.
Σκέφτομαι βιντεάκια με το να σέρνεσαι σαν σαλιγκάρι σπάζοντας ρεκόρ κατανάλωσης. Πιστεύω θα γίνω πλούσιος.
Και θα βλέπουν τα βίντεο μου για να δουν πόσο χαμηλά θα πέσει η κατανάλωση και θα μου μένουν λεφτά επειδή δεν θα έχω υψηλή κατανάλωση.
Win/win
Ακόμα και Toyota hybrid να μου ανάβουν τα φώτα και να με μουντζώνουν.
-
-
Άσχετο το κωλομηλο δεν μπορεί να παίξει εύκολα YouTube μετά την αναβάθμιση σε νέο iOS. Συμβαίνει και σε εσάς;
Υ.γ Α στάδιαλα μου άφησε το τ9 το ''κωλομηλο'' χωρίς διόρθωση.. αναβάθμιση!
-
-
να πως γινοντε οι πολιτικες καριερες
και εμεις μαλωναμε για την φριντομ
1ον δεν μαλώναμε για την freedom. Εγω το μόνο που είπα είναι ότι είναι ασφαλής πλατφόρμα και ότι καλώς έχει χορηγούς ένα κανάλι. Τίποτα παραπάνω. Δεν προέτρεψαν κανέναν να την χρησιμοποιήσει απλά είπα ότι εγώ την χρησιμοποιώ.
2ον δεν δίνω καμία απολύτως βάση σε ακροδεξιά σκουπίδια όπως ο Μπογδάνος που κάνει τα πάντα να ξαναμπεί στα πράγματα μέσα σε αυτά να το παίζει καλός και να μας δίνει κρυφές πληροφορίες. Άσε τον είδαμε και ξέρουμε τι είναι
3ον αν είναι ο κύριος Μαρινάκης να κατέβει σε εκλογές καλά θα κάνει. Αναφέρετο δικαίωμα όλων είναι να μπουν στην πολιτική αν πιστεύουν ότι μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Αν το κάνει θα κριθεί για τις πράξεις του ως πολιτικός πλέον. Μέχρι να το κάνει είναι χαζό να αναπαράγουμε φήμες από σκουπιδοακροδεξιους
-
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχεις ακραιες αποψεις, το ιδιο μπορει να λενε οι αλλοι για σενα, σκουπιδια κλπ. Δεν σε βοηθαει πουθενα.
-
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχεις ακραιες αποψεις, το ιδιο μπορει να λενε οι αλλοι για σενα, σκουπιδια κλπ. Δεν σε βοηθαει πουθενα.
Καλά κάνουν να λένε για μένα ότι έχω σκουπιδοαποψεις αν θέλουν
Έτσι είναι η δημοκρατία το δέχομαι. Δεν είμαι πορτογλυφτε εγώ να κάνω μηνυση
Αλλά άλλο να κρίνουν έναν σαν και μένα χωρίς εξουσία στα χέρια του και άλλο κάποιο πολιτικό η δημοσιογραφο που έχει εξουσία και δημόσιο λογο. Εντελώς διαφορετικά πράγματα. Εγώ δεν επηρεάζω κανέναν ούτε κάνω κάποια αλλαγή στο καλύτερο ή στο χειρότερο για την Ελλαδα
-
Το θέμα είναι πως όσοι προσπαθούν να την πουν στον καθηγητή ειναι εκπρόσωποι μιας οικονομικής σκέψης. Αλλά κατηγορούν τον Μαρινάκη πως είναι εκπρόσωπος μιας άλλης αντίθετης από της δικής τους.
Και άντε ο καθηγητής έχει κάποιες γνώσεις, αυτοί που τον κατηγορούν ή συμφωνούν τι γνώσεις έχουν στο αντικείμενο αυτό;;;
Ούτε εγώ συμφωνώ σε όλα μαζί του, σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει που προφανώς θα είναι πολύ λιγότερα από αυτόν, και με βάση έναν κώδικα αντίληψης και αξιών για αυτο και εξέφρασα πιο πάνω μια αντίρρηση σε μια προσέγγιση του.
Ούτε μου αρέσει αυτή η υπερβολή του τον τελευταίο καιρο με τους χορηγούς.
-
επισης στο σκουπιδοβίντεο του μπογδανου εχει απαντήσει ήδη ο ιδιος ο Μαρινακης:
κλασικος σκουπιδομπογδανος λέω εγώ που δεν γνωριζω. Θα κανουμε οτι μπορούμε να ερθουμε στην επικαιρότητα. λέω εγώ τώρα
-
Είναι πιο φιλελεύθερος τουλάχιστον σε αυτά που μας παρουσιάζει ο Μαρινάκης εξού και ότι δεν ανοίκει στον πολιτικό του χώρο, δηλαδή κεντροαριστερο χώρο.
-
-Να τη τυλίξω πακέτο;
-Όχι, στο χέρι, θα τη φάω στο δρόμο.Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το κοινό του πορτοσαλτε, ακόμα και μετριοπαθείς ΝΔατες του πετάνε αυγά. Μονο ορκ ; Ρητορικό !
Μέχρι και τη χορηγία της φριντομ, τα βίντεο τοι ήταν πολυ αξιόλογα, χωρίς λάθη και πρόχειραδες.
Από την άλλη, όταν μιλάς για επιστήμονα διεθνούς καριέρας θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Έχεις δει τις έτερο αναφορές τους ; Γελάνε και οι διδακτορικοί 2 έτους.
Προβλέπω ότι η φριντομ θα πάψει να είναι χορηγός του, τους έκανε μεγάλη ζημιά
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
-Να τη τυλίξω πακέτο;
Τι χρονολογίας ειναι αυτή η εφημερίδα ;
-
Στην Ελλάδα μιας επίκαιρης
-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μέχρι και τη χορηγία της φριντομ, τα βίντεο τοι ήταν πολυ αξιόλογα, χωρίς λάθη και πρόχειραδες.
Μπορείς και εσύ να τα κρίνεις ως λάθος ή σωστά;;; Μωρέ μπράβο!!!!
Τι γίνεται ρε σεις, όσοι κάνατε ένα μεταπτυχιακό γίνατε οικονομολόγοι;;;;
Ούτε οι οικονομολόγοι δεν μπορούν να τις κρίνουν εάν δεν κάνουν ανάλυση σε πηγές οικονομετρίας.
Μάλλον θα είναι η αριστεία. Έτσι εξηγείται!
-
Κατέβηκε το βίντεο πιο πάνω...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3