-
Φίλους δεν ψάχνω!
Σε ρώτησα κάποια πράγματα μπας και αγοράσω οικόπεδο και βάλω προκάτ αντί να τα δώσω σε εργολάβους πολυκατοικιών!
Και στον ταξιδευτή τα ίδια ρωτούσα!
Στις πανελλήνιες με το σύστημα μετά τις Δέσμες ούτε ΙΕΚ δεν θα έμπαινες, θα έδινες για 8η φορά για να μη πάνε στράφι οι γνωριμίες!
-
@i-hasu said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μόλις διάβασα πως από τα ξημερώματα 6:30 εως 9:30 55000 οχήματα εχουν βγει από την Αθήνα. Καπου 200000 ψυχες και το ποταμι των δυστυχισμενων ολο και αυξανει σε ορμη και αριθμούς.
σε μία περιοχή 5 εκ. τι να σου πω τρελό το νούμερο σου.
Από την ώρα που το εγραψα έχουν φύγει πολλαπλάσιοι ενώ μετά την 18:00 θα υπάρξει νέο κύμα (γιατί κάποιοι εργάζονται στα καταστήματα και αδυνατούν να φύγουν νωρίτερα). Να ναι καλά ο κόσμος δηλαδή. Προσωπικά χαίρομαι πολύ που οι εικόνες δεν ανταποκρίνονται στις παπατζες κάποιων γραφικών. Στο σημείο αυτό να προσθέσω πως η ανεργία έχει πέσει σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Η αγορά έχει ανοίξει. Ευκαιρία καποιοι να βρουν καλύτερη δουλειά από αυτή που κάνουν τώρα. Με τις παπατζες η ζωή δε βγαίνει.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Φίλους δεν ψάχνω!
Σε ρώτησα κάποια πράγματα μπας και αγοράσω οικόπεδο και βάλω προκάτ αντί να τα δώσω σε εργολάβους πολυκατοικιών!
Και στον ταξιδευτή τα ίδια ρωτούσα!
Στις πανελλήνιες με το σύστημα μετά τις Δέσμες ούτε ΙΕΚ δεν θα έμπαινες, θα έδινες για 8η φορά για να μη πάνε στράφι οι γνωριμίες!
Έδωσα με το ίδιο σύστημα με εσένα, δεν κράτησα μάθημα όπως γινόταν στις δέσμες απλά σε γλέντησα. Συγγνώμη αν σε πονάει, δεν είμαστε όλοι μέτριοι με μεγάλη γλώσσα !
Και στο μεταπτυχιακό όχι μόνο δεν πλήρωσα οπωσ Εσύ, με πλήρωνε το ΙΚΥ. Γκεγκε;
Άντε πάλι στο λαγούμι σου ! -
Α πιπινι είσαι και εσύ!
Ε τότε ποιος ο λόγος να αρνείσαι την ευκολία του να κρατάς βαθμολογία! Από στατιστική δεν σκαμπαζεις και πολλά!
Το μεταπτυχιακο μου το πλήρωσα αφού εργάστηκα και τα μάζεψα τα χρήματα και πέρασα αξιολογηση τρεις φορές με συγκεκριμένες ερωτήσεις επί τεχνικών επιστημονικών ερωτήσεων! Από το τμήμα μου 4 άτομα πήραν οι άλλοι κοπηκαν!
Το εβγσοα με πάνω από 7,5 αν θυμαμαι καλά , και ετοίμασα προ διδακτορικη εργασία!
Υ.γ έχω θέμα δυσλεξίας αλλά ποτέ δεν ζήτησα εξαίρεση από γραπτές εξετάσεις
-
Αρνούμαι γιατί έχω αρχές και δεν υποστηρίζω άκριτα ότι με βολεύει ! Στα χρόνια του ταξιδευτή το ΕΜΠ ή νομική και ιατρική ΕΚΠΑ ήταν για ελάχιστους, δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεσαι !’
-
Α πιπινι είσαι και εσύ!
Ε τότε ποιος ο λόγος να αρνείσαι την ευκολία του να κρατάς βαθμολογία! Από στατιστική δεν σκαμπαζεις και πολλά!
Το μεταπτυχιακο μου το πλήρωσα αφού εργάστηκα και τα μάζεψα τα χρήματα και πέρασα αξιολογηση τρεις φορές με συγκεκριμένες ερωτήσεις! Από το τμήμα μου 4 άτομα πήραν οι άλλοι κοπηκαν!
Επι πληρωμή μτχ στην Ελλάδα αποφοίτησαν 4 άτομα !! Σουρρρρρρ !
Όση αξία έχουν και τα πτυχία επι πληρωμή ιδιωτικών πανεπιστήμων
-
Εισήλθαν στο μτχ όχι αποφοίτησαν! Με βάση τον βαθμό προπτυχιακού, και ερωτήσεις στο field του μεταπτυχιακού!
Όχι σαν τα ιδιωτικά που πληρώνουν οι κληρονόμοι! Όπου όλοι μπαίνουν!
-
Εισήλθαν στο μτχ όχι αποφοίτησαν! Με βάση τον βαθμό προπτυχιακού, και ερωτήσεις στο field του μεταπτυχιακού!
Όχι σαν τα ιδιωτικά που πληρώνουν οι κληρονόμοι! Όπου όλοι μπαίνουν!
Επι πληρωμή βρε κληρονόμε ;
Φαντάσου άπλα ! -
Τα δημόσια επι πληρωμή είναι ελάχιστα χιλιάρικα κάτω από 5 -8Κ αν θυμάμαι καλά!
Τα δούλεψα ένα έτος πριν!
Έλεος! Τέτοια αλάνια βγάζουν οι μηχανικοί ;
-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αρνούμαι γιατί έχω αρχές και δεν υποστηρίζω άκριτα ότι με βολεύει ! Στα χρόνια του ταξιδευτή το ΕΜΠ ή νομική και ιατρική ΕΚΠΑ ήταν για ελάχιστους, δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεσαι !’
Διότι όλοι γύρω μου είναι από αυτές τις σχολές! Και καθηγητές πανεπιστημίου έχουμε και από όλα!
Ο τρόπος εισαγωγής την εποχή που αναφέρω ήταν παράλογος ! Αυτή είναι η αλήθεια!
Για παράδειγμα υποψήφιος Φιλόλογος να σπαταλά εκατοντάδες ώρες διαβάσματος από ένα πεπερασμένο χρονικό πλαίσιο για να αριστεύσει στη χημεία! Δεν βγάζει νόημα! Και αυτό διότι ως απόφοιτος θα βγει σε μια αγορά εργασίας με τους συνεδελφους του, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, να τον ανταγωνίζονται αλλά και να μην έχουν αξιολογήθει στη ΧΗΜΕΙΑ. Είναι παράλογο, και άδικο για μια ολόκληρη γενιά εργαζόμενων.
Το τι θα γίνει μετά την είσοδο στην σχολή και πόσο εύκολα τη βγάζει ή όχι είναι ένα άλλο ζήτημα και
εκτός θέματος!Εγω κρίνω την εισαγωγή.
Και για να τα λέμε όλα! Ιδέα του ΠΑΣΟΚ ήταν!!!
-
παμε λιγο
- περι μπανεπιστημιωνε - ρε συ γυρε, τι σημασια εχει ο αριθμος μαθηματων για οποιον περασε με την πρωτη στην πρωτη επιλογη του σε αδιαβλητο συστημα? οι οροι στις συγκεκριμενες πανελληνιες ηταν οι ιδιοι για ολους, εχεις αδικο να θεωρεις οτι καποιος που μπηκε οπου μπηκε με 4 μαθηματα δεν θα εμπαινε με 20 αφου με τους ιδιους ορους θα ηταν παλι. και οι εποχες του κριου οχι, δεν ηταν αυτο που λεμε 'οι πιο δυσκολες να μπεις΄, ηταν οταν εδινες σε καθε σχολη οπου επαιρνε και αλλοιωση αμεση αλλα και εμμεση. επιτρεψτε μου σαν τεκνο που στην ευρυτερη, οχι και πολυ ευρυτερη, οικογενεια ειχε εκπαιδευτικους πανεπιστημιακους στον παν αθηνων/θεσνικης και ιδιοκτητες των μεγαλυτερων ιδιωτικων μοναδων της εποχης να εχω μια καποια γνωση. οι πανελληνιες σε καθε μορφη τους ηταν και ειναι το δυσκολοτερο συστημα να εισαχθεις σε αει πρωτης επιλογης.
μεταπτυχιακα σε δημοσιο παν. ειναι πραγματι πολυ φθηνα, η γατα που κανει καποιο ζορικο 4ετες, δινει 800 το χρονο = ψιχουλα. σε καλο ιδιωτικο, εδω γελαμε. στην ελλαδα δεν υπαρχει. στο εξωτερικο σε ιδρυμα ρανκινγκ μεσα στη πρωτη 10αδα, θες ενα κατοσταρικο το λιγοτερο το χρονο. - περι ερινυων. και οικονομικης καταστασης. δεν βγαζω την ουρα μου αποξω, ισως θα επρεπε να κανω περισσοτερα. ζωη οχι, δεν κανω καταναλωτικα αναλογη, δεν θελω. ουτε προβαλω καποιο εισοδημα, αν εχω κατι καλο τωρα εχω περασει παρα πολλα χρονια αλλιως που ισοσταθμιζει οτιδηποτε, ειναι σαββατο, ειμαι στο γραφειο εργαζομενος, αυριο θα ειναι κυριακη και θα ειμαι παλι εργαζομενος. εχοντας ζησει την περισσοτερη ζωη μου στην αλλη μερια, αν και δουλευοντας παντα απειρες ωρες και με μεγαλη ενταση χωρις να λαμβανω το αναλογο μερισμα στην επιτυχια καθοτι εαν στο περιβαλλον που ζουμε δεν κλεψεις δεν 'φτιαχνεσαι' κατα κανονα ή εστω γινεσαι 'ευπορος' μετα απο θυσιες και κοπους πολλων ετων, ειναι πλαστη η ενδειξη 'φυγανε πολλοι'
ζουμε σε μια τεραστια πολη και εχουμε ταυτοχρονα πολλους οικογενειακους δεσμους στην επαρχια. εαν φυγουν λοιπον 100000 οχι για το χωριο πυο θα πανε οι 30000 απο αυτους, αλλα για το ριζορτ, οι μισοι ειναι οι παντεληδες που γλυφουν νουδαιικο (αυτοι ειναι πολλοι καθοτι και οι κληρονομοι χρειαζονται ενα καποιο ελεγχο πως προεκυψε η κληρο(α)νομία) ή πασοκαικο σκαλομπριζοκοκκαλο οχι ακριβως εντιμα και οι αλλοι μισοι τριανταροσαρανταρηδες χωρις ζωη, που μενουν με τον μπαμπα και τη μαμα και το χαμηλο μισθο τους τον τρωνε μεχρι σεντ απογοητευμενοι απο το μηδενικο μελλον που τους περιμενει. μην ακουσω 'τεμπεληδες'. ακομα και αν ειναι εχουν δικαιολογια βαρβατη: οσο και να δουλεψεις δεν προκειται να προκοψεις πλεον. ή καποιος αλλος θα καρπωνεται την υπεραξια σου ή εαν επιχειρησεις να επιχειρησεις, θα παρεις το μακρυτερο στις εποχες της παγκοσμοιοποιησης. και το μεινεις σε γκαρσονιερα με 400 ενοικιο συν ρευματα με μισθο χιλιαρικο, ε, ειναι μαυριλα. οι αποδελοιποι που μενουν πισω ειναι πολλοι και μαυριζουν μπροστα σε ενα κουτι να χαζολογανε με κρυφες ματιες στην ζωη των αλλων στα πρωιναδικα. θεωρω λαθος την κατηγορια 'φυγανε ολοι, εχουνε΄και το λιγοτερο λαθος εκτιμηση για αλλοτριους λογους που εχουν να κανουν με ατομικες ενοχες συνηθως αλλα και κωλοπαιδαρισμο καποιες φορες.
- περι μπανεπιστημιωνε - ρε συ γυρε, τι σημασια εχει ο αριθμος μαθηματων για οποιον περασε με την πρωτη στην πρωτη επιλογη του σε αδιαβλητο συστημα? οι οροι στις συγκεκριμενες πανελληνιες ηταν οι ιδιοι για ολους, εχεις αδικο να θεωρεις οτι καποιος που μπηκε οπου μπηκε με 4 μαθηματα δεν θα εμπαινε με 20 αφου με τους ιδιους ορους θα ηταν παλι. και οι εποχες του κριου οχι, δεν ηταν αυτο που λεμε 'οι πιο δυσκολες να μπεις΄, ηταν οταν εδινες σε καθε σχολη οπου επαιρνε και αλλοιωση αμεση αλλα και εμμεση. επιτρεψτε μου σαν τεκνο που στην ευρυτερη, οχι και πολυ ευρυτερη, οικογενεια ειχε εκπαιδευτικους πανεπιστημιακους στον παν αθηνων/θεσνικης και ιδιοκτητες των μεγαλυτερων ιδιωτικων μοναδων της εποχης να εχω μια καποια γνωση. οι πανελληνιες σε καθε μορφη τους ηταν και ειναι το δυσκολοτερο συστημα να εισαχθεις σε αει πρωτης επιλογης.
-
Σιγά ρε Γάτε, θα μας πάρουν τα ζουμιά…και πολλοί περισσότεροι θα φύγουν από τις μπουρδελοπόλεις μας και καλά θα κάνουν. Ο κόσμος κοιτάει να περάσει και λίγο καλά, είτε έχει πολλά είτε λίγα. Αυτό που όποιος περνάει λίγο περισσότερο πλουσιοπάροχα είναι κλέφτης και λαμόγιο να το κοιτάξετε λίγο.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
παμε λιγο
Διαφωνώ. Ένας μαθητής στο παράδειγμα του φιλολόγου έχει επιλέξει ένα πεδίο μαθημάτων. Πολύ καλώς, αυτό απασχολεί τα λατινικά, αρχαία κατεύθυνσης με πρωτότυπα κείμενα, άγνωστο αρχαίο κείμενο κτλ Για να πιάσει έναν βαθμό καλό απαιτούνται πολλές ώρες διαβάσματος όπως σε όλα τα πεδία. Ιδιαιτερα το άγνωστο αρχαίο κείμενο απαιτεί πράγματι να γνωρίζεις αρχαία ελληνικά. Κάτι πολύ δύσκολο. Οταν λοιπόν αυτό το παιδί έχει 8 ώρες διαβάσματος κάθε ημέρα και ξαφνικά του βάζεις μαθηματικά , γεωμετρία, χημεία φυσική, στα πρώτα έτη κάτι αλλά άσχετα μαθήματα. Αυτομάτως του στερείς ώρες διαβάσματος από τα βασικά της επιστήμης που θέλει να ακολουθήσει .
Αυτό μεταφράζεται σε κούραση, άγχος, ταλαιπωρία.ΕΚΤΟΣ αυτού, όταν το οδηγείς να δώσει αυτό το παράλογο όγκο μαθημάτων και δη κάποιων άσχετων της οειστημης του, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ έστω όσα μαθήματα έγραψε κάπως καλά ώστε να μπορέσει να αφοσιωθεί στα υπόλοιπα παράλογα το επόμενο έτος.
Δηλαδή ΠΩΣ είναι δυνατόν να μπορείς να κρατήσεις μαθήματα μέσα στην σχολή και όχι κατά την είσοδο, και δεύτερον πως είναι δυνατόν να τελειώσεις μια σχολή εφόσον έχεις γράψει και δη πολύ καλά σε μαθήματα εκτός της επιστήμης σου. Εσυ είσαι ένας καλός επιστήμονας μηχανικός υπολογιστών. Για το πτυχίο σου έδωσες άγνωστο λατινικό κείμενο; Έδωσες χημεία;;; ΟΧΙ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ; Είναι τελείως εκτός του πεδίου σου και της επιστήμης σου.
Και η σύγκριση ΔΕΝ γίνεται μεταξύ των υποψηφίων αλλά στην αγορά εργασίας μεταξύ των γενεών. Και εκεί υπάρχει αδικία.
μεταπτυχιακα σε δημοσιο παν. ειναι πραγματι πολυ φθηνα, η γατα που κανει καποιο ζορικο 4ετες, δινει 800 το χρονο = ψιχουλα. σε καλο ιδιωτικο, εδω γελαμε. στην ελλαδα δεν υπαρχει. στο εξωτερικο σε ιδρυμα ρανκινγκ μεσα στη πρωτη 10αδα, θες ενα κατοσταρικο το λιγοτερο το χρονο.
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά διότι μονάχα οι κληρονόμοι και σώγαμπροι θα είχαν τα ηνία της χώρας.
.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Σιγά ρε Γάτε, θα μας πάρουν τα ζουμιά…και πολλοί περισσότεροι θα φύγουν από τις μπουρδελοπόλεις μας και καλά θα κάνουν. Ο κόσμος κοιτάει να περάσει και λίγο καλά, είτε έχει πολλά είτε λίγα. Αυτό που όποιος περνάει λίγο περισσότερο πλουσιοπάροχα είναι κλέφτης και λαμόγιο να το κοιτάξετε λίγο.
να σου πω και δεν νομιζω να διαφωνησεις.
οπως βλεπεις γραφω οτι ειδικα οι νεωτεροι τα τρωνε γιατι δεν εχουν να περιμενουν κατι.
ομως, αν κανεις μια βολτα αθηνα στα βουπου ή στα νοτια, θα δεις κατι σπιταρωνες και κατι αμαξαρες διαστημικες. και πολλους να κανουν ζωαρα που οι αποδελοιποι δεν την ονειρευομαστε. ταυτοχρονα οπως ολοι ξερετε, η μικρομεσαια επιχειρηση υποφερει και οι μεγαλυτερες ειναι ελαχιστες και δινουν προνομια αναλογα σε ελαχιστους. ο πλουτος αυτος λοιπον δεν εχει δικαιολογια στο μεγεθος που υπαρχει. οι ιδιοι με τις σπιταρωνες, εχουν και κατι επισης γαματα εξοχικα. που εαν πας σαν μεσιτης, θα εχεις παει σε τετοια, ειναι φτιαγμενα με οτι καλυτερο υπαρχει. χρημα δηλαδη πολυ. αυτο το χρημα ειναι προφανες οτι εντιμα σε μεγαλο ποσοστο, οχι δεν αποκτηθηκε, οσο και να δουλευεις δεν φτανεις εκει. παρε ιστορικα απο την επανασταση και μετα και δες οτι τα τσιμπουρια και η απατεωνια ειναι μεχρι και εθνικο μας χαρακτηριστικο. και φυσικα ευνοηθηκε το σπορ απο το γεγονος συγκεκριμενης κατευθυνσης και ανοχης απο την εξουσια. οχι? -
λαπη ξανα
οταν δινεις αδιαβλητες εξετασεις ειναι οτι λεει η λεξη αδιαβλητες.
αν το περιεχομενο της υλης ειναι περισσοτερο τοτε συνηθως ή πεφτει η δυσκολια των εξετασεων ή απλα οι βασεις. ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. -
Μα σκοπός της εκπαίδευσης είναι να βγεις στην αγορά εργασίας. Εκεί είναι το πεδίο αξιολόγησης του κάθε εκπαιδευτικού συστήματος. Όχι στις εξετάσεις ως εξετάσεις ανάμεσα στους υποψήφιους σου αλλά στην αγορά εργασίας και στην κοινωνία.
Εάν λοιπόν έχεις δέκα πολίτες που οι μισοί είχαν το φυσικό τάλαντο και ικανότητα να γίνουν φιλόλογοι αλλά είχαν έντονη αδυναμια να κατανοήσουν τη χημεία την γεωμετρία κτλ πολύ πιθανόν να μην μπορέσουν να γίνουν φιλόλογοι. Οι υπόλοιποι μισοί που είχαν το φυσικό τάλαντο στα φιλολογικά και έγραψαν κάπως μέτρια έως αρκετά καλά στα υπόλοιπα θα γίνουν.
Αυτό είναι μια αξιολόγηση οριζόντια στην ίδια γενιά.
Εάν όμως αξιολογήσεις κάθετα τις γενιές τότε στο ίδιο παράδειγμα θα έχεις.
10 πολίτες με το σύστημα των δεσμών να γίνονται φιλόλογοι που θα ανταγωνίζονται τους 5 της νεότερης γενιάς σε μια κοινή δεξαμενή δηλαδή την αγορά εργασίας.
Άρα οι υπόλοιποι 5 πολίτες της νεότερης γενιάς θα έχουν αδικηθεί διότι δεν θα μπορούν να βγουν στην αγορά εργασίας ως φιλόλογοι παρά την φυσική τους κλίση και καλή επίδοση τους στην επιστήμη αυτή διότι δεν θα έχουν αξιολογηθεί επι ίσοις οροις με τους συμπολίτες τους, που έχουν μια μικρή διαφορά ηλικίας, διότι εξετάστηκαν σε πεδία που ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός της επιστήμης όλων των φιλολόγων σε κάθε γενιά.
-
Χημεία , αν ήταν με δέσμες ( που μάλλον ήταν ) έδωσε.
Εγώ θα το ξαναπώ , συναδέλφους βλέπω όλο τον κόσμο που εργάζεται σε παρεμφερές αντικείμενο και τραβάει το ίδιο εργασιακό άγχος και όλα τα συμπαραμαρτούμενα με εμένα. Και από τη Μοζαμβίκη να φέρει πτυχίο , συνάδελφο θα τον πω , τα έχω χρόνια ξεκαθαρίσει μέσα μου. Το γνωστικό του αντικείμενο και το επίπεδό του , δε μου πέφτει λόγος να το κρίνω , δεν είναι εργαζόμενός μου, ας τον κρίνει όποιος τον πληρώνει .
Δε βρίσκω κανένα νόημα σε όλο αυτό , αλλά δεν πειράζει.... -
Υπάρχει νόημα και το αντιλαμβάνεστε όλοι σας, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Χημεία , αν ήταν με δέσμες ( που μάλλον ήταν ) έδωσε.
Εγώ θα το ξαναπώ , συναδέλφους βλέπω όλο τον κόσμο που εργάζεται σε παρεμφερές αντικείμενο και τραβάει το ίδιο εργασιακό άγχος και όλα τα συμπαραμαρτούμενα με εμένα. Και από τη Μοζαμβίκη να φέρει πτυχίο , συνάδελφο θα τον πω , τα έχω χρόνια ξεκαθαρίσει μέσα μου. Το γνωστικό του αντικείμενο και το επίπεδό του , δε μου πέφτει λόγος να το κρίνω , δεν είναι εργαζόμενός μου, ας τον κρίνει όποιος τον πληρώνει .
Δε βρίσκω κανένα νόημα σε όλο αυτό , αλλά δεν πειράζει....Εστιάζεις στον απόφοιτο σχολής. Εγω κρίνω την εισαγωγή και το σύστημα που άφησε κόσμο και κοσμάκη απ έξω από αυτές παρά την ικανότητα τους στην επιστήμη αυτή, αλλάζοντας για πάντα το μέλλον τους, σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές.
Για παράδειγμα εσύ είσαι όντως ένας εξαιρετικός μηχανικός. Αλλά δεν μπορείς με τίποτα να κατανοήσεις την αρχαία ελληνική γραμματεία και τα άγνωστα λατινικά κείμενα. Δεν είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος σου, τι να κάνουμε τώρα.
Εάν σε κρίνω με βάση αυτά και σου στερήσω την ικανότητα να γίνεις ο επιστήμονας που μπορείς να γίνεις είναι παράλογο και άδικο για εσένα, για την επιστήμη, και για την αγορά εργασίας. -
Τα δημόσια επι πληρωμή είναι ελάχιστα χιλιάρικα κάτω από 5 -8Κ αν θυμάμαι καλά!
Τα δούλεψα ένα έτος πριν!
Έλεος! Τέτοια αλάνια βγάζουν οι μηχανικοί ;
Υπάρχουν και δωρεάν μάνα μου. Και αν έχει βαθμό πτυχίου σε πληρώνουν κιόλας !
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3