-
Αφου αδειασε τις αποθηκες του στρατου ο Κουλης και εστειλε τα παντα στην Ουκρανια τωρα τον αδειαζουν οχι μονο η νεα Αμερικανικη κυβερνηση αλλα και ο Μακρον. Τα εχει χαμενα.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν γνωρίζω. Γνωρίζουν οι ειδικοί. Αυτοί αναφέρουν πως υπάρχουν πρωτόκολλα.
Μια λογική όπως το σκέφτομαι εγώ ως άσχετος, είναι να προσελκύσει το λιμενικό με σκάφη του δεξιά και αριστερά το πλοίο που πλέει ακυβέρνητο. Δεν είχε πηδάλιο!!!!
Να τους δείξουν πως η ελεύθερη πλεύση τελειώνει εκεί πέρα. Να τους ηρεμήσουν και να επιχειρήσουν ρεσάλτο ειδικές δυνάμεις του λιμενικού.
Η θάλασσα ήταν λάδι.
Τα βίντεο θα μας διαφωτιζαν, αλλά τα δημοσιεύματα λένε πως χάθηκαν κάποια.
Οπότε μενουμε σε ότι πουν οι ειδικοί.Με ρεσαλτο ειδικών δυναμεων θα γίνονταν χαμος απο οσους μεταναστες δεν ηθελαν να καταληξουν στην ελλαδα. Θα βούλιαζε μια ώρα αρχιτερα με τους λιμενικους μαζί. Δεν νομιζω να περιγραφει κατι τετοιο το "manual" ως ενδεδειγμενο. Αλλά οκ, ας αποφανθουν οι ειδικοί γιατί εμείς δεν έχουμε πλήρη γνώση των συνθηκών.
Τι απαντάς τώρα.
Είπε : είναι να προσελκύσει το λιμενικό με σκάφη του δεξιά και αριστερά το πλοίο που πλέει ακυβέρνητο.
30 μίλια μακριά από το κοντινότερο σημείο της Ελλάδας, θα έκανε τηλεμεταφορά των σκαφών το Αστρόπλοιο Ερντεπράιζ που περιπολούσε σε τροχιά...
-
Ενώ ξέρεις εσύ! Εάν υπήρχε κίνδυνος να πνιγούν έλληνες στα ανοιχτά της θάλασσας και επι μέρες είναι επίφοβη η κατάσταση θα έλεγες τα ίδια για την απόσταση από το έδαφος;
Τι έχετε στο μυαλό σας; Τι περάσατε ως παιδιά και διαμορφώσατε αυτές τις απόψεις;;; !! Αυτά είναι κατάλοιπα, δεν είναι λογικές αντιδράσεις φυσιολογικών ανθρώπων!
Θλίβομαι!
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη να κάνει έρευνα εφόσον υπήρχαν θύματα. Δεν το κάνει επειδή "κάτι υποψιάζεται" όπως υπονοείς. Τυπική διαδικασία είναι για τη δικαιοσύνη, άλλο αν εσύ στο "θολωμένο" μυαλό σου δίνεις διαστάσεις σκανδάλου τεραστίων διαστάσεων.
Ενημερώσου λίγο! Εκεί είναι το google
-
Ενώ ξέρεις εσύ! Εάν υπήρχε κίνδυνος να πνιγούν έλληνες στα ανοιχτά της θάλασσας και επι μέρες είναι επίφοβη η κατάσταση θα έλεγες τα ίδια για την απόσταση από το έδαφος;
Τι έχετε στο μυαλό σας; Τι περάσατε ως παιδιά και διαμορφώσατε αυτές τις απόψεις;;; !! Αυτά είναι κατάλοιπα, δεν είναι λογικές αντιδράσεις φυσιολογικών ανθρώπων!
Θλίβομαι!
Και εγώ θλίβομαι για την άγνοια σου.
-
Εσύ είσαι ειδικός επι τέτοιων θεμάτων
Διάβασε και ενημερώσου! Τις προάλλες βγήκαν πορίσματα ελληνικών ανεξάρτητων αρχών!
Το αν είναι αλήθεια ή όχι δεν το γνωρίζουμε! Είναι όμως ένα πόρισμα ειδικών και εμπειρογνώμων!
-
κουλης αλερτ
-
@andya3 εάν μέσα ήταν ελληνικής καταγωγής φτωχοί άνθρωποι θα έλεγες τα ίδια;
Εάν ήταν πλούσιοι τουρίστες;;;
Απέφυγες να απαντήσεις; Δεν πιστεύω να αποφεύγεις απλές ερωτήσεις;
Εσυ @criuser μπορείς να απαντήσεις;
Εάν ήταν αλλοδαποί πελάτες σου που μόλις έκλεισαν προσύμφωνο αγοράς μιας πολυτελούς κατοικίας ;
-
Eαν ηταν μεσα πλουσιοι Ελληνες και ακροδεξιοι πολιτικοι τι θα εκανες;
-
Μια λογική όπως το σκέφτομαι εγώ ως άσχετος, είναι να προσελκύσει το λιμενικό με σκάφη του δεξιά και αριστερά το πλοίο που πλέει ακυβέρνητο. Δεν είχε πηδάλιο!!!!
Να τους δείξουν πως η ελεύθερη πλεύση τελειώνει εκεί πέρα. Να τους ηρεμήσουν και να επιχειρήσουν ρεσάλτο ειδικές δυνάμεις του λιμενικού.
Η θάλασσα ήταν λάδι.
Οπότε μενουμε σε ότι πουν οι ειδικοί.Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα καθολου, αλλα. Το ακυβερνητο πλεουμενο παντα γυριζει με το πλαι στον καιρο ή στα τα ρευματα αν υπαρχει πληρη απνοια, οποτε στο πλαι μονο στην προσηνεμη πλευρα του μπορεις να κατσεις και θα εχεις την πλωρη σου στο πλαι του. Αν το πλεουμενο δεν εχει εκπεμψει SOS δε μπορεις να το προσεγγισεις.
-
Θέλει και ερώτημα; Φυσικά θα έκανα οτιδήποτε για να σωθούν !
Άνθρωποι είναι! ΟΠΟΙΟΙ και αν είναι!
Εδώ και για ζώα θα το έκανα, για αθώες ψυχούλες! Για ανθρώπους ακόμα περισσότερο!
Έλεος!
Πραγματικά θλίβομαι με όσα διαπιστώνω!
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η θάλασσα ήταν λάδι.
Οπότε μενουμε σε ότι πουν οι ειδικοί.Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα καθολου, αλλα. Το ακυβερνητο πλεουμενο παντα γυριζει με το πλαι στον καιρο ή στα τα ρευματα αν υπαρχει πληρη απνοια, οποτε στο πλαι μονο στην προσηνεμη πλευρα του μπορεις να κατσεις και θα εχεις την πλωρη σου στο πλαι του. Αν το πλεουμενο δεν εχει εκπεμψει SOS δε μπορεις να το προσεγγισεις.
Άστο, ενημερώσου πρώτα, τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε!
-
Αν ηταν ακυβερνητο και το πλησιασει αλλο πλοιο πιθανον να πεσει επανω στο αλλο. Νομιζω φερνεις ενα ρυμουλκο πεταει σχοινι το δενουν πανω στο ακυβερνητο και το ρυμουλκει σε λιμανι.
Δεν παρακολουθω την συζητηση. Τι γραφετε παραπανω;
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αν ηταν ακυβερνητο και το πλησιασει αλλο πλοιο πιθανον να πεσει επανω στο αλλο. Νομιζω φερνεις ενα ρυμουλκο πεταει σχοινι το δενουν πανω στο ακυβερνητο και το ρυμουλκει σε λιμανι.
Μα το ειπα οτι δε γνωριζω το περιστατικο και δεν εκφερω αποψη για το περιστατικο.
Σε αυτο που εγραψες απαντησα "Μια λογική όπως το σκέφτομαι εγώ ως άσχετος, είναι να προσελκύσει το λιμενικό με σκάφη του δεξιά και αριστερά το πλοίο που πλέει ακυβέρνητο. Δεν είχε πηδάλιο!!!!" και απλα ανεφερα οτι αυτο στην πραγματικη θαλασσα ειναι ανεφαρμοστο. -
This post is deleted! -
Μα το ειπα οτι δε γνωριζω το περιστατικο και δεν εκφερω αποψη για το περιστατικο.
Σε αυτο που εγραψες απαντησα "Μια λογική όπως το σκέφτομαι εγώ ως άσχετος, είναι να προσελκύσει το λιμενικό με σκάφη του δεξιά και αριστερά το πλοίο που πλέει ακυβέρνητο. Δεν είχε πηδάλιο!!!!" και απλα ανεφερα οτι αυτο στην πραγματικη θαλασσα ειναι ανεφαρμοστο.νομιζω δεν γινεται αυτο οπως εγραψα. εδω αν δεν δεσεις καλα ενα πλοιο στο λιμανι μπρος και πισω σε ενα κυμα θα τσακιστει στην προβλητα με μεγαλες ζημιες.
εγω θυμαμαι παντα οτι φερνουν ρυμουλκα.
-
Όλους τους δεξιούς δεν τους έχει στρίψει και γίνανε ξεμωραμένοι μισάνθρωποι, μόνο οι Κουλολάτρες.
-
Σε αυτο που εγραψες απαντησα "Μια λογική όπως το σκέφτομαι εγώ ως άσχετος, είναι να προσελκύσει το λιμενικό με σκάφη του δεξιά και αριστερά το πλοίο που πλέει ακυβέρνητο. Δεν είχε πηδάλιο!!!!" και απλα ανεφερα οτι αυτο στην πραγματικη θαλασσα ειναι ανεφαρμοστο.νομιζω δεν γινεται αυτο οπως εγραψα. εδω αν δεν δεσεις καλα ενα πλοιο στο λιμανι μπρος και πισω σε ενα κυμα θα τσακιστει στην προβλητα με μεγαλες ζημιες.
εγω θυμαμαι παντα οτι φερνουν ρυμουλκα.
Δε διαφωνω καπου.
-
ο κουλης αφου εφαγε πορτα απο Τραμπ/Βανς, Μακρον και βασικα απο ολους κανει βολτα στα εργα και λεωφορεια μηπως τον βγαλουν στις ειδησεις. εκει εχει καταντησει.
-
Ατομική ευθύνη και στο Μάτι λέει η ΝΔ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3