-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Για 2 βδομάδες που κινώ το αμάξι δεν δημιουργήθηκε καμία υπερθερμανση οπότε το εφτιαξα λίγο πιο καλό να μην κουνιέται καθόλου και να ειναι προστατευμένο
Πριτσινομενο ειναι η με πολυουρεθανικη κολλα;
με την lazer ηλεκτροκοληση του λαπ δεν ειναι παντως .
πως φαινεται ο μαστορας αμα ειναι υδραυλικος.
Εγω που ειμαι ασχετος θα πηγαινα στην στραντζα. -
@otso said in ECOCAR YUDO:
@cirus said in ECOCAR YUDO:
Για 2 βδομάδες που κινώ το αμάξι δεν δημιουργήθηκε καμία υπερθερμανση οπότε το εφτιαξα λίγο πιο καλό να μην κουνιέται καθόλου και να ειναι προστατευμένο
Πριτσινομενο ειναι η με πολυουρεθανικη κολλα;
με την lazer ηλεκτροκοληση του λαπ δεν ειναι παντως .
πως φαινεται ο μαστορας αμα ειναι υδραυλικος.
Εγω που ειμαι ασχετος θα πηγαινα στην στραντζα.Με βίδες και κόλλα είναι πάντως
Μάστορας δεν είμαι . Ότι μπορούμε κάνουμε σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτεροι
-
Σε πειραζω με χωριατικη νοοτροπία , λες και εγω θα το εφτιαχνα καλυτερο. μια χαρα ειναι ,εγω μαλλον θα εβαζα πριτσινια (επειδη εχω πριτσιναδορο και για να εξεχει λιγοτερο απο τα βιδακια) αλλα δεν θα μου περναγε απ το μυαλο να βάλλω κολλα , ωραια η σκεψη σου .
Χωριατικη νοοτροπία εννοω οτι εδω (στο χωριο) επειδη εχουμε χωρο αλλά και εξ αναγκης εχουμε αρκετα εργαλεια και την παλευουμε , ε ολη η παρεα κανενας δεν εχει πει σε κανενα , ωραιο ειναι , ακομα κι αν ειναι εργο τεχνης Ψαχνουμε παντα ελλατωματα και πως θα μπορουσε να γινει διαφορετικα . Ηλιθια νοοτροπια μας εγινε βιωμα σιγα σιγα. -
Έπρεπε να γεννηθώ σε χωριό και όχι σε τσιμεντένιο δωμάτιο
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Έπρεπε να γεννηθώ σε χωριό και όχι σε τσιμεντένιο δωμάτιο
Ατά τα λένε όσοι δεν έχοιυν γεννηθεί σε χωρίο. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλοι άφησαν τα χωριά τους και πήγαν στις πόλεις.
-
Για εργασία. Δεν πιστεύω να πηγαίνει κάποιος να ζει σε κουτιά που κοιτούν αλλα κουτιά για ευχαρίστηση.
-
Κυρίως για εργασία, αλλά όχι μόνον. Ας μην ξεχνάμε ότι τότε η τουαλέτα ήταν σε ξεχωριστό κτίσμα στην αυλή (με μια τρύπα στο χώμα, ούτε καν βόθρο) και ότι μπορεί να μην υπήρχε ρεύμα και τρεχούμενο νερό. Εδώ εγώ, που ζω σε καλό προάστιο της Θεσσαλονίκης, έχω ακόμα και σήμερα αντίστοιχα προβλήματα. Το κοντινότερο νοσοκομείο είναι 15 χιλιόμετρα μακριά, οι διακοπές ρεύματος και νερού είναι συχνές, δεν υπάρχει φυσικό αέριο, και το internet είναι για γέλια, ούτε 5 Mbps δεν πιάνει σε downloading. Τα χωριά είναι ωραία στο μυαλό όσων δεν έχουν ζήσει σε αυτά... Ρώτα και τον @otso που τα ξέρει καλύτερα.
-
Οκ δεν λέω!!! Έστω κεφαλοχώρι! Που να έχει κανονικά σπίτια και Ίντερνετ και κόσμο όταν βγεις στην πλατεία να χαιρετήσεις κάποιον!
Βαρέθηκα τους δήθεν στις πόλεις! Όλοι δήθεν και επιδειξιομανείς
-
Στα χωριά να δεις τι επίδειξη παίζει. Ποιος έχει το καλύτερο "Datsun" και ποιος θα κεράσει στο καφενείο, για να δείξει ότι πήγαν καλά τα χωράφια φέτος... Η έκφραση <<χωριάτικη νοοτροπία>> δεν βγήκε κατά τύχη.
-
Εμένα με τραβάει η φύση! Την έχω στερηθεί όσο τίποτα ζώντας στο τσιμέντο όλη μου τη ζωή!
-
Εμένα με τραβάει η φύση! Την έχω στερηθεί όσο τίποτα ζώντας στο τσιμέντο όλη μου τη ζωή!
Ευκαιρια να γινετε κολητοι με τον γατο να γυρνατε στα βουνα και στα λαγκαδια.
-
Δεν θέλω. Αυτός κολυμπάει σε ποτάμια χωρίς το μαγιό
-
Δεν θέλω. Αυτός κολυμπάει σε ποτάμια χωρίς το μαγιό
Φαίνεται δεν κινδυνεύει να του δαγκώσουν τίποτα οι πέστροφες...
-
το 0-100 είναι λάθος που λέει δεν είναι 18 δευτερόλεπτα. γυρω στα 11 είναι που το έχω δοκιμασει
το αμάξι μέχρι τα 70 το λες και αρκετα γρήγορο εχει πολύ καλές επιταχύνσεις. Δεν συμφωνω οτι χρειάζεται πάνω από 95 αλογα που έχει για αμάξι πόλης και για κάποιες κοντινες αποδρασεις
Αν το θες για αμάξι και για ταξίδια εκεί συμφωνώ μαζί του. και τα 95 άλογα είναι λίγα και η ταχυφόρτιση που έχει με 40 KW είναι μικρή και τα 135 τελικη πολύ λίγα. και το αμάξι γενικά είναι έως και κακο για αυτό τον σκοπό
για αμαξι πολης όμως είναι εκπληκτικο και σβέλτο πραγματικα. Πιστευω το έθαψε με τις επιδοσεις που έβαλε και το έκρινε σαν αμαξι που κάνει για όλα ενω είναι αμάξι πολης μόνο για μένα. Αλλα οκ γενικά καλο review αν εξαιρέσεις το μεγαλο λάθος των 0-100 που δεν είναι 18 δευτερόλεπτα σε καμία περίπτωση.
ΥΓ βεβαια με την τωρινή τιμή του είναι απλά εκτος πραγματικοτητας, σε κανεναν δεν θα το προτεινα. Ολα αυτά που αναφέρω το κανουν καλο με την προηγούμενη τιμή του και χωρις την προσφορά που έβγαλε η BYD για το dolfin
-
Ρε σύ το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες ΚΑΙ ο συγκεκριμένος έχει σχέση με την eco car. Τον έχω δει σε διαφήμιση της στο fb. Μήπως τελικά είναι λάθος η τιμή του σάιτ;
Αυτό το 0-100 πως στο διάολο το έβγαλε; Τι λάθος μπορεί να έκανε; Είδα το βίντεο χτες και δεν πίστευα τα μάτια μου.
-
Μπορεί να έχει κάποιο eco mode και να το μέτρησε με εκείνο .
-
@teo-mak said in ECOCAR YUDO:
Όντως αλλά στο βίντεο τον δείχνει να το βάζει σε sport mode ενώ μονολογεί κιόλας
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
@teo-mak said in ECOCAR YUDO:
Όντως αλλά στο βίντεο τον δείχνει να το βάζει σε sport mode ενώ μονολογεί κιόλας
Δεν το είδα το βίντεο .
Μπορεί να του έτυχε ληγμένο fruyo . -
Ρε σύ το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες ΚΑΙ ο συγκεκριμένος έχει σχέση με την eco car. Τον έχω δει σε διαφήμιση της στο fb. Μήπως τελικά είναι λάθος η τιμή του σάιτ;
Αυτό το 0-100 πως στο διάολο το έβγαλε; Τι λάθος μπορεί να έκανε; Είδα το βίντεο χτες και δεν πίστευα τα μάτια μου.
Έτσι εξηγούνται τα 48 μέτρα στο 100-0 του swift
-
Έτσι εξηγούνται τα 48 μέτρα στο 100-0 του swift
41 μέτρα όμως το fruYo
ECOCAR YUDO