-
@mebmw said in BMW 1 Series F70 (2024):
Παιδια εβαλα μεβρανη στα τζαμια ολα οκ... Επειδη δεν το γνωριζω ....μου προτεινουν να βαλω καποια μεβρανη διαφανη που δεν χαραζει στα φωτα μπροστα και στα μαυρα κολονακια για προστασια με κοστος 200 ευρω Προβληματιζομαι μηπως επιρεάσει την διαθλαση ισως στα φωτα ή βγαλει καποιο προβλημα στα φωτα οταν καποια στιγμη την αφαιρεσω Εχεις καποιος καποια εμπειρια ?!
Edit
Ο cirus εχει βαλει νομιζω στο puma st κανενα προβλημα δεν εχει
@alex-mix Έχουμε παρακαλέσει πολλές φορές να σβήνονται οι φωτογραφίες στις παραθέσεις. Πόσες φορές πρέπει να εμφανίζεται η ίδια εικόνα σε μια σελίδα; {Admin}
-
@mebmw said in BMW 1 Series F70 (2024):
Παιδια εβαλα μεβρανη στα τζαμια ολα οκ... Επειδη δεν το γνωριζω ....μου προτεινουν να βαλω καποια μεβρανη διαφανη που δεν χαραζει στα φωτα μπροστα και στα μαυρα κολονακια για προστασια με κοστος 200 ευρω Προβληματιζομαι μηπως επιρεάσει την διαθλαση ισως στα φωτα ή βγαλει καποιο προβλημα στα φωτα οταν καποια στιγμη την αφαιρεσω Εχεις καποιος καποια εμπειρια ?![
Edit
Η δικιά σου είναι στη φωτό ;
Υπέροχη φωτό και για τα χρώματα και για το αμάξι.Βάλε ειδικά στα πλαϊνά piano black.
Για τα φώτα δεν θα έχεις θέμα. Προστασία απο πετραδάκια δίνει.@iceman7 Έχουμε παρακαλέσει πολλές φορές να σβήνονται οι φωτογραφίες στις παραθέσεις. Πόσες φορές πρέπει να εμφανίζεται η ίδια εικόνα σε μια σελίδα; {Admin}
-
@vagreek said in BMW 1 Series F70 (2024):
Να συμπληρώσω ότι γουστάρει τρελά bmw, οπότε κατέχει το άθλημα όσο λίγοι πωλητές.
Συμφωνώ είχε και ο ίδιος τον άσο οπότε μιλάει εκ πείρας.
Επίσης για όποιον πάρει από τον Μαρούσι είναι εξαιρετικός ο Λαγούρης τέτοιο προσωπικό ενδιαφέρον να βοηθήσει σε κάθε αίτημα δεν είχα ξανασυναντήσει. Ήταν και από τους λόγους που κατέληξα στον άσο ενώ από την Audi η αντιμετώπιση ήταν ακριβώς το αντίθετο.
-
Προς τυχερούς κατόχους : Ποια μικτη ασφάλεια έχετε επιλέξει και με τι ποσό απαλλαγής;
Εμπειρίες - εντυπώσεις;
Ευχαριστώ -
Προς τυχερούς κατόχους : Ποια μικτη ασφάλεια έχετε επιλέξει και με τι ποσό απαλλαγής;
Εμπειρίες - εντυπώσεις;
ΕυχαριστώHellas Direct με μεγαλη απαλλαγη 1500 ευρω.
-
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εμπειρίες - εντυπώσεις;
Μεγάλο νούμερο ρε παιδιά το 1500. Εγώ που δεν έχω πάρκινγκ και στο δρόμο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε ψάχνω τη χαμηλότερη δυνατή απαλλαγή. Βρίσκω στα 500 ευρώ απαλλαγή σε Hellas direct και 350 ευρώ anytime αν πας σε δικό τους συνεργείο ή στα 600 σε επιλογής σου. Έχετε κάτι να προτείνετε;
-
Εμπειρίες - εντυπώσεις;
Μεγάλο νούμερο ρε παιδιά το 1500. Εγώ που δεν έχω πάρκινγκ και στο δρόμο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε ψάχνω τη χαμηλότερη δυνατή απαλλαγή. Βρίσκω στα 500 ευρώ απαλλαγή σε Hellas direct και 350 ευρώ anytime αν πας σε δικό τους συνεργείο ή στα 600 σε επιλογής σου. Έχετε κάτι να προτείνετε;
τι ασφαλιζομενη αξια σου βγαζει στην Hellas direct?
Eγω εχω το προηγουμενο μοντελο οποτε η αξια ειναι χαμηλη στο σαιτ αυτης της εταιρειας με 1500 απαλλαγη μου βγηκε η μικτη κανα 70 ευρω πρπ δηλ αμελητεο κοστος γιαυτο το εκανα ετσι.
-
Πριν κανετε μεικτη διαβαστε τους ορους της καθε εταιρειας, σε ποιες περιπτωσεις αποζημιωνει σε ποιες οχι. Σε περιπτωση ας πουμε που βρεις το σταθευμενο αυτοκινητο χτυπημενο τι ισχυει?
-
@ilias-a said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πριν κανετε μεικτη διαβαστε τους ορους της καθε εταιρειας, σε ποιες περιπτωσεις αποζημιωνει σε ποιες οχι. Σε περιπτωση ας πουμε που βρεις το σταθευμενο αυτοκινητο χτυπημενο τι ισχυει?
Όλες οι ίδιες ζημιες αποζημιώνονται αφαιρώντας το ποσό απαλλαγής.
Το θέμα είναι με τι ταχύτητα και αν είναι απόλογιστικά ή με απευθείας αποζημίωση στο συνεργείο επιλογής -
Εμπειρίες - εντυπώσεις;
τι ασφαλιζομενη αξια σου βγαζει στην Hellas direct?
Eγω εχω το προηγουμενο μοντελο οποτε η αξια ειναι χαμηλη στο σαιτ αυτης της εταιρειας με 1500 απαλλαγη μου βγηκε η μικτη κανα 70 ευρω πρπ δηλ αμελητεο κοστος γιαυτο το εκανα ετσι.
33000 το μέγιστο που μπορείς να επιλέξεις...
-
Το θέμα είναι με τι ταχύτητα και αν είναι απόλογιστικά ή με απευθείας αποζημίωση στο συνεργείο επιλογήςΥπάρχουν ασφαλιστικές που δεν καλύπτουν ζημιές που προέρχονται από αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. γρατζουνιές που έγιναν με πρόθεση)
-
Το θέμα είναι με τι ταχύτητα και αν είναι απόλογιστικά ή με απευθείας αποζημίωση στο συνεργείο επιλογήςΥπάρχουν ασφαλιστικές που δεν καλύπτουν ζημιές που προέρχονται από αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. γρατζουνιές που έγιναν με πρόθεση)
Ενδιαφέρον
Κακόβουλες πράξεις πάντως (όπως το keying) καλύπτονται θεωρητικά από μικτη Hellas direct, anytime.
Ου μπλέξεις είναι το θέμα... -
Hellas Direct μόνο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Όσες φορές τους χρειάστηκα, πληρώνουν χωρίς μα και μου.
Εγγύηση! -
Ενδιαφέρον
Κακόβουλες πράξεις πάντως (όπως το keying) καλύπτονται θεωρητικά από μικτη Hellas direct, anytime.
Ου μπλέξεις είναι το θέμα...Διαβαστε τους ορους ειπα τιποτα αλλο.
Μου εχει τυχει περιπτωση που αυτοκινητο στον Ωρωπο το παρακανε σε στροφη και εφυγε στα χωραφια, τελικα η ασφαλεια του δεν τον καλυψε γιατι στα ψιλα γραμματακια ελεγε οτι τον καλυπτει οταν θα υπαρχει επαφη με αλλο οχημα. -
Hellas direct, ετήσια 270€ με απαλλαγή 1.000€ νομίζω.
-
Ενδιαφέρον
Ου μπλέξεις είναι το θέμα...Διαβαστε τους ορους ειπα τιποτα αλλο.
Μου εχει τυχει περιπτωση που αυτοκινητο στον Ωρωπο το παρακανε σε στροφη και εφυγε στα χωραφια, τελικα η ασφαλεια του δεν τον καλυψε γιατι στα ψιλα γραμματακια ελεγε οτι τον καλυπτει οταν θα υπαρχει επαφη με αλλο οχημα.Εκτροπή (συνήθως καλύπτεται)
-
Πολλά μου φαίνονται τα 1500. Στο CX-30, Allianz μικτή με 300 ευρώ απαλλαγή, αξία 33000, έδρα Λακωνία, 834 ευρώ. Με έδρα Αθήνα έβγαινε 1050-1100 ευρώ.
BMW 1 Series F70 (2024)