-
Δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη διαφορά τα κυβικά από 3.000 και πάνω. +200 το χρόνο τέλη. Κλάιν.
-
Δεν είναι μόνο τα τέλη . Το τεκμήριο σε αυτά τα κυβικά είναι εξωπραγματικό .
-
Σωστό. Ως μισθωτός που δε μπορεί να κρύψει τίποτα δεν το σκέφτομαι ποτέ αυτό. Και πάλι βέβαια βλέπω ότι για το Corvette είναι 28-29Κ το τεκμήριο. Ε δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος με χαμηλότερα από αυτά, ΝΟΜΙΜΑ, εισοδήματα που θα ενδιαφερθεί για τέτοιο αμάξι.
Το Κέυμαν βλέπω έχει 11.300€. Ευκαιρία!
-
@stefan147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@alexzero1 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@stefan147
Φίλε Στέφανε , μια που είχες σαν επιλογή σου την corvette c6 τι άποψη έχεις σχηματίσει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ;Για μένα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από οποιοδήποτε Πόρσε ίσης αξίας. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά κρατάω εμπειρίες ανθρώπων που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους.
Έχει άφθονη δύναμη και ροπή, σουπερκαρίσια εμφάνιση, μικρό, ελαφρύ, με τρομερό ήχο, εύκολο και φθηνό στη συντήρησή του. Μέχρι και tuning potential έχει και μπορεί να τσιμπήσει και 40-50 αλογάκια για πλάκα. Δεν του λείπει πραγματικά τίποτα. Και οι τιμές που παίζουν είναι έως και λογικές.
Σε σχεσή με ότι έχουμε αναφέρει και με αυτοκινητιστικά κριτήρια, υστερεί σε ένα μόνο πράγμα: δεν είναι luxury. Είναι εντελώς utility κατασκευή. Απόλυτα αποδεκτό εάν με ρωτάς.
Το άλλο μεγάλο θέμα του που δεν έχει να κάνει με την αξία του ως αυτοκίνητο είναι η μεταπώληση. Δυστυχώς θα είναι δύσκολη και εάν κάποιος έχει ένα τέτοιο αμάξι και θέλει να το χρησιμοποιήσει ως πηγή χρηματοδότησης για το επόμενο, μάλλον θα ζοριστεί.
Πχ αυτό είναι αγγελία πάνω από 8 μήνες και ξεκίναγε στα 70Κ. Πολύ φοβάμαι ότι ουτε 60Κ δε θα πιάσει και μιλάμε για τρέλο αυτοκίνητο, επιπέδου 911ΤΤ (μάλλον καλύτερο βασικά).
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333149497-corvette-z06
ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ πεσμενη σε σχεση με Πορσε και επισης τα Αμερικανικα ειχα μεγαλο θεμα στο στησιμο σε σχεση με τα ευρωπαικα. δεν ξερω αν σε αυτη την εκδοση το εχουν φτιαξει. στα συν αφθονη ροπη απο χαμηλα.
εντιντ¨το συγκεκριμενο φαινεται σε κατασταση βιτρινας
-
Σωστό. Ως μισθωτός που δε μπορεί να κρύψει τίποτα δεν το σκέφτομαι ποτέ αυτό. Και πάλι βέβαια βλέπω ότι για το Corvette είναι 28-29Κ το τεκμήριο. Ε δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος με χαμηλότερα από αυτά, ΝΟΜΙΜΑ, εισοδήματα που θα ενδιαφερθεί για τέτοιο αμάξι.
αθροιστικα ειναι τα τεκμηρια και με αλλα πραγματα που εχεις και τα βασικα που αναπνεεις.
-
ευκαιρία είναι αυτό:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340947680-porsche-taycan?from-promotion=1(κάποιοι μπερδεύουν τις υποδιαστολές)
-
@wantone said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Εν το μεταξύ αυτή είναι η μέση λογική του Έλληνα , πχ βλέπει 1000€ τέλη κυκλοφορίας ετήσια και λέει πω πω βιομήχανος είναι και τα δίνει αυτά τα χρήματα , είναι ο ίδιος ο Έλληνας που χαλάει 2000€ σε τσιγάρα το έτος και άλλα 3000€ σε καφέδες και σε ποτά δεν λέω ότι δεν θα πιεις καφέ ή ποτό ή να μην καπνίσεις . Απλά το σπορ αμάξι είναι για εμένα πιο υγιές από τα υπόλοιπα που είναι εξαρτήσεις . Κόψε τα τσιγάρα στην μέση και εκεί που θα πιεις, την βδομάδα 4-5 ποτά πιες 2-3( και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις το αμάξι ως κίνητρο για να κάνεις καλό στην υγεία σου) με λίγη οικονομία όλα γίνονται δυνατά . Αν είσαι όλη μέρα έξω στην γύρα δεν θα σου μείνουν και χρήματα.
Απλά το γράφω γενικά γιατί φαντάζομαι πολλοί που έγραψαν σχόλιο ή διαβάζουν χωρίς να γράψουν θα σκέφτονται καλά σε ποια Ελλάδα μένουν αυτοί και συζητάνε έτσι απλά για πόρσε , corvette και audi r8το ποιο υγιες ειναι το γυμναστηριο, τα σπορ οπως τεννις, κολυμπι η υγιης διατροφη με αγνα υλικα. το σωστο ειναι να μην καπνιζεις να μην πινεις να μην περνας ωρες καθε μερα για καφε. Πορσε και αλλα σπορ αυτοκινητα λογω κυβικων ειναι ακριβο σπορ αλλα απο οταν βγηκε η ηλεκτρονικη καταθεση πινακιδων τα χρησιμοποιεις για μερικους μηνες τον χρονο με λογικο κοστος σε τελη ΦΠ και τεκμηρια πια.
Σωστός φίλε wantone , εγώ προσωπικά δεν πίνω ούτε καπνίζω , κάνω 30-40 λεπτά την ημέρα γυμναστική κάθε μέρα. Το ανέφερα ως ένα από τα χόμπι που θεωρώ υγιή , σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά . Ξέρεις εγώ το βλέπω και σαν ένα μέσο απόδρασης να απολαύσεις ένα ωραίο ταξίδι στην εξοχή κτλ και όπως είπες με την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων μπορείς να το έχεις για κάποιους μήνες εγώ προσωπικά θα το είχα για 5-6 μήνες στην κυκλοφορία
-
@stefan147
Φίλε Στέφανε , μια που είχες σαν επιλογή σου την corvette c6 τι άποψη έχεις σχηματίσει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ;Για μένα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από οποιοδήποτε Πόρσε ίσης αξίας. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά κρατάω εμπειρίες ανθρώπων που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους.
Έχει άφθονη δύναμη και ροπή, σουπερκαρίσια εμφάνιση, μικρό, ελαφρύ, με τρομερό ήχο, εύκολο και φθηνό στη συντήρησή του. Μέχρι και tuning potential έχει και μπορεί να τσιμπήσει και 40-50 αλογάκια για πλάκα. Δεν του λείπει πραγματικά τίποτα. Και οι τιμές που παίζουν είναι έως και λογικές.
Σε σχεσή με ότι έχουμε αναφέρει και με αυτοκινητιστικά κριτήρια, υστερεί σε ένα μόνο πράγμα: δεν είναι luxury. Είναι εντελώς utility κατασκευή. Απόλυτα αποδεκτό εάν με ρωτάς.
Το άλλο μεγάλο θέμα του που δεν έχει να κάνει με την αξία του ως αυτοκίνητο είναι η μεταπώληση. Δυστυχώς θα είναι δύσκολη και εάν κάποιος έχει ένα τέτοιο αμάξι και θέλει να το χρησιμοποιήσει ως πηγή χρηματοδότησης για το επόμενο, μάλλον θα ζοριστεί.
Πχ αυτό είναι αγγελία πάνω από 8 μήνες και ξεκίναγε στα 70Κ. Πολύ φοβάμαι ότι ουτε 60Κ δε θα πιάσει και μιλάμε για τρέλο αυτοκίνητο, επιπέδου 911ΤΤ (μάλλον καλύτερο βασικά).
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333149497-corvette-z06
Εδώ στα Γιάννενα είναι ένα σε μάντρα z06 κιόλας ,κόκκινο το βλέπω σκονισμένο οπότε βγαίνω προς τα έξω . Είναι απίστευτο σαν εμφάνιση το έδινε 80Κ και τώρα 69Κ , αν δεν κάνω λάθος το είχε ένας με γνωστή αλυσίδα με σιροπιαστα γλυκά. Να σου πω την αλήθεια επειδή είναι αμάξι που το έχω έρωτα μεγάλο δεν θα με πείραζε και να μην το δώσω ποτέ (αν μπορώ δηλαδή να το στηρίξω) , είμαι τρελαμενος με τα corvette c3 , c6 , c2 αλλά όπως και να έχει επειδή έκανα την έρευνα μου στο ίντερνετ παίζει να έχει πιο οικονομική συντήρηση και από mini cooper s 5ετιας
-
@ataim said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Εγώ θα επιμείνω λίγο ακόμα στην "miata" πρόταση με μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Δεν συγκρίνουμε με τα οδηγικά χαρακτηριστικά των κεντρομήχανων λύσεων καθώς το βασικό πλεονέκτημα της πρότασης είναι η μοναδικότητα. Αντί για nd υπάρχουν λίγα fiata 124, με πολύ ωραίο στυλ αλλά κυρίως με δυναμική να αυξήσει αρκετά την τιμή του στο μέλλον. Το 124 στέκεται καλύτερα έξω από τον αμπελώνα στην Βουργουνδία σε σχέση με οτιδήποτε άλλο συνδυάζοντας ένδοξο παρελθόν με σύγχρονη τεχνολογία.
https://www.motor1.com/reviews/63698/first-drive-2017-fiat-124-spider/
Αδερφούλη μου είχα 3 mx5 nb πρώτης γενιάς πριν το f/l με το πλαστικό τζαμί , nc , και το πρώτο μου αμάξι ένα n/a τάφος αλλά είχε την πλάκα του . Δύσκολα θα πάω σε τέτοιο αμάξι , τώρα μιλάμε για σοβαρά αυτοκίνητα πλέον . Τα mx5 είναι αμαξαρες και όντως αν κάποιος ειδικά πιτσιρικάς είναι αμαξοκαυλος είναι το τέλειο αμάξι . Παντιλικι άφθονο , σε μεγάλες ταχύτητες σου έφευγε το κεφάλι από την φασαρία , ποιότητα άστο και στις 3 γενιές απλά είναι απίστευτα fun to drive . Απλά όσο fun to drive και να είναι με αυτά τα άλογα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Για αυτό πήρα το Ζ3 που δεν είναι τόσο fun to drive αλλά έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης και υλικών . Τώρα να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω να πάρω και άλλο roadster νομίζω έχω κορεστεί με την κατηγορία . Μπορεί να κοιτούσα το 2.0 rf
-
Πιθανότατα εννοείς αυτό.
Για μένα ένα C6 χειροκίνητο με LS3 είναι all the car I need. Ας έχει τεκμήρια, ας έχει ότι θέλει.
-
είμαι τρελαμενος με τα corvette c3 , c6 , c2 αλλά όπως και να έχει επειδή έκανα την έρευνα μου στο ίντερνετ παίζει να έχει πιο οικονομική συντήρηση και από mini cooper s 5ετιας
Μια από τα ίδια, από τα πιο αγαπημένα μου αυτοκίνητα!!
Η σειρά που μου αρέσουν (σε εμφάνιση και μόνο, δεν λέω ποιο ειναι καλύτερο), ειναι:
C4 > C6 > C2 > C5 > C3. Ειδικά η C4 ειναι έρωτας μεγάλος....από παιδάκι!! -
@super-t said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Πώς πήγατε από μέχρι 3000 κυβικά στην Corvette των 6,2-7 λίτρων;
Αν έχεις καλή παρέα , χωρίς πλάκα απλά συζητάμε τώρα και αυξάνουμε τις γνώσεις μας
-
Όντως ισχύει αυτό. Απλά είναι θέμα και τι άλλο έχεις δηλωμένο στο όνομα σου , σπίτι , κότερο() , οικόπεδα , χωράφια , μηχανή . Αν έχεις μόνο αμάξι είσαι εντάξει .
-
Ναι προφανώς, αθροιστικά πάει. Μέχρι και οι πισίνες νομίζω προμετρώνται. Φανταστικό σύστημα φτιαγμένο από μεγάλα μυαλά.
-
Πιθανότατα εννοείς αυτό.
Για μένα ένα C6 χειροκίνητο με LS3 είναι all the car I need. Ας έχει τεκμήρια, ας έχει ότι θέλει.
Αυτό ακριβώς είναι . Την πρώτη φορά που το είδα ήταν από πολύ μακριά και είπα καλά corvette είναι αυτό. Έχει απίστευτο ήχο . Ένα θα σας πω δεν σε νοιάζουν τα υλικά στο συγκεκριμένο αμάξι . Σου παρέχει τα πάντα + ομορφιά εξωτερική για πενταροδεκαρες . Ειλικρινά αν το κράτος ήταν πιο φιλικό σε μεγάλα κυβικά θα το βλέπαμε πολυυυ παραπάνω στην Ελλάδα είναι αμάξι supercar για την εποχή του και ακόμα δλδ απλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα με τα άλογα . Τουλάχιστον τώρα αγοράζετε αν είχε και ποιότητα υλικό θα ξέφευγε σαν τιμή
-
@fanis75 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
είμαι τρελαμενος με τα corvette c3 , c6 , c2 αλλά όπως και να έχει επειδή έκανα την έρευνα μου στο ίντερνετ παίζει να έχει πιο οικονομική συντήρηση και από mini cooper s 5ετιας
Μια από τα ίδια, από τα πιο αγαπημένα μου αυτοκίνητα!!
Η σειρά που μου αρέσουν (σε εμφάνιση και μόνο, δεν λέω ποιο ειναι καλύτερο), ειναι:
C4 > C6 > C2 > C5 > C3. Ειδικά η C4 ειναι έρωτας μεγάλος....από παιδάκι!!Για εμένα είναι c2> c6>c3> c4 > c1> c5 η c4 μου βγάζει αυτή την 80s αίσθηση μιας άλλης εποχής με το ψηφιακό κοντέρ και μάλιστα είναι και πολύ φτηνή έχει ένα στο car κάτω από 12-13.000 ευρώ . Αυτά είναι αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν όλα τους τόσο πολύ , ειδικά από c3 και μετά που βρίσκεις ότι ανταλλακτικό θες από Αμερική .
-
η c4 μου βγάζει αυτή την 80s αίσθηση μιας άλλης εποχής
Mαλλον για αυτό μου αρέσει, μεγάλωσα με 80s αμάξια...π.χ. TransAm, αλλος μεγάλος έρωτας (εμφανισιακά γιατί αλλιως ψιλοχάλια αμάξι!) - θέλω μια τέτοια επίσης!!
-
-
@eddie_147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Επειδή έχω το Ζ3 δεν θέλω να πάρω και Ζ4 θα φαινόταν λίγο περίεργο . Αν μου σκάσει να το δώσω θα το κοιτάξω ακόμα και για εισαγωγή στην Γερμανία παίζουν ψιλό χαμηλά . Γενικά παίδες επειδή έχω ένα roadster στην κατοχή μου και είχα και πιο παλιά , μην μου προτείνετε roadsters θα προτιμούσα ένα coupe να έχει και καλύτερη ακαμψία . Θα προτιμούσα να αποφύγω και την bmw για την αναξιοπιστία της που έγραψα και παραπάνω
-
Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω ότι η Ε89 με αυτό το συνδυασμό κινητηρα/κιβώτιο έχει τόσο σχέση με τη Ζ3 όσο ένα F16 με το αεροπλάνο του μουρλοκαμπερου.
Για το roadster που λες οκ.
Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€