-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πες μου ένα λόγο για να πάρεις το fabia
Εχει ρεζερβα.....που αλλοι δεν εχουν.....:)
-
-
Αυτός έκανε δοκιμή κατανάλωσης.
Σε ταξίδι με 120 χλμ/ωρα γράφει 5.4λ/100χλμ
Έχει και ένα ακόμα βίντεο όπου μπαίνει τελείως μέσα την πολη και γράφει σε μεγάλη κίνηση και κλασικές διαδρομές πόλης 4.2-4.4λ/100 χλμ
Σε όλες τις περιπτώσεις το clima στο full
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Έχει και ένα ακόμα βίντεο όπου μπαίνει τελείως μέσα την πολη και γράφει σε μεγάλη κίνηση και κλασικές διαδρομές πόλης 4.2-4.4λ/100 χλμ
Αρα κατανάλωση παρόμοια με του Γιάρις (ελάχιστα παραπάνω), αλλά με πολύ μεγαλύτερη δύναμη (τουλάχιστον στα χαρτιά) και πολύ χαμηλότερη τιμή!! Καλή περίπτωση δείχνει, θα πάω να το οδηγήσω.
-
Σχετικά με την δύναμη μας έχει μπερδέψει. Όταν η μπαταρία του είναι φορτισμένη μέχρι τα 2/5 τότε οι επιδόσεις του ειναι παρόμοιες με 1.6 αρι turbo. Γράφει 0-100 7.00'' και οι ρεπριζ είναι πολύ δυνατές.
Εάν πέσει η μπαταρία τότε πέφτουν και οι επιδόσεις.....
Γενικα φαίνεται να θέλει ενημερώσεις στο λογισμικό του.
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Αρα κατανάλωση παρόμοια με του Γιάρις (ελάχιστα παραπάνω), αλλά με πολύ μεγαλύτερη δύναμη (τουλάχιστον στα χαρτιά) και πολύ χαμηλότερη τιμή!! Καλή περίπτωση δείχνει, θα πάω να το οδηγήσω.
Ναι αλλά λειτουργούν τελείως διαφορετικά.Νομιζω τα toyota κάνουν καλύτερη ανάκτηση ενέργειας.εδω σε ένα σάιτ δικό μας έλεγε μέση κατανάλωση 5.9.Αλλα οι επιδόσεις είναι όντως καλές.Με 19.500 χιλιάδες άσχημο δεν είναι.Απο το να πάρεις τώρα κάνα πόλο ή κάνα γαλλικό με παραπάνω λεφτα ε χίλιες φορές αυτο
-
Η μέση κατανάλωση στα ελληνικά περιοδικά είναι κάπως υπερβολική. Για εμένα έλεγαν 6,5. Που για να δω 6.5 πρέπει να πηγαίνω αέρα πατέρα. 4.8-5.0 έχω κανονικά.
Από ανάκτηση ενέργειας αυτό πρέπει να έχει καλύτερη διότι έχει ρύθμιση που πλησιάζει σχεδόν το one pedal
Εδώ βλέπω λεπτομέρειες. Έχει και μοκέτα στον χώρο αποσκευών στους θόλους.
-
Το πισω καθισμα ομως πεφτει μονοκοματο και οχι διαιρουμενο 60/40.Απλα απαραδεκτο.
-
@ad276 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το πισω καθισμα ομως πεφτει μονοκοματο και οχι διαιρουμενο 60/40.Απλα απαραδεκτο.
Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι είναι σε όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις αυτό.
-
Καπου διάβασα οτι ειναι σε ολες.
-
Καπου διάβασα οτι ειναι σε ολες.
Αν είναι έτσι (γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω) μιλάμε για μεγάλη χαζομάρα τους ενώ το αμαξάκι φαίνεται πάρα πολύ καλό σε όλα και σε τιμή
-
Θα έρθει και μη υβριδικό με 110 άλογα και τιμή 16000€??
-
Έτσι είχαν πει
-
Μόλις έλαβα προσφορά για EXCITE εξοπλισμό
-
Δεν είναι το πλούσιο αλλά έχει καλο εξοπλισμό..100 ευρώ pdi... ηSuzuki είχε 300 πριν κάτι χρονια
-
Δεν είναι το πλούσιο αλλά έχει καλο εξοπλισμό..100 ευρώ pdi... Suzuki είχε 300 πριν κάτι χρονια
100 έχει και το LBX
-
Α ρε Suzuki..... τους το έλεγα θα το πλύνω εγώ.... όχι μου έλεγαν, εμείς. Μου το γρατσουνίσαν κιόλας και το χτύπησαν στην πόρτα σε ένα κολωνάκι . Μη μου το θυμίζεις
Το πήρες τελικά;;;
-
Αυτο ειναι το luxury.Τραγικο λαθος εν ετει 2024. -
Αυτο ειναι το luxury.Τραγικο λαθος εν ετει 2024.Δηλαδή αυτό είναι αποτρεπτικό από το να το αγοράσει κανείς?Δηλαδή καλύτερα να πάρει το fabia?
-
το λαθος ποιο ειναι;
MG3 Hybrid+ 2024