-
@alexandros-k said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Καλα το Βιταρα μια χαρα ειναι μπροστα στο αλλο εκτρωμα το YC
no offense
Γουστα ειναι αυταΤο YC αν ειχε αλλη μουρη θα ηταν ομορφο στο συνολο .Τωρα μονο το πισω μερος μου αρεσει.Οποτε αποριπτεται.Θα προτιμουσα σκετο yaris.Για αλλους μπορει να ειναι ομορφο απλα εμενα δεν μου αρεσει.Πχ εμενα μου αρεσε οπτικα χθες το juke αλλοι το μισουν.Σημερα αν ειχα παει και το χα κανει τεστ και μου αρεσε μπορει και να το επαιρνα
-
@teo-mak said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ο αλεξ θα περάσει απ όλες τις αντιπροσωπείες ,θα βάλει παραγγελία και στο τέλος του μήνα θα περάσει για ακύρωση με παλιό μαύρο 316 e36 ,έτσι για να δει τις εκφράσεις των πωλητών που θα χάνουν τους στόχους πωλήσεων .
Χαχα μη σου πω οτι στο τελος κατι τετοιο μπορει να γινει
-
Συγνωμη που γραφω ή απαντω μεμονομενα αλλα γραφω απο κινητο
-
Alex,επειδή βλέπω πως αν πας μόνος σου χωρίς τη γυναίκα μια χαρά επιλογή θα κάνεις όποιo και να διαλέξεις, μήπως τη μέρα που θα πας να το κλείσεις να της κάνεις δώρο π.χ. ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;
-
@panormus772 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Alex,επειδή βλέπω πως αν πας μόνος σου χωρίς τη γυναίκα μια χαρά επιλογή θα κάνεις όποιo και να διαλέξεις, μήπως τη μέρα που θα πας να το κλείσεις να της κάνεις δώρο π.χ. ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;
Χαχα σκεφτομαι να την στειλω βαλενθια στο παιδι και οταν γυρισει να της εχω kinder εκπληξη
-
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παντως αν χθες δεν ειχα την Αλεκαινα μαζι μπορει και να ειχα παραγγειλει το avenger
Πάντα μπορείς να παραγγείλεις και να ακυρώσεις μετά.
Κάποιος το έκανε εδώ, δε θυμάμαι ποιος. -
@antonakis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παντως αν χθες δεν ειχα την Αλεκαινα μαζι μπορει και να ειχα παραγγειλει το avenger
Πάντα μπορείς να παραγγείλεις και να ακυρώσεις μετά.
Κάποιος το έκανε εδώ, δε θυμάμαι ποιος.Χαχα ποιος να ηταν ποιος να ηταν?
-
-
Έλα σου βρήκα.....έρχονται τα Mahindra!!!!
Γουσταρω
Ένα thar θα ήταν υπέρτατο.
-
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παντως αν χθες δεν ειχα την Αλεκαινα
Την Παπαρήγα;
Ντροπή lap η Αλεκαινα είναι η γυναίκα του Αλέκου!!!
Ας την λένε και Κατερίνα!!!
Ο @alex-mix ή πέρασε καλά χτες ή η παντόφλα τον εμπόδισε από το να παραγγείλει αμάξι!!! -
@nickthetrib said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Την Παπαρήγα;
Ο @alex-mix ή πέρασε καλά χτες ή η παντόφλα τον εμπόδισε από το να παραγγείλει αμάξι!!!Δεν τα ξερουν βρε πατριδα τα Ηπειρωτικα ισως επρεπε να το κακαλεκενα
-
@teo-mak said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@alexandros-k said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@anergos13 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
,,,και στυλακι ξεχωριστo εχει και mild hybrid οπως το puma και μοτερ διαχρονικα δοκιμασμενο και χωρους ανετους και παιρνει πειραγμα εμφανισιακα και εντος budget και Μαυρο!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333591494-cupra-leon
Αλλο εχεις αγγελια και αλλο σε φωτογραφια
Σιγά …..το ίδιο λάδι καίνε .
Καθόλου δεν καίνε , κάτοχος και των 2
Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα επειδή είχαν θέμα τα προηγούμενα μοτερ ή ας λέμε ότι καίνε λάδι και τα toyota με το γνωστό θέμα που είχαν
Να πείτε για το infotainment που έχει βγάλει το λάδι σε χιλιάδες (πλέον έχουν διορθωθεί σχεδόν όλα τα θέματα) να πώ ναι
Να πείτε για τα Brembo των VZ να πω ναι
Να πείτε για τα plugin υβριδικά που έχουν ένα κάρο θέματα με την μπαταρία και την φόρτιση να πω ναι
Έχει θέματα , λάδια δεν έχω διαβάσει να καίει πουθενά 3 χρόνια τώρα κανένα απο τα 2 , λάδι δεν είχε κάψει ούτε σταγόνα το 1.8 FR mk3 που είχα μετά απο 7 χρόνιαΓια Hyundai δεν βλέπω να μπαίνει κανείς να λέει " Πάρτε να αλλάζετε κρεμαγιέρα "
Τεσπα , όσοι έχετε παρωπίδες μπείτε στα κλαμπ σε κάθε μοντέλο να διαβάσετε τι βγάζει ο καθένας , ναι ακόμη και τα toyota , μην βλέπετε που πολλοί τα κρύβουν -
Την Παπαρήγα;
Ο @alex-mix ή πέρασε καλά χτες ή η παντόφλα τον εμπόδισε από το να παραγγείλει αμάξι!!!Δεν τα ξερουν βρε πατριδα τα Ηπειρωτικα ισως επρεπε να το κακαλεκενα
Δεν είναι μόνο δικά μας Ηπειρώτικα αυτά!
Και οι καταυλακιώτες τα έχουν και στερεοελλαδήτες! Και κάποιοι νησιώτες!
Ο @lap σαν γνήσιο παιδί της πράσινης εποχής που έκοψε επαφή πολύ νωρίς με το χωριό του (γιατί πήγαινε διακοπές αλλού) μάλλον δεν τα έμαθε ποτέ!!!Για πες την ουσία τώρα!
Πέρασες καλά (αν ναι χαίρομαι πολύ) ή έπεσε παντόφλα (αν ναι για ποιο αμάξι);;; -
Για πες την ουσία τώρα!
Πέρασες καλά (αν ναι χαίρομαι πολύ) ή έπεσε παντόφλα (αν ναι για ποιο αμάξι);;;Χαχα μια χαρα περασα και περναω παντοφλα ειπαμε επεσε σε jeep avenger (που μου αρεσε) και σε suzuki scross και vitara που δεν ημουν και γω ζεστος απο την αρχη.
Απο τριτη εχει τεστ corolla(που δεν το χω οδηγησει ποτε),chr (το εχω παρει 2 φορες),puma και το juke που και αυτο χλωμο το βλεπω γιατι διαβαζω για κατι 8 με 8.5 καταναλωση.Γενικα η αγορα απ οτι βλεπω ειναι ακριβη πολυ το βενζινης πλεον στοιχιζουν οσο στοιχιζαν τα diesel.Diesel εγω ποτε ξανα εκτος αν χρειαστω ποτε αγροτικο που ευχομαι να μην χρειαστω. -
Για πες την ουσία τώρα!
Πέρασες καλά (αν ναι χαίρομαι πολύ) ή έπεσε παντόφλα (αν ναι για ποιο αμάξι);;;Χαχα μια χαρα περασα και περναω παντοφλα ειπαμε επεσε σε jeep avenger (που μου αρεσε) και σε suzuki scross και vitara που δεν ημουν και γω ζεστος απο την αρχη.
Απο τριτη εχει τεστ corolla(που δεν το χω οδηγησει ποτε),chr (το εχω παρει 2 φορες),puma και το juke που και αυτο χλωμο το βλεπω γιατι διαβαζω για κατι 8 με 8.5 καταναλωση.Γενικα η αγορα απ οτι βλεπω ειναι ακριβη πολυ το βενζινης πλεον στοιχιζουν οσο στοιχιζαν τα diesel.Diesel εγω ποτε ξανα εκτος αν χρειαστω ποτε αγροτικο που ευχομαι να μην χρειαστω.θα ερθω να της μιλησω ΕΓΩ
μην ζηλεψεις.... -
@gatoz said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
θα ερθω να της μιλησω ΕΓΩ
μην ζηλεψεις....Αν ειναι να ερθεις Αρτα σου υποσχομαι δεν θα ζηλεψω
-
Δεν είχες πει ότι μετάνιωσες που δεν πήρες αυτόματο το xceed?
-
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που η σύζυγος έχει εξαιρετικό γούστο και απέρριψε με τη μια τα Σουτζούκια….
-
@antonakis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Δεν είχες πει ότι μετάνιωσες που δεν πήρες αυτόματο το xceed?
Ναι το μετανοιωσα οταν το ειχα γιατι ειχε το imt κιβωτιο και απομονωνει πολυ ψηλα στην κυριολεξια πολυ ψηλα..Γιατι ομως αναφερθηκα εγω καπου για κατι?
-
Όχι, είπα μήπως ψάχνεις μόνο αυτόματο τώρα.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ