-
@antonakis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Όχι, είπα μήπως ψάχνεις μόνο αυτόματο τώρα.
Οχι φιλαρακι .Απλα το diesel καλο οικονομικο ροπατο αλλα μια ψαξε να βρεις καλο πρατηριο ,μια το adblue ,μια τα λιγα χλμ ,δεν θελω ξανα αρκετο αγχος εχουμε στην καθημερινοτητα μην το εχω και με το αμαξι .Ασε που αν εδινε καμμια επιδοτηση παλι ποιος ακουγε @lap
-
@kkostask said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που η σύζυγος έχει εξαιρετικό γούστο και απέρριψε με τη μια τα Σουτζούκια….
θα πρεπει να ερθω και στη δικια σου....
-
@gatoz said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@kkostask said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που η σύζυγος έχει εξαιρετικό γούστο και απέρριψε με τη μια τα Σουτζούκια….
θα πρεπει να ερθω και στη δικια σου....
Δεν χρειάζεται….έχει ήδη εξαιρετικό γούστο μόνο και μόνο που δεν αλλάζει το c4….
-
@nickthetrib said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παντως αν χθες δεν ειχα την Αλεκαινα
Την Παπαρήγα;
Ντροπή lap η Αλεκαινα είναι η γυναίκα του Αλέκου!!!
Ας την λένε και Κατερίνα!!!
Ο @alex-mix ή πέρασε καλά χτες ή η παντόφλα τον εμπόδισε από το να παραγγείλει αμάξι!!!Δεν τα ξερουν βρε πατριδα τα Ηπειρωτικα ισως επρεπε να το κακαλεκενα
Δεν είναι μόνο δικά μας Ηπειρώτικα αυτά!
Και οι καταυλακιώτες τα έχουν και στερεοελλαδήτες! Και κάποιοι νησιώτες!
Ο @lap σαν γνήσιο παιδί της πράσινης εποχής που έκοψε επαφή πολύ νωρίς με το χωριό του (γιατί πήγαινε διακοπές αλλού) μάλλον δεν τα έμαθε ποτέ!!!Για πες την ουσία τώρα!
Πέρασες καλά (αν ναι χαίρομαι πολύ) ή έπεσε παντόφλα (αν ναι για ποιο αμάξι);;;Ντεν εκει χουριω! Αστός φτωχός μεν αλλά αστός γενιές τώρα ή διωγμένος από τα πάτρια εδάφη όπου εκεί ήμανε μεγάλο αστος αλλά και ορθόδοξος!
-
Παντως αν χθες δεν ειχα την Αλεκαινα
Την Παπαρήγα;
Ντροπή lap η Αλεκαινα είναι η γυναίκα του Αλέκου!!!
Ας την λένε και Κατερίνα!!!
Ο @alex-mix ή πέρασε καλά χτες ή η παντόφλα τον εμπόδισε από το να παραγγείλει αμάξι!!!Δεν τα ξερουν βρε πατριδα τα Ηπειρωτικα ισως επρεπε να το κακαλεκενα
Δεν είναι μόνο δικά μας Ηπειρώτικα αυτά!
Και οι καταυλακιώτες τα έχουν και στερεοελλαδήτες! Και κάποιοι νησιώτες!
Ο @lap σαν γνήσιο παιδί της πράσινης εποχής που έκοψε επαφή πολύ νωρίς με το χωριό του (γιατί πήγαινε διακοπές αλλού) μάλλον δεν τα έμαθε ποτέ!!!Για πες την ουσία τώρα!
Πέρασες καλά (αν ναι χαίρομαι πολύ) ή έπεσε παντόφλα (αν ναι για ποιο αμάξι);;;Ντεν εκει χουριω! Αστός φτωχός μεν αλλά αστός γενιές τώρα ή διωγμένος από τα πάτρια εδάφη όπου εκεί ήσανε μεγάλο αστος αλλά και ορθόδοξος!
Μην μου πεις πως εισαι και εσυ καταγωγη απο Σμυρνη?
-
Εννοείται!!!! Και όχι μόνο!
Εξού και ο σεβασμός σε κάθε κατατρεγμένο του κόσμου τούτου! Εκτός βέβαια από εξαιρέσεις που περνούν το όριο!
Η μισή Ελλάδα διωγμένη είναι!
Και εσυ;
-
Εννοείται!!!! Και όχι μόνο!
Εξού και ο σεβασμός σε κάθε κατατρεγμένο του κόσμου τούτου! Εκτός βέβαια από εξαιρέσεις που περνούν το όριο!
Η μισή Ελλάδα διωγμένη είναι!
Και εσυ;
Ναι και γω .Μεγαλη η ιστορια του προπαππου.Αλλα οσο εχω ψαξει (μονος μου) μονο ενα ονομα βρηκα με το ιδιο επιθετο που ηταν υπευθυνος λιμανιου στη Σμυρνη καπως ετσι το εγραφε.
-
Ενημερωτικά...το μτχ γκρί GR Corolla που είχα ποστάρει πιό πάνω...άλλαξε χέρια...
-
Καλορίζικο @alex-mix καλές βόλτες!!
-
@georgemit said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Καλορίζικο @alex-mix καλές βόλτες!!
Δεν έγραψα οτί το πήρε ο @alex-mix πάντως...
-
Κάτσε να να βγάλει του νάρθηκες από τα δάχτυλα λόγω παντόφλας, και θα μας πει.
-
-
@georgekn Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ;;;; δεν είναι ο @gatoz
Λές ? Εχω την εντύπωση ότι πέφτεις έξω...
-
Μπα έχω την εντύπωση πως είμαι εντελώς μέσα.
Περιμένουμε έκτακτο δελτίο από @alex-mix . -
Μπα έχω την εντύπωση πως είμαι εντελώς μέσα.
Μακάρι....ωραία τότε!!!
Φωτό θέλουμε....
-
Ο alex mix ειναι βολτα ΣΚΔ .Εκτος και αν μου την πηρε καποιος δωρο και οταν γυρισω την βρω στο γκαραζ
-
Μείναμε βλέπω λίγοι με Κορεατικά...
-
Άκυρος ο συναγερμός λοιπόν. Αργότερα τα καλορίζικα, κρίμα γιατί ήταν ωραίο αμαξάκι.
-
Αυτές είναι βόλτες. Φεύγεις Σάββατο γυρίζεις Δευτέρα.
-
Πόσα θες να δώσεις ρε συ Άλεξ;
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ