-
Α ναι, σωστά! Golf 5 αυτή η εποχή
Το σημερινό πραγματικά δεν ξέρω τι έχει!!! Σκεφτόμουν για τελείως οικολογικά τακάκια και δίσκους!
-
Τώρα που συνήλθα λίγο απο το σοκ της ασχήμιας του μοντέλου 2024 θυμήθηκα πως η suzuki εχει ξανακάνει το ίδιο λάθος με τα φώτα
2004 μοντέλο
2011 μοντέλο
του άλλαξε τα φώτα ... κυριολεκτικά όμως! -
@monman2 said in Suzuki Swift (2024):
Τώρα που συνήλθα λίγο απο το σοκ της ασχήμιας του μοντέλου 2024 θυμήθηκα πως η suzuki εχει ξανακάνει το ίδιο λάθος με τα φώτα
2004 μοντέλο
2011 μοντέλο
του άλλαξε τα φώτα ... κυριολεκτικά όμως!Το ομορφότερο είναι του @lap , μετά το τωρινό, έπειτα του 2004 και τελευταίο το ασχημόπαπο
-
Χεχε!!!
Εμένα μ αρεσει το νεότερο, το δικό μου και το πρώτο !!!!
Ενώ στην αρχή δεν μου άρεσε το νέο τελικά είναι καλο και έχει έντονη προσωπικότητα!
-
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Στα 14 βαριά 15.000 το αγόραζα και παρεβλεπα το μπρος πίσω μέρος. Μέσα είναι μια χαρά
-
Ε ναι αυτή είναι η σωστή τιμή αλλά αντίστοιχα να πέσουν και τα αλλά!
-
Να πέσουν οι τιμές τόσο χαμηλά μάλλον απίθανο να γίνει πια.
-
Αν πέσουν εκεί οι τιμές, φαντάσου που θα πάνε οι μισθοί.
-
Οι μισθοί τουλάχιστον σε εμάς είναι σε επίπεδο του 2010
-
Αν η ομορφιά ήταν αυτοκινητο.
-
Λοιπόν.... ο λόγος που είχε ένα θεματάκι με τον μοχλό ταχυτητων στο πόδι του ο @dimsabas λογω μεγάλου υψους και λίτρων γάλακτος που έπινε μικρός, είναι διότι το νέο swift έχει -2 εκ ως μέγιστη απόσταση από την λεκάνη στο πεντάλ του φρένου από ότι το προηγούμενο. Δηλαδή έχει μικρότερη διαδρομή το κάθισμα.
-
Τόσο μικρή διαφορά έκανε τόση αλλαγή; Δύσκολο μου φαίνεται. Αλλά λατρεύω ότι ψάχνεις την παραμικρή λεπτομέρεια.
-
-
Έχω το προηγούμενο μοντέλο 10/2018, αυτόματο με 85,000χλμ.
Είμαι 1,78 και 85 κιλά .Μου αρέσει να κάθομαι ψηλά.
Με τέρμα πάνω το κάθισμα κάθομαι πίσω με 1-2 δάχτυλα αέρα.Το αυτοκίνητο για το μήκος του έχει εξαιρετικούς χώρους.
Τον τελευταίο χρόνο είναι το μοναδικό μου αυτοκίνητο (λόγω μετανάστευσης), 4μελής οικογένεια με 2 κορίτσια στο γυμνάσιο.
Τις φορές που οι βαλίτσες δεν χωρούσαν πίσω, έριχνα την μία πλάτη 60/40.
Η μεγαλύτερη ομπρέλα του Jumbo χωράει οριακά διαγώνια πίσω.Δεν το συνιστώ βέβαια για οικογένεια, αλλά με παραχωρήσεις και γκρίνια (εφηβεία) απο τα κορίτσια είναι μια χαρα.
-
@moysatos said in Suzuki Swift (2024):
Έχω το προηγούμενο μοντέλο 10/2018, αυτόματο με 85,000χλμ.
Είμαι 1,78 και 85 κιλά .Μου αρέσει να κάθομαι ψηλά.
Με τέρμα πάνω το κάθισμα κάθομαι πίσω με 1-2 δάχτυλα αέρα.Το αυτοκίνητο για το μήκος του έχει εξαιρετικούς χώρους.
Τον τελευταίο χρόνο είναι το μοναδικό μου αυτοκίνητο (λόγω μετανάστευσης), 4μελής οικογένεια με 2 κορίτσια στο γυμνάσιο.
Τις φορές που οι βαλίτσες δεν χωρούσαν πίσω, έριχνα την μία πλάτη 60/40.
Η μεγαλύτερη ομπρέλα του Jumbo χωράει οριακά διαγώνια πίσω.Δεν το συνιστώ βέβαια για οικογένεια, αλλά με παραχωρήσεις και γκρίνια (εφηβεία) απο τα κορίτσια είναι μια χαρα.
Μόλις σε συμπάθησε περισσότερο ο @lap
-
Τόσο καιρό, νόμιζα ότι είσαι ο Mousatos από το δίπλα φόρουμ.
-
Μουσιιιι
-
@dimsabas said in Suzuki Swift (2024):
Τόσο καιρό, νόμιζα ότι είσαι ο Mousatos από το δίπλα φόρουμ.
Αυτός ασχολείται με άλλα "μοντέλα " τελευταία...
-
Suzuki Swift (2024)