-
-
-
Πάντως το προηγούμενο που το είδα στην έκθεση όμορφο ήταν αλλά απο χώρους δεν και πολύ. Λιγο καλυτερο απ το κλιο μου φανηκε το οποίο μου ήταν τραγικα στεναχωρο.
-
Το προηγούμενο Swift είχει απίστευτους χώρους επιβατών για την κατηγορία του και το μήκος του. Τι άλλο να ζητήσεις;
-
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
... They cost about the same...
Εντυπωσιακή και η κατανάλωση και η πραγματική χωρητικότητα…
-
@dimsabas said in Suzuki Swift (2024):
Το προηγούμενο Swift είχει απίστευτους χώρους επιβατών για την κατηγορία του και το μήκος του. Τι άλλο να ζητήσεις;
Περιμένουμε δοκιμή Δημήτρη…
-
Μου έκανε εντύπωση πως το MG είναι πιο θορυβώδες από το swift
-
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
Περιμένουμε δοκιμή Δημήτρη…
Λογικά ναι, με τη Suzuki υπάρχει μια αγαστή συνεργασία.
-
Έχω κάνει εγώ τα τηλέφωνα μου. Είπα τον ψηλό και τα μάτια σας.
-
Η αλήθεια είναι πως τους θαυμάζω. Μοντέλο δοκιμής τους έχει πάρει τη χαμηλότερη βαθμολογία που έχω βάλει, αλλά δεν πτοήθηκαν. Ούτε γκρίνιαξαν. Όμως, εδώ και κάποιους μήνες έχει αλλάξει ο PR (ελπίζω να μην ευθύνομαι εγώ για την προηγούμενη αποχώρηση), να δούμε πώς θα τα πάμε από εδώ και πέρα.
-
Σορρυ. Το τωρινό εννοω. Αυτό που είναι στις εκθεσεις. Δεν ξερω μου φανηκε λιγο στριμοκωλο. Μπορει να ητανε και ψυχολογικο ομως γιατι μπηκα μετα που ειχα μπει σε βιτ και σκρος.
-
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Το μήνυμα μου το είδες;
-
Όχι.... Ποιο μήνυμα;
-
-
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Στο 5:25" φαίνεται η τεράστια διαφορα στην απόσβεση της ανάρτησης!
@cirus μια χαρά κουκλάκι είναι!
ειναι κάτι υποκειμενικο οποτε μπορω να δεχτω οτι σαρεσει. Εμενα το προηγουμενο με τα παλια φωτα μου αρεσε πολύ περισσότερο. αυτα τα φώτα το χαλάνε. μπορει σιγα σιγα να το συνηθισω γιατι μεγαλές αλλαγες δεν έχει σε εμφανιση αλλά μου κάθονται τοσο ασχημα αυτα τα φωτα που δεν .....
-
Το Σουιφτ διπλα στο Κλιο ειναι σαν την Γεωργια Βασιλειαδου διπλα στην Ζωη Λασκαρη.
-
Ωραιο το κλιο αλλά βαρετό! Βαρετή σιλουέτα
-
Ναι σορρυ, αλλα το καινουριο δεν βλεπετε.
Το νεο multipla ...
Κριμα για την suzuki, απατο θα παει.
Suzuki Swift (2024)