-
Ποιο swift οδηγησες;
Μιλάμε για αυτοκίνητο πόλης. Όποιος πάρει Καμίκ προφανώς ανεβαίνει κατηγορία.
Το να αγοράζεις Καμίκ για την πόλη είναι σαν να αγοράζεις swift για τα ταξίδια με τετραμελή οικογένεια και σκυλί.
Κανένα άλλο αυτοκίνητο πόλης δεν προσφέρει τους χώρους του swift.
Ένας όχι μονο 1.93 αλλά και πιο ψηλός κάθεται άνετα.
Αντίστοιχα στο 208 απλά δεν μπορεί να μπει, και στο c3 χτυπάει στην οροφή χωρίς να έχει καθόλου χώρο για τους πίσω.
Το ίδιο και στο clio.
-
@petrosv30 said in Suzuki Swift (2024):
Το καινουργιο swift
Εμενα μου αρεσει εξωτερικα , πολυ ομορφο και αγριεμενο. (βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο)
Απο μεσα , ακομη καλυετρο απο το προηγουμενο.
Τωρα, ως προς το μηχανολογικο κομματι που με απασχολει πιο πολυ, δεν θα ελεγα οτι συμπαθω ιδιαιτερα αυτο που τρελενονται στην Ευρωπη και μειωνουν κυλινδρους για να μειωσουν λιγα γραμμαρια C02, (οπου οι μετρησεις γινονται στο εργοστασιο σε ιδανικες συνθηκες , οποτε μιλαμε για παρανοια...)
Και βαζουν στα κακομοιρα τα αμαξακια εκτονωτες( στροβιλους ή τουρμινες) για να κρατησουν την Ισχυ εκει ου ηταν.
Εχω τις αμφιβολιες μου ως προς την αντοχη και αξιοπιστια του κινητητρα, αν καποιος σκοπευει να το κρατησει.
Βεβαια μπορει να βγουν αξιοπιστα ποιος ξερει(νομιζω πλεον ολα ετσι ειναι), ο χρονος θα δειξει....
Συμπερασματικα , αυτη η νοοτροπια, μικρων κυβικων και πιεσμενων, εμενα δεν μου αρεσει.Αν θες την sport εκδοση , καλος, δεν πας για οικονομια καυσιμο εκει,αλλα τα απλα θα επρεπε να ειναι ατμοσφαιρα.Υπάρχουν πολύ καλά τετρακύλινδρα από όλες τις υπόλοιπες εταιρίες.
-
Ρε Λαπ, χάζευα πάλι το παλιό σε ένα φανάρι δίπλα μου..
Πόσο ωραίες καμπύλες έχει ρε γμτ (το παλιό εννοείται) -
Όταν λες στο φανάρι δίπλα σου.. το κρατούσες το φανάρι;;;
Και τι εννοείς με τι καμπύλες;;;;
Τι κοιτούσες;;;;;
-
Σε μια φάση στο 5:00 πήγε να βάλει από 4η σχέση την ραλύ!!!!!
Γρρρρ έκαναν τα γρανάζια.Ποιος τυχερός θα το πάρει μεταχειρισμένο;;;;
-
Ιάπωνας είναι, δε χαμπαριάζει. Βέβαια, το ότι έχει έτσι χύμα τη ραλί, είναι ένα θέμα για να είμαστε ειλικρινείς....
-
Το manual της ιαπωνικής έκδοσης!
Σε αυτούς έχει αρκετά στοιχεία εξοπλισμού που δεν έχει το ευρωπαϊκό
Σε κάποιο σημείο ο δοκιμαστής δείχνει τους χώρους! Είναι 1,72μ. Μπορείτε να υπολογίσετε εάν βολεύει αυτούς που θα κάθονται πίσω
-
Ένα καλοφτιαγμένο video όπου λόγω των καλών φακών και κινηματογράφησης μπορούμε να δούμε την σχεδίαση όπως ακριβώς είναι και όχι παραμορφωμένη
Πάντως το ηλεκτρικό μοτέρ δίνει 6,5 κιλά ροπής από τις 1000 σαλ!
Αυτό σε συνδυασμό με την κάποια ροπή του κινητήρα στις χαμηλές σαλ οντως του δίνει άνεση μετακίνησης παρα την μικρή ονομαστική ροπή του θερμικού!
Χαρακτηριστικό οπως σημειώνει ο δοκιμαστης ότι μπαίνεις σε κυκλικό κόμβο πόλης και παραμένεις με 4η σχέση χωρίς να κατεβάζεις στο κιβώτιο, και αυτό απλά τραβάει χωρίς να δείχνει σημάδι αδυναμίας!
-
Πληροφορια
Έμαθα σήμερα , τυχαια οτι
Στο νεο σοθιφτ , θα εχει γινει αισθητη βελτιωση στο θεμα της ηχομονωσης, στους τριγμους των πλαστικων, οταν πας σε καροδρομο και κατι μου ελεγε για ενα συστημα που οταν δεν στριβεις καλα και παει να σε πεταξει στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, θα στριβει το τιμονι μονο του.
Επισης μου ειπε οτι εχει γινει βελτιωση και στο θεμα των υλικων της πλατφορμας
Γενικα το θεμα συζητησης ηταν γιατι εγινε τοσο ακριβο, και αυτα ειπε, τους τα εξηγησε ο προεδρος της suzuki που ηρθε στην Ευρωπη να παρουσιασει το νεο μικρο, και οτι η εταιρεια εστιασε πολυ στην βελτιωση αυτου του αυτοκινητου ριχνοντας πολυ χρονο και πορους σε ερευνα.
Ολα αυτα ειναι προφορικα , δεν ξερω λεπτομεριες και αν τα ειχε καταλαβει ολα σωστα, ο εμπορος με τον οποιο λεμε καλημερα τακτικα.
ΥΓ μου ειπε οτι οι τιμες δεν θα πεσουν ποτε, και θα συνεχισουν να ανεβαινουν, λογω του πληθωρισμου και ανταγωνισμου και εξελιξης της τεχνολογιας.Απο το επομενο ετος,δεν θα υπαρχει πλεον μικρο αμαξι σε σεβαστη εκδοση εξοπλισμου , κατω απο 20 Κ.
Αποψη μου αν και ρομαντικη , θα επρεπε να ξεκινας να χτιζεις ενα αμαξι απο το μηδεν σε εξοπλισμο και να παιρνεις οτι θες. Θα μου πεις παλι ονειρευεσαι, θα σου πω δυστυχως ειμαι στο δικο μου κοσμο, με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας...
Αλλα ρεαλιστικα, ποιος αραγε θα δινει τοσα λεφτα πχ για ενα αυτοματο σβτ σουιφτ με σχεδον 23.5 Κ, πας σε αλλη κατηγορια. -
ΥΓ μου ειπε οτι οι τιμες δεν θα πεσουν ποτε, και θα συνεχισουν να ανεβαινουν, λογω του πληθωρισμου και ανταγωνισμου και εξελιξης της τεχνολογιας.Απο το επομενο ετος,δεν θα υπαρχει πλεον μικρο αμαξι σε σεβαστη εκδοση εξοπλισμου , κατω απο 20 Κ.
«Παπατζες» διότι:
- Ο πληθωρισμός ελέγχεται και τόσο τα γραφήματα όσο και οι δηλώσεις-πολιτική διοικητών κεντρικών τραπεζών συγκλίνουν προς τη σταθεροποίηση των τιμών.
- Ο ανταγωνισμός μειώνει τις τιμές
- Η εξέλιξη της τεχνολογίας καθεαυτή επίσης
Ακόμα και να αυξηθούν οι τιμές, έχει επικαλεστεί λάθος λόγους (με εξαίρεση τον πληθωρισμό αν ξεφύγει πάλι που το βλέπω δύσκολο γιατί δεν βολεύει κανέναν). Πωλητής αυτοκινήτων τα είπε;
-
Υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο που πωλείται φθηνότερα σε σχέση με το παρελθόν;
-
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
τεσλα
-
Sandero μείον 1000 ευρώ
-
Nissan Qashqai, Peugeot 2008 allure, αρκετά Opel και γενικά πολλές "προσφορές" (renault, ford κλπ.) που επί της ουσίας ισοδυναμούν με μείωση τιμών. Επίσης, αύξηση εξοπλισμού στην ίδια τιμή (που βλέπω να συμβαίνει) αποτελεί ουσιαστικά μείωση τιμής.
-
Καλησπέρα σε όλους, ξέρουμε αν έχει κάμερα οπισθοπορείας στη βασική έκδοση;
-
Αν ο ανταγωνισμός αυξάνει τις τιμές, τότε τώρα που μπαίνουν οι κινέζοι στα ηλεκτρικά θα δούμε μεγαλύτερες τιμές;
Το «...εξελιξης της τεχνολογιας...» μάλλον αναφέρεται στο development και όχι στο ότι βελτιώνεται η τεχνολογία όσο περνάει ο καιρός.
-
@jamesd said in Suzuki Swift (2024):
«Παπατζες» διότι:
- Ο πληθωρισμός ελέγχεται και τόσο τα γραφήματα όσο και οι δηλώσεις-πολιτική διοικητών κεντρικών τραπεζών συγκλίνουν προς τη σταθεροποίηση των τιμών.
- Ο ανταγωνισμός μειώνει τις τιμές
- Η εξέλιξη της τεχνολογίας καθεαυτή επίσης
Ακόμα και να αυξηθούν οι τιμές, έχει επικαλεστεί λάθος λόγους (με εξαίρεση τον πληθωρισμό αν ξεφύγει πάλι που το βλέπω δύσκολο γιατί δεν βολεύει κανέναν). Πωλητής αυτοκινήτων τα είπε;
Σου λεω τι μου ειπε , οχι τι θα γινει
Ναι πωλητης μου το ειπε χαχα...
Ο οποιος τον Οκτωμβριο μου ελεγε οτι παιρνει το αμαξι με 20Κ ευρω(εφοσον το ιδιο σε καινουργιο κανει 21 και κατι) και τωρα , το παιρνει 16Κ , εντομεταξυ εγω εχω κανει απο τοτε 8 Κ χμλ ( 27 και κατι στο συνολο). -
Γενικα από πωλητές μην ακούτε ιστορίες! Για αυτούς το παν είναι η πώληση στο σήμερα και όχι να φύγεις από το μαγαζί χωρίς προκαταβολή
-
-
Λάτιν οπίσθια
Suzuki Swift (2024)