-
Χριστούγεννα σε λίγες μέρες, όλοι στέλνουν γράμματα στον Άη Βασίλη, δηλαδή σε σένα, έχεις κι εσύ βρε αδερφέ δικαίωμα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου.
Νισάφι πια με τα δώρα των άλλων!
Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας;
Εγώ για φέτος λέω να μου πάρω πλαϊνά μαρσπιέ και μια προέκταση αεροτομής. -
εγω ψηνω κανενα ρανγκλερ
μονο τα λεφτα μου λειπουν -
@gatoz από το δικό σου ποστ με το πληκτρολόγιο πήρα την ιδέα.
-
Κάνα άρωμα, μάλλον Orto Parisi Cuoium ή Zoologist Tyrannosaurus Rex, αυστηρά για γερά στομάχια!
Παίζει βέβαια και κάνα δερμάτινο, δεν έχω μαύρο, θα δούμε.
-
-
@diego1960 said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Orto Parisi Cuoium ή Zoologist Tyrannosaurus Rex, αυστηρά για γερά στομάχια!
χαχαχα
τι μερακλήδικα πράγματα είναι αυτά ρε συ , πρώτη φορά το ακουώ!
Εγώ εδώ και 20 χρόνια μόνο Joop Homme , το φθηνότερο με την πιο χαρακτηριστική μυρωδιά κατα την άποψη μου αν και τα τελευταια χρόνια ρε γμτ νομίζω πως δεν έχει την ίδια ένταση και στοιχεία όπως παλιά.
Έχει κάψει καρδιές , και δημιουργήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις στις γυναίκες της ζωής μου που θα τις επαναφέρει σαν playback κάθε φορά που θα τυχαίνει να το μυρίσουν μέχρι τα βαθειά τους γεράματα.
-
Τίποτα, θα δώσω τα λεφτα μου για δώρα σε άλλους και αν περισσέψουν είτε στην εκκλησία, είτε σε κάποιο ιδρυμα
-
Joop! Homme πολύ γλυκό για τα γούστα μου αν και επαναστατικό για τότε που βγήκε όπως και το Le Male του Gaultier, προσωπικά όμως προτιμώ animalic και δερμάτινες κολόνιες για χειμώνα.
Να ξέρεις γίνονται μέσα στα χρόνια reformulations των αρωμάτων λόγω κανονισμών για αλλεργίες για αυτό βλέπεις διαφορές μπουκάλι με μπουκάλι που αγοράζεις. Plus οτι μπορεί η μαμά εταιρεία να αγοράστηκε από κάποιο άλλο όμιλο οπότε να αλλάζουν και οι προμηθευτές κτλ.
Λυπάμαι ρε γμτ που δεν ήμουν ενήλικας στα 80's, τότε που με 2 ψεκάσματα είχες κολόνιες που γέμιζαν το δωμάτιο, και όλες old school σκληρές με δέρμα, civet κτλ. -
Δώρο στον εαυτό μου; χμμμμ
Εξαρτάται από το τι ερμηνεία δίνει ο καθένας στο τι είναι δώρο! -
Δώρο είναι το χαμόγελο των άλλων όταν ανοίγουν τα δώρα που τους αγοράζεις.
-
Πολύ σπάνια μου κάνω δώρα στις γιορτές, προτιμώ άσχετες περιόδους. Αλλιώς προτιμώ οικογενειακά δώρα, π.χ. μια εκδρομή ή ένα ωραίο δείπνο.
-
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Δώρο είναι το χαμόγελο των άλλων όταν ανοίγουν τα δώρα που τους αγοράζεις.
Ναι βρε Lap μαζι σου ειμαι απλα λεμε αν σου περισσευει κατι για να παρεις για σενα τι θα επαιρνες ή αν σοτ επαιρνε καποιος δωρο τι θα ηθελες να σου παρουν.Και γω καθε χρονο παιρνω κατι για μενα.Φετος οπως λεει και ο diego και γω ψαχνομαι για δερματινο.Αλλα επειδη ειμαι ψειρας με βλεπω να μενω με το ιδιο μπουφαν
-
@fanis75 said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Πολύ σπάνια μου κάνω δώρα στις γιορτές, προτιμώ άσχετες περιόδους. Αλλιώς προτιμώ οικογενειακά δώρα, π.χ. μια εκδρομή ή ένα ωραίο δείπνο.
Εμ ειδες σου το λεω τοσο καιρο?Κανε δωρο μια εκδρομη στην Ηπειρο
-
Τίποτα, δεν θυμάμαι να μου αγοράζω δώρα στα Χριστούγεννα παρά μονάχα όταν ήμουν παιδάκι με τα λεφτα από τα κάλαντα. Και εκείνα και πάλι ένα μεγάλο μέρος τα έδινα άλλου. Το συναίσθημα του να δίνεις είναι υπέροχο
Αγοράζω όμως για άλλους δώρα. Και ακριβά και πρακτικά. Δεν τα λυπάμαι τα χρήματα όταν κάνω δώρα. Κοσμήματα και τέτοια δεν αγοράζω. Δεν δίνω Φράγκο για τέτοια πράγματα. Αλλά για πρακτικά πράγματα όπως τηλεοράσεις, ταμπλέτες κτλ κτλ
Εμένα επειδή με ξέρουν μου αγοράζουν πρακτικά πράγματα. Παλιότερα μου αγόραζαν βιβλία, cd μουσικής ( ψαγμενης και πρωτότυπης) και τώρα πλεον κάλτσες και μποξερακια άντε και κανένα πουλόβερ.
-
Ιδανικά θα ήθελα οικογενειακό ταξίδι Ροβανιέμι!
Αλλά επειδή δεν υπάρχει περίπτωση παρά μόνο αν εμφανιστεί ο Αϊ Βασίλης και μας πάει με το έλκηθρο μέχρι εκεί, μάλλον καμιά ημερήσια εκδρομουλα με φαγητό θα παίξει!
-
Εγω ειχα παει πριν χρονια στο μυλο των ξωτικων με την δουλεια με ενοικους.Μπαινουμε στην καλυβα του αη βασιλη μιλαει με ενοικους και γυριζει σε μενα και μου λεει
Χοχοχο εσυ τι δωρο θελεις να σου φερω?
Σοβαρα τωρα του λεω?
Ναιιιιιιι
Να μου πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας του λεω -
@gtsartsal said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Ιδανικά θα ήθελα οικογενειακό ταξίδι Ροβανιέμι!
Αλλά επειδή δεν υπάρχει περίπτωση παρά μόνο αν εμφανιστεί ο Αϊ Βασίλης και μας πάει με το έλκηθρο μέχρι εκεί, μάλλον καμιά ημερήσια εκδρομουλα με φαγητό θα παίξει!
-
αμάξι λέγαμε αλλά δεν θα έρθει φέτος ....
(και θα ανέβει κι άλλο η τιμή μέχρι να έρθει ... ) -
Φέτος σκέφτομαι να κάνω Χριστούγεννα στη Βιέννη με την οικογένεια μου. Εκεί ελπίζω να βρω κάτι να κάνω δώρο στον εαυτό μου.
-
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
και τώρα πλεον κάλτσες και μποξερακια
Μαζι με προφυλακτικα ?
Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!