-
@sargus said in Είναι λογικό να μη μου καλύπτει η ασφάλεια όλο το βάψιμο του προφυλακτήρα;:
@famas said in Είναι λογικό να μη μου καλύπτει η ασφάλεια όλο το βάψιμο του προφυλακτήρα;:
@sargus said in Είναι λογικό να μη μου καλύπτει η ασφάλεια όλο το βάψιμο του προφυλακτήρα;:
(κάποια στιγμή επίσης που του είχα μιλήσει τότε που επαναλάμβανε το "εμείς καλύπτουμε 200 + ΦΠΑ" μου είπε ότι μπορούν να μου δώσουν τα λεφτά χωρίς παραστατικά και ότι το κάνουν σε πολλούς πελάτες τους....δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, δεν ξέρω που κολλάει,
Σαργέ, έδειξες μόνο σου τη λύση. Πάιρνεις τα λεφτά, υπογράφεις δήλωση ότι δεν έχεις αξίωση και φτιάχνεις προφυλακτήρα χωρίς τιμολόγιο/απόδειξη/ φόρο, πληρώνοντας τη δουλειά από τα λεφτά της ασφάλειας.
Το είχα κάνει κι εγώ παλαιότερα αλλά για μικρότερη ζημία
Τι να πω ρε φίλε; δηλαδή εντελώς ξεμούρωτα μου προτείνουν να κλέψουμε μαζί το κράτος; για να γλιτώσουν μερικά λεφτά με πιέζουν δηλαδή να συμφωνήσω σε αυτό με το να μη μου αποζημιώνουν όλο το ποσό;
Τόσο ανοιχτά δηλαδή κλέβουμε το κράτος; δεν υπάρχουν ούτε προσχήματα; μήπως χρειάζονται καμιά καταγγελία σε κάποια υπηρεσία;
ΤΙΝΑΙΑΥΤΑΡΕ;Φίλε μου, έχεις την εντύπωση πως στο θέμα των ασφαλειών το κράτος νομοθετεί υπέρ σου; Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Έχουν περάσει χρόνια και αν θυμάμαι σκάζανε κανόνια ασφαλιστικές λόγω μη επαρκών αποθεματικών και ελέγχων από το αρμόδιο υπουργείο και δεν ξέρω αν μπήκε κανείς μέσα για δόλο.
Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο. Στο εξωτερικό περισσότερο παλιότερα δηλωνόταν "ατυχήματα".
Η ασφαλιστική δε μπορεί να γνωρίζει πόσο καλός ήταν ο προφυλακτήρας. Στη δική σου περίπτωση ζήτησαν τοπικό βάψιμο στην περίπτωση φίλου μου, τον έβαζε ολόκληρο.
Γενικά πολλές περιπτώσεις με καλύψεις από ασφαλιστικές καταλήγουν στα δικαστήρια αν έχεις κουράγιο να περιμένεις και αν δικαιωθείς θα αποζημιωθείς από εμπειρία που έχω για όσα έχεις ξοδέψει.
Αλλιώς για να ξεμπερδεύεις παίρνεις ότι σου δίνουν και....βάζεις και από την τσέπη. Ο άλλος οδηγός δε μπορεί να κάνει τίποτα. Από τη στιγμή που κάνει θετική δήλωση, αναλαμβάνει η ασφαλιστική του και έχεις με εκείνη να κάνεις. -
Παιδιά κάτι δεν στέκει (προφανώς όχι απο τα λεγόμενα του Sargus , αλλά του συνεργείου)
Εφόσον έκανε ο άνθρωπος φιλική δήλωση , αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσει η anytime και μετά θα τα εισπράξει απο την ασφαλιστική του.
Οπότε γιατί να κάνει όλο αυτό ? Τι θα κερδίσει ?
Αν τα πάρει στο χέρι , τι θα ζητήσει μετά απο την άλλη ασφαλιστική η Anytime ?
Δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά
Ο διακανονιστής ήταν της Anytime ή της άλλης ασφαλιστικής ? -
Ο διακανονιστής είναι της anytime. Μόνο με αυτούς μιλάω εγώ άλλωστε.
-
Τελικά μάλλον λήγει θετικά η ιστορία.
Βρέθηκε ένας γνωστός, ο οποίος δουλεύει στον όμιλο της Ιντεραμερικαν, και προθυμοποιήθηκε να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει τι γίνεται με την περίπτωση μου.
Του είπαν ότι μάλλον πρόκειται για λάθος συννενόησης γιατί πολλές φορές προτιμάει ο κόσμος τα μετρητά απο το να φτιάξει κάποιες γρατζουνιές.
Τελικά, μετά από παραίνεση του γνωστού, με πήρε ένας ευγενέστατος κύριος (άλλος από εκείνους που είχα μιλήσει) ο οποίος μετά που το έψαξε, έδωσε "με δική του προσωπική υπογραφή" όλο το ποσό που ζητάει το συνεργείο για να το φτιάξει. Από ότι μου είπε δηλαδή, τώρα μπορώ να πάω στο συνεργαζόμενο συνεργείο να το φτιάξω.
Πάλι φυσικά μου έλεγε και αυτός κάτι φίδια του στιλ ότι ο προφυλακτήρας μου είχε προηγούμενες ζημιές και του έλεγα εγώ μα πως το ξέρετε και μου έλεγε ο πραγματογνώμονας και του έλεγα μα δεν το είδε ποτε ο πραγματογνώμονας και το αμάξι είναι άψογο και μετά μου άλλαζε κουβέντα κτλ κτλ. Τελοσπάντων.. Δεν ξέρω παιδιά, μου φαίνεται καμιά φορά ότι όλοι δουλευουν όλους σε αυτή τη χώρα.
Ευχαριστώ το παλικάρι που μεσολάβησε ειδάλλως μπορεί να είχα φάει πολύ περισσότερο χρόνο στα τηλέφωνα για το αποτέλεσμα αυτό ή φυσικά μπορεί τελικά να έβαζα το ποσό που τους έλειπε από την τσέπη μου.
Έχω το αμάξι μου σε HellasDirect και της γυναίκας μου σε Anytime. Η διαφορά στην εξυπηρέτηση είναι χαώδης υπερ της HD σε όλα τα στάδια (χρόνος αναμονής στο σημείο του συμβάντος, ευκολία διαδικασίας καταγραφής, ευκολία αποζημίωσης, επικοινωνία κτλ. κτλ.).
Ειδικά αυτήν την περίοδο τρέχω και με τις 2 ασφάλειες γιατί στο δικό μου αμάξι ράγισε το παρμπριζ και τις συγκρίνω head to head. Ποτέ ξανά Anytime εγώ και ας είναι λίγο φτηνότερη στα προγράμματα που επιλέγω. -
This post is deleted! -
250ε για βάψιμο προφυλακτήρα, πολλά δεν είναι; Ζωγράφος θα το βάψει;
Επίσης η any είπε σε γνωστό που το έχει χρόνια ασφαλισμένο (και έκανε 1η φορά κάποιο μικρό τράκο που έφταιγε) ότι δεν θα του ανανεώσει!
-
Τελικά μάλλον λήγει θετικά η ιστορία.
Βρέθηκε ένας γνωστός, ο οποίος δουλεύει στον όμιλο της Ιντεραμερικαν, και προθυμοποιήθηκε να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει τι γίνεται με την περίπτωση μου.
Του είπαν ότι μάλλον πρόκειται για λάθος συννενόησης γιατί πολλές φορές προτιμάει ο κόσμος τα μετρητά απο το να φτιάξει κάποιες γρατζουνιές.
Τελικά, μετά από παραίνεση του γνωστού, με πήρε ένας ευγενέστατος κύριος (άλλος από εκείνους που είχα μιλήσει) ο οποίος μετά που το έψαξε, έδωσε "με δική του προσωπική υπογραφή" όλο το ποσό που ζητάει το συνεργείο για να το φτιάξει. Από ότι μου είπε δηλαδή, τώρα μπορώ να πάω στο συνεργαζόμενο συνεργείο να το φτιάξω.
Πάλι φυσικά μου έλεγε και αυτός κάτι φίδια του στιλ ότι ο προφυλακτήρας μου είχε προηγούμενες ζημιές και του έλεγα εγώ μα πως το ξέρετε και μου έλεγε ο πραγματογνώμονας και του έλεγα μα δεν το είδε ποτε ο πραγματογνώμονας και το αμάξι είναι άψογο και μετά μου άλλαζε κουβέντα κτλ κτλ. Τελοσπάντων.. Δεν ξέρω παιδιά, μου φαίνεται καμιά φορά ότι όλοι δουλευουν όλους σε αυτή τη χώρα.
Ευχαριστώ το παλικάρι που μεσολάβησε ειδάλλως μπορεί να είχα φάει πολύ περισσότερο χρόνο στα τηλέφωνα για το αποτέλεσμα αυτό ή φυσικά μπορεί τελικά να έβαζα το ποσό που τους έλειπε από την τσέπη μου.
Έχω το αμάξι μου σε HellasDirect και της γυναίκας μου σε Anytime. Η διαφορά στην εξυπηρέτηση είναι χαώδης υπερ της HD σε όλα τα στάδια (χρόνος αναμονής στο σημείο του συμβάντος, ευκολία διαδικασίας καταγραφής, ευκολία αποζημίωσης, επικοινωνία κτλ. κτλ.).
Ειδικά αυτήν την περίοδο τρέχω και με τις 2 ασφάλειες γιατί στο δικό μου αμάξι ράγισε το παρμπριζ και τις συγκρίνω head to head. Ποτέ ξανά Anytime εγώ και ας είναι λίγο φτηνότερη στα προγράμματα που επιλέγω.To κακο με την hd ειναι οτι αν εχεις εμπλακει σε τροχαιο, ακομα και να σε τρακαρανε χωρις να φταις, σου αυξανει σε αστειες τιμες την ασφαλεια οταν θες ν'ανανεωσεις.
Την ειχα στο 207 μου κι οταν με τρακαραν απο πισω και χρειαστηκε ν'αλλαξω απλα προφυλακτηρα (ουτε καν σοβαρη ζημια δηλαδη) οταν τελειωσε το συμβολαιο το νεο ειχε αυξηση ανω του 30% χωρις κανενα αλλο λογο. Οποτε αναγκαστικα πηγα στην anytime απ'την οποια ειμαι ευχαριστημενος. Και στο αλλο μου αμαξι anytime εχω εδω και χρονια με λογικες τιμες και την μεγαλυτερη αξια οχηματος απ'ο,τι μου εδινε οποιαδηποτε αλλη εταιρεια. -
@xenos said in Είναι λογικό να μη μου καλύπτει η ασφάλεια όλο το βάψιμο του προφυλακτήρα;:
250€ θέλει η Renault Σφακιανάκη για μια γρατζουνιά μιας παλάμης στην πόρτα που μιυ έκαναν.
180€ ήθελε ένας τοπικός φαναρτζής που δεν έχει ούτε φούρνο.Οπότε 250€ για Προφυλακτήρα μια χαρά μου φαίνεται
-
Όταν αναφέρονται τιμές αντιπροσωπείας vs ιδιώτη ιδανικό είναι να αναφέρεται αν είναι με η χωρίς ΦΠΑ γιατί συνήθως οι αντιπροσωπείες σου λένε την τελική τιμή και οι ιδιώτες την καθαρή μιας και συνήθως η λέξη ΦΠΑ τους είναι άγνωστη λέξη.
-
@xenos said in Είναι λογικό να μη μου καλύπτει η ασφάλεια όλο το βάψιμο του προφυλακτήρα;:
250+ΦΠΑ, ήτοι 300!
-
250+ΦΠΑ, ήτοι 300!
Από τη μία έχουν ανέβει οι τιμές σε μπογιές, ρεύμα γενικά αναλώσιμα και πάγια. Από την άλλη, μου φαίνονται πολλά τα 300. Ψάξε το πόσο πάνε οι τιμές, δες δουλειές που κάνουν όσοι ζητάνε πολλά ή λίγα.
Ο άλλος χωρίς φούρνο ήθελε 180; Μήπως στο τέλος και αντί για πιστόλι χρησιμοποιούσε πινέλο ή ρολό; Πηγαίνει κόσμος σε τέτοιους "μάστορες"; -
300 ο προφυλακτήρας... Δηλαδή ολική πόσο θα ζηταγε;
-
Αφού δεν υπάρχει υποχρεωτικός τιμοκατάλογος σε κάθε επιχείριση, ο καθένας χρεώνει ότι θέλει.
Η μόνη λύση είναι ψάξιμο, έρευνα υπηρεσιών και σύγκριση τιμών. -
Το βάψιμο του προφυλακτήρα, είναι περισσότερη μανούρα από από ένα άλλο πάνελ.
Άλλο κόλπο που κάνουν τα συνεργεία, είναι, αφού αγοράσουν την πόρτα/φτερό κλπ, προκειμένου να δείξουν και τιμολόγιο στην ασφαλιστική, μετά το επιστρέφουν, και έχει ένα κέρδος και ο πελάτης και το συνεργείο.
Βέβαια, κακώς τα γράφουμε αυτά, ε;
Είναι λογικό να μη μου καλύπτει η ασφάλεια όλο το βάψιμο του προφυλακτήρα;