-
-
Πάρα πολύ καλό! Γυρίζει κεφάλια!
-
Eye catcher !!!!
-
-
@vigilantius__1985 said in LEXUS LBX:
Premium μπανακι σημερα με κεραμικο πλυσιμο!!!
Καλορίζικο! Πανέμορφο! Το ομορφότερο αυτοκίνητο της lexus μετά το LFA.
Το έχεις "ανοίξει" καθόλου σε ταξίδι? ζορίζεται πάνω από τα 140?Σ ευχαριστω πολυ..οχι δεν το χω ανοιξει πανω απ τα 140..στα 60-70-80 οταν το πατησεις για προσπεραση σε επαρχιακο εχει πολυ αμεση και δυνατη αποκριση παντως..
-
-
Premium μπανακι σημερα με κεραμικο πλυσιμο!!!
Για πες πού;
Premium wash..περιστερι..πρωτα πλυσιμο μεσα εξω στεγνωμα και μετα ψεκασμα με υδροφοβο..δινει πολυ καλο αποτελεσμα και γιαλαδα ειδικα σε καινουργια οχηματα..δεν εχεις θεμα αντεχει εως 3 μηνες..ξεγνοιαζεις απο κουτσουλιες μυγακια κλπ..οι οποιες με σκετο νερο φευγουν κατευθειαν..50-70 ευρω αναλογα τ αμαξι υπολογιζε
-
Πολυ ματι..πετραδακι στο καπο το πρωι που πηγαινα για δουλεια..το ακουσα κιολας και το ειδα τωρα που γυρνουσα..φαινετε απειροελαχιστα αλλα εμενα το ματι μου παει συνεχεια εκει..
Για πειτε γνωμες τι κανουμε?
-
-
Για πειτε γνωμες τι κανουμε?
Φτου φτου. Προσωπικά δεν θα έκανα τίποτα. Αλλά εαν σε ενοχλεί, μάλλον μια τοπική βαφή σε κάποιον καλό θα ήταν η λύση.
Κατι τετοιο σκεφτομουν σαν υπερτοπικο αν γινετε..με πινελακι οχι ε?
Λιγο που εψαξα βρηκα αυτο..
Youtube Video -
Υπάρχουν kit επιδιόρθωσης χρώματος για μικρές ζημιές στην απόχρωση του αυτοκινήτου με βάση τον κωδικό χρώματος. Εχει η toyota, οπότε θα έχει και η lexus, μην πας σε φανοποιό γιατί θα τρίψει μεγαλύτερη επιφάνεια για να επιδιορθώσει και η γνώμη είναι ότι για μικροζημιές δεν πειράζουμε εργοστασιακό χρώμα
-
παίρνεις χρώμα και βερνικι σε μικρα μπουκαλάκια από την αντιπροσωπεία και τα περνας ενα ενα πάνω στο λακουβακι.
απο μακρια δεν θα φαινεται τίποτα, από κοντα ελάχιστα. Το κρατας και για μελλοντικά
Θα γίνουν και αλλα στο μέλλον. Ολα τα νεα αυτοκινητα με οικολογικα χρωματα και βερνικια και με ελαχιστο πάχος έτσι ειναι. Φευγει το χρώμα με ενα πετραδάκι κινουμενος πάνω από 100 πανευκολα
Ειναι ο λογος που έβαλα PPF μεβρανη με το που αγορασα το αμαξι μου γιατι με 160 και ανω που κινουμαι παρα πολλες φορες με το puma τώρα θα ήταν γεματο το καπό μου και η μάσκα από αυτά. 3,5 χρόνια μετα δεν εχω ούτε ένα
-
Άστο για το μάτι!
Σίδερα είναι, δεν το γλυτώνεις με αυτά τα βερνίκια.
-
Αξίζει να το δείτε όλο, ειδικά το driving section, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για αυτοκίνητα με 60 άλογα διαφορά..
-
Παρηγγειλα 2 kit επιδιορθωσης απο την αντιπροσωπεια ενα κοκκινο και ενα μαυρο να υπαρχουν..το καθε kit περιεχει 1 μπουκαλακι χρωμα 1 βερνικι και 1 πινελο..και κοστιζει 13,5 ευρω..
Μαλιστα μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μου το φτιαξουν επι τοπου οταν θα παω να τα παραλαβω.. -
Παρηγγειλα 2 kit επιδιορθωσης απο την αντιπροσωπεια ενα κοκκινο και ενα μαυρο να υπαρχουν..το καθε kit περιεχει 1 μπουκαλακι χρωμα 1 βερνικι και 1 πινελο..και κοστιζει 13,5 ευρω..
Μαλιστα μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μου το φτιαξουν επι τοπου οταν θα παω να τα παραλαβω..Για δωσε λεπτομερειες, κωδικο χρώματος γιατί εχουμε το ιδιο χρώμα !
-
Μαλιστα μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μου το φτιαξουν επι τοπου οταν θα παω να τα παραλαβω..Για δωσε λεπτομερειες, κωδικο χρώματος γιατί εχουμε το ιδιο χρώμα !
Δεν μπηκα να βρω κωδικο κτλπ..με την αδεια η την πινακιδα στο βγαζει αυτοματα..εμενα επειδη ειναι διχρωμο μου βγαζει δυο..παντως ειναι χρησιμο να το χεις το kitακι σε καινουργιο αμαξι..σε παλιο δεν θα το βλεπα καν το πετραδακι
-
Καλησπέρα σε όλους! Παράγγειλα και εγώ τέλη Δεκεμβρίου και μέχρι να έρθει λέω να ξεκοκαλίσω τα φόρουμ.
Κάτι που μας ανησύχησε με την γυναίκα μου ήταν οι πίσω χώροι μιας και πρέπει να βάλουμε 2 καρεκλάκια για μωρά. Με το ύψος μου να είναι 1.72 είναι μια χαρά πίσω. Το αναφέρω μήπως βοηθήσω κάποιον με παρόμοια απορία.
Θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω όσους το απολαμβάνουν ήδη αν έχουν θέματα με την μπαταρία που βλέπω να παίζει πολύ σε άλλα φόρουμ. -
Γεια σας
νέος στη παρέα και στη καρδιά, παρήγγειλα στις 20 Οκτωβρίου και βρίσκομαι στο στάδιο παραγωγής.Ειναι το cement gray με το καφε-καμηλο δέρμα (relax tech). Βγήκε στα 40k ενώ στα 41 k έβγαινε η X1 που μου άρεσε πιο πολύ αλλά προτίμησα το Lexus λόγω αξιοπιστίας, εγγύησης και κατανάλωσης ,για τα service δεν είμαι σίγουρος ότι είναι φθηνότερα γιατί κάνω περίπου 20k km το χρόνο άρα θα έχω συχνότερα.Τωρα διαβάζω για πολλά προβλήματα με τη μπαταρία 12v και αγχώνομαι μέχρι που σκέφτομαι να ακυρωσω τη παραγγελία.Καμια γνώμη; -
Γεια σας
νέος στη παρέα και στη καρδιά, παρήγγειλα στις 20 Οκτωβρίου και βρίσκομαι στο στάδιο παραγωγής.Ειναι το cement gray με το καφε-καμηλο δέρμα (relax tech). Βγήκε στα 40k ενώ στα 41 k έβγαινε η X1 που μου άρεσε πιο πολύ αλλά προτίμησα το Lexus λόγω αξιοπιστίας, εγγύησης και κατανάλωσης ,για τα service δεν είμαι σίγουρος ότι είναι φθηνότερα γιατί κάνω περίπου 20k km το χρόνο άρα θα έχω συχνότερα.Τωρα διαβάζω για πολλά προβλήματα με τη μπαταρία 12v και αγχώνομαι μέχρι που σκέφτομαι να ακυρωσω τη παραγγελία.Καμια γνώμη;Δεν εχω το lbx.
Αλλά με 20.000 χλμ το χρόνο, που σημαίνει οτι θα το χρησιμοποιείς αρκετά, δεν νομίζω να έχεις θέματα.
LEXUS LBX