-
Παίζεις με τον πόνο; Πώς θα βάλω ζεστή στο καλοριφέρ με ανενεργό infotainment; Το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή στο αμάξι είναι αλαρμ, αλλαγή προγράμματος οδήγησης και ήχο....
-
Όχι ρε Χρήστο. Δεν ήξερα ότι είναι εκεί το καλοριφέρ.
-
Χαλάρωσε και περίμενε.
Με την τσαντίλα δεν κάνεις κάτι, παρά μόνο κακό στον εαυτό σου.
Αν έγινε μλκια θα φτιαχτεί...
Εννοείται ότι έχουν ευθύνη αυτοί με τις μεμβράνες αφού αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και γνωρίζουν τους κινδύνους.
-
Τα κακά του να βάζεις τα πάντα στις οθόνες...
Αν φταίει υγρασία από τις μεμβράνες, ο εγκαταστατης είναι για κλωτσιές.
-
Μην τον αγχώνεται. Θεωρώ πως με το σακουλάκι αφυγρανσης θα κάνει δουλειά. Απλώς ίσως έχει περισσότερο υγρασία από ότι χρειάζεται σε ένα σημείο.
-
Υγρασία σε ηλεκτρονικά καθαρίζεται.
Αν μείνει να στεγνώσει Ντεν είναι καλό. -
Αν έχεις parking κλειστό πήγαινε και βάλε έναν αφυγραντήρα και κλείσε τη πόρτα του μπαγκαζ όσο πάει αλλιώς βκαλυτερη επιλογή είναι η εξής:
Βάλε ΤΕΡΜΑ τη ζέστη και άστο αναμμένο για μερικές ώρες (χωρίς την ανακύκλωση).
Το έχω κάνει σε πολύ πιο άσχημο περιστατικό όταν είχε πλημμυρίσει μέσα αυτοκίνητο από βουλωμένο νεροχύτη αφού προηγουμένως είχα τραβήξει τα πολλά.
Αλλά το άφησα μια μέρα ολόκληρη αναμμένο με τέρμα καλοριφέρ, δεν έμεινε τίποτα από υγρασία.
-
Πονάει το στομάχι μου σαν να έχω γαστρορραγία, το κεφάλι μου σαν να έχω covid και θα μπορούσα τώρα να σκοτώσω άνθρωπο απ' τα νεύρα μου. Παρά ταύτα δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα.
Επαφίεται στη πουτ@ν@ τη τύχη μου να φτιάξει μόνο του ως εκ θαύματος. Άρα πιθανότατα θα πρέπει να ταλαιπωρηθώ βράζοντας στο ζουμί μου κάνοντας σχεδόν δύο εβδομάδες υπομονή για πάρω απλά μια διάγνωση απο την αντιπροσωπεία. Εντάξει τραγικό. Αν δεν είναι αυτό κακό μάτι τι σκατά είναι....
-
Μήπως να ρωτούσες κάποιο άλλο συνεργείο πέριξ Θεσσαλονίκης, πχ Πορεία ΑΕ στις Σέρρες, μήπως έχει διαθέσιμο ραντεβού νωρίτερα;
-
Όλα καλά θα πάνε και θα φτιάξει το αμάξι.
-
Κάποια στιγμή ζούσα απένταντι από ένα μαγαζί που έβαζε παρμπρίζ, αλλά και φιμέ . .
Σχεδόν κάθε μέρα άκουγα μπινελίκια, μνημόνευαν όλους τους Αγίους αλλά και κατάρες από πελάτες και μεταξύ τους (προσωπικό).Πολύ τσακωμός, ταινία του Οικονομίδη
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Πονάει το στομάχι μου σαν να έχω γαστρορραγία, το κεφάλι μου σαν να έχω covid και θα μπορούσα τώρα να σκοτώσω άνθρωπο απ' τα νεύρα μου. Παρά ταύτα δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα.
Επαφίεται στη πουτ@ν@ τη τύχη μου να φτιάξει μόνο του ως εκ θαύματος. Άρα πιθανότατα θα πρέπει να ταλαιπωρηθώ βράζοντας στο ζουμί μου κάνοντας σχεδόν δύο εβδομάδες υπομονή για πάρω απλά μια διάγνωση απο την αντιπροσωπεία. Εντάξει τραγικό. Αν δεν είναι αυτό κακό μάτι τι σκατά είναι....
Και γιατί δεν πετάγεσαι αύριο το πρωί σε κάποιο εξειδικευμένο να ζητήσεις να το πριζώσουν και του ρίξουν μια ματιά; Συννενοήσου πρώτα τι και πως ώστε να σιγουρέψεις ότι δε θα κάνουν κάποια χειρότερη ζημιά. Αν τελικά σου βρουν ότι έπαθε κάποια ζημιά, τότε θα έχεις την ευχέρεια να αφαιρέσεις τις μεμβράνες και θα το πας σε 2 βδομάδες στην αντιπροσωπία και θα στα περάσουν όλα στην εγγύηση.
-
Αδερφε ηρεμησε, η μαλακια εγινε τωρα (μακαρι αυριο να δουλεψει απο μονο του) με το να χαλας και τον εαυτο σου λυση δε θα βγει.
-
Χρήστο μην ταράζεσαι τόσο πολύ για πλαστικά, λαμαρίνες και καλώδια. Αυτά φτιάχνουν, οι άνθρωποι να είναι καλά.
Θυμάμαι όταν είχα πάρει το α3, καινούργιο μοντέλο μόλις είχε κυκλοφορήσει. 'Οταν το παρέλαβα στην αντιπροσωπεία ερχόντουσαν οι τεχνικοί και οι επισκέπτες και το χάζευαν. Δεν υπήρχαν test drive τότε, σε φωτογραφίες σε prospectus το έβλεπες το αυτοκίνητο.
Όλος ο περίγυρος είχε φαγωθεί, μέχρι που γύρισε ένας και μου λέει τι μίζες και κλεψιές κάνεις ρε συ και αγόρασες τέτοιο αυτοκίνητο. Και νόμιζα ότι είναι και φίλος, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι.
Ε, δεν περνάει μια βδομάδα, και τρώει stop ένας ταρίφας στο κέντρο στη Μάρνης και με χτυπάει στην πίσω πόρτα, πίσω από τον οδηγό. Την έβαλε όλη μέσα. Δεν ήξερα τι να κάνω, να βάλω τα κλάματα ή να τον βουτήξω και να καταλήξω στη φυλακή.
Τελικά το έφτιαξαν το αυτοκίνητο σαν καινούργιο. Πήρα το μάθημά μου, ποτέ στεναχώριες για λαμαρίνες και άψυχα πράγματα.
-
Καλά τα λέτε αλλά αδυνατώ να ανταποκριθώ αυτή τη στιγμή. Αμφιβάλω αν μπορέσω να κοιμηθώ καθώς έχω χαλαστεί απίστευτα και κάνω μόνο μαύρες σκέψεις. Σας ευχαριστώ πάντως για την απόπειρα παρηγοριάς.
-
Ποτέ μεμβράνες σε μπροστινό παμπριζ και οθόνη infotainment.
Γινονται εύκολα χοντρές ζημιές λόγω υγρασίας.
Στον Infotainment χρησιμοποιήσε ένα υδρόφιλο υλικό όπως το βαμβάκι να μαζέψει ότι μπορεί. Σε συσκευές που παθαίνουν ζημιά από υγρασία, η συνταγή που λειτουργει είναι σβήσιμο και υδρόφιλο μέσο ώστε να απορροφήσει οτι μπορεί.
Ψηφιακό μάτι είναι γιατι το αυτοκίνητο είναι κουκλα.
-
Όχι ρε φίλε, τι γκαντέμικη κατάσταση είναι αυτή;
Καλά, κι εγώ θα είχα χάσει τον ύπνο μου, το μυαλό μου, κτλ.
Θα φτιάξει, δε μπορεί.
Αν είναι από υγρασία, φαντάζομαι θα επανέλθει.
Εκτός και αν τους έφυγε κάνας κούβας με νερό πάνω στην οθόνη.
Τι να πω. -
Μην στεναχωριεσαι ολα καλά θα πάνε.
Ειτε θα φτιαξει μονο του (ελπιζω)
Η στην χειροτερη θα ταλαιπωρηθεις λίγο και θα στο φτιαξουν στην αντιπροσωπεία. Καινουργιο αμαξι ειναι μεσα στην εγγυηση ειναι ολα, συμβαινουν αυτα
Και γω δεν πατουσε μια φυσα στον προφυλακτηρα σε καινούργιο αμαξι (puma) και για 2 βδομαδες ηταν συνεργειο και μου εδωσε η αντιπροσωπεία αλλο αμαξι να κάνω την δουλειά μου μεχρι να το φτιαξουν. Το εφτιαξαν (εβαλαν καινουργια φυσα) και απο τοτε δεν εχει κάνει κιχ.
Ετσι πιστευω και για το δικό σου οτι στην χειροτερη περιπτωση θα γίνει. Στην καλύτερη, θα φτιαξει μονο του οταν φυγει η υγρασια
-
Για βάλε ένα χαρτομάντιλο εκεί μπροστα να δεις αν ρουφάει υγρασία! Να ξέρεις σε τι επίπεδο είναι η υγρασία
-
Χρηστο, εκανες το παρακατω?
If you think moisture may have gotten in the dash shut the vents and turn the heat on and let it dry out for a little bit .
My climate control was doing some funny stuff and that is how I got it to stop .βαλτο μπρος να ζεσταθει ο κινητηρας και βαλε την θερμανση στο φουλ και ας το να ζεσταθει καλα η καμπινα
VW Tiguan 2024