-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Πάλι καλά....το μαύρο χρώμα πρέπει να καταργηθεί κανονικά στα αυτοκίνητα (εκτός των γνωστων στέισιον)!!
Αχαχαχα και ετοιμαζομουν να γραψω ...θα σου απαντησει ο @fanis75
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Ναι εντάξει, να βγάλουμε τα μοιρογνωμόνια να δούμε αν το καινούργιο έχει κάνα δυο μοίρες μεγαλύτερη κλήση.
Άλλωστε σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων, η λεπτομέρια είναι που μετράει, οπότε μία μοίρα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.Φαίνεται με το ματι η διαφορα στη σχεδίαση.
-
@kostis20 said in Toyota C-HR 2023:
Ναι εντάξει, να βγάλουμε τα μοιρογνωμόνια να δούμε αν το καινούργιο έχει κάνα δυο μοίρες μεγαλύτερη κλήση.
Άλλωστε σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων, η λεπτομέρια είναι που μετράει, οπότε μία μοίρα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.Φαίνεται με το ματι η διαφορα στη σχεδίαση.
Ε μα ναι.
Είναι εμφανές.
Τι συζητάμε. -
Γενικά οποίο αυτοκινητο δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστηρα ,απλά δεν τον χρειάζεται.Ουτε η cayenne coupe έχει που ξεκινάει από 150.000euro.
Χωρις να τη θεωρώ σημαντικη την έλλειψη πισω υαόκαθαριστηρα, οι ιδιοκτήτες των νέων C-HR εκφράστηκαν ήδη και λένε ότι υπό συνθήκες είναι αντιληπτή η έλλειψη...
Και το προηγουμενο C-HR μια χαρά διώχνει σε υψηλες ταχύτητες τα νερά, ιδίως με το στρώμα αέρα που περνάει μέσα από την πίσω αεροτομή, που δεν την έχει το νέο C-HR.
Υ.Γ. Το προηγουμενο C-HR σε μαύρο έχανε πολύ, για το νέο δεν έχω ακόμα άποψη, ίσως λόγω της γενικα φλύαρης σχεδιασής του να του πηγαίνουν τα σκούρα χρώματα. -
Ε μα ναι.
Είναι εμφανές.
Τι συζητάμε.Δε καταλαβαίνω το υφος σου και την ειρωνεία αλλά ακόμα και από αυτή τη μικρή φωτογραφία φαίνεται ότι στο νέο έχει μεγαλύτερη κλίση το παρμπρίζ.
-
Ε μα ναι.
Είναι εμφανές.
Τι συζητάμε.Δε καταλαβαίνω το υφος σου και την ειρωνεία αλλά ακόμα και από αυτή τη μικρή φωτογραφία φαίνεται ότι στο νέο έχει μεγαλύτερη κλίση το παρμπρίζ.
Ε μα τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Πόσο ακριβώς μεγαλύτερη κλίση έχει δηλαδή; Μία δύο μοίρες; Σιγά τη διαφορά. Εκεί ακριβώς πάει το ύφος. Ότι η διαφορά δεν είναι όχι καν μεγάλη αλλά ελάχιστη.
Εάν λοιπόν τον χρειαζόταν το παλιό, τότε τον χρειάζεται και το καινούργιο.
Εαν δεν τον χρειάζεται το καινούργιο, τότε δεν τον χρειαζόταν και το παλιό.Μην προσπαθούμε λοιπόν να τα δικαιολογήσουμε όλα στην "έξυπνη τεχνολογικά" Toyota.
Απλά οι άνθρωποι έκαναν οικονομία. -
Θα εμπιστευτώ τη Toyota αντί για κάποιον τυχαίο στο internet.
-
Αλίμονο.
-
Αλίμονο.
παντως επειδη δηλωνουν πως το κανανε για αεροδυναμικους λογους βασικα, εγω δεν τους πιστευω, μεσα στη καρμοιρια ειναι. οπως κοψανε μεχρι και απο τις πλαστικες κοπιτσες, θα κοψανε και τον καθαριστηρα.
-
Αυτο θα ισχύει αν κινείσαι στον αυτοκινητόδρομο ή στον επαρχιακό υπο βροχή και λερώνει το πίσω παρμπριζ σε σημείο να μη βλέπεις πίσω απο το καθρέπτη .Όπως πχ στο cx30 που ο πίσω υαλοκαθαριστήρας είναι απαραίτητος. Αν δεν συμβαίνει αυτό μάλλον κάνετε λάθος.
-
1000 καλά έχει η Toyota αλλά σε κάτι τέτοια κάνει γυφτιές!
Μπορεί εν κινήσει ο αεροδυναμικός σχεδιασμός να καθιστά τον υαλοκαθαριστήρα άχρηστο αλλά αυτές τις μέρες που έριξε λασπόνερα ο πεθερός μου χρειάστηκε να καθαρίσει με αζαξ το corοlla (sedan).
-
Το χω ξαναγράψει, αλλά πχ και η νέα BMW X2 που είναι και σε άλλη κατηγορία τιμής, επίσης δεν έχει... Οπότε το ότι έγινε μόνο για λόγους οικονομίας το θεωρώ τραβηγμένο (όχι βέβαια ότι δε θα είχε κανένα βάρος στην απόφαση...)
Σε ένα βίντεο που είχα δει και το ανέλυε το συγκεκριμένο θέμα ο υπεύθυνος σχεδιασμού, είναι η όλη σχεδίαση του πίσω μέρους μαζί τη νέα αεροτομή που καθιστούν τον υαλοκαθαριστήρα αχρείαστο.
Εγώ πάντως στην πράξη θα τον ήθελα να υπάρχει!
Το μόνο καλό για όσους κάνουν μόνοι τους το πλύσιμο του αυτοκινήτου, είναι ότι κάνει τη δουλειά τους πιο εύκολη -
@xrs said in Toyota C-HR 2023:
Το χω ξαναγράψει, αλλά πχ και η νέα BMW X2 που είναι και σε άλλη κατηγορία τιμής, επίσης δεν έχει... Οπότε το ότι έγινε μόνο για λόγους οικονομίας το θεωρώ τραβηγμένο (όχι βέβαια ότι δε θα είχε κανένα βάρος στην απόφαση...)
Σε ένα βίντεο που είχα δει και το ανέλυε το συγκεκριμένο θέμα ο υπεύθυνος σχεδιασμού, είναι η όλη σχεδίαση του πίσω μέρους μαζί τη νέα αεροτομή που καθιστούν τον υαλοκαθαριστήρα αχρείαστο.
Το μόνο καλό για όσους κάνουν μόνοι τους το πλύσιμο του αυτοκινήτου, είναι ότι κάνει τη δουλειά τους πιο εύκοληΑπό ό,τι φαίνεται, "άναψα" φωτιές με το θέμα του πίσω υαλοκαθαριστήρα, αν και δεν ειχα τέτοια πρόθεση...
Η έλλειψη πίσω υαλοκαθαριστήρα δικαιολογείται μόνο στις εκδόσεις που προβάλλουν εν κινήσει μέσω κάμερας στον κεντρικό καθρέπτη την πίσω όψη, στις υπόλοιπες εκδόσεις όχι.
Κατά τη γνώμη μου, ο υπεύθυνος σχεδιασμού του νέου C-HR έχει κάνει και άλλα (εργονομικά) λάθη.
Κάποια τα έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ, για να μη το "χαλάσω" στους νέους ιδιοκτήτες.
Να είστε καλά και να τα χαίρεστε κι εδώ είμαστε οι "παλιοί", αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια. -
Σήμερα το βραδάκι είδα ένα σκούρο γκρι.
Παιδιά είναι διαστημόπλοιο και αυτό το χρώμα μάλλον είναι από τα καλύτερα για τον σχεδιασμό του.
-
Να σε αυτό πρέπει να ήταν.
Παιδιά χαζεψα..... Το κοιτούσα σαν πιτσιρικάς που κοιτά supercar.
-
Άσχετο, όταν παρκάρει το πίσω φως που λέει toyota μένει για λίγα δευτερόλεπτα αναμενο....
Μαγκια
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Άσχετο, όταν παρκάρει το πίσω φως που λέει toyota μένει για λίγα δευτερόλεπτα αναμενο....
Μαγκια
Ανάβει επίσης και όταν πλησιάσεις με το fob του keyless (σαν ένδειξη ότι το έχει αναγνωρίσει μαλλον) καθώς και όταν ξεκλειδώνει, μαζί με τα άλλα welcome lights
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
@xrs said in Toyota C-HR 2023:
Το μόνο καλό για όσους κάνουν μόνοι τους το πλύσιμο του αυτοκινήτου, είναι ότι κάνει τη δουλειά τους πιο εύκοληΑπό ό,τι φαίνεται, "άναψα" φωτιές με το θέμα του πίσω υαλοκαθαριστήρα, αν και δεν ειχα τέτοια πρόθεση...
Η έλλειψη πίσω υαλοκαθαριστήρα δικαιολογείται μόνο στις εκδόσεις που προβάλλουν εν κινήσει μέσω κάμερας στον κεντρικό καθρέπτη την πίσω όψη, στις υπόλοιπες εκδόσεις όχι.
Κατά τη γνώμη μου, ο υπεύθυνος σχεδιασμού του νέου C-HR έχει κάνει και άλλα (εργονομικά) λάθη.
Κάποια τα έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ, για να μη το "χαλάσω" στους νέους ιδιοκτήτες.
Να είστε καλά και να τα χαίρεστε κι εδώ είμαστε οι "παλιοί", αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια.Δεν μας το χαλάς, συζήτηση κάνουμε...
Ισχύει ότι έχει 2-3 εργονομικά λάθη, τα οποία εύκολα βέβαια τα βλέπει κανείς και πριν το πάρει αν είναι λίγο σχολαστικός. Το θέμα είναι μετά, πως τα αξιολογεί και το ποσό σημαντικά είναι στην πράξη με βάση τις ανάγκες του. -
Κάθε φορά που ξεκινάω το αμάξι που ζητάει να κανω αποδοχή αν δεν το κανω δεν έχω internet στο infotainment.
Αν ξεκινήσω γρήγορα δεν προλαβαίνει και δεν με αφήνει να αποδεχτώ αν δεν σταματήσω και το βάλω σε P. Εκνευριστικό.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αποφευχθεί αυτό;
-
Καλησπέρα, αν θες τσέκαρε στο MyToyota app - > My Garage - > Connected Services Center αν έχεις κάνει activate τα Standard Services.
Αν είναι ενεργοποιημένο, δες επίσης αν πάλι κάτω από το My Garage έχεις κάνει τη διαδικασία για το Login to Multimedia.
Κάποιο από αυτά πάντως είναι... θυμάμαι μου το έκανε και εμένα την πρώτη μέρα μέχρι να επιστρέψω σπίτι και να τα σεταρω, κάθε φορά που το έσβηνα και μετά το ξανά ξεκινούσα.
Toyota C-HR 2023