-
Νομίζω διαχρονικά η Peugeot έχει βγάλει κάποια πολύ όμορφα σχέδια.
-
https://en.wikipedia.org/wiki/File:2008_Peugeot_407_Sport_HDi_2.0_Front.jpg
Αυτό ήταν θεϊκό αυτοκινητο !!!
Εντωμεταξύ ένας γνωστός το έδινε με λίγα χιλιόμετρα, πραγματικά! Και το είχε στην πένα σε κλεοστο χώρο!
Το έδωσε σχεδόν τζάμπα!
Μετά μου το είπε όπως επίσης πως ξέχασε να μου προτείνει να το πάρω!Από τότε δεν του μιλάω!
-
Το ντίζελ είχε ;
Η c5 του 2008 και μετά ήταν πολύ πιο όμορφη -
Οχι βενζίνη!
-
Σσσσσσ...
Δείτε τι σχεδίασαν οι ατουταλερες
-
@v_a said in Peugeot 3008 (2024):
Ότι και να πιστεύετε για τη μάρκα, οφείλω να πω ότι το σχεδιαστικό τμήμα της Peugeot δίνει ρέστα...
Δυστυχώς μόνο εκεί όμως, δεν φτάνει ο προϋπολογισμός και για την ουσία.
-
Σσσσσσ...
Δείτε τι σχεδίασαν οι ατουταλερες
Αυτό το κόσμημα ποιο είναι; Δεν το είχα ξαναδεί.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 (2024):
Ότι και να πιστεύετε για τη μάρκα, οφείλω να πω ότι το σχεδιαστικό τμήμα της Peugeot δίνει ρέστα...
Δυστυχώς μόνο εκεί όμως, δεν φτάνει ο προϋπολογισμός και για την ουσία.
Δεν πειράζει, ο κόσμος μπορεί να αγοράζει Τογιότα που έχει την ουσία και να βλέπει κάθε μέρα που οδηγεί αυτό το έργο τέχνης :
-
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Δεν πειράζει, ο κόσμος μπορεί να αγοράζει Τογιότα που έχει την ουσία και να βλέπει κάθε μέρα που οδηγεί αυτό το έργο τέχνης :
Καλύτερα αυτό κάθε μέρα, από το να βλέπω τον Ρεμούνδο (που ειναι και ομορφόπαιδο!) κάθε πρωί.
Επιλογές ειναι, άλλοι κοιτάνε ουσία και άλλοι φτιασίδια....ευτυχώς υπάρχουν αμάξια για όλους!
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 (2024):
Καλύτερα αυτό κάθε μέρα, από το να βλέπω τον Ρεμούνδο (που ειναι και ομορφόπαιδο!) κάθε πρωί.
Επιλογές ειναι, άλλοι κοιτάνε ουσία και άλλοι φτιασίδια....ευτυχώς υπάρχουν αμάξια για όλους!
Θα βήχει ο άνθρωπος που τον αναφέρεις συνέχεια...
-
Θα βήχει ο άνθρωπος που τον αναφέρεις συνέχεια...
Φτερνίζεται!
-
-
-
Στο γνωστό βιντεάκι του Τόμας ( νομίζω ανέβηκε δύο ποστ παραπάνω) , αναφέρει την υπέρτατη τσιπιά πάντως που δε ξέρω αν την κάνει άλλος κατασκευαστής , ότι το κάθισμα του συνοδηγού είναι κατώτερης ποιότητας από του οδηγού. Αν ισχύει , τότε , το έχουν απογειώσει οι άνθρωποι.
-
Μα αφού ο οδηγός πληρώνει...
-
Θα γράψω αυτό που είχα γράψει και στο topic του καινούργιου C-HR.
Βάλτε ρε ψωριάρηδες έναν υαλοκαθαριστήρα πίσω.
Τι πάει να πει έχει τέτοια κλήση που δεν τον χρειάζεται;
Κλάιν μάιν. Δεν είναι η Purosangue, το 3008 είναι.
Έλεος. -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Έλεος.Στην C5 που είχα και δεν ήταν 5πορτη και αυτό ενόχλησε τους παραδοσιακούς σιτροενάκηδες, το πίσω τζάμι δεν είχε υαλοκαθαριστήρα.
Είχε μεγάλη κλίση και ήταν και κοίλο, ώστε να ανοίγει περισσότερο η πόρτα του χώρου αποσκευών. Δεν τον χρειάστηκα ποτέ τον υαλοκαθαριστήρια 11 χρόνια που το είχα το αυτοκίνητο.
Επίσης όπως και να το κάνουμε χαλάει και την αεροδυναμική.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Έλεος.Στην C5 που είχα και δεν ήταν 5πορτη και αυτό ενόχλησε τους παραδοσιακούς σιτροενάκηδες, το πίσω τζάμι δεν είχε υαλοκαθαριστήρα.
Είχε μεγάλη κλίση και ήταν και κοίλο, ώστε να ανοίγει περισσότερο η πόρτα του χώρου αποσκευών. Δεν τον χρειάστηκα ποτέ τον υαλοκαθαριστήρια 11 χρόνια που το είχα το αυτοκίνητο.
Επίσης όπως και να το κάνουμε χαλάει και την αεροδυναμική.
Σε συνθήκες κίνησης είναι πολύ πιθανό ότι δεν τον χρειάζεται γιατί λόγω κλίσης και αεροδυναμικής το νερό κυλάει και φεύγει.
Όταν όμως είσαι παρακρισμένος και βρέξει λάσπη, τότε πρέπει να βγαίνεις με το πανάκι.Επίσης πόσο να χαλάει την αεροδυναμική στο 3008? Αλλά και να την χαλάει λίγο, γι' αυτό έγραψα ότι δεν είναι η Purosangue.
Ας τον έβαζαν στο επάνω μέρος και όχι στο κάτω. -
Εχθές το είδα από κοντά.
Οι εντυπώσεις πολύ καλές όπως και όταν το πρωτοείδα στις φωτογραφίες και τις παρουσιάσεις. Δεν αλλάζει κάτι όταν το βλέπεις από κοντά.
Είχα μαζί μου και τον μικρό ο οποίος είναι Ταλιμπάν και μπαινόβγαινε μέσα σε όλα τα αυτοκίνητα της έκθεσης, οπότε έχοντας το νου μου να μην ενοχλήσει ή κάνει καμιά ζημία, δεν το περιεργάστηκα όσο σχολαστικά ήθελα.
Ποιότητα εφάμιλλη με τη 2η γενιά. Πολύ καλά υλικά και το εσωτερικό το ίδιο εντυπωσιακό με αυτό της 2ης γενιάς.
Το τιμόνι δεν μου έκρυβε τίποτα από τον πίνακα οργάνων στη δική μου θέση οδήγησης, όπως ακριβώς δεν μου κρύβει και το δικό μου.
Δυστυχώς δεν είχε κλειδί στο αυτοκίνητο και η οθόνες δεν άναβαν για να τις δω.Δεν είχε μέσα στην έκθεση την GT έκδοση για να συγκρίνω απ' ευθείας με το δικό μου παρά μόνο την Allure.
Είχε μία GT έξω η οποία ήταν κλειδωμένη και προοριζόταν για τεστ των 4T.
Απ' ότι κατάλαβα όμως (χωρίς να είμαι σίγουρος, μπορεί να κάνω και λάθος) και οι GT εκδόσεις θα έχουν μέσα στο ταμπλό και τις πόρτες το ύφασμα που έχει η Allure και όχι Alcantara που έχει το δικό μου και φυσικά όλα τα GT της 2ης γενιάς.Παρότι πιο κουπέ η σχεδίαση του, οι χώροι και το ύψος δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου. Μια χαρά.
Προσωπικα τον επιλογέα ταχυτήτων θα τον προτιμούσα στην κονσόλα και όχι στο ταμπλό αλλά πιθανόν να είναι και θέμα συνήθειας.
Δεν μου άρεσαν τα πλήτρα στο τιμόνι, τα οποία είναι μεν φυσικά και όχι αφής αλλά έχουν μονοκόματο πλαίσιο και όχι ξεχωριστό για κάθε πλήκτρο όπως στο δικό μου. Είναι και σε γυαλιστερό μαύρο οπότε θα είναι συνέχεια μέσα στη δαχτυλιά.
Επίσης έχουν καταργήσει τον μοχλό του ACC και έχουν ενσωματώσει τη λειτουργία του σε πλήκτρα στο τιμόνι.
Παρόλο όμως που τον μοχλό στη 2η γενιά δεν τον βλέπεις, εμένα δε με ενόχλησε ποτέ στην λειτουργία του. Τον μαθαίνεις με την αφή από την πρώτη κιόλας χρησιμοποίηση, οπότε ποτέ δεν μου ήταν μη εργονομικός.Αυτοκινητάρα! Τα σπάει!
Πάρτε και μερικές φώτο.
-
Φρου φρου και αρώματα. Τεχνολογία κινητήρα με ατμό. Πανάκριβο και θα καίει και 90 λίτρα.
Παίρνεις ένα επίτευγμα όπως το cc, το χαζεύεις μπροστά, το χαζεύεις πίσω και λες τι ωραίο θα ήταν αν το κάνανε πιο σύγχρονο, έχεις 200 άλογα αλλά καις 4 λίτρα αφού το acc γράφει σταθερά 115!Σοβαρά τώρα θα θελα να κάνω td τα 136 αλόγα να δω πως θα είναι στον δρόμο. Έτσι φοβόμασταν και για τον 1.2 100 και 130 αλλά είναι οκ
Peugeot 3008 (2024)