-
@gatoz said in Peugeot 3008 (2024):
@fhcc said in Peugeot 3008 (2024):
Καλές οι έρευνες που συνήθως δημοσιεύονται αλλά πολύ θα ήθελα να δω μια για το κόστος συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων άνω των 10 ετών.
Κάποια αυτοκίνητα μπορεί να πέσουν αμέσως στη β κατηγορία..
https://aligra.co.uk/most-and-least-reliable-used-cars-revealed-by-what-car/
Δεν το πιστευω , να βαλει ο κρουζερ τις δικες του ερευνες.
-
Εγώ έβαλα μία έρευνα το πρωί, αλλά επειδή δεν έβγαινε το αφήγημα δεν έκαναν σχόλια, μετά ανέβασε την προπαγάνδα ο γάτος και έγινε χαμός από σχόλια...
Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων κύριοι...
-
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Εγώ έβαλα μία έρευνα το πρωί, αλλά επειδή δεν έβγαινε το αφήγημα δεν έκαναν σχόλια, μετά ανέβασε την προπαγάνδα ο γάτος και έγινε χαμός από σχόλια...
Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων κύριοι...
Εσύ έβαλες μια έρευνα όπου απαντούν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, όχι μόνο για την αξιοπιστία, αλλά και για χώρους, vfm κτλ
Owners are quizzed on their car’s reliability, interior space, safety features, value-for-money and driving experience, building up a picture of the new car market in the UK as ranked by real car-buyers – not just road-testing journalists.Ο @gatoz έβαλε μια έρευνα του OCU (Κλάιν) μόνο για αξιοπιστία
.
.
.
Τι κοινό έχουν οι δύο έρευνες ;;;
Την VW στον πάτοΤι διαφορά;;;;
Η Citroen στη μια είναι κορυφή και στην άλλη.... πάτοςΤι συμπέρασμα βγαίνει από τις 2 έρευνες;;;
Τα VW είναι αναξιόπιστα, αλλά..... έχουν αξιόπιστους (και γαμάτους θα πρόσθετα ) ιδιοκτήτες που απαντούν με ειλικρίνεια.
-
@lap said in Peugeot 3008 (2024):
Έχω κάνει 600 χλμ απόστασης σε αυτοκινητόδρομο με αυτό. Απλά δεν το έχετε συνηθίσει.
Το πιο ξεκούραστο ταξίδι ήταν. Το ρυθμίζεις σε μια σχετικά μεγάλη απόσταση και συζητάς χαλαρά μέχρι και κοιτάς ελαφρώς και το περιβάλλον. Με το απλό ή και χωρίς μονίμως οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι για να παρατηρείς τον μπροστινό σου. Άσε που ήταν τόσο ξεκούραστο ταξίδι που έγινε χωρίς στάση ακριβώς λόγω της χαλαρής συνθήκης .
Δυστυχώς εμένα δεν έχει lane assist αλλά μονάχα warning με τρεμουλο στο τιμόνι
Αλλά όταν εγώ είχα acc οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια
Θυμάμαι πως ακόμα και ο @dimsabas δεν είχε τότε εμπειρία από αυτό.
Α ρε Suzuki μας ξεβλαχεψες
Πες τα βρε Lap.
-
Λάθος.
Τα γαλλικά είναι τόσο γαμάτα αυτοκίνητα που σου φτιάχνουν την διάθεση, κοστίζουν λίγο για τον εξοπλισμό που έχουν, ενώ έχουν και φοβερή ποιότητα κύλισης και είναι ευχάριστα να ζεις μέσα τους.
Αντίθετα τα φολκς είναι τόσο παρωχημένα σχεδιαστικά που δημιουργούν κατάθλιψη στους ιδιοκτήτες τους ενώ προσπαθούν να αποδεχτούν τσιπιες απαράδεκτες για τις τιμές τους.
-
Λάθος.
Τα γαλλικά είναι τόσο γαμάτα αυτοκίνητα που σου φτιάχνουν την διάθεση, κοστίζουν λίγο για τον εξοπλισμό που έχουν, ενώ έχουν και φοβερή ποιότητα κύλισης και είναι ευχάριστα να ζεις μέσα τους.
Αντίθετα τα φολκς είναι τόσο παρωχημένα σχεδιαστικά που δημιουργούν κατάθλιψη στους ιδιοκτήτες τους ενώ προσπαθούν να αποδεχτούν τσιπιες απαράδεκτες για τις τιμές τους.
Εν τω μεταξύ έχουν στάνταρ τριζωνικο από την Life έκδοση που οι λίγες εταιρείες που το προσφέρουν, το έχουν στην τοπ έκδοση ή σαν έξτρα εξοπλισμό.
ΥΓ.
Το δικό μου έχει στάνταρ δύο usb-c πίσω
-
Λάθος.
Κανείς δε διαφωνεί με αυτό
αρκεί να έχεις πεθερό ή ξάδερφο τον ρεμούνδο -
κοστίζουν λίγο για τον εξοπλισμό που έχουν, ενώ έχουν και φοβερή ποιότητα κύλισης και είναι ευχάριστα να ζεις μέσα τους.
Αυτά που λές ειναι μόνο για Σιτρονέλ, γιατί τα πεζώ ειναι πανάκριαβα. Τώρα για ποιότηα κύλισης με ανάρτηση του 1980, δεν το νομίζω....οδήγησε κανένα αυτοκίνητο με πραγματικά καλή ποιότητα κύλισης. Για το εσωτερικό, ναι είναι όμορφο αλλά ευχάριστο δεν ειναι γιατί έχουν άθλια εργονομία.
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 (2024):
Λάθος.
Κανείς δε διαφωνεί με αυτό
αρκεί να έχεις πεθερό ή ξάδερφο τον ρεμούνδοΙσως και γκόμενο...
Peugeot 3008 (2024)