-
@gatoz said in Peugeot 3008 (2024):
βασικα μια αψυχη χοντρη ειναι το νεο, σερνεται ακομη και σαν φευ
και δεν πιστευω πλεον γαλλο οτι ελυσε προβληματα, μαλλον εβαλε, γνωστο ηδη οτι και οι νεοι 136ρηδες εχουν αρχισει να γλεντανε τους ατυχους που το πηραν για τις οθονεςΈχουμε κάτι σχετικό κάπου να δούμε;
-
Για εμένα το προηγούμενο 3008 ειναι πολύ πιο όμορφο. Ακόμα και σήμερα ειναι από τα ομορφότερα C suv. Το νέο ειναι άσχημο. Πίσω δεν βλέπεται, η κουπε σχεδίαση δεν πέτυχε και μπροστά είναι πιο γλυκανάλατο.
-
@babisstinson said in Peugeot 3008 (2024):
και δεν πιστευω πλεον γαλλο οτι ελυσε προβληματα, μαλλον εβαλε, γνωστο ηδη οτι και οι νεοι 136ρηδες εχουν αρχισει να γλεντανε τους ατυχους που το πηραν για τις οθονεςΈχουμε κάτι σχετικό κάπου να δούμε;
laters, δες στο group των 3008 στο fb
-
@babisstinson said in Peugeot 3008 (2024):
laters, δες στο group των 3008 στο fb
Δεν μπλέκω με τέτοια, φοβάμαι μην χαλάσει το κινητό μου
-
Λογική αγοράς: «Είναι πανέμορφο, τι ωραίο που φαίνεται, τύλιχτο!»
-
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Αυτή η λογική ισχύει για τα Peugeot ή και για τα υπόλοιπα μοντέλα και εταιρείες της αγοράς;
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Αυτή η λογική ισχύει για τα Peugeot ή και για τα υπόλοιπα μοντέλα και εταιρείες της αγοράς;
Καλά τα πάντα παντού αλλά στα peugeot ιδιαίτερα αποτελεί βασικό κριτήριο. Ειδικά για το 3008, σαν αυτοκίνητο ούτε το προηγούμενο μου άρεσε και το τρέχων βάσει λογικής είναι αδύναμο. Στα 32-33Κ € να την κάνω την παραχώρηση αλλά στην τιμή που έχει δεν θα την έκανα.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 (2024):
Για εμένα το προηγούμενο 3008 ειναι πολύ πιο όμορφο. Ακόμα και σήμερα ειναι από τα ομορφότερα C suv. Το νέο ειναι άσχημο. Πίσω δεν βλέπεται, η κουπε σχεδίαση δεν πέτυχε και μπροστά είναι πιο γλυκανάλατο.
Δεν ισχύει το ίδιο για το 5008, η νέα έκδοση φαίνεται να έχει σχεδιαστεί κυρίως για αυτό.
-
@czio said in Peugeot 3008 (2024):
@fanis75 said in Peugeot 3008 (2024):
Δεν ισχύει το ίδιο για το 5008, η νέα έκδοση φαίνεται να έχει σχεδιαστεί κυρίως για αυτό.
Μακράν ομορφότερο από το προηγούμενο 5008 και ίσως και από το τωρινό 3008
Peugeot 3008 (2024)