-
Η καθυστέρηση που ένιωσες στη αρχη δεν είναι λόγω βενζίνης. Τα ντίζελ είναι πιο ψόφια χαμηλα. Αυτό που ένιωσες ήταν λόγω τρικύλινδρου μοτερ
-
Είχα τον τρικυλινδρο για 40000 χλμ. Είναι λίγο πριν αισθανθείς το τούρμπο.
Το ντίζελ μου δεν έχει υστέρηση. -
Με αυτά που διαβάζω, γιατί να μην πάρει κανείς το C5 aircross αντί του 3008 και με τη διαφορά τιμής να βγάλει τη βενζίνη αρκετών ετών;
-
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Με αυτά που διαβάζω, γιατί να μην πάρει κανείς το C5 aircross αντί του 3008 και με τη διαφορά τιμής να βγάλει τη βενζίνη αρκετών ετών;
Γιατί το 3008 ειναι πολύ πιο όμορφο και πρίμιο. Επίσης δεν είναι το ίδιο να έχεις παρκάρει το Σε πέντε και το τρία οχτώ, άλλη μούρη!
-
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Βασικά έχουν την ίδια φαρδιά κονσόλα στην μέση, αλλά είναι άνετο.
Ίσως έχει ακόμα και μερικά ντίζελ γιατί και εδώ θα τα σταματήσει.Επίσης το 5 έχει περισσότερες εκδόσεις οπότε πρέπει να συγκριθεί ανάλογα ενώ το 3008 μόνο τις δύο ψηλότερες
-
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Είχα τον τρικυλινδρο για 40000 χλμ. Είναι λίγο πριν αισθανθείς το τούρμπο.
Το ντίζελ μου δεν έχει υστέρηση.Είναι η διαφορά στα κυβικά μεταξύ βενζίνης και ντίζελ.
-
Καλησπέρα στην ομάδα έχω αγοράσει το νεο 3008 του 24 αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις σύνδεση του αυτοκινήτου με το smartphone μου, έχω κατεβάζει την εφαρμογή από το play store την έχω εγκαταστήσει όπως πρέπει έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο συνδέεται με το android auto αλλά δεν μου βγάζει τα στατιστικά στοιχεία του αυτοκινήτου στο κινητό. γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν ξέρει το λόγο η τι πρέπει να κάνω για να συνγχρονιστει πλήρως.
-
@noup42 said in Peugeot 3008 (2024):
Καλησπέρα στην ομάδα έχω αγοράσει το νεο 3008 του 24 αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις σύνδεση του αυτοκινήτου με το smartphone μου, έχω κατεβάζει την εφαρμογή από το play store την έχω εγκαταστήσει όπως πρέπει έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο συνδέεται με το android auto αλλά δεν μου βγάζει τα στατιστικά στοιχεία του αυτοκινήτου στο κινητό. γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν ξέρει το λόγο η τι πρέπει να κάνω για να συνγχρονιστει πλήρως.
Αρχικά καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα και να το χαρείς με υγεία!
Στο προηγούμενο μοντέλο είχε ένα θέμα πάνω σε αυτό η εφαρμογή (Γάλλοι γαρ ) και δεν ανανεώνονται τα στατιστικά μερικές φορές.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι ούτε στο καινούργιο το έφτιαξαν.
Δεν είναι ότι δεν θα τα βγάλει αλλά θα καθυστερήσει πιθανόν.
Στο δικό μου το συνδέω και κάνοντας μερικές διαδρομές κάποια στιγμή ενημερώνει την εφαρμογή και τα βγάζει τα στατιστικά.Για γράψε μας και ποιο πήρες και γενικώς εντυπώσεις.
-
Ανοίγεις την εφαρμογή, πριν βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο.
Αν δεν συνδέεται ασύρματα, το έχεις συνδέσει πριν με καλώδιο στην θύρα usb. -
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Ανοίγεις την εφαρμογή, πριν βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο.
Δεν πιάνει πάντα.
Το έχω δοκιμάσει. -
Αλήθεια είναι αλλά συνήθως πιάνει.
-
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζει το κινητό ,το κινητό μου το αναγνωρίζει υπάρχει συνδεσιμότητα μεταξύ τους αναγνωρίζει το αν είναι κλειδωμένο ή όχι... δεν μπαίνουνε με τίποτα τα στατιστικά στοιχεία του αυτοκινήτου ,χιλιόμετρα, αποστάσεις που πραγματοποιήθηκαν , δεν παίρνω ειδοποιήσεις στο κινητό για τα update δεν φαίνεται η κατανάλωση βενζίνης δρομολογίου και όλα αυτά τα tips...
Όσον αφορά για το αυτοκίνητο δεν είμαι ειδικός για να πω κάτι πάνω σε αυτό 30 χρόνια οδηγώ παλιά αυτοκίνητα εμένα μου φαίνεται αεροπλάνο θα σας πω όμως σε σχέση τώρα με κάποια test drive που έκανα το tiguan και το tushon, εγώ έχω πάρει την έκδοση allure με κάποια extra πακέτα 360 camera ένα άλλο σύστημα που αντιλαμβάνεται γύρω και ενεργεί ανάλογα με σύστημα πολλαπλής διαφυγής σε σύγκρουση κτλ, οπτικά το θεωρώ το πιο εντυπωσιακό και πιστέψτε με η φωτογραφία του αδικη πάρα πολύ μα πάρα πολύ, οι χώροι του αυτοκινήτου είναι πάρα πολύ καλή ταξιδεύει άνετα με 5 ενήλικες μέσα στο αυτοκίνητο, η κατανάλωση του αν το πας φυσιολογικά είναι 5 με 6 λίτρα τα 100 ,έχει τύχει να κινηθώ και με 4,8 και με 3,8 αλλά σε ειδικές συνθήκες με πολύ χαμηλές ταχύτητες ,αν το βγάλεις στην εθνική είναι στα 6 ,5 ,7, 8 ανάλογα , στο cruise control παντός καίει περισσότερο ..... Στο βουνό εκεί τα πράγματα είναι πολύ άσχημα ρουφάει σαν δαιμονισμένο προφανώς γιατί έχει μικρό κινητήρα, στην εθνική αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση πραγματικά τρομερή εντύπωση είναι ότι όσο άνοιγε στο γκάζι αυτό βεντούζαρε στα 200 ήμουναν λες και πατούσα πάνω σε ράγες, παρεμπιπτόντως αυτή είναι και η τελική του, έχει πάρα πολύ καλά μπαμ 0100 σχεδόν 10 δευτερόλεπτα αλά πιστεύω ότι γίνεται και γρηγορότερα η έτσι μου φάνηκε εμένα, στην κατηγορία τουπαραπαραδόξως τα πιο δυνατά αυτοκίνητα , και εννοώ κατηγορία του κυρίως βενζίνη suv, γιατί τα ηλεκτρικά θεωρώ ότι είναι απ αλό πλανήτη όσον αφορά bam, ένα άλλο πράγμα που με φόβισε στην αρχή αλλά παραδόξως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα είναι η οθόνη 21 ιντσών που έχει μέσα στο αυτοκίνητο, είχα την εντύπωση ότι θα με ενοχλεί γιατί γενικά έχω πρόβλημα με τα φώτα για να σας δώσω να καταλάβετε στο σπίτι έχουμε μονωτική ταινία σε ότι λαμπάκι υπάρχει, αλλά παραπαραδόξως δεν με ενοχλεί καθόλου εντυπωσιακό τα ψηφιακά συστήματα μέσα του αυτοκινήτου επίσης είναι εντυπωσιακά αν θέλετε κάτι να με ρωτήσετε συγκεκριμένα ρωτήστε με να σας απαντήσω -
Καλό είναι να αποφεύγεις να γράφεις τόσο μεγάλα σχόλια από το κινητό, γιατί είναι δύσκολα στην ανάγνωση χωρίς παραγράφους και συχνά γράφει άλλα από αυτά που θέλεις.
Οντως το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακό μέσα.
Από ότι κατάλαβα έχεις το υβριδικό, για το οποίο έχουμε απορίες, για την κατανάλωση του, επειδή είναι βαρύ το αυτοκίνητο.
Με αυτά που γράφεις είναι απρόσμενα καλή η κατανάλωση του.
Επειδή το έχω οδηγήσει σε μια διαδρομή 10 χλμ μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπές στον δρόμο και πολύ άνετο.
Για την σύνδεση θα πρέπει ίσως να περάσεις μια βόλτα από την αντιπροσωπεία.
Δεν ξέρω αν έχεις κάνει τις απαραίτητες εγγραφές στο σάιτ της εταιρείας.
Πάντως επειδή μάλλον είσαι ο πρώτος που το έχει αγοράσει εδώ στο φόρουμ ελπίζουμε να μας ενημερώνεις και να έχεις καλά ταξίδια.
-
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζει το κινητό ,το κινητό μου το αναγνωρίζει υπάρχει συνδεσιμότητα μεταξύ τους αναγνωρίζει το αν είναι κλειδωμένο ή όχι... δεν μπαίνουνε με τίποτα τα στατιστικά στοιχεία του αυτοκινήτου ,χιλιόμετρα, αποστάσεις που πραγματοποιήθηκαν , δεν παίρνω ειδοποιήσεις στο κινητό για τα update δεν φαίνεται η κατανάλωση βενζίνης δρομολογίου και όλα αυτά τα tips...
Το κινητό το αναγνωρίζει και το ξέρουμε αυτό.
Απλά είτε η εφαρμογή της Peugeot, είτε η ανταλλαγή δεδομένων για τα στατιστικά, τρώει κολλήματα και δεν ενημερώνεται πάντα.Μιλάμε για το παρακάτω αν κατάλαβα καλά.
Δοκίμασε όπως γράφτηκε, να έχεις ανοίξει την εφαρμογή πριν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο.
Επίσης έχε την εφαρμογή ανοικτή και δες αν θα ενημερωθεί όταν στην ίδια διαδρομή σβήσεις και ανάψεις το αυτοκίνητο μερικές φορές, αν τύχει να έχεις έναν δύο ενδιάμεσους προορισμούς.
Έχω την εντύπωση ότι τα δεδομένα τα στελνει συνήθως την ώρα που σβήνεις το αυτοκίνητο.Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά σιγουρέψου ότι το κινητό έχει δίκτυο και πρόσβαση σε δεδομένα, καθώς και το αυτοκίνητο επίσης.
Φαντάζομαι βέβαια ότι έχεις περάσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου στην εφαρμογή, έτσι ώστε να το έχει καταχωρημένο.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Το κινητό το αναγνωρίζει και το ξέρουμε αυτό.
Απλά είτε η εφαρμογή της Peugeot, είτε η ανταλλαγή δεδομένων για τα στατιστικά, τρώει κολλήματα και δεν ενημερώνεται πάντα.Μιλάμε για το παρακάτω αν κατάλαβα καλά.
Δοκίμασε όπως γράφτηκε, να έχεις ανοίξει την εφαρμογή πριν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο.
Επίσης έχε την εφαρμογή ανοικτή και δες αν θα ενημερωθεί όταν στην ίδια διαδρομή σβήσεις και ανάψεις το αυτοκίνητο μερικές φορές, αν τύχει να έχεις έναν δύο ενδιάμεσους προορισμούς.
Έχω την εντύπωση ότι τα δεδομένα τα στελνει συνήθως την ώρα που σβήνεις το αυτοκίνητο.Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά σιγουρέψου ότι το κινητό έχει δίκτυο και πρόσβαση σε δεδομένα, καθώς και το αυτοκίνητο επίσης.
Φαντάζομαι βέβαια ότι έχεις περάσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου στην εφαρμογή, έτσι ώστε να το έχει καταχωρημένο.
Εγώ για αυτό το τελευταίο θα ήθελα να βεβαιωθεί πρώτα.
-
Απ'ότι θυμάμαι, εφόσον το έχεις μπριζομενο αν δεν κάνεις refresh στέλνει τα δεδομένα μόλις σβήσεις το αυτοκίνητο. Αν το θυμηθώ θα το τσεκαρω αύριο.
-
-
Μια χαρά τα πήγε βλέπω.
-
@panos2171 said in Peugeot 3008 (2024):
Απ'ότι θυμάμαι, εφόσον το έχεις μπριζομενο αν δεν κάνεις refresh στέλνει τα δεδομένα μόλις σβήσεις το αυτοκίνητο. Αν το θυμηθώ θα το τσεκαρω αύριο.
Το τσεκαρα και με το που συνδέω κινητό με την εφαρμογή να τρέχει και όλα αυτά που ζητάει ανοιχτά (bt, gps κλπ) στέλνει τις πληροφορίες. Στο χαμηλό καύσιμο μάλιστα βγάζει και ειδοποίηση με ποσοστό. Μόλις σβήσεις κινητήρα στέλνει τη διαδρομή. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο κόλλημα.
-
Peugeot 3008 (2024)