-
@gatoz said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Ηρθε και ο δεξιος και τομπολα
Καλώς τον αριστερό που έχει πιάσει στασίδι στα νήματα και περνιέται για αγωνιστής ενάντια στο άδικο. Χαχαχα
-
εγω θα την πω την αμαρτια μου...
ζουμε, πολυ ατυχως, εν αθηναι
σε μτφ για να βρεθουμε σε σοβαρη φυση και βουνοδασος ή παραλια χρειαζομαστε να κανουμε αρκετα χιλιομετρα. ειδικα μετα απο 1-2 χρονια περιπλανησης, η αττικη, η βοιωτια και η κορινθια εχουν τελειωσει. σε αλλα 1-2 χρονια και η ευβοια.
απο εκει και περα οι τρακοσαρες-τετρακοσαρες κλπ ειναι απαραιτητες μεχρι να ξεκινησει το χωματο τζιμι σε μακρυ 5ντι ειναι προφανως οκ για κατι τετοιο
σε θριντι ειναι δυσκολοτερο, ειδικα σε διαρκεια, εχω περασει με το καινουργιο κατεβασμα στην εο απο κακια σκαλα με αερα και με λυπηθηκαεκει μπαινει το νιβι σαν λυση, με λιγα επιπλεον για ψηλωμα-λαστιχα
δεν ειναι τζιμι σε καμμια περιπτωση εκτος, αλλα το βασικο βουνο θα στο κανει και κυριως δεν θα σε αφησει πουθενα. θα χαμογελασεις κιολας στο στροφιλικι.εαν δεχεσαι τη ταλαιπωρια οπως ο φιλος, μια χαρα ειναι το τζιμι, ειδικα απο την ωρα που το βλεπει σαν τελευταια ευκαιρια πριν τον καναπε και το καρατε του παιδιου κυριακη πρωι
η δικη μου λυση βεβαια θα ηταν διαφορετικη. δηλαδη ειναι.
ειναι παλιο τζιβι, κατα προτιμηση 1.6 για να μην μπλεκεις με τελη, με αεριο, ειναι ασπαστο, με λιγα, καπου 10κ φτιαχνεις αρμα που ειναι καλυτερο απο τζιμι εκτος, πολυ καλυτερο ομως, και ελαφρα καλυτερο και εντος αν και αργοτερο. με πλεονεκτημα οτι δεν λυπασαι να το γρατζουνισεις ή να το ριξεις σε χαντακια και οτι και να παθει επισκευαζεται με πινατς.
ο @dimsabas ας πουμε που εχει ηδη το 2.5 gv, με ενα 5ρακι το κανει γαματο εκτος οχημα που ειναι στο χωμα απλα και γαμω οπως μπορει να σας βεβαιωσει....Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτή για όσους ζούμε στην τσιμεντούπολη. Περιπλέκει πολύ την επιλογή αυτοκινήτου- μοτοσυκλέτας κλπ. Τα εδώ γύρω σίγουρα τελειώνουν σύντομα και ένα πιο χωμάτινο όχημα ζορίζει τα πράγματα σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Αν βέβαια υπάρχει χρόνος αλλάζει το πράγμα. Πόσες φορές έχω σκεφτεί πόσο ωραία θα ήταν να μένω σε μια πόλη με την Πίνδο δίπλα!!! Σε 30 χρόνια που θα βγω στη σύνταξη!
-
@argyn said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
@danis said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
εαν δεχεσαι τη ταλαιπωρια οπως ο φιλος, μια χαρα ειναι το τζιμι, ειδικα απο την ωρα που το βλεπει σαν τελευταια ευκαιρια πριν τον καναπε και το καρατε του παιδιου κυριακη πρωι
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σωστός.
Ελπίζω να μην γίνω ποτέ του καναπέ, αλλά το καράτε Κυριακή πρωί το φοβάμαι...Πάντως έχεις δίκιο, από την οπτική γωνία που το βλέπεις.
Εγώ (αν θέλω να βάλω ένα κάποιο μανδύα λογικής σε αυτή την επιλογή...) το επέλεξα γιατί:
- Δεν έχουμε σοβαρές εθνικές οδούς εδώ στη Κρήτη και δεν βαριέμαι τους προορισμούς αφού ως επι των πλείστων πάω είτε για τα χωράφια, είτε για εκδρομές σε παραλίες για μπάνιο
- Δεν έχω περιθώριο για 2 αμάξια (εξ ου και το L200 που έφυγε)
- Ένα καινούργιο έχει εγγύηση και γενικά δεν περιμένεις σοβαρά μαζέματα /επισκευές για μερικά χρόνια
- Αν έχω οικογένεια σε 3-5 χρόνια, παίρνω ένα ηλεκτρικό (που τότε λογικά θα είναι πιο ώριμα) και κρατάω το Jimny ως 2ο για το κέφι μου και τα χωράφια - ελπίζω για 20-30 χρόνια - κρίνοντας απ το πως αντέχουν τα παλιά.
- Οκ, δεν είναι και τόσο τραγικό στην άσφαλτο. Απλά έχουμε καλομάθει με τα καινούργια αυτοκίνητα.
Έχε υπόψη σου ότι o ARB/OME δίνει από το ράφι λύση για ανάρτηση που βελτιώνει σημαντικά την συμπεριφορά σε άσφαλτο και γρήγορο χώμα παρά το 4ποντο ψήλωμα στο σασί, ειδικά αν το φορτώνεις (όμως εκτός δρόμου δεν αυξάνει ουσιωδώς άρθρωση και συνολική ωφέλιμη διαδρομή σε διαγωνίους κτλ). Επίσης ένα LSD στον πίσω άξονα βοηθάει σημαντικά σε όλες τις εντός και εκτός δρόμου καταστάσεις δημιουργώντας συνέργειες με το ESC/TC του αμαξιού (η Quaife δινει ΑΤΒ με μηδενικές ανάγκες συντήρησης και με τις εργοστασιακές βαλβολίνες). Προφανώς για οφρόντινγκ οπλασκήσεις αλά γάτος πάς σε lockers (επίσης έτοιμη λύση από ARB καθώς και άλλους).
Την ανάρτηση την έχω δει. Της OldBoy λες φαντάζομαι;
Ναι, αυτό σκέφτομαι να το βάλω. Προηγούνται τα λάστιχα (πχ κάποιο Geolander) και μετά το ψήλωμα.
Για LSD δεν ξέρω αν θα πάω. Είναι χιλιάρικο (όπως και η ανάρτηση βέβαια) και δεν είναι οτι χρησιμοποιώ το αμάξι για σκληρό off roading τύπου Γάτου, αλλά περισσότερο για τα χόμπι μου. Οπότε δεν ξέρω αν μου χρειάζεται.Ερώτηση: το LSD, βοηθάει με την 4κινηση και (ταυτόχρονα) στρίψιμο σε απότομες καμπές;
Είδα ένα βιντεάκι που ανέβασες του Ισπανού, αλλά αν κατάλαβα καλά, μάλλον όχι. Σωστά; -
εαν δεχεσαι τη ταλαιπωρια οπως ο φιλος, μια χαρα ειναι το τζιμι, ειδικα απο την ωρα που το βλεπει σαν τελευταια ευκαιρια πριν τον καναπε και το καρατε του παιδιου κυριακη πρωι
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σωστός.
Ελπίζω να μην γίνω ποτέ του καναπέ, αλλά το καράτε Κυριακή πρωί το φοβάμαι...Πάντως έχεις δίκιο, από την οπτική γωνία που το βλέπεις.
Εγώ (αν θέλω να βάλω ένα κάποιο μανδύα λογικής σε αυτή την επιλογή...) το επέλεξα γιατί:
- Δεν έχουμε σοβαρές εθνικές οδούς εδώ στη Κρήτη και δεν βαριέμαι τους προορισμούς αφού ως επι των πλείστων πάω είτε για τα χωράφια, είτε για εκδρομές σε παραλίες για μπάνιο
- Ένα καινούργιο έχει εγγύηση και γενικά δεν περιμένεις σοβαρά μαζέματα /επισκευές για μερικά χρόνια
- Αν έχω οικογένεια σε 3-5 χρόνια, παίρνω ένα ηλεκτρικό (που τότε λογικά θα είναι πιο ώριμα) και κρατάω το Jimny ως 2ο για το κέφι μου και τα χωράφια - ελπίζω για 20-30 χρόνια - κρίνοντας απ το πως αντέχουν τα παλιά.
- Οκ, δεν είναι και τόσο τραγικό στην άσφαλτο. Απλά έχουμε καλομάθει με τα καινούργια αυτοκίνητα.
Έχε υπόψη σου ότι o ARB/OME δίνει από το ράφι λύση για ανάρτηση που βελτιώνει σημαντικά την συμπεριφορά σε άσφαλτο και γρήγορο χώμα παρά το 4ποντο ψήλωμα στο σασί, ειδικά αν το φορτώνεις (όμως εκτός δρόμου δεν αυξάνει ουσιωδώς άρθρωση και συνολική ωφέλιμη διαδρομή σε διαγωνίους κτλ). Επίσης ένα LSD στον πίσω άξονα βοηθάει σημαντικά σε όλες τις εντός και εκτός δρόμου καταστάσεις δημιουργώντας συνέργειες με το ESC/TC του αμαξιού (η Quaife δινει ΑΤΒ με μηδενικές ανάγκες συντήρησης και με τις εργοστασιακές βαλβολίνες). Προφανώς για οφρόντινγκ οπλασκήσεις αλά γάτος πάς σε lockers (επίσης έτοιμη λύση από ARB καθώς και άλλους).
Ναι, αυτό σκέφτομαι να το βάλω. Προηγούνται τα λάστιχα (πχ κάποιο Geolander) και μετά το ψήλωμα.
Για LSD δεν ξέρω αν θα πάω. Είναι χιλιάρικο (όπως και η ανάρτηση βέβαια) και δεν είναι οτι χρησιμοποιώ το αμάξι για σκληρό off roading τύπου Γάτου, αλλά περισσότερο για τα χόμπι μου. Οπότε δεν ξέρω αν μου χρειάζεται.Ερώτηση: το LSD, βοηθάει με την 4κινηση και (ταυτόχρονα) στρίψιμο σε απότομες καμπές;
Είδα ένα βιντεάκι που ανέβασες του Ισπανού, αλλά αν κατάλαβα καλά, μάλλον όχι. Σωστά;ΟΜΕ = old man emu
βαλε ενα airlocker arb, της tre δεν τους εμπιστευομαι τοσο
πισω μονο αρκεικαι εναν εργατακο οπωσδηποτε
λαστιχακια, πηγαινε σε maxxis bighorn, πολυ καλα σε ασφαλτο και βρεγμενο και αξιοπρεπεστατα στο χωμα-λασπη
ολα αυτα οχι για αρμα ή κατι παρομοιο, αλλα το airlocker θα σου χρειαστει τη μια - δυο φορες που ειχε παραπανω λασπη απο οσο φαινοταν ή μεγαλυτερη καμπυλη, τα ome θα σου αναβαθμισουν συνολικα το αμαξι και ο εργατης ποτε δεν ξερεις που θα σε σωσει.
υπολογιζεις ενα χιλιαρικο το airlocker, ενα 500ρικο τον εργατη, αλλα τοσα τα bighorn -
Κύριοι να πω τη χαζομάρα μου;
Ας εξαντλήσει πρώτα τις αξιόλογες εκτός δρόμου δυνατότητες που έχει το όχημα του και μετά προχωρά σε αναβάθμιση. Ήδη όπως είναι το αυτοκίνητο και αν του βάλει έστω ένα ελάχιστα πιο χωμάτινο ελαστικό, εγώ από ότι καταλαβαίνω καλύπτεται απόλυτα.
Κοινώς μήπως ο άνθρωπος δε τα χρειάζεται ακόμα όλα αυτά; Για Jimmy μιλάμε όχι για yc awd ...
-
@civil357 said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Ας εξαντλήσει πρώτα τις αξιόλογες εκτός δρόμου δυνατότητες που έχει το όχημα του και μετά προχωρά σε αναβάθμιση. Ήδη όπως είναι το αυτοκίνητο και αν του βάλει έστω ένα ελάχιστα πιο χωμάτινο ελαστικό, εγώ από ότι καταλαβαίνω καλύπτεται απόλυτα.
Κοινώς μήπως ο άνθρωπος δε τα χρειάζεται ακόμα όλα αυτά; Για Jimmy μιλάμε όχι για yc awd ...
Είναι τυχερός γιατί το Jimny έχει αρκετούς fan, οπότε θα βρει εύκολα να πράγματα να δοκιμάσει.
Άλλωστε δεν είναι θέμα του αν τα χρειάζεται ή όχι, αλλά πόσο άνετα θα περάσει από ένα δύσκολο σημείο ή πόσο εύκολα θα ξεκολλήσει από αλλού. -
Ερώτηση: το LSD, βοηθάει με την 4κινηση και (ταυτόχρονα) στρίψιμο σε απότομες καμπές;
Είδα ένα βιντεάκι που ανέβασες του Ισπανού, αλλά αν κατάλαβα καλά, μάλλον όχι. Σωστά;Εξαρτάται από το βαθμό εμπλοκής του LSD και την τεχνολογία του. Αν μιλάμε για το Quaife ATB θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη συμπεριφορά στην άσφαλτο και στο χώμα ενόσω και οι δυο τρόχοι πατάνε στο έδαφος - παραμένοντας προοδευτικό και χωρίς τις απότομες αντιδράσεις των 100% μπλοκέ. Αν στο ΑΤΒ ένας τροχός έχει μηδενική πρόσφυση τότε λειτουργεί σαν ελεύθερο διαφορικό οπότε για τις περιπτώσεις αυτές δεν βοηθάει εκτός εάν παίξεις ταυτόχρονα με χειρόφρενο και γκάζι σε συνδυσαμό με το traction control.
Εν ολίγοις εάν θές κάτι που θα κάνει λιγότερο συχνή την ανάγκη σου να εμπλέκεις την 4κινηση και θα σε βοηθήσει σε κάποιο βαθμό εάν την εμπλέξεις με την προυπόθεση ότι και οι 2 τροχοί είναι σε επαφή με το έδαφος πάς σε LSD, διαφορετικά αν θες να βοηθηθείς αποκλειστικά στο χώμα ή/και με τον ένα τροχό στον αέρα τότε πάς σε lockers όπως έγραψε ο γάτος.
-
λαστιχακια, πηγαινε σε maxxis bighorn, πολυ καλα σε ασφαλτο και βρεγμενο και αξιοπρεπεστατα στο χωμα-λασπη
Καλή επίσης, και λιγότερο σκληπροπυρηνική επιλογή αντί των MT, είναι τα AT BFG KO2 σε 215/75R15 με το πρόσθετο μπόνους του ότι είναι 4 εποχών με 3PMSF ένδειξη οπότε δεν σου πρήζουν τα παπάρια οι χωροφυλάκοι με υποχρεωτικές αλυσίδες κτλ. (αν και στην κρήτη χιόνια με το κυάλι υποθέτω).
-
Ερώτηση: το LSD, βοηθάει με την 4κινηση και (ταυτόχρονα) στρίψιμο σε απότομες καμπές;
Μόνο;;;;
Ένα σου λέω και τίποτα άλλο....ΚΥΚΛΟΥΣ!
Υ.Γ Τα είπα, σας χάλασα το νήμα και φεύγω να σας αφήσω να παίζεται με τις λάσπες.
Υ.γ.1 Βρήκε ο .....γάτος τη γενια του
-
Καλή επίσης, και λιγότερο σκληπροπυρηνική επιλογή αντί των MT, είναι τα AT BFG KO2 σε 215/75R15 με το πρόσθετο μπόνους του ότι είναι 4 εποχών με 3PMSF ένδειξη οπότε δεν σου πρήζουν τα παπάρια οι χωροφυλάκοι με υποχρεωτικές αλυσίδες κτλ. (αν και στην κρήτη χιόνια με το κυάλι υποθέτω).
να ξερεις παντως οτι εγω τα φοραω για θερινα ασφαλτινα... χαχαχαχα
-
Δεν έχεις άδικο, όμως λάστιχα θέλει οποσδήποτε γιατί αν κάτι δεν έχει αλλάξει από όσο θυμάμαι έρχεται με HT πρώτης τοποθέτησης που το χαντακώνουν.
Η γνώμη μου είναι: λάστιχα χωρίς μεγάλη αλλαγή βήματος >> ανάρτηση >> LSD/Lockers >> εργάτης ... και μάλιστα όχι όλα μαζί αλλά σιγά σιγά ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες και την διάθεση.
Στο δικό μου εργάτη δεν έχω βάλει για πολλούς λόγους: μπρουμουτίζει το αμάξι λόγου βάρους μπροστά, είναι παράνομος όπως συνήθως τοποθετείται και αν εμπλακείς σε ατύχημα εκθέτεις τον εαυτό σου σε τεράστιους νομικούς κινδύνους, δημιουργεί μια ενίοτε απατηλή ψευδαίσθηση ασφάλειας που σε κάνει να παίρνεις αυξημένα ρίσκα και σε υποχρεώνει ηθικά να παρέχεις υπηρεσίες διάσωσης σε οποιονδήποτε βρείς στον δρόμο σου.
-
Δεν έχεις άδικο, όμως λάστιχα θέλει οποσδήποτε γιατί αν κάτι δεν έχει αλλάξει από όσο θυμάμαι έρχεται με HT πρώτης τοποθέτησης που το χαντακώνουν.
Η γνώμη μου είναι: λάστιχα χωρίς μεγάλη αλλαγή βήματος >> ανάρτηση >> LSD/Lockers >> εργάτης ... και μάλιστα όχι όλα μαζί αλλά σιγά σιγά ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες και την διάθεση.
Στο δικό μου εργάτη δεν έχω βάλει για πολλούς λόγους: μπρουμουτίζει το αμάξι λόγου βάρους μπροστά, είναι παράνομος όπως συνήθως τοποθετείται και αν εμπλακείς σε ατύχημα εκθέτεις τον εαυτό σου σε τεράστιους νομικούς κινδύνους, δημιουργεί μια ενίοτε απατηλή ψευδαίσθηση ασφάλειας που σε κάνει να παίρνεις αυξημένα ρίσκα και σε υποχρεώνει ηθικά να παρέχεις υπηρεσίες διάσωσης σε οποιονδήποτε βρείς στον δρόμο σου.
το τζιμι, οχι, ειναι πολυ ελαφρυ για να σωσει καποιον αλλο πλην του εαυτου του
το παρανομος εργατης, αμα μπει καλα δεν φαινεται και μιλας για ακραιες καταστασεις.
οι νεοι εργατες μαζι με τη βαση ειναι πλεον αρκετα ελαφριοι. τον θεωρω απαραιτητο, ποτε δεν ξερεις αν εχει κλεισει ο δρομος απο ενα δεντρο ή εαν καπου πατωσεις γιατι δεν φαινηκε καθαρα. στο βουνο επανω ειναι λιγοτερο χρησιμος οσο σε βολτες κυριως σε επιπεδο εδαφος και ειδικα σε αγροτικες περιοχες που τα τρακτες δημιουργουν γουρουνολακουβες. -
να ξερεις παντως οτι εγω τα φοραω για θερινα ασφαλτινα... χαχαχαχα
Αυτά παθαίνει κανείς όταν στην προηγούμενη ζωή του ήταν αγριοκάτσικο γάτε.
Πάντως τα MT KM3 που είχα βάλει στο τζιμνι πριν τα AT KO2 ήταν τόσο ενοχλητικά σε θόρυβο, κραδασμούς και γλυστρίματα σε βρεγμένη άσφαλτο που τα γύρισα πίσω 1 μήνα μετά την τοποθέτηση. Οπότε τελικά όλα είναι θέμα προφίλ χρήσης μάλλον.
-
MT KM3
το bighorn ειναι παντως και ησυχο και ελαφρυ και χωρις οποιοδηποτε κραδασμο. και εξαιρετικο στον ασφαλτο και σε στεγνο και σε βρεγμενο. απλα ειναι κασελακιμαντ εκτος.
-
Είδα ένα βιντεάκι που ανέβασες του Ισπανού, αλλά αν κατάλαβα καλά, μάλλον όχι. Σωστά;Εξαρτάται από το βαθμό εμπλοκής του LSD και την τεχνολογία του. Αν μιλάμε για το Quaife ATB θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη συμπεριφορά στην άσφαλτο και στο χώμα ενόσω και οι δυο τρόχοι πατάνε στο έδαφος - παραμένοντας προοδευτικό και χωρίς τις απότομες αντιδράσεις των 100% μπλοκέ. Αν στο ΑΤΒ ένας τροχός έχει μηδενική πρόσφυση τότε λειτουργεί σαν ελεύθερο διαφορικό οπότε για τις περιπτώσεις αυτές δεν βοηθάει εκτός εάν παίξεις ταυτόχρονα με χειρόφρενο και γκάζι σε συνδυσαμό με το traction control.
Εν ολίγοις εάν θές κάτι που θα κάνει λιγότερο συχνή την ανάγκη σου να εμπλέκεις την 4κινηση και θα σε βοηθήσει σε κάποιο βαθμό εάν την εμπλέξεις με την προυπόθεση ότι και οι 2 τροχοί είναι σε επαφή με το έδαφος πάς σε LSD, διαφορετικά αν θες να βοηθηθείς αποκλειστικά στο χώμα ή/και με τον ένα τροχό στον αέρα τότε πάς σε lockers όπως έγραψε ο γάτος.
ok, κατάλαβα. Μάλλον για LSD αλλά πιο μετά. Τα λάστιχα νομίζω θα είναι η πρώτη αλλαγή που χρειάζεται.
Πάντως για την ώρα, δεν έχει τύχει να κολλήσω πουθενά, εκτός από ενα λασπωμένο δασικό δρόμο πάνω από την Πλαστήρα, αλλά βγήκα με τα κοντά (και όπισθεν...).Μιας και ανέφερες τη λιγότερο συχνή χρήση της 4κινησης, έχω ερώτηση:
Σε χωματόδρομο, που δεν γλιστράει ή κάνει διαφορικό κτλ, είναι οκ να είμαι μόνο με 2κινητο?
Γενικώς αποφεύγω να χρησιμοποιώ την 4κινηση όπου δεν χρειάζεται, αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να έχει επίπτωση στο συμπλέκτη/κιβώτιο. -
MT KM3
το bighorn ειναι παντως και ησυχο και ελαφρυ και χωρις οποιοδηποτε κραδασμο. και εξαιρετικο στον ασφαλτο και σε στεγνο και σε βρεγμενο. απλα ειναι κασελακιμαντ εκτος.
Οκ!!
Καταγράφεται!
Διάσταση μαμά ή να πάω για λίγο πιο φαρδύ? -
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σωστός.
Είδα ένα βιντεάκι που ανέβασες του Ισπανού, αλλά αν κατάλαβα καλά, μάλλον όχι. Σωστά;ΟΜΕ = old man emu
βαλε ενα airlocker arb, της tre δεν τους εμπιστευομαι τοσο
πισω μονο αρκεικαι εναν εργατακο οπωσδηποτε
ολα αυτα οχι για αρμα ή κατι παρομοιο, αλλα το airlocker θα σου χρειαστει τη μια - δυο φορες που ειχε παραπανω λασπη απο οσο φαινοταν ή μεγαλυτερη καμπυλη, τα ome θα σου αναβαθμισουν συνολικα το αμαξι και ο εργατης ποτε δεν ξερεις που θα σε σωσει.
υπολογιζεις ενα χιλιαρικο το airlocker, ενα 500ρικο τον εργατη, αλλα τοσα τα bighornοκ!
Σωστό, OldMan.
Το είχα δει σε κάποιο βιντεάκι που έλεγαν οτι βελτιώνει και τη συμπεριφορά στην άσφαλτο (παρά το ψήλωμα 4 cm) και μου έκανε εντύπωση... Περίμενα βελτίωση στο χώμα, όχι και στην άσφαλτο.
Είναι πιο σκληρές/κοπανάνε περισσότερο από τις μαμά; -
Πρόσεχε τι ρωτάς το γάτο danis γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις ντουγρού για κοψίματα σε θόλους, καινούργιες ζάντες και γρανάζια μείωσης μαζί με τα λάστιχα ...
-
MT KM3
Οκ!!
Καταγράφεται!
Διάσταση μαμά ή να πάω για λίγο πιο φαρδύ?οσο πιο κοντα στα μαμα γινεται, δεν υπαρχει λογος να το ζοριζεις οταν κανεις και πολλα χιλιομετρα σε ασφαλτο. για εκτος θες και αλλα πραγματακια που για τωρα δεν.
περι airlocker, ειναι το μονο που θα σε βοηθησει πραγματικα σε χαζοδιαφορικο. που μπορει να σου συμβει και ιουλιο στα αγραφα αλλα και αυγουστο οταν περνας απο ελαφονησι σε παλιοχωρα -
Πρόσεχε τι ρωτάς το γάτο danis γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις ντουγρού για κοψίματα σε θόλους, καινούργιες ζάντες και γρανάζια μείωσης μαζί με τα λάστιχα ...
xaxaxaxaxaxaxaaxxa
Όχι είπαμε.
Είναι άλλη προσέγγιση. Αλλά μου αρέσει να ξέρω το πως και το γιατί και ανάλογα πράττεις.
Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?