-
@sargus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Ξέχασα να γράψω ότι είχε κάποιες ατέλειες στο αμάξωμα από χαλάζι; πετραδάκια; είχε κάποιες λακουβίτσες δηλαδή σε κάποια σημεία (χωρίς να έχει ζημιά το χρώμα όμως) και πως μέσα η μαύρη λάκα στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα είχε επίσης κάποιες ατέλειες-θαμπάδες. Εμένα με ψιλοχαλάνε αυτά, αλλά τη σύζυγο καθόλου. Ούτε που τα έβλεπε.
Αυτά αν θές τα μαζεύεις χωρίς βάψιμο με κάποιον που ασχολείται με το άθλημα. Πιο σημαντικό είναι να μην είναι βαμμένες οι επιφάνειες. Επειδή μιλάς με ενθουσιασμό εγώ θα το έπαιρνα και θα του έκανα δώρο μια καλή περιποίησηση. Είναι σε αγγελία? υπάρχει link ?
ΥΓ Το γατί δουλεύει όλη μέρα από το κέντρο ελέγχου και επίσης social-ίζεται από το ίδιο μέρος.. λογικό αν είσαι τόσες ώρες γραφείο (μεταξύ μας του αρέσει κιόλας )
-
Ξέχασα να γράψω ότι είχε κάποιες ατέλειες στο αμάξωμα από χαλάζι; πετραδάκια; είχε κάποιες λακουβίτσες δηλαδή σε κάποια σημεία (χωρίς να έχει ζημιά το χρώμα όμως) και πως μέσα η μαύρη λάκα στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα είχε επίσης κάποιες ατέλειες-θαμπάδες. Εμένα με ψιλοχαλάνε αυτά, αλλά τη σύζυγο καθόλου. Ούτε που τα έβλεπε.
Αυτά με χαλάνε πολύ στα μτχ. Χρησιμοποιημένα αμάξια και δη από ληζινγκ που τους αλλάζουν τα φώτα συνηθως (άνθρωποι που σε δικό τους ειναι χύμα, σε ληζινγκ ειναι καφροι.
Έπρεπε να τα φτιαχτούν αυτά αλλά κοιτάνε τα λαστιχα και τις μπαταρίες για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος μιας και η Βελμαρ πουλάει μτχ σε τιμές καινουργιου (φαρμακείο).
Βέβαια ληζπλαν που εμένα δεν μου άρεσε αλλά τουλάχιστον σε στέλνει σε εξουσιοδοτημένα για σερβις.
Καλη επιλογή το όχημα ! Ιδανικό για οτι θέλατε. -
Η μπαταρία και τα λάστιχα είναι πιο σημαντικά και κοστοβόρα από επισκευή dents. Βέβαια όλα αυτά μεταφέρονται στο τελικό κόστος του αυτοκινήτου
-
Τελικά, έχω καταλήξει οριστικά σε touran από τα μεταχειρισμένα της Βελμαρ.
Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο επαγγελματίες είναι.
Είχαμε διαλέξει ένα αυτοκίνητο και μας το έφεραν από Αθήνα (θυμίζω μένω Κρήτη) να το δούμε. Πήγαμε σήμερα και το είδαμε και η σύζυγος εντυπωσιάστηκε!
Οι άνθρωποι εκεί φαίνονται -προς ώρας τουλάχιστον- πολύ επαγγελματίες. Δώσαμε το πρώτο ΟΚ οπότε τώρα θα το ετοιμάσουν που σημαίνει σερβις, βιολογικό, και θα μου αλλάξουν και λάστιχα (από μόνοι τους)! Τα λάστιχα είναι του 2019 και μου είπαν επί λέξει ότι εμείς από εδώ δε δίνουμε αμάξι με τόσο παλιά λάστιχα! (πόντος!). Μετά που θα το ετοιμάσουν, μπορώ να το πάω όπου θέλω για έλεγχο (αν και σκέφτομαι να μην το πάω πουθενά-αφού δεν έχω κάποιον δικό μου να εμπιστεύομαι). Επίσης παράγγειλαν ένα διακόπτη παραθύρων που κολλάει και πίσω κλειδαριά πορτμπαγκαζ που την είχαν ήδη αφαιρέσει γιατί μου είπαν ότι κολλούσε και αυτή. Σήμερα του είχαν βάλει καινούργια μπαταρία.
Εαν το πάρω, θα μου δώσουν εγγύηση μηχανικά-σαζμαν κτλ. για 1 χρόνο, εγγύηση χλμ., ατρακάριστου, σερβις μπουκ με όλα τα σερβις στην αντιπροσωπεία (ήταν νομίζω αμάξι της λιζπλαν-ξέρουμε τίποτα για αυτούς;) και οδική για 1 χρόνο επίσης.
Στο τέλος, αφού έφευγα, θυμήθηκα να τους ρωτήσω εαν κρατάνε το astra της γυναίκας μου και προς έκπληξη μου μου είπαν "γιατί όχι" φέρτε το από βδομάδα να το εκτιμήσουμε.
Τι να πω; έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο του επαγγελματισμού και της προσοχής προς τον πελάτη.
Ααα, το έκανα και μια μικρή βόλτα και μου άρεσε πάρα πολύ οδηγικά. Ένα πραγματικά άνετο αυτοκίνητο που "καταπίνει" πολύ ωραία τις λακούβες. Πολύ ωραία ποιότητα κύλισης και δεν ακουγόταν ούτε ένας τριγμός μέσα.
Για να δούμε ρε Φάουβε...Δες το θέμα διακόπτη παραθύρου γιατί μπορεί να είναι το μοτέρ -εγκεφαλος (είναι μαζί) το ελαττωματικό ανταλλακτικό.
Παθών -
Τελικά, έχω καταλήξει οριστικά σε touran από τα μεταχειρισμένα της Βελμαρ.
Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο επαγγελματίες είναι.
Είχαμε διαλέξει ένα αυτοκίνητο και μας το έφεραν από Αθήνα (θυμίζω μένω Κρήτη) να το δούμε. Πήγαμε σήμερα και το είδαμε και η σύζυγος εντυπωσιάστηκε!
Οι άνθρωποι εκεί φαίνονται -προς ώρας τουλάχιστον- πολύ επαγγελματίες. Δώσαμε το πρώτο ΟΚ οπότε τώρα θα το ετοιμάσουν που σημαίνει σερβις, βιολογικό, και θα μου αλλάξουν και λάστιχα (από μόνοι τους)! Τα λάστιχα είναι του 2019 και μου είπαν επί λέξει ότι εμείς από εδώ δε δίνουμε αμάξι με τόσο παλιά λάστιχα! (πόντος!). Μετά που θα το ετοιμάσουν, μπορώ να το πάω όπου θέλω για έλεγχο (αν και σκέφτομαι να μην το πάω πουθενά-αφού δεν έχω κάποιον δικό μου να εμπιστεύομαι). Επίσης παράγγειλαν ένα διακόπτη παραθύρων που κολλάει και πίσω κλειδαριά πορτμπαγκαζ που την είχαν ήδη αφαιρέσει γιατί μου είπαν ότι κολλούσε και αυτή. Σήμερα του είχαν βάλει καινούργια μπαταρία.
Εαν το πάρω, θα μου δώσουν εγγύηση μηχανικά-σαζμαν κτλ. για 1 χρόνο, εγγύηση χλμ., ατρακάριστου, σερβις μπουκ με όλα τα σερβις στην αντιπροσωπεία (ήταν νομίζω αμάξι της λιζπλαν-ξέρουμε τίποτα για αυτούς;) και οδική για 1 χρόνο επίσης.
Στο τέλος, αφού έφευγα, θυμήθηκα να τους ρωτήσω εαν κρατάνε το astra της γυναίκας μου και προς έκπληξη μου μου είπαν "γιατί όχι" φέρτε το από βδομάδα να το εκτιμήσουμε.
Τι να πω; έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο του επαγγελματισμού και της προσοχής προς τον πελάτη.
Ααα, το έκανα και μια μικρή βόλτα και μου άρεσε πάρα πολύ οδηγικά. Ένα πραγματικά άνετο αυτοκίνητο που "καταπίνει" πολύ ωραία τις λακούβες. Πολύ ωραία ποιότητα κύλισης και δεν ακουγόταν ούτε ένας τριγμός μέσα.
Για να δούμε ρε Φάουβε...Ρίξε και μια ματιά εδώ.. δεν χάνεις κάτι.. δίπλα είναι.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327569898-volkswagen-touran -
Ευχαριστώ.
Το έχω υπόψιν μου απλά είναι σχετικά φτωχό (δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι και φυσικά δεν έχει AC & AA). -
Ευχαριστώ.
Το έχω υπόψιν μου απλά είναι σχετικά φτωχό (δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι και φυσικά δεν έχει AC & AA).Και μια πόρτα βαμμένη σίγουρα...
-
@georgekn said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Και μια πόρτα βαμμένη σίγουρα...
Πως τα βλέπετε αυτά ρε παιδιά...ποτέ μου δεν κατάφερα να διακρινω τέτοιες λεπτομέρειες!
-
@georgekn said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Και μια πόρτα βαμμένη σίγουρα...
Πως τα βλέπετε αυτά ρε παιδιά...ποτέ μου δεν κατάφερα να διακρινω τέτοιες λεπτομέρειες!
Δες την πλευρά του συνοδηγού φωτό 6 &7... κάτι δεν πάει καλά στην απόχρωση ή η πόρτα είναι βαμμένη ή όλη η πλευρά έκτος την πόρτα...
Ελπίζω το πρώτο. -
Όχι μόνο είναι βαμμένα, είναι και κακοτοποθετημένα.
Έχει φύγει και το βερνίκι στο καπό. Ταλαιπωρημένο. -
@storm said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Όχι μόνο είναι βαμμένα, είναι και κακοτοποθετημένα.
Έχει φύγει και το βερνίκι στο καπό. Ταλαιπωρημένο.Στο καπό φαίνεται ο αντικατοπτρισμός απο τα σύνεφα...
Μην το βγάλουμε και εντελώς άχρηστο το αυτοκίνητο...απλά έχει κάποια θεματάκια...Καλά Χριστούγεννα!
-
@mastoras78 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Η μπαταρία και τα λάστιχα είναι πιο σημαντικά και κοστοβόρα από επισκευή dents. Βέβαια όλα αυτά μεταφέρονται στο τελικό κόστος του αυτοκινήτου
Προφανως είναι πιο σημαντικά, αλλά κανεις καλύτερες επιλογές μόνος σου με μεγάλη ποικιλία να διαλέξεις για λαστιχα και μπαταρία. Το να σου βάλει ότι θέλει η κάθε Βελμαρ εργοστασιακό δεν θα είναι. Επίσης το να του κάνει σερβις πριν στο δώσει είναι άλλη παπατζα γιατί πάλι βάζει ότι θέλει.
Αντίθετα από το να βρεις σωστό μάστορα για ντεντς είναι ευκολότερο να το κάνει ο έμπορος επειδή θα τον κλείσει μαζικα να φτιάξει και αλλά που εχει στοκ.
Πρέπει να είναι της μόδας όμως να αφήνουν τα αμάξια έτσι χύμα όπως τα παίρνουν εξωτερικά.
Να δείχνουν μτχ ταλαιπωρημένα ισως να μην φοβάται ο άλλος αν έχει βαμμενο πάνελ.
Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να πας σε μάντρα μτχ και να βλέπεις χιλιοχτυπημενα αμάξια.
Εμένα τουλάχιστον αυτό με απωθεί.
Κάντε το κουκλάκι το αμάξι ρε καφροι. Σαν καινούργιο. Δώστε στον άλλο την ψευδαίσθηση ότι αγοράζει κάτι καινούργιο.
Εσάς δεν σας κοστίζει τίποτα σε χρόνο και χρήμα.
Στον αγοραστή μια επίσκεψη φανοποιεία κοστίζει τουλάχιστον 2 μερες. -
Η Automarin τα κάνει άριστα απ'έξω, αλλά τι να το κάνεις; Απ'έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα.
-
Πήρες από Automarin και έπεσες σε πανούκλα;
-
Δόξα τω Θεώ, τη γλίτωσα. Όταν μου είπε ότι δεν μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητο γιατί δεν έχει εκτελωνιστεί κι ότι "ο χώρος της έκθεσης θεωρείται τελωνειακός χώρος", μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά. Μετά διάβασα και λίγο κι έφριξα.
-
@dimsabas said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Δόξα τω Θεώ, τη γλίτωσα. Όταν μου είπε ότι δεν μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητο γιατί δεν έχει εκτελωνιστεί κι ότι "ο χώρος της έκθεσης θεωρείται τελωνειακός χώρος", μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά. Μετά διάβασα και λίγο κι έφριξα.
Και εμένα μου έδειχναν κάτι αυτοκίνητα με 100.000 χλμ που αποκλείεται να είχαν λιγότερο από 250.000! Επίσης κάτι μπερδεμένα με τις εκπτώσεις, τις εγγυήσεις και τα λοιπά.. πήγα σε καινούργιο.
Έχουν μεγάλη ποικιλία είναι η αλήθεια.
-
Είναι γνωστό ότι εγώ έχω αγοράσει από Auto Marin. Ναι, ρισκάρω και αν δω κάτι που μου αρέσει το παίρνω.
Μέχρι στιγμής μία φορά την πάτησα με μεταχειρισμένο. Αλλά εντάξει, λεπτόμερειες. Στα 7 μεταχειρισμένα που έχω αγοράσει το ένα είχε θεματάκια και με έβαλε να τρέχω σε συνεργεία για να το φέρω στα ίσα του.
Θεματάκια όμως είχαν και αρκετά καινούρια που έχω αγοράσει. Ορισμένα είχαν σοβαρά προβλήματα που με ταλαιπώρησαν πολύ.
-
@storm said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Είναι γνωστό ότι εγώ έχω αγοράσει από Auto Marin. Ναι, ρισκάρω και αν δω κάτι που μου αρέσει το παίρνω.
Μέχρι στιγμής μία φορά την πάτησα με μεταχειρισμένο. Αλλά εντάξει, λεπτόμερειες. Στα 7 μεταχειρισμένα που έχω αγοράσει το ένα είχε θεματάκια και με έβαλε να τρέχω σε συνεργεία για να το φέρω στα ίσα του.
Θεματάκια όμως είχαν και αρκετά καινούρια που έχω αγοράσει. Ορισμένα είχαν σοβαρά προβλήματα που με ταλαιπώρησαν πολύ.
Και εγώ έχω πάρει 2 μεταχειρισμένα εις γνώσιν μου με γυρισμένα χιλιόμετρα. Δεν βγάζεις άκρη, δηλαδή τι να του πεις; Ότι ξέρω ότι με δουλεύεις; Απλά στο ένα έψαχνα ακριβώς αυτή την έκδοση για πολυμορφικός λόγους (για "επαγγελματικό" πέφτει μέχρι και το μπροστινό κάθισμα στο Β Max) και στο άλλο ήθελα απλά να κάνω τη δουλειά μου φθηνά (Ford Ranger αγροτικό). Το B Max δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι στιγμής, το αγροτικό κάτι άσχετα (κολάρα, θερμοστάτη).
Γενικά είναι ότι σου κάτσει κάπως, απλά εμείς επειδή έχουμε πολλά οχήματα, μάλλον δεν τα ξεζουμιζουμε και κρατάνε..
-
@gatoz said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
σαργε απο οτι καταλαβαινεις, ο γατος βγαινει. σου ειπα αμαξαρα τα τουρανια.
για τους αλλους ομως βγαινει....μονο....Από όταν μου είχες πει (με πάθος) να πάρω το σιβικ εν λευκώ, σε έχω ψηλά!
Και όταν μεγαλώσω θέλω να μάθω και το μεγάλο μυστικό: πως γίνεται να ζεις ζωάρα, να οδηγάς κάθε τρεις και λίγο και άλλο αμάξι και από ότι φαίνεται (καθώς κάθε τρεις και λίγο είσαι εδώ τριγύρω) να μη δουλεύεις καθόλου!!!! (άντε έστω ελάχιστα) !!!!!!!!!
Και εσύ δεν πας πίσω από όσο διαβάζουμε. Λυμένα τα έχεις τα πρόβληματα, μέχρι και να σπρώχνεις αλλού και με άδεια της γυναίκας ζήτησες..
-
Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!