-
Κάτσε να βρεις και εσύ τρόπο να το ανοίξεις το ντουλαπάκι. Φήμες λένε πως στο model2 θα λύνεις sudoku και μετά θα ανοίγει
-
Μη το γελάτε.....
Πέρασα 10-15 λεπτά παλεύοντας να ακούσω μουσική στο renault austral, ήταν αδύνατον. Βγήκα έξω από το αυτοκίνητο να πάρω μια ανάσα και να ηρεμήσουν τα νεύρα μου, και ξανά προσπάθησα...τελικά άκουσα podcast με το πώς θα μιλώ σωστά αγγλικά με προφορά και επανέλαβα διάφορες εκφράσεις μετά τον δάσκαλο. Σαν τον Αλέξη που μιλούσε αγγλικά ήμουν.
-
@lap said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Κάτσε να βρεις και εσύ τρόπο να το ανοίξεις το ντουλαπάκι. Φήμες λένε πως στο model2 θα λύνεις sudoku και μετά θα ανοίγει
Θα έχει και PIN δεν πειράζει (δε θα μπορεί η σύζυγος να βρει ύποπτα πράγματα)
-
Το γελάς; Είναι τραγική η εργονομία όταν τα βάζεις όλα σε μια οθόνη τάμπλετ.
-
Το ξέρω!!!
Όποιος ακούσει ραδιόφωνο στο νέο austral κερδίζει τον αμέριστο σεβασμό μου. -
Ναι, διάβασα πολύ πρόσφατα ότι υπάρχει πρόβλημα και κάποιοι σχεδιαστές σκεύτονται να επαναφέρουν τους διακόπτες με συγκεκριμένη λειτουργία.
Φέρτε πίσω τα ταμπλό των citroen GS/GSA !!! -
Για να το θυμηθούν κάποιοι πως μια εταιρεία ήταν πάντα πρωτοποριακή 50+ χρόνια πριν...
-
Εργονομικό χάος.
-
Συγνώμη παιδιά αλλά τα πιο εργονομικά ταμπλό έχει αυτή τη στιγμή η Φορντ. Μετά ίσως οι Γερμανοί. Ιάπωνες κάτι κάνουν αλλά κακοσχεδιασμενα, Γάλλοι τα πιο όμορφα απ όλα κι αν βρεις τις λειτουργίες κερδιζεις κρουασάν...
-
Πανεύκολο ήταν να τα βρεις όλα.
Αρκεί να έχεις ευλύγιστα δάχτυλα και να ξέρεις να χρησιμοποιείς...
-
@criuser said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Πανεύκολο ήταν να τα βρεις όλα.
Αρκεί να έχεις ευλύγιστα δάχτυλα και να ξέρεις να χρησιμοποιείς...
Αχαχαχα....ούτε οι ίδιοι οι Γάλλοι δεν το πιστεύουν αυτό!!! Η σχεδίαση είναι καθαρά για εντυπωσιασμό και να διαφέρουν από τους άλλους, η δυσχρηστία είναι εν γνώση τους και δεν τους απασχολεί.
-
Αμα κάνουμε σύγκριση των γαλλικών οχήμάτων του 60 και του 70 σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ήταν πολύ μπροστά...
-
Αμα κάνουμε σύγκριση των γαλλικών οχήμάτων του 60 και του 70 σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ήταν πολύ μπροστά...
Σε σχεδίαση και τενχολογία ναι (βασικά η Σιτροέν, όχι όλα τα Γαλλικά), σε εργονομία (όπως και σε κινητήρες) ήταν χάλια όπως και συνεχίζουν να είναι.
-
Να θυμίσω Ρενώ 16 ?
Ρενώ 5 ?
Σίμκα 1308 ?
Πεζώ 504 ? -
Να θυμίσω Ρενώ 16 ?
Ρενώ 5 ?
Σίμκα 1308 ?
Πεζώ 504 ?Ναι, τι να θυμίσεις για αυτά? Τι σχέση έχουν αυτά με την απάντησή μου?
-
Άσε το 1308, το είχαμε και τρέχαμε στα συνεργεία. Φοβερές αναμνήσεις από ταξίδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη και από συνεργεία εντός και εκτός πόλης... Ωραίο μέσα, μηχανικά όμως... Εργονομικά δεν θυμάμαι. Πάντως η citroen ήταν πράγματι πολύ μπροστά τότε, σε ορισμένα θέματα.
-
Ok όχι για το rc αλλά μέχρι τα 60χλμ/ώρα είναι μαζί με το Rallye.
https://zeperfs.com/en/fiche1365-peugeot-207-1-6-thp.htm
https://zeperfs.com/en/fiche8761-toyota-yaris-iv-hybride.htm
Στα 80χλμ/ώρα έχουν μια μικρή διαφορά μισής καρότσας υπέρ του Rallye και μετά ανοίγει η ψαλίδα.
Το θέμα είναι όμως πως το yaris σε κάθε επιταγχυνση πιάνει αυτά τα νούμερα, ενώ το Rallye απαιτεί άριστες αλλαγές ταχυτήτων στον κόφτη.
Καθημερινά στις ευθείες των λεωφόρων που πιάνεις μέχρι τα 90χλμ/ώρα όντως σου δίνει την αίσθηση ενός rallye, ενω μπορεί να κινηθεί με μικρότερη κατανάλωση από παπακι
Ολως τυχαιως εβαλες το 0-60 . Στο 0-50 ακομα κι απο το Ραλυ πισω ειναι.
-
Δηλαδή συγγνώμη, δεν μπορείς να πεις απλά «ράδιο» ή «ραδιόφωνο», και να αλλάξει το source?
-
@alexandros-k said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Στα 80χλμ/ώρα έχουν μια μικρή διαφορά μισής καρότσας υπέρ του Rallye και μετά ανοίγει η ψαλίδα.
Το θέμα είναι όμως πως το yaris σε κάθε επιταγχυνση πιάνει αυτά τα νούμερα, ενώ το Rallye απαιτεί άριστες αλλαγές ταχυτήτων στον κόφτη.
Καθημερινά στις ευθείες των λεωφόρων που πιάνεις μέχρι τα 90χλμ/ώρα όντως σου δίνει την αίσθηση ενός rallye, ενω μπορεί να κινηθεί με μικρότερη κατανάλωση από παπακι
Μου αρέσει που διαφωνείς κιόλας.
Παίζει στα ίδια πάνω κάτω δεύτερα, με αμάξια 150+αλογων, χειροκίνητα (πιο σβέλτα θεωρητικά από τα αυτόματα) για εκκινησεις 0-50,60,70 (who cares). Έτσι είναι οι συνθήκες οδήγησης στην πόλη, τι να κάνουμε (ναι, έχει και στενά!). Τώρα αν εσύ, τεσταρεις το 0-100, 0-400 στη Βουλιαγμένης, δεν έχω να πω κάτι (έχω περάσει χροοοονια πριν αυτή τη φάση)
Υγ: Δε θα σας πετύχω ρε γμτ, που θα παει... -
@v_a said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@alexandros-k said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Μου αρέσει που διαφωνείς κιόλας.
Παίζει στα ίδια πάνω κάτω δεύτερα, με αμάξια 150+αλογων, χειροκίνητα (πιο σβέλτα θεωρητικά από τα αυτόματα) για εκκινησεις 0-50,60,70 (who cares). Έτσι είναι οι συνθήκες οδήγησης στην πόλη, τι να κάνουμε (ναι, έχει και στενά!). Τώρα αν εσύ, τεσταρεις το 0-100, 0-400 στη Βουλιαγμένης, δεν έχω να πω κάτι (έχω περάσει χροοοονια πριν αυτή τη φάση)
Υγ: Δε θα σας πετύχω ρε γμτ, που θα παει...Δεν τεσταρω τιποτα, εσεις αναφερετε επιταχυνσεις απο τον κουβα.
Μονο κωλοτουμπες δεν μας ειπατε οτι κανει
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση