-
@ektoras said in NEW JEEP AVENGER:
Σήμερα εμείς οι Ευρωπαίοι και οι σύμμαχοι μας, μείναμε πίσω, σε τεχνολογία, πρώτες ύλες, εργοστάσια.
Ναι, αλλά εμείς είμαστε οικολόγοι!
-
Έτσι..... είμαστε
-
Από Δευτέρα μάλλον θα γράψω. Αλλά teaser, οποιος πιστεύει ότι το YC εχει άθλια πλαστικά, ας οδηγήσει αυτό....χαχαχα....το οποιο έχει και €40.000
-
Νόμιζα ότι η διακόσμηση του ταμπλό έχει ίδιο χρώμα με το αμάξωμα. Ιου το χρυσό μέσα.
-
@antonakis said in NEW JEEP AVENGER:
Νόμιζα ότι η διακόσμηση του ταμπλό έχει ίδιο χρώμα με το αμάξωμα. Ιου το χρυσό μέσα.
Δεν ασχολήθηκα με διαμόρφωση, απλά το πήρα και έφυγα. Αλλά το test drive ήταν γκρι και μέσα ήταν χρυσό. Οπότε δεν ξέρω πως ειναι οι συνδυασμοί.
-
Ρε συ Φάνη, πες εκεί πέρα. Μάπα το καρπούζι; Ναι ή ου;
-
-
@lap said in NEW JEEP AVENGER:
Ρε συ Φάνη, πες εκεί πέρα. Μάπα το καρπούζι; Ναι ή ου;
Ου. Αλλά πολλά λεφτά για αυτό που είναι, προσωπική άποψη. Με €44.000 έχει μπει στα χωράφια Τέσλα και Ioniq 5. ΟΚ άλλο μέγεθος και κατηγορία, αλλά το βρίσκω υπερβολικά ακριβό. Στα €25.000 (με την επιδότηση) με καλό εξοπλισμό (όχι τοπ έκδοση αλλα μέση και πάνω), το αγόραζα άνετα (βασικά ληζινγκ, γαλλικό γαρ).
-
Θέλει πολύ δουλειά η τιμολόγηση ακόμα.
Ως ιδέα μου αρέσει. -
Ως ιδέα μου αρέσει.
Ειναι εξαιρετικό ως ιδέα και ως υλοποίηση. Μαζεμένς διαστάσεις για την πόλυ, αψηλό, ομορφο με καλή αυτονομία για αμάξι πόλης (1 φόρτιση την εβδομάδα π.χ. για εμένα) και γενικά τικάρει πολλά κουτάκια. Στην τιμή τα χαλάμε, ακόμα και με την επιδότηση (που μας τελείωσε).
-
Οι εντυπώσεις του Φάνη από την οδήγηση αναγράφονται αναλυτικά εδώ:
ΥΓ. Πολλές ευχαριστίες στην αποκλειστικότητα, το κείμενο όπως πάντα καλογραμμένο κι αναλυτικό.
-
Το πιο σημαντικό από όλα όσα περιέγραψε ο Φάνης είναι αυτή η αμεσότητα του ηλεκτροκινητήρα που ακόμη και σε ένα B Suv μπορεί να σου χαρίσει χαμόγελα σε μια στροφοδιαδρομη όσο και στην καθημερινότητα με άμεσα πετάγματα από στάση , φανάρια, είσοδους-εξοδους σε κομβους , διασταυρώσεις , αλλαγές κατεύθυνσης βελτιώνοντας σημαντικά και την ενεργητική ασφάλεια, κάτι που νομίζω κανένα θερμικό δεν μπορεί πλέον να προσφέρει σε αυτές τις τιμές.
-
@vagkirk said in NEW JEEP AVENGER:
Το πιο σημαντικό από όλα όσα περιέγραψε ο Φάνης είναι αυτή η αμεσότητα του ηλεκτροκινητήρα που ακόμη και σε ένα B Suv μπορεί να σου χαρίσει χαμόγελα σε μια στροφοδιαδρομη όσο και στην καθημερινότητα με άμεσα πετάγματα από στάση , φανάρια, είσοδους-εξοδους σε κομβους , διασταυρώσεις , αλλαγές κατεύθυνσης βελτιώνοντας σημαντικά και την ενεργητική ασφάλεια, κάτι που νομίζω κανένα θερμικό δεν μπορεί πλέον να προσφέρει σε αυτές τις τιμές.
Σε αυτές τις τιμές (€45.000) πολλά θερμικά ή υβριδικά μπορούν να προσφέρουν αυτές τις επιδόσεις. Στα 30.000 (βασικη εκδοση με τασια και επιδότηση), ισως μονο το Πουμα με τα 155.
-
Και οι εντυπώσεις μου εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/9482?_=1692773217721
-
Το ήθελαν πολλοί κι έγινε πράξη: και στην Ελλάδα το Avenger βενζίνης. Περισσότερα στο θέμα του CarTalk.gr.
-
Και κλαααμα ο λαπ...
Τιμή για το θερμικό λέει; Βέβαια μόνο η πλούσια έκδοση λες, οπότε όχι αισιόδοξος.
-
@dimsabas said in NEW JEEP AVENGER:
Το ήθελαν πολλοί κι έγινε πράξη:
Να ξεκινήσει η νέα σεζόν του my style rocks;;;......Αααα λάθος, το νέο avenger.... μάλιστα
-
Α...
28.490 ευρώ συνυπολογίζοντας την προωθητική ενέργεια. -
Οκ, tesla
-
Α...
28.490 ευρώ συνυπολογίζοντας την προωθητική ενέργεια.30.000 για 100 άλογα....χαχαχα! Είναι και χειροκίνητο εεε?
JEEP AVENGER