-
Μεσος ορος λιγο κατω απο 6 . Καλα ειναι
-
Ο γάτος σε τεστ ντραιβ του swift
Πόνεσε η ψυχή μου
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Μεσος ορος λιγο κατω απο 6 . Καλα ειναι
5,8-6 λίτρα για αυτοκίνητο με 0-100 σε 8,4"..ούτε τα diesel δεν το φτάνουν
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πόνεσε η ψυχή μου
O @gatos είναι εδώ
Youtube Video -
ΧΑ! Αυτός είναι ο άλλος ο @dimsabas
Το έκανε στα αλήθεια!!!!
Το μισούν το swift για αυτό!Μη νομίζεις το forum ότι έχει νορμάλ ανθρώπους. Πλατφόρμα από κάποιο άσυλο είναι για να περνάμε την ώρα μας.
-
ΧΑ! Αυτός είναι ο άλλος ο @dimsabas
Το έκανε στα αλήθεια!!!!
Το μισούν το swift για αυτό!Μη νομίζεις το forum ότι έχει νορμάλ ανθρώπους. Πλατφόρμα από κάποιο άσυλο είναι για να περνάμε την ώρα μας.
Βρε Lap, αφού δεν θέλουν Suzuki, γιατί το προσπαθείς. Θέλει Mazda? No problem. Μια χαρά.
-
Για τον Άλεξ το λέω διότι έχει μάθει αλλιώς. Ειδάλλως dacia LPG από εμένα.
-
@antonakis said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πόνεσε η ψυχή μου
Τι αφήνει πίσω στο 30";
-
Lap, ξέχασες να βάλεις αυτό.
-
@teo-mak said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Lap, ξέχασες να βάλεις αυτό.
Που δεν θα καίει και τίποτα, 5λτ στα 100!
-
Αυτό μάλιστα, ένα ωραίο μικρό αυτοκίνητο πόλης. Τι άλλο θέλετε;
-
@tgd said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πόνεσε η ψυχή μου
Τι αφήνει πίσω στο 30";
Τα χρόνια που πέρασαν πριν να γνωρίσει τον @dimsabas
-
Πόνεσε η ψυχή μου
Τι αφήνει πίσω στο 30";
Με μια αλοιφή έρχεται.
Youtube Video -
-
Πόνεσε η ψυχή μου
Τι αφήνει πίσω στο 30";
Με μια αλοιφή έρχεται.
Youtube VideoΑυτό το τιμόνι του Swift, έπρεπε να το έχουν όλα τα Suzuki...
-
Πηγα σημερα και οδηγησα το Swift (1,2 mild hybrid GLX) , γιατι αλλιως δεν θα με αφηνε σε ησυχία ο Λαπ . Βεβαια τι οδηγηση....ενα τεστ ντραιβ 5-6 χλμ με τον πωλητή διπλα μου.
Το αμαξακι μου αρεσε. Ειναι ευκολο στην οδηγηση , πολλη καλη ορατοτητα, πολλη καλη θεση οδήγησης,, καλο επιλογεα ταχυτητων , και καλο πατημα στο δρομο. Εχει σφιχτουτσικη αναρτηση, που δεν το αφηνει να παιρνει μεγαλες κλισεις , και του δινει μια πιο σπορ αισθηση . Γενικα ηταν καλυτερο απο αυτο που περιμενα. Βεβαια δεν ειναι σπορ αμαξι, αλλά σου δινει την αισθηση καρτ που λεει ο Λαπ. Ειναι απο τα πιο σπορ στην κατηγορια του. Αναλαφρο , με ευκολη εναλλαγη κατευθυνσης , αλλά και σταθερο ταυτοχρονα. Το σασι του νομιζω δεν ειναι και το καλυτερο σε ακαμψια , θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο , αλλά οκ 900 κιλα αμαξι ειναι. Το μοτερ του επισης καλο , αλλά ψηλα περιμενα λιγο παραπανω δυναμη. Προφανως το εχουν φυμωσει λογω ρυπων .Φρενα καλα, αν και βυθιζοταν κατω το μπροστινο μερος στο δυνατο φρεναρισμα, ομως λιγοτερο απο το MazdoYaris hybrid. Σε σχεση με το οποιο , το Σουιφτ ειναι πιο σπορ , πιο ευελικτο και πιο σφιχτο στο δρομο. Αν και το πλαισιο της Toyοta ειναι καλυτερο. Η λαμαρινα του Swift μου φανηκε λεπτη, γιατι εκανα το τεστ με το δαχτυλο (τοκ-τοκ , ειναι κανεις μεσα?) και νομιζω αν δεν προσεξεις ευκολα μπορει να γινει βαθουλωμα στο μελλον. Τα υλικα μεσα ειναι μετρια, (αν και με καλη σχεδιαση) οχι οτι θα εχεις καποιο προβλημα, αλλά μοιαζουν πιο φθηνα σε σχεση με το ΜΑζντα 2 (το γνησιο) . Οπως και ολη η κατασκευη φαινεται πιο προσεγμενη στο Mazda . Πχ μεσα στο χωρο του κινητηρα και οι αρμοκολες στους θολους ειναι εμφανεις, ενω στο 2 δεν φαινονται ετσι. Ενα αλλο που δεν μου αρεσε στο Σουιφτ ειναι το υλικο στα καθισματα. Και το μαξιλαρακι στα μαγουλα μαλακο και το υφασμα λεπτο . Εχω την αισθηση οτι θα χαλασει γρηγορα. Αυτο στην GLX, στην GL δεν ξερω πως ειναι.
Γενικα πολυ καλο αμαξακι, δεν το περιμενα. Αν δεν υπηρχε το Μαζντα ισως να ηταν η 1η μου επιλογη στα χρηματα που κοστιζει .
Ειχε δικο ο Λαπ που ελεγε για αισθηση καρτ και για το καθετο A Pillar που σου δινει πολυ χωρo . Και στο υψος μεσα , πολυ ανετο . -
Ωραία από Δευτέρα περάστε κύριε μου από το λογιστήριο...
Έτσι είναι τα πράγματα. Το σασί της Τογιότα είναι καλύτερο, το νιώθεις, άλλωστε είναι το καλύτερο σασί στα μικρά, αλλά το πάτημα στο Σουζούκι με τις ρυθμίσεις του είναι ανώτερο.
Πες και τιμουλα να δουν τι σημαίνει λαϊκό αυτοκίνητο....
-
Ωραία από Δευτέρα περάστε κύριε μου από το λογιστήριο...
Έτσι είναι τα πράγματα. Το σασί της Τογιότα είναι καλύτερο, το νιώθεις, άλλωστε είναι το καλύτερο σασί στα μικρά, αλλά το πάτημα στο Σουζούκι με τις ρυθμίσεις του είναι ανώτερο.
Πες και τιμουλα να δουν τι σημαίνει λαϊκό αυτοκίνητο....
Ποιο λογιστήριο ? Στην αντιπροσωπεια Suzuki που δουλευεις ?
15.300 η GL, με μεταλλικο , τελικη τιμη με τα κλειδια στο χερι -
Εγώ σε Σουζούκι;;; Πφφφφφ. Από Τογιότα και πάνω..χαχαχα
Μη παρεξηγηθω, δεν δουλεύω σε καμία εταιρία αυτοκινήτων και με πρήζουν.
Πάντως είναι εντυπωσιακό πως ένας οδηγός με εμπειρία και γνώσεις μέσα σε 5 λεπτά εντόπισε σημεία κλειδιά. Κάνεις ποτέ δεν ανέφερε την ακαμψία σε συνάρτηση με το βάρος. Μπράβο από εμένα.Τα είπες όλα περιεκτικά όπως είναι σαν να το είχες μια εβδομάδα. Το μόνο που θα σου ζητούσα θα ήταν να περάσεις πάνω από λακούβες γιατί εκεί το σφιχτό της ανάρτησης έχει τα αρνητικα του. Πως σου φάνηκε από ηχομόνωση συγκριτικά με τα άλλα δύο;
-
Ειμαι τοσο καλος? @dimsabas θα με προσλαβεις ?
Εκει που το οδηγησα δεν ειχε κατι ιδιαιτερο απο λακουβες, αλλά δεν μου φανηκε κακο. Ουτε απο ηχομονωση μου φανηκε κακο. Δεν καταλαβα θορυβο (μεχρι τα 120 που πηγα)
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο