-
Φαντάζεσαι
Θα γίνει χαμός
-
@dstou said in MazdoYaris hybrid:
Γιατί πρέπει να πάρουν έγκριση τύπου προτού του επιτραπεί η κυκλοφορία.
Το καταλαβαίνω αυτό . Αλλά μπορουν να παρουν εγκριση τύπου με μια βασική ζαντα και μετά να δίνουν επιλογές αναβάθμισης....
-
@fanis75 said in MazdoYaris hybrid:
Αντε να το βγάλουν και σε Cross εκδοση με πιο σωστές επιλογές πακέτων εξοπλισμού να το πάρω να ησυχάσω με τις βλακείες της Toyota!!
Ακομα να παραγγείλεις ; πας για το facelift απευθείας μου φαίνεται...
Και εγώ το adventure θα ήθελα χωρις το μαύρο μεσα και τις 18αρες αλλά φευ.. -
@iceman7 said in MazdoYaris hybrid:
Και εγώ το adventure θα ήθελα χωρις το μαύρο μεσα και τις 18αρες αλλά φευ..Τι να παραγγείλω?? Έχω Κορόλα, δεν την αλλάζω με τον τενεκέ! Θα την αλλάξω μόνο με την ΦΛ ή την Κρος.
Adventure πολλά τα λεφτά, δεν δίνω 32Κ για Γιάρις...τα έδωσε ένας φίλος μου, παραλαμβάνει την επόμενη εβδομάδα (4 μήνες....ρεκόρ!!!).
-
Και εγώ το adventure θα ήθελα χωρις το μαύρο μεσα και τις 18αρες αλλά φευ..Τι να παραγγείλω?? Έχω Κορόλα, δεν την αλλάζω με τον τενεκέ! Θα την αλλάξω μόνο με την ΦΛ ή την Κρος.
Adventure πολλά τα λεφτά, δεν δίνω 32Κ για Γιάρις...τα έδωσε ένας φίλος μου, παραλαμβάνει την επόμενη εβδομάδα (4 μήνες....ρεκόρ!!!).
Για τη γυναίκα νομιζα οτι ψαχνεις...
Και εγώ γι αυτήν ψαχνομαι... αν και αυτής της αρέσει το t-cross.
Αλλά δεν υπάρχει οπως το θέλει φυσικά δεν αγοράζω VW ... μόνο ως leasing!
Μονο το απλό γιαρις ή το μαζντα θα επαιρνα για καθημερινό εγώ
32 παει το awd ; -
32 παει το awd ;Ααα ναι σωστά....έχουμε και την σύζυγο...αχαχα!! Μόνο το Cross της αρέσει, οπότε το ψάξιμο είναι εύκολο!!
32Κ το AWD με τα έξτρα του (χρώμα και πακέτο με αισθητήρες και blind). Τόσο ήταν τέλος Μαρτίου....δεν ξέρω πόσο πήγε τώρα με τις αυξήσεις.
-
32 παει το awd ;Ααα ναι σωστά....έχουμε και την σύζυγο...αχαχα!! Μόνο το Cross της αρέσει, οπότε το ψάξιμο είναι εύκολο!!
32Κ το AWD με τα έξτρα του (χρώμα και πακέτο με αισθητήρες και blind). Τόσο ήταν τέλος Μαρτίου....δεν ξέρω πόσο πήγε τώρα με τις αυξήσεις.
Το οτι θα το παιρνουμε και εμεις το γιαρακι ειναι γνωστό.... αλλά ναι για τη συζυγο λεω.. (αν δεν επρόκειτο να το παρω ποτέ εγω θα της επαιρνα το active - τα 3 χιλιαρικα με τη style είναι φόρος δικής μου καύλας)
32 παρα πολλά για οποιοδήποτε B.
Εδω και τα 25 της style ειναι too much αλλά βλέπεις και το πιο βολικό αλλα μη υβριδικό t-cross πάει τόσο στη βασική έκδοση....οπότε λες εδώ που φτασαμε και κλαις προκαταβολικά που η πανέμορφη 17αρα ζαντα της εκδοσης θα γρατσουνιστει από την πρώτη μέρα! -
Πάντως ήδη το βλέπω στους δρόμους, έχω πετύχει δύο.
-
Το καταλαβαίνω αυτό . Αλλά μπορουν να παρουν εγκριση τύπου με μια βασική ζαντα και μετά να δίνουν επιλογές αναβάθμισης....
Μετά τα γεγονότα της VW και την αλλαγή της νομοθεσίας η έγκριση τύπου περιλαμβάνει και τα μέρη που μπορεί να επηρεάσουν την κατανάλωση. Οπότε αν βγάζεις ένα μοντέλο με 15, 16, 17, 18 ιντσες στις ζάντες πρέπει να πάρεις 4ς εγκρίσεις.
-
@super-t said in MazdoYaris hybrid:
Μετά τα γεγονότα της VW και την αλλαγή της νομοθεσίας η έγκριση τύπου περιλαμβάνει και τα μέρη που μπορεί να επηρεάσουν την κατανάλωση. Οπότε αν βγάζεις ένα μοντέλο με 15, 16, 17, 18 ιντσες στις ζάντες πρέπει να πάρεις 4ς εγκρίσεις.
Άρα δεν θα ήταν πιο απλο να το προσφέρουν με τη βασική ζάντα και να δίνουν μετά φθηνές προσφορες αναβάθμισης ;
Δηλαδη τι νόημα έχουν 18αρες ζάντες σε b segment ?? -
@super-t said in MazdoYaris hybrid:
Άρα δεν θα ήταν πιο απλο να το προσφέρουν με τη βασική ζάντα και να δίνουν μετά φθηνές προσφορες αναβάθμισης ;
Δηλαδη τι νόημα έχουν 18αρες ζάντες σε b segment ??Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η αντιπροσωπεία, το εργοστάσιο (ο κατασκευαστής) δεν μπορεί να το κάνει. Αν θες 18αρα ζάντα θα πάρεις την έκδοση που έρχεται από το εργοστάσιο με 18άρα, αν θες 16αρα την έκδοση που έρχεται από το εργοστάσιο με 16άρα.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Όπως και ο αρχικός δημιουργός του θέματος πήγα και εγώ από την TOYOTA 31 Αυγούστου 2022 και μου είπαν τα τελευταία δεδομένα.
Παραγγελία τώρα παράδοση Δεκέμβριο του 2023
Δεν κλειδώνει τιμή πλέον
Και αν ακριβύνει (που θα πάρουν 2 με 3 χιλιάρικα πάνω ) έχεις δικαίωμά ακύρωσης και τα λεφτά σου πίσω.Το βράδυ κάνω την ψαχτική μου και πέφτω πάνω στο Mazdyaris.
1 Sept 2022 Πηγαίνω αντιπροσωπεία.
Οι τιμές τους είναι ακριβός πριν την τελευταία αύξηση της TOYOTA
Οι Εγγυήσεις είναι σχεδόν ίδιεςΟι διαφορές είναι στις απλές εκδόσεις από 500ε και φτάνουν μέχρι 1000
(Θα αλλάξουν άμεσα απλά ενημερώνω)Παράδοση σε 6 μήνες μπορεί και νωρίτερα.
Ο λόγος είναι ότι Υπάρχει συμφωνία για αριθμό οχημάτων από ΤΟΥΟΤΑ σε ΜΑΖDA και αναγκαστικά βγαίνουν ποιο γρήγορα.
Για όποια πληροφορία που δεν μπορώ να γράψω εδώ μπορώ να τα πούμε σε Chat.
Με εκτιμιση.
Ένας σίγουρος ιδιοκτήτης Mazdyaris. -
Μα για να κανεις παραγγελίες γιαρις (απλού ή κρος) πρέπει να μην έχεις ανάγκη για αυτοκίνητο.
Απλά παραγγέλνεις και όποτε έρθει.
Τώρα αν πάρουν τετοιες αυξήσεις και ανάλογα με τι αυξήσεις θα πάρουν και τα υπόλοιπα το κρατάς ή ακυρώνεις.
Κατάπτυστο και το κράζω αλλά όπως μας έχουν καταντησει, αν δεν μπεις στην ουρά δεν θα πάρεις ποτε. -
Μα για να κανεις παραγγελίες γιαρις (απλού ή κρος) πρέπει να μην έχεις ανάγκη για αυτοκίνητο.
Απλά παραγγέλνεις και όποτε έρθει.
Τώρα αν πάρουν τετοιες αυξήσεις και ανάλογα με τι αυξήσεις θα πάρουν και τα υπόλοιπα το κρατάς ή ακυρώνεις.
Κατάπτυστο και το κράζω αλλά όπως μας έχουν καταντησει, αν δεν μπεις στην ουρά δεν θα πάρεις ποτε.Αυτό λέω πήγα να πάρω Yaris και έφαγα πόρτα από 16 τους μήνες για την παράδοση και σε ότι τιμή έχει τότε.
( Εγώ μπορώ όμως να δώσω τόσα όχι όσο θα έχει τότε που δεν ξέρει κάνεις, και αν το ακυρώσω θα πρέπει να περιμένω άλλο τόσο και να βρω ποιο όχημα μπορώ να αγοράσω στα λεφτά αυτά με τα ίδια κόστη συντήρησης καυσίμου κλπ κλπ)Άρα η επιλογή μου είναι να παραγγείλω Yaris Με σήμα Μazda Με σίγουρη την τιμή.
Και αυτό για πολύ μικρο χρονικό διάστημα. -
Άρα η επιλογή μου είναι να παραγγείλω Yaris Με σήμα Μazda Με σίγουρη την τιμή.
Και αυτό για πολύ μικρο χρονικό διάστημα.Επειδή δεν θυμάμαι να το ρώτησα στην αντιπροσωπεία, η τιμή είναι κλειστή στο mazda;
Αν είναι όντως, είναι μεγάλο συν, στην επιλογή σου. -
@v_a said in MazdoYaris hybrid:
Άρα η επιλογή μου είναι να παραγγείλω Yaris Με σήμα Μazda Με σίγουρη την τιμή.
Και αυτό για πολύ μικρο χρονικό διάστημα.Επειδή δεν θυμάμαι να το ρώτησα στην αντιπροσωπεία, η τιμή είναι κλειστή στο mazda;
Αν είναι όντως, είναι μεγάλο συν, στην επιλογή σου.Ναι είναι αλλιώς δε θα το σκεφτόμουν, και το κυριότερο είναι ότι οι συνδυασμοί του μου ταιριάζουν περισσότερο από το ΤΟΥΟΤΑ εκεί που συμβιβάστηκα είναι η επιλογές στα χρώματα θα ήθελα λίγες ακόμα.
Στον τιμοκατάλογο υπάρχουν και διχρωμίες αλλά δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα προς το παρόν.
-
Εξαιρετική περίπτωση!! Οποιος κοιταει αυτη την κατηγορία καλά θα κάνει να βιαστεί…ειναι πραγματική ευκαιρία!
Μακάρι να άρεσει στην σύζυγο να το παρουμε…αλλά εχει κολλήσει με σουβ. -
Εξαιρετική περίπτωση!! Οποιος κοιταει αυτη την κατηγορία καλά θα κάνει να βιαστεί…ειναι πραγματική ευκαιρία!
Μακάρι να άρεσει στην σύζυγο να το παρουμε…αλλά εχει κολλήσει με σουβ.Εγώ απορώ πως δεν το έχει πάρει πρέφα ακόμα ο Κόσμος που όντος χρειάζεται Αυτοκίνητο που καίει λιγότερο από το σκούτερ 300cc που έχω.
-
Μακάρι να άρεσει στην σύζυγο να το παρουμε…αλλά εχει κολλήσει με σουβ.Δεν είναι θέμα κολλήματος και μόδας. Το νεο γιαρις είναι κουτσικο και δεν αρέσει σε καμία γυναίκα που θέλει χώρους και αέρα. Παρομοιως και στα παιδιά.
Με το suv τουλάχιστον κερδίζεις σε χώρους και αέρα παρότι η Τογιότα έχει κατορθώσει να κάνει όλα τα αμάξια της δύσκολα για τους πίσω επιβατες.
Το προηγούμενο γιαρις ήταν και είναι ιδανικό για γυναίκα και παιδιά.
Το νέο είναι για εργένηδες ή αμάξι πόλης δικό μας.
Αρα θα συμφωνήσω με τη γυναίκα σου.
Πάρε της το style και άλλαξε τις ζάντες όταν έρθει. -
MazdoYaris ψηφίζω και γω μια χαρά αν είναι κλειδωμένη η τιμή και 6 μήνες παράδοση.
MazdoYaris hybrid