-
στο κιου-κιου δεν εχει νοημα η τετρα.
υπαρχει μονο για τις μπροσουρες.
ενα ψηλο παλσαρ ειναι. -
Το Qashqai είναι Made In Japan?
-
-
thank you!
-
το qq ΔΕΝ ειναι made in japan.
αν κοιτάξεις για qq για μένα αξίζει μόνο το 4x4 για κινητήρα και ανάρτηση. ok και το δικινητο καλό αλλά στα δικινητα οι επιλογες σαφως περισσότερες.
για μένα ανάμεσα σε qq και suzuki (είτε scross, είτε vitara) μάλλον θα πήγαινα σε vitara..στους λογους ειναι και συναισθηματικοί γιατί εχω παλιοφιλους απο γνωστο club...
αλλά ok χωρις να εχει επαφη με ανατολη καλό και το duster που αναφέρθηκε αλλά πιο "κατσίκι" από τα προαναφερόμενα.
τετρακινηση ιδια παντου χωρις μεγαλες διαφορες που θα τις καταλαβει ο μεσος οδηγος.
οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες (για 4x4) και νομιζω αυτη την στιγμη μονο το vitara υπαρχει αλλα συναρμολογείται νομιζω ουγγαρία και κινητηρας ιταλικος. για μενα απο τους καλυτερους κινητηρες μαζι με τον γαλλικο του qq τον 1.6... -
@georgekn said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Κασκάι απορώ, έχει πουληθεί κανένα 4κίνητο ποτέ Ελλάδα;;;
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες εκδόσεις κοιτάζουμε; Να έχει κανένα μπλιπλίκι; Μπήκα σε ενός συναδέλφου με 4 κάμερες κλπ.Υπάρχουν μερικά με τον 1.6dci φανταστικο μοτέρ....αν δεν έχεις θέμα μεγέθους εγώ θα προτιμούσα το X-Trail λόγω καταγωγής...Japan original νομίζω...
Και εγώ θα το προτιμούσα, η τσέπη μου πάλι όχι!
Και έμαθα για ένα που πουλήθηκε πέρσι με 15κ χλμ στα 21000!!!! Τώρα βλέπω στα 24+ με 100κ+ χλμ. Αυτά με εκνευρίζουν.... -
@georgekn said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το Qashqai είναι Made In Japan?
U.K.... By Renault!
-
@gv2000 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
αν κοιτάξεις για qq για μένα αξίζει μόνο το 4x4 για κινητήρα και ανάρτηση. ok και το δικινητο καλό αλλά στα δικινητα οι επιλογες σαφως περισσότερες.
για μένα ανάμεσα σε qq και suzuki (είτε scross, είτε vitara) μάλλον θα πήγαινα σε vitara..στους λογους ειναι και συναισθηματικοί γιατί εχω παλιοφιλους απο γνωστο club...
αλλά ok χωρις να εχει επαφη με ανατολη καλό και το duster που αναφέρθηκε αλλά πιο "κατσίκι" από τα προαναφερόμενα.
τετρακινηση ιδια παντου χωρις μεγαλες διαφορες που θα τις καταλαβει ο μεσος οδηγος.
οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες (για 4x4) και νομιζω αυτη την στιγμη μονο το vitara υπαρχει αλλα συναρμολογείται νομιζω ουγγαρία και κινητηρας ιταλικος. για μενα απο τους καλυτερους κινητηρες μαζι με τον γαλλικο του qq τον 1.6...4κίνητο qq δεν θυμάμαι να έχω πετύχει πολλά. Άσε που όλοι τα βαφτίζουν 4χ4 γιατί ...είναι ψηλά μάλλον.
Θα πάω να δω και τα 2 από κοντά, αλλά οι χώροι είναι θέμα. Γι αυτό το xtrail έκανε κλίκ, αλλά έκανε και bye bye ταυτόχρονα! -
οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες (για 4x4) και νομιζω αυτη την στιγμη μονο το vitara υπαρχει αλλα συναρμολογείται νομιζω ουγγαρία και κινητηρας ιταλικος. για μενα απο τους καλυτερους κινητηρες μαζι με τον γαλλικο του qq τον 1.6...4κίνητο qq δεν θυμάμαι να έχω πετύχει πολλά. Άσε που όλοι τα βαφτίζουν 4χ4 γιατί ...είναι ψηλά μάλλον.
Θα πάω να δω και τα 2 από κοντά, αλλά οι χώροι είναι θέμα. Γι αυτό το xtrail έκανε κλίκ, αλλά έκανε και bye bye ταυτόχρονα!ένας τρόπος να το καταλάβεις είναι να είναι 1.6 και φυσικα να σου στειλει φωτογραφια με τον διακοπτη 4x4...
-
αριστερα απο το τιμονι, διπλα απο τη ρυθμιση του υψους των φωτων.
να θυμησω οτι ηταν πανακριβο μεν, αλλα στα μτχ ερχεται χαμηλοτερα απο τα αναλογα βιτ.
ε, καποιοι λογοι υπαρχουν, ρωτηστε τον άιςμαν εφτα για λεπτομεριαι.... χαχαχ -
Θα πάω να δω και τα 2 από κοντά, αλλά οι χώροι είναι θέμα. Γι αυτό το xtrail έκανε κλίκ, αλλά έκανε και bye bye ταυτόχρονα!ένας τρόπος να το καταλάβεις είναι να είναι 1.6 και φυσικα να σου στειλει φωτογραφια με τον διακοπτη 4x4...
Tα 1.5 κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα με τα 1.6; Μόνο τα 1.6 είναι 4χ4;
Το 1.5 είναι renault, σωστά; Το 1.6; -
Tα 1.5 κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα με τα 1.6; Μόνο τα 1.6 είναι 4χ4;
Το 1.5 είναι renault, σωστά; Το 1.6;Το diesel 1,6; Renault και αυτό.
-
Τα πετρέλαια 1.5 και το 1.6 κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα. Υπήρξε και 1.7 στο τέλος. Όλα τα 4χ4 είναι είτε 1.6 είτε 1.7, όχι 1.5. Για τι χρήση το προορίζεις; από εκεί ξεκινάνε όλα.
Από χώρους, διάκοσμο, καθίσματα και μούρη , το κασκάι είναι ένα ολόκληρο κλικ πάνω από βιτάρα, και κατιτίς παραπάνω από ντάστερ. Το τελευταίο έχει να αντιπαρατάξει ουσιαστικά τα εξής: τέζα κάτω κόστος, άνεση ανάρτησης, αξιοπιστία, 4χ4. Έτερον ουδέν.+_ -
Πέρασαμε σήμερα και είδαμε τα suzuki, πιο πολύ να πάρούμε μια ιδέα για τους χώρους.
Το βιτάρα φαίνεται λίγο φτωχός συγγενής για την εποχή ρε γμτ. Λες και του λείπουν πράγματα. Από χώρους μέσα φάνηκε σχετικά οκ. Ο χώρος αποσκευών φαίνεται σχετικά οκ, αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα (375lt).
Το 4κίνητο βενζίνη από 24.500+.To s cross πολύ εντυπωσιακό απ έξω! Το μέσα σχεδόν ίδιο και λίγο πιο ευρύχωρο γενικά. Στις τιμες χοντρικά +3-3.5κ από το βιτ.
-
Το τζουτζούκι θέλει td αλλιώς καλά τα λες.. Δώστου μια ευκαιρία αν σου άρεσε
-
Πέρασαμε σήμερα και είδαμε τα suzuki, πιο πολύ να πάρούμε μια ιδέα για τους χώρους.
Το βιτάρα φαίνεται λίγο φτωχός συγγενής για την εποχή ρε γμτ. Λες και του λείπουν πράγματα. Από χώρους μέσα φάνηκε σχετικά οκ. Ο χώρος αποσκευών φαίνεται σχετικά οκ, αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα (375lt).
Το 4κίνητο βενζίνη από 24.500+.To s cross πολύ εντυπωσιακό απ έξω! Το μέσα σχεδόν ίδιο και λίγο πιο ευρύχωρο γενικά. Στις τιμες χοντρικά +3-3.5κ από το βιτ.
Πριν 2-3 χρόνια ήταν vfm αν δεν σε χάλαγε η εικόνα του εσωτερικού,που αδικούσε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Σήμερα είναι το ακριβώς αντίθετο της ευκαιρίας.
-
Το 4κίνητο βενζίνη από 24.500+.
Δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα ακριβό. Γιατί όμως; Γιατί θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια το 3θυρο Grand Vitara ξεκίναγε από 21990euro στην απλή GL έκδοση.
24500e για το 4κινητο Vitara που είναι και 5θυρο είναι καλή τιμή.
Αν θέλεις αυτοκίνητο που να είναι και εργαλείο (χώμα κλπ...) είναι καλή περίπτωση. Όπως και το Duster, που μάλλον είναι ποιο πολύ "αγροτικό" και σίγουρα μεγαλύτερο σε όγκο.
-
@ggab said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Πριν 2-3 χρόνια ήταν vfm αν δεν σε χάλαγε η εικόνα του εσωτερικού,που αδικούσε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Σήμερα είναι το ακριβώς αντίθετο της ευκαιρίας.
Tι το έκανε vfm τότε;
Σήμερα πάντως πρέπει να εξεταστεί μαζί με τον ανταγωνισμό.
Το εσωτερικό του όντως είναι χρόνια πίσω ακόμα και από το δικό μου που είναι του 2015. Επίσης δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ψηλό (θυμάμαι να μου κάνει εντύπωση πχ το ύψος του c5 aircross). -
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το 4κίνητο βενζίνη από 24.500+.
Δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα ακριβό. Γιατί όμως; Γιατί θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια το 3θυρο Grand Vitara ξεκίναγε από 21990euro στην απλή GL έκδοση.
24500e για το 4κινητο Vitara που είναι και 5θυρο είναι καλή τιμή.
Αν θέλεις αυτοκίνητο που να είναι και εργαλείο (χώμα κλπ...) είναι καλή περίπτωση. Όπως και το Duster, που μάλλον είναι ποιο πολύ "αγροτικό" και σίγουρα μεγαλύτερο σε όγκο.
Η αλήθεια είναι ότι οι εκδόσεις του είναι όλες πολύ φτωχές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δηλάδή να έχει έξτρα το start stop και το hill assist;;; Επίσης είδα κάπου ότι έχει ιμάντα χρονισμού (δλδ ένα μεγάλο τακτικό έξοδο).
To duster τό είχα δει παλιότερα και είχα λίγο απογοητευτεί αλλά τώρα θα πάω να το ξαναδώ να πω την αλήθεια. Εξωτερικά καλό είναι, αλλά μέσα είχε σοβαρά θέματα και ακόμα θα έχει λογικά, αλλά και ο ανταγωνισμός δεν τα πάει καλά. -
και του duster o 1.5 diesel αν θυμαμαι καλά ιμάντα έχει αντί για καδένα...
επίσης αυτο δεν είναι τοσό αρνητικό ... εχει και τα οφέλη του ο ιμάντας.
Προσιτό SUV made in Japan;