-
1000 φορες ιδιωτη.Ελληνικο και πραγματικα χιλιομετρα.Ολα τα υπολοιπα τα βρισκεις στην πορεια
-
Αν έχει και κανά σκύλο ο ιδιώτης ή αν καπνίζει και ξερόχορτα θα είναι μία όμορφη εμπειρία... Ανώτερη εμπειρία αναζήτησης...
υ.γ. το γράφω αυτό γιατί μπήκα σε ένα αυτοκίνητο που είναι προς πώληση και ο τύπος έχει σκύλο. Καρδιακή προσβολή έπαθα μόλις άνοιξα την πόρτα. Σίχαμα εντελώς. Ρε ουστ!!!!!!!
-
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Αν έχει και κανά σκύλο ο ιδιώτης ή αν καπνίζει και ξερόχορτα θα είναι μία όμορφη εμπειρία... Ανώτερη εμπειρία αναζήτησης...
υ.γ. το γράφω αυτό γιατί μπήκα σε ένα αυτοκίνητο που είναι προς πώληση και ο τύπος έχει σκύλο. Καρδιακή προσβολή έπαθα μόλις άνοιξα την πόρτα. Σίχαμα εντελώς. Ρε ουστ!!!!!!!
ναι γιατι ο γερμανος και ο ιταλος ή και ο βουλγαρος το χε πενα πριν
-
Πάντως μέσα σε αυτοκίνητα της spotawheel έχω μπει και κανένα δεν βρώμαγε σκατίλα και κατρουλίλα.
-
spotawheel
spotawheel με 4.1 αξιολογηση στις 1000 και πολλα αρνητικα σχολια ε δε το λες και καλο
-
Επιφανής έμπορος (που θεωρείται και στο φόρουμ αξιόλογη επιχείριση) μου πρόσφερε 300euro (μετρητά ή έκπτωση για επόμενη αγορά αυτοκινήτου) για να σβήσω την αρνητική μου αξιολόγηση στο google. Μετά από πολλά και πιεστικά τηλεφωνήματα δέχτηκα το ενδεχόμενο έκπτωσης, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ με δαύτους.
Να βγάλω στην φόρα το χαρτί της έκπτωσης που μου έστειλε;
Άστο καλύτερα.
Αυτά για σήμερα. Αύριο πάλι αν και εφόσον... -
@chris__7 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
spotawheel
spotawheel με 4.1 αξιολογηση στις 1000 και πολλα αρνητικα σχολια ε δε το λες και καλο
Μπήκα από περιέργεια να δω τα 1 αστεράκια από πού προέρχονται. Ο ένας έβαλε 1 αστέρι στις 18 του μηνός επειδή δεν του είχε επιστραφεί η προκαταβολή, η οποία μπήκε στις 19.. και ο άλλος, προφανώς πληρωμένος από κάποιον από τους κλασσικούς μαντραδες έγραψε μία σελίδα ανακρίβειες χωρίς καμία σχέση με την εταιρεία..
Αν δεν πιστεύεις εμάς που έχουμε κάνει δοσοληψίες με την εταιρεία, βρες κάποιον φίλο - φίλου, σίγουρα κάποιος θα υπάρχει.
Αν θεωρείς ότι το 4.1 είναι κακό για εμπορία αυτοκινήτου, θες να σου πω καμία ντουζίνα από τις γνωστές που θα έπρεπε να είχαν αρνητικό;
-
@dublin said in Προσιτό SUV made in Japan;:
spotawheel
Μπήκα από περιέργεια να δω τα 1 αστεράκια από πού προέρχονται. Ο ένας έβαλε 1 αστέρι στις 18 του μηνός επειδή δεν του είχε επιστραφεί η προκαταβολή, η οποία μπήκε στις 19.. και ο άλλος, προφανώς πληρωμένος από κάποιον από τους κλασσικούς μαντραδες έγραψε μία σελίδα ανακρίβειες χωρίς καμία σχέση με την εταιρεία..
Αν δεν πιστεύεις εμάς που έχουμε κάνει δοσοληψίες με την εταιρεία, βρες κάποιον φίλο - φίλου, σίγουρα κάποιος θα υπάρχει.
Αν θεωρείς ότι το 4.1 είναι κακό για εμπορία αυτοκινήτου, θες να σου πω καμία ντουζίνα από τις γνωστές που θα έπρεπε να είχαν αρνητικό;
4.1 δεν ειναι ουτε για να πας για φαγητο.Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι οκ για αγορα αμαξιου οκ πασο.Εγω δε θα επαιρνα παντως
-
spotawheel
4.1 δεν ειναι ουτε για να πας για φαγητο.Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι οκ για αγορα αμαξιου οκ πασο.Εγω δε θα επαιρνα παντως
Πες μου μία εμπορία στην Αττική που εμπιστεύεσαι περισσότερο και θα το επεξεργαστώ! Δεν αποκλείω να υπάρχει κάποιος που δεν ξέρω βέβαια.
Έχω προσωπική εμπειρία (πήραν αυτοκίνητο από εμάς) από την εταιρεία και πραγματικά ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα συνολικά (όχι μόνο στο χώρο του αυτοκινήτου) Ελλάδα.
Από περιέργεια μπήκα σε μερικές που έχω ιδίαν γνώση, 3.5-3.9 αυτές που κοίταξα.
Βρήκα όμως και την καλύτερη, που αφού είναι 4.4 θα την ονομάσω κι όλας.
Auto Marin!
Παράδειγμα κριτικής με 5 αστέρια
"το αμάξι που πήρα παρόλο που "ελέγχθηκε" από μηχανικούς της auto marin όταν το πήγα σε δικούς μου ανθρώπους μηχανικό και φανοποιό, για έλεγχο, αμέσως μετά την αγορά διαπιστώθηκαν τα εξής :
- Τα μπροστινά τακάκια ήταν εντελώς φαγομένα και ήθελαν αλλαγή.
- Είχε μικρό τρακάρισμα στο πίσω μέρος.
- Το κάτω μέρος είχε αρκετά άλατα που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται σκουριά."
.. αλλά τα 5 αστέρια, 5!
-
Επιφανής έμπορος (που θεωρείται και στο φόρουμ αξιόλογη επιχείριση) μου πρόσφερε 300euro (μετρητά ή έκπτωση για επόμενη αγορά αυτοκινήτου) για να σβήσω την αρνητική μου αξιολόγηση στο google.
Το κάνουν συχνά αυτό, ειδικά εαν η αρνητική κριτική αφορά τις τιμές τους ή την τιμή ανταλλαγής. Ξέρει ο Βασιλάκης, δεν είναι χτεσινός!
-
Βρήκα όμως και την καλύτερη, που αφού είναι 4.4 θα την ονομάσω κι όλας.
Auto Marin!
Παράδειγμα κριτικής με 5 αστέρια
"το αμάξι που πήρα παρόλο που "ελέγχθηκε" από μηχανικούς της auto marin όταν το πήγα σε δικούς μου ανθρώπους μηχανικό και φανοποιό, για έλεγχο, αμέσως μετά την αγορά διαπιστώθηκαν τα εξής :
- Τα μπροστινά τακάκια ήταν εντελώς φαγομένα και ήθελαν αλλαγή.
- Είχε μικρό τρακάρισμα στο πίσω μέρος.
- Το κάτω μέρος είχε αρκετά άλατα που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται σκουριά."
.. αλλά τα 5 αστέρια, 5!
Αχαχχαχχαχαχα το ανέκδοτο της ημέρας η βαθμολογία της συγκεκριμένης εμπορίας
-
@fanis75 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Επιφανής έμπορος (που θεωρείται και στο φόρουμ αξιόλογη επιχείριση) μου πρόσφερε 300euro (μετρητά ή έκπτωση για επόμενη αγορά αυτοκινήτου) για να σβήσω την αρνητική μου αξιολόγηση στο google.
Το κάνουν συχνά αυτό, ειδικά εαν η αρνητική κριτική αφορά τις τιμές τους ή την τιμή ανταλλαγής. Ξέρει ο Βασιλάκης, δεν είναι χτεσινός!
Αν αναφέρεσαι στις δικές μου κριτικές, δεν εννοούσα τον Βασιλάκη. Η κριτική μου αφορούσε εμπορία μεταχειρισμένων με χιλιάδες αξιολογήσεις.
Για την ιστορία και μόνο η κριτική μου στον Μακρή και στην Τεχνοκάρ (SEAT) ποτέ δεν εμφανίστηκαν δημόσια. Δεν ξέρω γιατί.
Ούτε επίσης για την CITROEN ΩΜΕΓΑ παρόλο που ήταν θετική.
Θεωρώ αναξιόπιστο το σύστημα αξιολογήσεων της Google. -
Μήπως λές την autovalue;
Δεν έχω καθόλου εμπειρία απο μαντράδες , μόνο στην Automarin έχω πάει και σε αυτούς.
Η autovalue είχε κάποια αυτοκίνητα σε πολύ καλές τιμές προ κρίσης , δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι εισαγωγής ή leasing , πολλά Peugeot , Renault , μια εποχή Sanyong Tivoli και XLV που είχα ψηθεί άσχημα , κάποια CX3 πολύ ωραία diesel , και την τελευταία φορά που θυμάμαι κάποια Α4 του 2017 1.4 150 σε απλές εκδόσεις με 50κ χλμ περίπου, λογικά απο leasing στα 16-17κ τότε που μου είχαν γυαλίσει (τώρα έχουν πάνω απο 22κ με διπλάσια χιλιόμετρα)Αλλά καμία προσπάθεια για εξυπηρέτηση , ενδιαφέρον κλπ ένα περίεργο κλίμα σαν να μην τους νοιάζει καθόλου , άμα θες πάρτο τι μας πρήζεις η αίσθηση που αποκόμισα.
-
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποια είναι η επιχείριση. Σημασία έχει ότι αν κάποιος δεν είναι τρελαμένος όπως εγώ κανονικά θα πρέπει να αφιερώνει αρκετό χρόνο αν αναζητά μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και να επιδιώκει πάση θυσία ελέγχους σε συνεργείο και φανοποιείο.
Εγώ με την ψυχή στο στόμα, μία Τρίτη, είδα μία αγγελία, έφυγα αργά απόγευμα σαν το τρελό από το γραφείο και πήγα και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο. Αψυχολόγητη συμπεριφορά που προκύπτει από την υπερβολική καθημερινή πίεση που έχω και δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω.
Τέλος πάντων. Αυτά.
-
Πραγματικα καλα μεταχειρισμενα στου Σφακιανακη. Μονο αγκαθι οι ισως τσιμπημενες τιμες σε σχεση με αλλων εμπορων.
Προσιτό SUV made in Japan;