-
@yem said in Renault Austral:
Εμένα μου άρεσε πολύ, ασχέτως αν δεν με βόλεψε, απλά απορώ με την ανωτερότητα. Και εμένα δείχνει την κατεύθυνση με απλά βελάκια +απόσταση στο καντράν +τον Ιορδάνη να μου λέει που να στρίψω αλλά δεν το θεωρώ και κάτι που μου σώζει την ζωή, οκ την κάνει πιο εύκολη την πλοήγηση αλλά μέχρι εκεί
Δεν βγάζει μόνο πληροφορίες, οι σημαντικές βγαίνουν και μπροστά, οπότε το μάτι σου πηγαίνει προς τα εκεί, αυτό λέει η Peugeot ότι μειώνει τον χρόνο αντίδρασης του οδηγού. Επίσης βλέπεις πάντα τον δρόμο ενώ έχεις και τις χρήσιμες πληροφορίες μπροστά σου. Εγώ δεν κοιτάω σχεδόν ποτέ την οθόνη δεξιά, και χρησιμοποιώ κυρίως τα piano keys shortcuts για τις βασικές χρήσιμες λειτουργίες.
Το άλλο καλό που με έχει βολεψει απίστευτα, είναι ότι δείχνει το Navigation της TomTom μπροστά, οπότε βοηθάει να πηγαίνω καλύτερα και ασφαλέστερα σε διαδρομές που δεν ξέρω ή δεν θυμάμαι..και τίποτα να μην έχω βάλει σαν προορισμό, ότι σου δείχνει τι να περιμένεις στην επόμενη στροφή εμένα με βοηθάει ιδιαίτερα. Σου δίνει άλλη αυτοπεποίθηση.
Επίσης έχει και μία καλουτσικη παραμετροποίηση, που όμως τώρα νομίζω θα την παρέχουν και οι περισσότεροι, κάτι που δεν ήταν δεδομένο για τα πρώτα ψηφιακά κοντέρ που απλά ήταν μία παραλλαγή των αναλογικών αλλά σε οθόνη, για πολλές εταιρείες.
Καλό είναι να το οδηγήσεις για να καταλάβεις, αφού στατικά, ή από βίντεο δεν μπορείς να κατανοήσεις ακριβώς.
"η απεικόνιση πληροφοριών στον τρισδιάστατο πίνακα οργάνων i-Cockpit 3D θυμίζει ολόγραμμα ή ακόμα και το κόκπιτ ενός πολεμικού αεροσκάφους. Οι ενδείξεις είναι δυναμικές και κινούμενες, προβάλλουν μπροστά ανάλογα με τον βαθμό σπουδαιότητάς τους με χρόνο διαδραστικότητας της τάξης του μισού δευτερολέπτου, βελτιώνοντας έτσι την οδήγηση τόσο ως προς την αποτελεσματικότητα ανάγνωσης όσο και ως προς την ασφάλεια. "
-
@vagkirk said in Renault Austral:
Βρε αφήστε τα Αστράλια και τα μαϊστράλια , και πείτε που θα βρούμε κανα καλό Kadjar dci μέχρι 150.000 χλμ και εως 17χιλιαρικάκια να κάνουμε την δουλειά μας καμιά δεκαετία ακόμη.
check εδώ [Πάτρα]
Μου τον έχουν προτείνει! Μου έχουν πει ότι είναι πολλά αυτοκίνητα στελεχών. -
Eπίσης διάβαζα αυτό σήμερα που λέει ότι θα εξαφανιστούν τα (ηλεκτρικά) σουβ λόγω αεροδυναμικής.
-
@xenos said in Renault Austral:
Eπίσης διάβαζα αυτό σήμερα που λέει ότι θα εξαφανιστούν τα (ηλεκτρικά) σουβ λόγω αεροδυναμικής.
Το πρόβλημα της αεροδυναμικής το λύνει πανεύκολα ενα πανευρωπαϊκό όριο ταχύτητας στα 100 όπως σχεδιάζουν...
-
Καλά, το ότι αμολάει μια παπαριά ο CEO της Citroen δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.
-
@monman2 said in Renault Austral:
Το πρόβλημα της αεροδυναμικής το λύνει πανεύκολα ενα πανευρωπαϊκό όριο ταχύτητας στα 100 όπως σχεδιάζουν...
Τέλειο όντως!
Επίσης πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια όλα τα ηλ αυτοκίνητα θα μπορούν εύκολα να παρακολουθούνται on line από κάποια αρχή και πχ να λένε, βρέχει στην ΑΟ; Αυτόματα όριο 80χλμ και να πέφτουν όλα. Ωραίο ε;
skynet που θέλετε ρε! -
Στα πλάνα φαινεται καλύτερα το εσωτερικό του το οποίο κατά την άποψη μου είναι πολύ κομψό, και εντυπωσιακό.
Χαρακτηριστικό πως ο ψηλός δοκιμαστής καθετε με μεγάλη άνεση για τα πόδια του, ενώ και οι χώροι στο πίσω κάθισμα δεν είναι καθόλου κακοί.
Δίπλα στο kadjar δείχνει πολύ πιο μυώδες και premium.
Τέλος, δείτε πως με την ενεργητική τετραδιευθυνση ελίσσεται ανάμεσα από οχήματα και πόσο κοντό λόγο έχει το τιμόνι του. Θυμίζει μικρό αυτοκίνητο πόλης παρά το μέγεθός του. Χαρακτηριστικό ότι είναι πολύ πιο ευκίνητο και εύκολο σε αστικές μανούβρες από ότι το clio!!!!
Τεχνολογικά είναι πολύ προηγμένο και τουλάχιστον σε αυτήν την έκδοση εντυπωσιακό!
-
Όχι κάτι το ιδιαίτερο σχεδιαστικά αλλά το εσωτερικό του είναι εντυπωσιακό.
-
Εγώ το σημαντικότερο που συγκράτησα είναι ότι σπόνσορας του βίντεο είναι η εταιρεία Cofidis, και μου θύμησε τον δικό μας τον Σάββα.. μεγάλη παιχτουρα και μαλλουρα , αλλά έπεσε σε λάθος εποχή..
(Το δίκαιο βέβαια είναι να θεωρείται γαλάζιος περισσότερο..)
Σε λιγότερο σημαντικά, το Kadjar δεν λέγαμε χθες ότι το χάριζε η Renault και δεν το έπαιρνε κανείς;! Δεν έχει και μεγάλα παπούτσια να γεμίσει..
It is expected to become the successor to the Kadjar/Koleos/Scénic and Grand Scénic/Espace SUV and MPV model lines in 5 and 7 seat forms respectively
-
Εδώ η βασική του έκδοση!!!!
Με κάποια έξτρα πακέτα όμως....που στην ουσία τα έχεις όλα.
Βγαίνει 42.200 ευρώ με τον 1,3 turbo mild hybrid, 158hp στην Ελβετία
Παρατηρήσεις: Για κύριο οικογενειακό αυτοκίνητο ταξιδιού αυτή η έκδοση είναι καλό vfm. Ένα σκεφτούμε πως ένα πριμιουμ μικρό έχει πλέον 30-35Κ. Έχει πάρα πολλά έξτρα (βασικά πρέπει να έχει όλα τα έξτρα πάνω του) , οι χώροι είναι πολύ άνετοι και όντως το εσωτερικό είναι όπως και στην κορυφαία έκδοση. Πανέμορφο και hi tech.
Αν θες να μπαίνεις στην πόλη ή να έχεις δύναμη τότε θα πας στο υβριδικό και θα ανέβεις αρκετά σε τιμή. -
Η δυνατότητα στρηψιματος των πίσω τροχών πάντως εδώ θα χρεώνεται από 2500 ως 3000 οπότε σε συνδυασμό με το υβριδικό το κάνουν άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους στην Ελλάδα αλλά και για αυτούς που φτάνουν οικονομικα θα έχουν περάσει οι περισσότεροι από τα γερμανικά πριμιουμ τα οποία βέβαια δεν δίνουν φουλ υβριδικό χωρίς πρίζα αλλά δίνουν αλλά.
Το να περάσει το κασκαι epower θα είναι λάθος.
Πόσα τέτοια νισσαν άραγε έχουν παραγγελθεί ήδη που η Ρενώ θα έρθει με ακόμα ακριβότερη τιμή; Σε ποιο κοινό ποντάρει τελικά (προφανώς στο υπόλοιπο ευρωπαϊκό, απλά για εδώ δεν τσουλανε ).
Βλέπουμε και το cc τα περισσότερα που φέρουν είναι εκεί μέχρι 33-34Κ στα +45 δύσκολα τα δίνει κάποιος. -
@lap said in Renault Austral:
Παρατηρήσεις: Για κύριο οικογενειακό αυτοκίνητο ταξιδιού αυτή η έκδοση είναι καλό vfm. Ένα σκεφτούμε πως ένα πριμιουμ μικρό έχει πλέον 30-35Κ. Έχει πάρα πολλά έξτρα (βασικά πρέπει να έχει όλα τα έξτρα πάνω του) , οι χώροι είναι πολύ άνετοι και όντως το εσωτερικό είναι όπως και στην κορυφαία έκδοση. Πανέμορφο και hi tech.
Αν θες να μπαίνεις στην πόλη ή να έχεις δύναμη τότε θα πας στο υβριδικό και θα ανέβεις αρκετά σε τιμή.Το DS4 diesel 130 EAT 8 κάνει 33.500 όπως είδαμε, και είναι νομίζω στην ίδια περίπου κατηγορία, C και τα 2 υπερυψωμένα με coupe crossover καταβολές. Λίγο περισσότερο αντικειμενικα SUV το Renault φυσικά..
Με "μικρά" τι εννοείς γιατί μπερδεύομαι, Β ή C;
Επίσης τα Κορεατικά Sportage/Tuscon παίζουν εκεί, το 3008, που έρχεται καινούργιο και θα παίξουν προσφορές σε αυτό, τα κλασσικά VW group..δεν βλέπω να πουλάει πολύ.. άντε να βγάλουν τα καινούργια Dacia γιατί δεν την βλέπω να πουλάει πολύ..
Σκέψου ότι η Renault πριν κάτι χρόνια ήταν σταθερά 2η μετά την κλασσική VW, τώρα μόλις με 571 αυτοκίνητα μπροστά από τους Κορεάτες στην 3η θέση, λογικά το 23 θα την περάσουν.. Ευτυχώς έχει τεράστια άνοδο η Dacia. 583.000 τα Renault και 476.000 τα Dacia, 14 μείωση η πρώτη, 16 άνοδο η δεύτερη.
Αυτό το αυτοκίνητο θα πουλήσει λίγο, τα νέα Duster και Bigster θα πουλήσουν πολύ στις κατηγορίες τους.
Επίσης τι βασική είναι αυτή;! Το αυτοκίνητο είναι+5200 Ελβετικά φράγκα από την βασική! 42.000€ κοστίζει αυτό που βλέπεις..
.. γιατί να μην πάρω μία καλή έκδοση Sportage με λιγότερα;
-
Η dacia πουλαει γιατί είναι σε κατηγορία τιμής που παίζει μόνη της. Η Ρενώ με αυτό το αμάξι μπαίνει στο ρίνγκ που πέφτει πολύ ξύλο με όλους τους κατασκευαστές και ακόμα και στα υβριδικά που εκει μειώνεται ο ανταγωνισμός πάλι δύσκολα θα είναι πρώτη επιλογή. Όποιος είναι αποφασισμένος για +40 υβριδικό θα πάει στο κασκαι που είναι στην τρίτη γενιά ή στα κορεατικά που επίσης έχουν γράψει πολλά χλμ εξέλιξης των μοντέλων (του υβριδισμου όχι).
-
Εγώ νομίζω ότι θα πάει πολύ καλύτερα σε πωλήσεις από το Kadjar, γιατί εμφανισιακά μέσα/έξω είναι αρκετά όμορφο.
Καμία σχέση με το Kadjar το οποίο προσωπικά νομίζω ότι είναι αρκετά αδιάφορο. -
@katafractos17 said in Renault Austral:
Εγώ νομίζω ότι θα πάει πολύ καλύτερα σε πωλήσεις από το Kadjar, γιατί εμφανισιακά μέσα/έξω είναι αρκετά όμορφο.
Καμία σχέση με το Kadjar το οποίο προσωπικά νομίζω ότι είναι αρκετά αδιάφορο.καλα αν ο πηχης ειναι τοσο χαμηλα να σιγουρα καλα θα παει...
-
@dublin said in Renault Austral:
Αν θες να μπαίνεις στην πόλη ή να έχεις δύναμη τότε θα πας στο υβριδικό και θα ανέβεις αρκετά σε τιμή.Το DS4 diesel 130 EAT 8 κάνει 33.500 όπως είδαμε, και είναι νομίζω στην ίδια περίπου κατηγορία, C και τα 2 υπερυψωμένα με coupe crossover καταβολές. Λίγο περισσότερο αντικειμενικα SUV το Renault φυσικά..
Επίσης τα Κορεατικά Sportage/Tuscon παίζουν εκεί, το 3008, που έρχεται καινούργιο και θα παίξουν προσφορές σε αυτό, τα κλασσικά VW group..δεν βλέπω να πουλάει πολύ.. άντε να βγάλουν τα καινούργια Dacia γιατί δεν την βλέπω να πουλάει πολύ..
Σκέψου ότι η Renault πριν κάτι χρόνια ήταν σταθερά 2η μετά την κλασσική VW, τώρα μόλις με 571 αυτοκίνητα μπροστά από τους Κορεάτες στην 3η θέση, λογικά το 23 θα την περάσουν.. Ευτυχώς έχει τεράστια άνοδο η Dacia. 583.000 τα Renault και 476.000 τα Dacia, 14 μείωση η πρώτη, 16 άνοδο η δεύτερη.
Αυτό το αυτοκίνητο θα πουλήσει λίγο, τα νέα Duster και Bigster θα πουλήσουν πολύ στις κατηγορίες τους.
Επίσης τι βασική είναι αυτή;! Το αυτοκίνητο είναι+5200 Ελβετικά φράγκα από την βασική! 42.000€ κοστίζει αυτό που βλέπεις..
-
Δεν ξέρω τι έχετε πάθει με το Sportage. Στο επίπεδο του tuscon είναι το οποίο είναι εξαιρετικό vfm. Δεν θα είναι κάπου πολύ καλύτερο το kia όπως ποτέ δεν ήταν μιας και η μαμά είναι η Hyundai. Πως και από πού σας έχει μείνει αυτή η εντύπωση ότι το sportage θα είναι κάτι το απίστευτο;
-
Όταν λέω μικρά εννοώ το 208gt line 130hp, polo r line 150 hp. Αυτά παίζουν άνω των 30Κ σε αυτόματες εκδόσεις.
-
Εάν η τιμή είναι ίδια και εδώ με της Ελβετίας όπως στο βίντεο τότε το αυτοκίνητο θα έχει ΟΟΟΟΟΛΑ τα έξτρα. Αν τα βάλεις αυτά σε ενα kia sportage μπορεί και να περάσει την τιμή του renault. Μέχρι και ηλεκτρικά καθίσματα έχει αυτό και πανοραμική οροφή πέρα από τις οθόνες και τα ηλ συστήματα.
Αντίστοιχα με λιγότερα άλογα το νέο 408 στην βασική του έκδοση χωρίς κανένα έξτρα θα ξεκινά από 40Κ!!!!
-
-
https://m.youtube.com/watch?v=SPUNROpPW2I
Οδήγηση το βράδυ στην Κροατία. Διαστημικό δείχνει το εσωτερικό με τις οθόνες.
Στην φουλ έκδοση υβριδικού.
43.9Κ στην Κροατία καλή τιμή για τον εξοπλισμό που παίρνεις σε συνδυασμό με τον υβριδισμο και το γκάζι.
Εδώ η αντίστοιχη έκδοση θα έχει 43.9 + ττ και ίσως και παραπάνω γιατί δεν ξέρω αν έχουν 24% ΦΠΑ στην Κροατία.
Τρομερή πατέντα αυτό το ττ στα αμάξια! Απορώ πως οι φωστήρες που μας κυβερνούν γιατί δεν το βάζουν παντού! Μόνο 24% είναι λίγο! -
Το ίδιο εσωτερικό έχει και η βασική με τα έξτρα που έβαλε. Δες το βίντεο. 42Κ στην Ελβετία.
Υπάρχει περίπτωση σε εμάς να είναι φθηνότερο από την Ελβετία;
Το ττ των υβριδικών είναι μειωμένο
-
Το ίδιο εσωτερικό έχει και η βασική με τα έξτρα που έβαλε. Δες το βίντεο. 42Κ στην Ελβετία.
Υπάρχει περίπτωση σε εμάς να είναι φθηνότερο από την Ελβετία;
Το ττ των υβριδικών είναι μειωμένο
τοτε θα φροντίσουν να αυξήσουν την τιμη για να καρπωθουν την διαφορα....το ειδαμε το μειωμενο ττ στο σιβικ και στο κασκαι....
το μειωμενο ττ σε αυτες τις τιμες που λεμε είναι τουλαχιστον 15% πάνω στην λτπφ...δλδ (24 +15 ) 39% φόρος .... -
@dublin said in Renault Austral:
-
Δεν ξέρω τι έχετε πάθει με το Sportage. Στο επίπεδο του tuscon είναι το οποίο είναι εξαιρετικό vfm. Δεν θα είναι κάπου πολύ καλύτερο το kia όπως ποτέ δεν ήταν μιας και η μαμά είναι η Hyundai. Πως και από πού σας έχει μείνει αυτή η εντύπωση ότι το sportage θα είναι κάτι το απίστευτο;
-
Όταν λέω μικρά εννοώ το 208gt line 130hp, polo r line 150 hp. Αυτά παίζουν άνω των 30Κ σε αυτόματες εκδόσεις.
-
Εάν η τιμή είναι ίδια και εδώ με της Ελβετίας όπως στο βίντεο τότε το αυτοκίνητο θα έχει ΟΟΟΟΟΛΑ τα έξτρα. Αν τα βάλεις αυτά σε ενα kia sportage μπορεί και να περάσει την τιμή του renault. Μέχρι και ηλεκτρικά καθίσματα έχει αυτό και πανοραμική οροφή πέρα από τις οθόνες και τα ηλ συστήματα.
Αντίστοιχα με λιγότερα άλογα το νέο 408 στην βασική του έκδοση χωρίς κανένα έξτρα θα ξεκινά από 40Κ!!!!
-
Μας αρέσει καλύτερα
-
Σου ανέφερα μια πλειάδα από C suv που είναι φθηνότερα και έχουν το κοινό τους ήδη.
-
408 είναι 4.70 αυτοκίνητο και είπαμε ότι θα πουλήσει PHEV! Πάλι μπερδεύεις κατηγορίες..
-
Renault Austral