-
Περίμενε, διότι προσπαθώ να πατήσω το λινκ
-
@teo-mak said in CarTalk.gr:
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τα ερωτήματα σας......[link text](https://el.wikipedia.org/wiki/Καταρράκτης_(πάθηση)
)
Εσυ αντε πάρε την τοστιερα σου και παρουσιασε την (αφου βεβαιωθεις ότι δεν στάζει η οροφή)
κάπου διάβασα οτι το νερο είναι καλός αγωγος του ηλεκτρισμού, ότι πρέπει για τον Βόλο!!!
Θα βάζει πιστολάκι η απέναντι γειτόνισα και θα φορτιζεις τσάμπα!!!
-
Ίσα ίσα, μετά τα χουνέρια της Φορντ, το έψαξε ο άνθρωπος και το πήρε, για να πηγαίνει άφοβα στο μαγαζί:
-
Μονοθέσιο; Η DS; Σίγουρα;
https://cartalk.gr/automobiles-apokalyptei-neo-monothesio-e-tense-fe23/
-
@lap said in CarTalk.gr:
Η alfa romeo είναι ημιpremium. Είναι άλλη κατηγορία.
Καθαρά premium, ειδικά σε τιμή και μηχανολογία.
-
Όχι. Καμία σχέση. Σε τιμή ναι, στα αλλα....ημιπριμιουμ
-
@cirus said in CarTalk.gr:
Μονο για την άλφα θα έκανα εξαιρεση γιατι τις αγαπω αν και δεν εχω καταλάβει αν θεωρούνται premium πραγματικά ή είναι μόνο στην τιμή.
Εδώ και 10ετίες ειναι απλά Φιατ με άλλο σημα. Σιγά το πρίμιο, μόνο το όνομα, η παλιά αίγλη και οι θύμισε ςέχουν μείνει. Κάτι σαν την σχέση που έχουμε εμείς με τους αρχαίους Έλληνες....μόνο κατ' όνομα!
-
@lap said in CarTalk.gr:
Όχι. Καμία σχέση. Σε τιμή ναι, στα αλλα....ημιπριμιουμ
Ναι ε; Ημιπρίμιουμ η Giulia σε μηχανολογία; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
Μονο για την άλφα θα έκανα εξαιρεση γιατι τις αγαπω αν και δεν εχω καταλάβει αν θεωρούνται premium πραγματικά ή είναι μόνο στην τιμή.
Εδώ και 10ετίες ειναι απλά Φιατ με άλλο σημα. Σιγά το πρίμιο, μόνο το όνομα, η παλιά αίγλη και οι θύμισε ςέχουν μείνει. Κάτι σαν την σχέση που έχουμε εμείς με τους αρχαίους Έλληνες....μόνο κατ' όνομα!
Oποιος εχει οδηγησει την Giulia , διαφωνει μαζι σου
ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ -
Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχουν σχέση με Fiat. Και πάλι καλύτερη ήταν η Giulietta/Fiat από την 1 Series...
-
Αγόρασε μια άλφα Ρομέο πρώτα, δώσε τα λεφτά σου εκεί, και όχι αλλού, ζήσε μαζί της και πες μας μετά.
Ως τότε. Ναι ημιπριμιουμ κυρίως σε όλο το πακέτο.
-
@lap said in CarTalk.gr:
Αγόρασε μια άλφα Ρομέο πρώτα, δώσε τα λεφτά σου εκεί, και όχι αλλού, ζήσε μαζί της και πες μας μετά.
Ως τότε. Ναι ημιπριμιουμ κυρίως σε όλο το πακέτο.
Σε μένα το λες αυτό; Ναι, πολύ άνετα θα αγόραζα. Κατά τα άλλα δεν ξέρεις τι λες.
-
Κατά τα άλλα ξέρω διοτι στο περιβάλλον μου είχαμε την GT.
Μάπα σε πολλά. Πανάκριβη. Σαφέστατα καλύτερα τα γερμανικά της εποχής της.
Κάνε πράξη πρώτα τη θεωρία και μετά τραγουδα
-
Τι καλύτερο είχε ο ανταγωνισμός σε σχέση με την GT? Την δίλιτρη την είχε η κοπέλα μου, όταν είχα την 330i. Εξαιρετικό αυτοκίνητο! Άνετα θα το αγόραζα, απλά ήταν προσθιοκίνητο και ήθελα πισωκίνητο. Σήμερα μια Giulia είναι παντού καλύτερη ΟΔΗΓΙΚΑ από μια 3άρα. Πες μου λοιπόν εσύ για premium... που δεν είχες.
-
Μάπα λέμε.
Ένα καλό τιμόνι είχε και μόνο και άντε καλό ήχο ψηλά. Μέτριο κιβώτιο!
Μάπα εσωτερικό σε ποιότητα κατασκευής, έμπαζε νερά από τα παράθυρα το οποίο μας είπαν ότι ήταν πρόβλημα κατασκευής!!! Έκαιγε λαδακια, χαλούσαν τα ηλεκτρονικά, δεν είχαν ανταλλακτικά και οταν είχαν ήταν πανάκριβα, το σασί ήταν σαφέστατα λιγότερο άκαμπτο από άλλα πριμιουμ γερμανικά, τα καθίσματα της ήταν κουραστικά και σε κούραζε σε ταξίδι, gran tourismo, τρομάρα της.
Αν βρίσκεις αυτό το αυτοκίνητο πριμιουμ σε σχέση με άλλα στην ίδια τιμή , μάλλον ιστορίες για άγριους μας λες.
Ποιος είπε ότι δεν έχω εμπειρία από bmw??? Νομίζεις!
Ένα σημερινό fiesta st line είναι αμαξαρα μπροστά στην gt premium που κατασκευάστηκε πριν κάποια έτη και ήταν μεγαλύτερης κατηγορίας και την πωλούσαν σε διπλάσια τιμή.
-
Τόσο νιώθεις απλά.
Το μόνο πρόβλημα της GT ήταν τα ανταλλακτικά, που το ίδιο είχα κι εγώ με την BMW.
Οδηγικά η Alfa ήταν καλύτερη από την BMW μου. Ή μάλλον να το πω αλλιώς, ήταν πιο παιχνιδιάρα, γιατί βασίζονταν στην 156, ενώ η Ε92 ήταν κουρσούμι. Βέβαια ο Ι6 με τα 272 άλογα έκανε την διαφορά, αλλά επειδή έχω οδηγήσει και την GT με τον 3.2 Busso, ήταν αμαξάρα! Όμως έφτανε στα όρια λόγω μπροστινής κίνησης, ενώ η BMW είχε πολύ περιθώριο πρόσφυσης ακόμα. Σαν διασκέδαση όμως η Alfa ήταν καλύτερη, αν και με χαμηλότερα όρια.
-
Μπορώ να μιλήσω η θα με αποβάλλεις και εμένα;
Δεν ξέρεις τι λες εσύ. Έγινες και κριτής των άλλων. Μιλάμε συνολικά ως αμάξι. Είπαμε είχε ένα καλό τιμόνι και έναν καλό κινητήρα που γύριζε ψηλά και έκαιγε και τον αμπακο αλλά άλλες εποχές τότε.
Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Δεν είσαι ο μόνος που κατέχεις την γνώση επειδή το είχε η κοπέλα σου.
Μιλάμε ως κτήση ενός πριμιουμ αυτοκίνητου. Δεν ήταν πριμιουμ.
-
@alexandros-k said in CarTalk.gr:
Oποιος εχει οδηγησει την Giulia , διαφωνει μαζι σου
ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-
Μα δεν είπα ότι τα Φίατ δεν είναι καλά, απλά δεν είναι πρίμιουμ. Και η ΜιΤο εξαιρετική ήταν και σε πλαίσιο και σε ανάρτηση και παραδόξως είχε και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Αλλά πρίμιουμ δεν ήταν. Πρίμια είναι από 5αρες και πάνω και εκεί η Άλφα απλά δεν έχει παρουσία.
-
Αυθυποβολή λέγεται, πάνε έτοιμοι να οδηγήσουν τον θρύλο της αυτοκίνησης και το πιστεύουν.
-
-
@lap said in CarTalk.gr:
Μπορώ να μιλήσω η θα με αποβάλλεις και εμένα;
Δεν ξέρεις τι λε. Μιλάμε συνολικά ως αμάξι. Είπαμε είχε ένα καλό τιμόνι και έναν καλό κινητήρα που γύριζε ψηλά και έκαιγε και τον αμπακο.
Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Δεν είσαι ο μόνος που κατέχεις την γνώση επειδή το είχε η κοπέλα σου.
Μιλάμε ως κτήση ενός πριμιουμ αυτοκίνητου. Δεν ήταν πριμιουμ.
Πρώτα από όλα μιλάμε για την σημερινή Alfa,
Η σημερινή Alfa λοιπόν είναι σαφώς premium,
Από εκεί και πέρα, σου λέω ότι είχα 3άρα και είχα και κάθε μέρα στην διάθεσή μου και GT, οπότε μπορώ να συγκρίνω. Εσύ είχες ανάλογη σύγκριση;
Αυτό με την αποβολή δεν το έπιασα... -
Αυθυποβολή λέγεται, πάνε έτοιμοι να οδηγήσουν τον θρύλο της αυτοκίνησης και το πιστεύουν.
+10000000000000000
CarTalk.gr