-
Ο χρήστης cyclon έγραψε:
Παιδιά,
από Ford BMAX Titanium ecoboost 120 hp
σε 2008 Active puretech 1.2 130 hp
να το κάνω ή θα κλάψω;Το BMAX ήταν αποτυχημένο ως πολυμορφικο κατά τη γνώμη μου.. Τα πολυμορφικα τα περνεις για τους χώρους.. Όταν εχει μόλις 318 λίτρα χώρο αποσκευών και μάλιστα με κιτ, είναι να απορεις... Το Suv Peugeot 2008 έχει 410 με κιτ.. Επίσης ο κινητήρας του Peugeot είναι καλύτερος και με περισσότερη ροπή... Να φανταστείς το 208 στην έκδοση με τα 110 άλογα έχει καλύτερες επιδόσεις από το Fiesta με τα 125 άλογα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του drive... Το εσωτερικό του BMAX δεν βλέπεται σε αντίθεση με του 2008 που είναι πανέμορφο ( προσωπική γνώμη) Το BMAX ούτε οθόνη αφής δεν είχε στις πλούσια εκδοση.. Επίσης το Peugeot 2008 ( το facelift) εχει την καλύτερη επίδοση στο τεστ αποφυγής ταρανδου του autotriti από όλα τα SUv..
-
Χμμ δεν πολυσυμφωνώ εμείς το βολευτήκαμε πολύ το BMAX και εγώ σαν οδηγός το βρίσκω πολύ σπορτιφ και με ιδαίτερα ελαστικό και αποδοτικό κινητήρα αλλά ούτως ή άλλως το
δίλλημα είναι C3 AirCross ή 2008;Υ.Γ. Το BMAX έχει ρεζέρβα ανάγκης όχι κιτ και από όσο είδα στο μαγαζί και το 2008 έχει ρεζέρβα.
-
Ο χρήστης cyclon έγραψε:
Χμμ δεν πολυσυμφωνώ εμείς το βολευτήκαμε πολύ το BMAX και εγώ σαν οδηγός το βρίσκω πολύ σπορτιφ και με ιδαίτερα ελαστικό και αποδοτικό κινητήρα αλλά ούτως ή άλλως το
δίλλημα είναι C3 AirCross ή 2008;Υ.Γ. Το BMAX έχει ρεζέρβα ανάγκης όχι κιτ και από όσο είδα στο μαγαζί και το 2008 έχει ρεζέρβα.
Προφανώς και έχει και έκδοση με ρεζέρβα.. Εγώ είπα ότι με κιτ είχε 318 λιτρα και τα θεωρώ λίγα για πολυμορφικό.. Με ρεζέρβα ανάγκης 304 λίτρα, όσο ένα supermini αμάξι δηλαδή τύπου C3, Clio κλπ... Όποιο από τα δύο και να επιλέξεις κερδισμένος θα βγεις σε σχέση με το Bmax.. Θα έχεις ξεκάθαρα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και περισσότερο εσωτερικό πλάτος για τους πίσω επιβατες.. Επίσης, και καλύτερες επιδόσεις σε θέμα κινητήρα.. Μεταξύ C3 air και 2008 δεν υπάρχουν θεωρώ μεγάλες διαφορές.. Καταρχάς έχουν τον ίδιο κινητήρα.. Το C3 air είναι πιο καινούργιο μοντέλο, έχει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης-διαμόρφωσης και έχει και συρρόμενα καθίσματα στην έκδοση shine.. To 2008 ίσως είναι πιο σπορτίφ (αν και για Suv μιλάμε).. Επίσης, το 2008 έχει την καλύτερη ποιότητα σε υλικά στο εσωτερικό στην κατηγορία του.. Από εκεί και πέρα σύγκρινε εξοπλισμό, τιμή και φυσικά test drive..
-
Παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο. Ανεβαινει συνεχως η πεζω.
Τα φρενα ειναι τρομερα.
31μ για τα 100-0
Δεν εχω ξαναδει τετοιο νουμερο σε αυτοκινητο μαζικης παραγωγης. -
Ο χρήστης cyclon έγραψε:
C3 aircross δαγκωτό,πολύ μπροστά απο το peugeot 2008
-
Πραγματικά το 508 δείχνει εξαιρετικό από κάθε πλευρά!
-
Γνωρίζει κάποιος τη διάρκεια εγγύησης της peugeot και το χιλιομετρικό όριο? Ειδικώς με ενδιαφέρει αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να ισχύει για 308 που αγοράστηκε 11/2015. Πρόκειται για αμάξι πελάτη που το πήγε με πρόβλημα πριν 2,5 χρόνια και ακόμα δεν το έχουν λύσει. Το θέμα είναι οτι από τότε του έλεγαν οτι είναι εκτός εγγύησης επειδή είχε ξεπεραστεί το χιλιομετρικό όριο των 60000κμ. Μικρό μου φαίνεται το χιλιομετρικό όριο και ο πελάτης έχει χάσει το χαρτί της εγγύησης.
-
Τόσο λένε . 5 χρόνια ή 60000 χλμ . Οποιο έλθει πρώτο .
-
Το 15 το γκρουπ έδινε 2 χρόνια ή 60.000 χλμ. Εναλλακτικά με επιπλέον χρήματα έδινε 5 χρόνια και 80 ή 100 χιλ. χλμ.....
-
Μολις ειδα 2 508 πανω σε αυτοκινηταμαξα. Φαινεται αρκετα χαμηλο
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μολις ειδα 2 508 πανω σε αυτοκινηταμαξα. Φαινεται αρκετα χαμηλοΜακάρι! Χαμηλά Σεντάν και τα μυαλά στο μπλέντερ
Στάλθηκε από το CUBOT NOTE Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Το 15 το γκρουπ έδινε 2 χρόνια ή 60.000 χλμ. Εναλλακτικά με επιπλέον χρήματα έδινε 5 χρόνια και 80 ή 100 χιλ. χλμ.....Εδώ Αυστρία έτσι είναι και σήμερα
-
Παιδες καλησπέρα. Επιειδη με peugeot δεν ειχα καμια εμπειρια μεχρι σημερα, θα θελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποιο εξειδικευμενο ή εξουσιοδοτημενο συνεργειο Αθηνα ειτε κοντα στα νοτια προαστια ειτε κοντα στο παγκρατι. Με ενδιαφερει να ειναι συνεργειο εμπιστοσυνης μετα την περιοδο αντιπροσωπειας που να μην γδερνει.
Επισης μια ερωτηση. Επειδη ειμαι κοντα και ψαχνομαι για αγορα του νεου 3008, και πιθανον να παρω ελαφρως μεταχειρισμενο θα ήθελα την γνωμη σας για το που πρεπει να παω για πολυ καλο ελεγχο του αυτοκινητου. Σε επισημη αντιπροσωπεια εχω ακουσει διαφορα, ακομα και απο μηχανικους που δουλευουν μεσα πχ οτι ο μαντρας ειναι πελατης τους αρα κανουν στραβα ματια και δεν λενε πληρως την αληθεια. Δεν ξερω αν υσχυει, ελπιζω οχι. Οπως και να χει επειδη το μεταχειρισμενο στην ελλαδα πραματικα δεν το εμπιστευομαι, θελω να προτεινετε καποιο συνεργειο που εμπιστευεστε και εχει τον εξοπλισμο να δει αν το αμαξι ειναι οντως καλο.
-
Ο Γκάλλο στην Τσούντα μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις για επίσημος αντιπρόσωπος. Πλέον με μαγαζί και στη Μεσογείων, στην Αγ. Παρασκευή.
-
Έκατσα μέσα στο νέο 508 σε έκθεση.... Πωωωωωω αμαξαρα....
-
Έκανα επέκταση τη 2έτη εγγύηση της peugeot στα 5 χρόνια σήμερα, με το αζημίωτο φυσικά.
Το καλό είναι ότι μπορεις να το πληρώσεις είτε εφάπαξ είτε ανά μήνα, με την ίδια τελική τιμή.
5 χρονάκια λοιπόν, είτε 75.000χλμ
(15κ το χρόνο με καλύπτουν ) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Έκανα επέκταση τη 2έτη εγγύηση της peugeot στα 5 χρόνια σήμερα, με το αζημίωτο φυσικά.
Το καλό είναι ότι μπορεις να το πληρώσεις είτε εφάπαξ είτε ανά μήνα, με την ίδια τελική τιμή.
5 χρονάκια λοιπόν, είτε 75.000χλμ
(15κ το χρόνο με καλύπτουν )Ποσο στοιχησε?
-
Αξία: ανεκτίμητη:-)
-
Για να στείλω ένα mail στα κεντρικά της Peugeot, ξέρει κάποιος που πρέπει να το στείλω? Αρκεί η επιστολή να είναι στα αγγλικά ή θέλει γαλλικά?
-
Γαλλάκιδες βοήθεια.
Αυτοκίνητο ενος συγγενή μου, το είδα και ζητα βοήθειαΥπάρχει κάποιος καλός αισθητηρας λ για peugeot 307 εκτός απο τον αυθεντικό, ο οποιός είναι πανακριβος αν δεν κλανω λαθος (σετακι δυο αισθητηρες ειναι.)
Και ένα δευτερο καποια καλη βαλβολινη για τα αχρηστα γαλλικα κιβωτια;
PEUGEOT FORUM