-
Σειρά 2 active tourer πρέπει να ήταν αλλά μέσες ακρες ίδιο αμάξι με Χ1/Χ2.
Που το έκαναν σημαία;
Σημαντικό ότι ο κλωβός έμεινε άθικτος.
Με τέτοια ταχύτητα παντως δεν νομίζω να μπορεί να κάνει τίποτα κάποιο παθητικό σύστημα ελέγχου λωρίδας εκτός αν το θελουμε να παρεμβαίνει στην οδήγηση ή να αλλάζει λωρίδα μόνο του. Καταντά εκνευριστικό και οι περισσότεροι το κλείνουν (το ίδιο και εγώ) -
Χρόνια Πολλά σε όλους.Κατι παρόμοιο είχε γίνει στην Περιμετρική της Πατρας κάπου το 2004 με 2005 και αν θυμάμαι καλά με ενα Punto το παλικάρι κάρφωσε μετα την απογείωση στο τούνελ.Τυχερη η κοπελιά του πιυ την είχε άφησει πριν στο σπίτι της....
Ενός λεπτού σιγή για τους οδηγούς που δεν νοιώθουν οτι τις δεξιές στροφές της περνούμε κλειστές και τις αριστερές ανοιχτές....
-
Λίγο μεγαλύτερη κλίση να είχε η είσοδος της σήραγγας και δεν θα υπήρχε επαφή.
Θα ήταν εντελώς Dukes of Hazard. -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Ενός λεπτού σιγή για τους οδηγούς που δεν νοιώθουν οτι τις δεξιές στροφές της περνούμε κλειστές και τις αριστερές ανοιχτές....Δεν το έπιασα αυτό.
Δεν αισθάνομαι όμως και ανασφαλής για την άγνοια μου...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ενός λεπτού σιγή για τους οδηγούς που δεν νοιώθουν οτι τις δεξιές στροφές της περνούμε κλειστές και τις αριστερές ανοιχτές....
Δεν το έπιασα αυτό.
Να σε βοηθησω λοιπον.. Οταν απο τα πραγματα που μαθαινει καποιος ειναι το πως θα στριβει με το αυτοκινητο και ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ τοτε τους αξιζει ολους αυτους ενος λεπτου σιγη για την που κανουν να περνουν ειδικα μια αριστερη στροφη και να την περνουν τοσο κλειστα που να περνουν συριζα απο τα αλλα αυτοκινητα και να στραβοκοιταζουν κιολας.......
-
Για να μην μπαινεις στο αντιθετο ρευμα εννοει
-
Mε τις αριστερές είναι το πρόβλημα, νομίζουν ότι είναι apex...
-
+1
Ακόμη θυμάμαι τον δάσκαλο οδήγησης να φωνάζει για αυτό ακριβώς... -
Δεν το έπιασα αυτό.
Να σε βοηθησω λοιπον.. Οταν απο τα πραγματα που μαθαινει καποιος ειναι το πως θα στριβει με το αυτοκινητο και ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ τοτε τους αξιζει ολους αυτους ενος λεπτου σιγη για την που κανουν να περνουν ειδικα μια αριστερη στροφη και να την περνουν τοσο κλειστα που να περνουν συριζα απο τα αλλα αυτοκινητα και να στραβοκοιταζουν κιολας.......
Νομίζω ότι στην οποιαδήποτε στροφή το ζητούμενο είναι να μείνεις στο ρεύμα σου, είτε την πάρεις κλειστά είτε ανοιχτά.
Η δική σου όμως διατύπωση υπαινισσόταν προχωρημένες τεχνικές οδήγησης με διαφορετικό 'ζύγισμα' δεξιών και αριστερών στροφών. Κάπου εκεί με έχασες...
-
Ελπιζω οτι εγινα σαφης στην ερωτηση σου.Δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει οδηγος οτι στριβωντας αριστερα και μπαινοντας σε δρομο διπλης κατευθυνσης χωρις παρκαρισμενα δεξια και αριστερα, περνω την αριστερη στροφη τοσο κλειστα που ξυνω το αριστερο φαναρι του αλλου αυτοκινητου.Το βλεπω σχεδον καθημερινα ειτε σε κομβους με φαναρια ειτε σε μεγαλα στενα...Απλα γαι τον Ελληνα οδηγο ολοι οι δρομοι ειναι δικοι του......
-
Ελπιζω οτι εγινα σαφης στην ερωτηση σου.Δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει οδηγος οτι στριβωντας αριστερα και μπαινοντας σε δρομο διπλης κατευθυνσης χωρις παρκαρισμενα δεξια και αριστερα, περνω την αριστερη στροφη τοσο κλειστα που ξυνω το αριστερο φαναρι του αλλου αυτοκινητου.Το βλεπω σχεδον καθημερινα ειτε σε κομβους με φαναρια ειτε σε μεγαλα στενα...Απλα γαι τον Ελληνα οδηγο ολοι οι δρομοι ειναι δικοι του......τρομερό πραγματικά αυτό το πρόβλημα και το συναντάω στην καθημερινότητα συνέχεια.
όπως και σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση που πας να στρίψεις σε άλλο κάθετο δρόμο που έχει κι αυτός 2 λωρίδες και όταν στρίβουν πιάνουν όλο το δρόμο και μπαίνουν σε όποια λωρίδα τους καπνίσει, αγνοώντας οτι δίπλα τους υπάρχει κ άλλο αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
Ελπιζω οτι εγινα σαφης στην ερωτηση σου.Δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζει οδηγος οτι στριβωντας αριστερα και μπαινοντας σε δρομο διπλης κατευθυνσης χωρις παρκαρισμενα δεξια και αριστερα, περνω την αριστερη στροφη τοσο κλειστα που ξυνω το αριστερο φαναρι του αλλου αυτοκινητου.Το βλεπω σχεδον καθημερινα ειτε σε κομβους με φαναρια ειτε σε μεγαλα στενα...Απλα γαι τον Ελληνα οδηγο ολοι οι δρομοι ειναι δικοι του......
τρομερό πραγματικά αυτό το πρόβλημα και το συναντάω στην καθημερινότητα συνέχεια.
όπως και σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση που πας να στρίψεις σε άλλο κάθετο δρόμο που έχει κι αυτός 2 λωρίδες και όταν στρίβουν πιάνουν όλο το δρόμο και μπαίνουν σε όποια λωρίδα τους καπνίσει, αγνοώντας οτι δίπλα τους υπάρχει κ άλλο αυτοκίνητο.Πιστεύω δεν μπορούν να καταλάβουν τον όγκο του αυτοκινήτου τους ή δεν νοιώθουν....
-
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... avasi-pics
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/238741/anilikos-se-anapiriko-amaksidio-perimene-epi-45-lepta-se-blokarismeni-diavasi-picsΣτο αρθρο αναφερεται οτι εμφανιστηκε αστυνομικος που μαλιστα εκοψε κληση για παρανομο παρκαρισμα σε θεση ΑΜΕΑ
Αν δεν ειχε φωτογραφιες θα πιστευα οτι διαβαζω μυθιστορημα! Ουτε στο Σιλμαριλιον τοση φαντασια.
Περα απ τη πλακα. Ποσο ντροπιαστικη η κατασταση για τους αμεα. Οι ανθρωποι πρακτικα δε μπορουν να πανε πουθενα τοσο σκ@τ@ που ειναι ολα.
Και αν ηθελαν να γινει δουλεια καλως η κακως το αουντι επρεπε οντως να το σπασουν. Οχι καθρεφτες ειναι φτηνοι, καρεκλα στο καπω επρεπε να φαει.Λυπαμαι που το λεω αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις. Δε θα του κανει κανενας αλλος τιποτα εκτος αν κερδισεις το τζοκερ και ερθει παλι αστυνομια (δυο φορες σε μια μερα δυσκολο)
-
ΜΟΝΟ αυτά τα ζώα που παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ να έγραφαν,θα είχαμε διπλάσιο πλεόνασμα....
-
Εδω οι ανθρωποι δεν μπορουν να κυκλοφορησουν πουθενα (ραμπες με παρκαρισμενα), αθλια πεζοδρομια, κλπ.
Το παρκαρισμα ειναι θα ελεγα το λιγοτερης σημασιας σε τετοιες πολεις που ζουμε. -
συνήθως αγοράζω τρόφιμα κλπ απο lidl αλίμου η από lidl γλυφάδας (βουλιαγμένης ) η από lidl (athens metro mall) σάββατο συνήθως πηγαίνω ...
δέν υπάρχει περίπτωση ουτε μία φορά πού 2ποδα ζώα κ γυναίκες κ αντρες κ κοπελιές κ πιτσιρικάδες παρκάρουν σε θέσεις αμεα ενώ δέν ειναι ,δέν υπάρχει περίπτωση να μήν τσακωθώ με αυτά τα 2ποδα ζώα μέχρι τώρα ευτυχώς μόνο λεκτικά αλλά εχω καί βρωμόστομα και δυνατή φωνή οπότε μάς ακούν ολοι εκεί ...ενώ και στα 3 lidl υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στό υπόγειο parking και μάλιστα υπάρχει φωτεινή ενδειξη πού σού δείχνει οτι υπάρχουν κενές θέσεις στό υπόγειο και μάλιστα αριθμητικά π.χ. 23 - 17 - 32 κλπ ,δυστυχώς ειμαστε ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ τελεία και παύλα .ξέρω ατομα η εχω δεί πού προκαλούν ζημιές στο αμάξι τέτοιων 2ποδων ζώων κυρίως βραδυνές ωρες...με κλειδιά με πρόκες κλπ ,για μένα καί πολύ καλά τούς κάνουν καί το απολαμβάνω ,μόνο ετσι καταλαβαίνουν αυτά τα ζώα ... -
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
συνήθως αγοράζω τρόφιμα κλπ απο lidl αλίμου η από lidl γλυφάδας (βουλιαγμένης ) η από lidl (athens metro mall) σάββατο συνήθως πηγαίνω ...
δέν υπάρχει περίπτωση ουτε μία φορά πού 2ποδα ζώα κ γυναίκες κ αντρες κ κοπελιές κ πιτσιρικάδες παρκάρουν σε θέσεις αμεα ενώ δέν ειναι ,δέν υπάρχει περίπτωση να μήν τσακωθώ με αυτά τα 2ποδα ζώα μέχρι τώρα ευτυχώς μόνο λεκτικά αλλά εχω καί βρωμόστομα και δυνατή φωνή οπότε μάς ακούν ολοι εκεί ...ενώ και στα 3 lidl υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στό υπόγειο parking και μάλιστα υπάρχει φωτεινή ενδειξη πού σού δείχνει οτι υπάρχουν κενές θέσεις στό υπόγειο και μάλιστα αριθμητικά π.χ. 23 - 17 - 32 κλπ ,δυστυχώς ειμαστε ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ τελεία και παύλα .ξέρω ατομα η εχω δεί πού προκαλούν ζημιές στο αμάξι τέτοιων 2ποδων ζώων κυρίως βραδυνές ωρες...με κλειδιά με πρόκες κλπ ,για μένα καί πολύ καλά τούς κάνουν καί το απολαμβάνω ,μόνο ετσι καταλαβαίνουν αυτά τα ζώα ...ειμαι στο υπογειο παρκινγκ leroy merlin πειραιως, πηχτρα δεν βρισκουμε τιποτα
ξεπαρκαρει εμπρος μου ενας, ωπα λεω μου εφεξε .. μπαινω αλλα δυστυχως μολις σβηνω καταλαβινω οτι ειναι για ΑΜΕΑ..
φτου... κανω οπισθεν βγαινω και αμεσως μπαινει ενας τυπος ... στερεοτυπο ..
turns out το μισο parking που ηταν μακρυα απο τις σκαλες ηταν αδειο -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
δέν υπάρχει περίπτωση ουτε μία φορά πού 2ποδα ζώα κ γυναίκες κ αντρες κ κοπελιές κ πιτσιρικάδες παρκάρουν σε θέσεις αμεα ενώ δέν ειναι ,δέν υπάρχει περίπτωση να μήν τσακωθώ με αυτά τα 2ποδα ζώα μέχρι τώρα ευτυχώς μόνο λεκτικά αλλά εχω καί βρωμόστομα και δυνατή φωνή οπότε μάς ακούν ολοι εκεί ...ενώ και στα 3 lidl υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στό υπόγειο parking και μάλιστα υπάρχει φωτεινή ενδειξη πού σού δείχνει οτι υπάρχουν κενές θέσεις στό υπόγειο και μάλιστα αριθμητικά π.χ. 23 - 17 - 32 κλπ ,δυστυχώς ειμαστε ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ τελεία και παύλα .ξέρω ατομα η εχω δεί πού προκαλούν ζημιές στο αμάξι τέτοιων 2ποδων ζώων κυρίως βραδυνές ωρες...με κλειδιά με πρόκες κλπ ,για μένα καί πολύ καλά τούς κάνουν καί το απολαμβάνω ,μόνο ετσι καταλαβαίνουν αυτά τα ζώα ...ειμαι στο υπογειο παρκινγκ leroy merlin πειραιως, πηχτρα δεν βρισκουμε τιποτα
ξεπαρκαρει εμπρος μου ενας, ωπα λεω μου εφεξε .. μπαινω αλλα δυστυχως μολις σβηνω καταλαβινω οτι ειναι για ΑΜΕΑ..
turns out το μισο parking που ηταν μακρυα απο τις σκαλες ηταν αδειοΑυτοι ειναι που θα κοιταξουν να σου παρουν την σειρα στο SM στην εφορια στην τραπεζα,που θα κοιταξουν πως στο φαναρι θα χωθουν πρωτοι κλπ.Με λιγα λογια μια ζωη λαμογια και δυστηχως ετσι μαθαινουν και τα παιδια τους...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ειμαι στο υπογειο παρκινγκ leroy merlin πειραιως, πηχτρα δεν βρισκουμε τιποτα
turns out το μισο parking που ηταν μακρυα απο τις σκαλες ηταν αδειοΠαιδί σε αναπηρικό αμαξίδιο περίμενε επί 45 λεπτά σε μπλοκαρισμένη διάβαση στη Γλυφάδα
https://www.lifo.gr/now/greece/220540/p ... ti-glyfada
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]