-
Το Ioniq είναι υβριδικό ή φουλ ηλεκτρικό;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το Ioniq είναι υβριδικό ή φουλ ηλεκτρικό;Ασε το Hyundai, και κοίτα τη lambo.
Το ioniq, μπορεί να το πετύχεις στους δρόμους στην Ελλάδα σε λίγο καιρό!Ωραίος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το Ioniq είναι υβριδικό ή φουλ ηλεκτρικό;Νομίζω βγαινει και υβριδικό και ηλεκτρικό. Αυτο νομίζω ειχε υβριδικό σήμα. Αλλωστε στη Ταϊβαν δεν έχει ανεπτυγμένο δίκτυο φόρτισης.
Ειδα σε εμπορικό κέντρο μέσα, σταντ της Τεσλα. Προφανώς ήρθε και επίσημα. Οταν δουλέψαμε ενα προτζεκτ πανω σε UI/UX αυτοκινήτου, έψαχναν από παραεισαγωγή να βρούν οι πελάτες για να δούμε (πριν 3-4 χρονια). Θα τραβήξω και καμια φωτο από τα Gogoro ηλεκτρικά σκουτερ που αρχιζουν να πουλάνε καλά πια (Ταϊβανέζικη μαρκα από ex-HTC στελέχη).
Προς το παρον, διπλα στο 'μάυρο' μας, ένα 'ξαδέρφι', Lexus RC350. Πολύ εντυπωσιακά τα φτερά του, αλλά δε τα 'επιασε' η φωτό μου δυστυχως. -
Με Αβεταντορ χθες/σημερα και κλείνει η μέρα με 2 Γκαγιαρντο Ζουπερλετζερα (νομίζω και οι 2). Πάνε οι απόγονοι να πνίξουν τις πίκρες της άπονης ζωής στα τοπικα κλαμπς.
Πουλάνε καλά οι Γερμανοι.. εε... οι Ιταλοί στην Ασία.
Ουτε όταν ζούσα Μιλάνο τόσες Λαμποργκινι/Φερραρι σε μια μέρα (οκ, εκτός Μοντεναπολεόνε). -
Κυκλοφορεί πολύ το CRV στη Ταϊβαν.. όπως το QQ στην Ελλάδα σχεδόν. Στο Ασιατικό κοντεξτ δε μου ειναι άσχημο. Μπροστά πολύ καλό, πίσω όμως στην Ευρώπη θα ξενίσει. Ελλάδα έχει έρθει; Δε θυμάμαι να έχω δει κανένα.
Και τα ηλεκτρικά σκουτερ που πια πουλανε πολύ (μετά από γερη μείωση τιμής) από τη Ταϊβανέζικη Gogoro (https://www.gogoro.com/). Πολύ συμπαθητικά. Θα έλεγα η Μινι των σκουτερ. Εχουν φοβερό branding και προγράμματα εξατομίκευσης.
Δε τα φορτιζεις με ρευμα, αλλα πας σε σταθμους-stands-φορτιστες, ανοιγεις τη σελα βγαζεις την αδεια δική σου και βαζεις φορτισμένη. -
-
Δηλαδή τα άλλα SUV είναι λιγότερο φακλανοειδή;
-
Eξαρτάται Άλεξ. Αν ξέρεις να φτιάχνεις SUV όχι...
Aν από την άλλη δεν ξέρεις....
-
Η Maser μου φαίνεται η πιο όμορφη - λιγότερο φακλάνα από όλα τα άλλα. Μάλιστα είδα μια την Πέμπτη στην Αρετσού, σε μπλε, αλλά δεν πρόλαβα να την φωτογραφίσω. Κουκλί για SUV! Βέβαια το γούστο είναι υποκειμενικό, αλλά η Levante έχει τις πιο 'λεπτές' σχεδιαστικές γραμμές από όλα τα SUV. Αν η ένσταση είναι στο ότι κοτζάμ Maserati δεν θα έπρεπε ποτέ να βγάλει SUV, εκεί πάω πάσο. Αλλά για SUV είναι εξαιρετικά λεπτεπίλεπτη σχεδιαστικά!
ΥΓ: Αυτή η Bentley δεν βλέπεται!!!
-
Γιατί η x4, x6, gle πχ, βλέπονται;;;;;
-
@Realzeus
Την μπλε Levante την πήρε φίλος..... -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Γιατί η x4, x6, gle πχ, βλέπονται;;;;;1.Ναι
2. Κούκλα
3. Έκτρωμα -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Γιατί η x4, x6, gle πχ, βλέπονται;;;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Με τίποτα δεν βλέπονται. Ξεπερνούν και την κακογουστια μου.
Και δυστυχώς ξαναγεμισε ο τόπος από Χ6 και (λευκές κυρίως) GLE. Ένδειξη ότι πέρασε η κρίση πλέον... [emoji16]Την μπλε Levante την πήρε φίλος.....
Την έχω πετύχει δύο τρεις φορές ανατολικά. Εξαιρετική επιλογή αν και σαν χρώμα δεν μου αρέσει αλλά της αναδεικνύει το σχήμα της το οποίο είναι υπέροχο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και δυστυχώς ξαναγεμισε ο τόπος από Χ6 και (λευκές κυρίως) GLE. Ένδειξη ότι πέρασε η κρίση πλέον... [emoji16]Την μπλε Levante την πήρε φίλος.....
Την έχω πετύχει δύο τρεις φορές ανατολικά. Εξαιρετική επιλογή αν και σαν χρώμα δεν μου αρέσει αλλά της αναδεικνύει το σχήμα της το οποίο είναι υπέροχο.
Που γέμισε ο τόπος με δαύτα; γιατί στο κέντρο της Αθήνας δεν τα βλέπω. Μη μου πεις για καμιά Γλυφάδα, γιατί εκεί δεν είχε φτάσει ποτέ η κρίση...
Προσωπικά όταν βλέπω Χ4 ή Χ6 ανακατεύομαι... Και τα BMW μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά (πχ σειρά 2 ή σειρά 4).
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Που γέμισε ο τόπος με δαύτα; γιατί στο κέντρο της Αθήνας δεν τα βλέπω. Μη μου πεις για καμιά Γλυφάδα, γιατί εκεί δεν είχε φτάσει ποτέ η κρίση...
Στον Βορά αναφέρομαι. Στη Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας. Και είναι τα αγαπημένα των γιατρών κυρίως, βλέποντας τα ιατρικά αυτοκόλλητα που έχουν.
-
Μέχρι αυτή την ώρα είδα μια Χ4 και μια gle amg παρακαλώ, ελληνικά νούμερα.
-
Επί της Κασσάνδρου, Θεσσαλονίκη με ιταλικές πινακίδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ναυαρχίδα της Mahindra. Ψιλο(χοντρο)αίσχος... [emoji16]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η ναυαρχίδα της Mahindra. Ψιλο(χοντρο)αίσχος... [emoji16]Εχει και πιο μεγάλο XUV700, αναμενόμενα και μεγαλύτερο αίσχος
-
Carspotting [#7]