-
@nascar1 said in Νέο Ford Focus MK4:
Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το καλοριφέρ;; Σήμερα δυστυχώς δεν έβγαζε ζεστό αέρα με τίποτα. Μήπως είναι κανένα γνωστό πρόβλημα στα mk4 ecoblue;
Το αμάξι θέλει να με τρελάνει. Το πρόβλημα διορθώθηκε από μόνο του!! Άντε βγάλε άκρη. Κρίμα που αναγκάστηκα να φύγω από την εργασία μου νωρίτερα για να διαπιστώσω στον δρόμο πως πλέον λειτουργεί κανονικά. Προφανώς έμεινε σβηστό κάμποση ώρα και έκανε κάποιου είδους reset. Επίσης στο συνεργείο μου είπαν δεν τους έχει συμβεί ξανά και δεν είχε νόημα να το πάω εφόσον λειτουργεί..
-
Μηπως έχει κάποιο mode που αν βάλεις κακό καύσιμο να μην ενεργοποιεί κάποια συστήματα που τραβούν ενέργεια και πιέζουν το δυναμό;;;
-
Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με το καλοριφέρ;; Σήμερα δυστυχώς δεν έβγαζε ζεστό αέρα με τίποτα. Μήπως είναι κανένα γνωστό πρόβλημα στα mk4 ecoblue;
Ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημα, για μία στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως η φορντ για περιορισμό του κόστους έχει αφαιρέσει το καλοριφέρ.
-
@georgemit said in Νέο Ford Focus MK4:
Ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημα, για μία στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως η φορντ για περιορισμό του κόστους έχει αφαιρέσει το καλοριφέρ.
Χχαχχα καλό.. Το θέμα είναι γιατί το έκανε και να μην το κάνει ξανά γιατί είναι πολύ σπαστικό..
-
@lap said in Νέο Ford Focus MK4:
Μηπως έχει κάποιο mode που αν βάλεις κακό καύσιμο να μην ενεργοποιεί κάποια συστήματα που τραβούν ενέργεια και πιέζουν το δυναμό;;;
Όχι κανένα λαμπάκι, καμία άλλη ένδειξη δυσλειτουργιας.. Τι να πω!!! Αμάξι με προσωπικότητα
-
@georgemit said in Νέο Ford Focus MK4:
Χαχα κλαιω
-
Επίσης στο συνεργείο μου είπαν δεν τους έχει συμβεί ξανά και δεν είχε νόημα να το πάω εφόσον λειτουργεί..
Η κλασσική ατάκα όλων μα όλων των συνεργείων.
-
@alex-mix said in Νέο Ford Focus MK4:
Επίσης στο συνεργείο μου είπαν δεν τους έχει συμβεί ξανά και δεν είχε νόημα να το πάω εφόσον λειτουργεί..
Η κλασσική ατάκα όλων μα όλων των συνεργείων.
Χαχαχα.. Κλασσικά τα συνεργεία πάντα έτοιμα να βοηθήσουν!!
-
Καλημέρα σε όλους
Σήμερα το πρωί καθώς ερχόμουν δουλειά με το focus μου έβγαλε σφάλμα Battery Charging System Service Now. Έμεινε αναμμένο το κόκκινο φωτάκι της μπαταρίας. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Επίσης κάνω καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα οπότε δεν παίζει να μην έχει φορτίσει σωστά η μπαταρία. Είναι του 2019 και εντός εγγύησης απλά ήθελα να έχω μια γνώμη πριν το πάω αντιπροσωπεία...
-
Καλημέρα σε όλους
Σήμερα το πρωί καθώς ερχόμουν δουλειά με το focus μου έβγαλε σφάλμα Battery Charging System Service Now. Έμεινε αναμμένο το κόκκινο φωτάκι της μπαταρίας. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Επίσης κάνω καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα οπότε δεν παίζει να μην έχει φορτίσει σωστά η μπαταρία. Είναι του 2019 και εντός εγγύησης απλά ήθελα να έχω μια γνώμη πριν το πάω αντιπροσωπεία...
Για δυναμό ακουγεται. Πρεπει να το πας συνεργειο , γιατι θα μεινεις απο μπαταρια αν συνεχισεις να το χρησιμοποιεις
-
@alexandros-k said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλημέρα σε όλους
Για δυναμό ακουγεται. Πρεπει να το πας συνεργειο , γιατι θα μεινεις απο μπαταρια αν συνεχισεις να το χρησιμοποιεις
Θα το πάω γυρνώντας από την εργασία και ελπίζω να μην έχω μείνει μέχρι τότε. Το πιο πιθανό είναι να αφορά κάποιο αισθητήρα και όχι αυτό καθεαυτό το δυναμό. Ελπίζω να βγάλω άκρη σύντομα...
-
Δοκιμασες να πατησεις γκαζι , να ανεβουν οι στροφες , για να δεις αν σβηνει στιγμιαια το λαμπακι?
-
Δοκιμασες να πατησεις γκαζι , να ανεβουν οι στροφες , για να δεις αν σβηνει στιγμιαια το λαμπακι?
Ναι το σανίδωσα αλλά δεν έσβησε. Τώρα ψάχνω ένα πολύμετρο να δω αν το δυναμό φορτίζει κανονικά. Πόσο περίπου πρέπει να δω? 14,1 volts?
-
Νομιζω αν σβηστο ειναι πχ 12,5V , αναμμενο θα πρεπει να ειναι 13,5V και πανω . Κατι τετοιο, αλλά δεν ειμαι σιγουρος
-
Νομιζω αν σβηστο ειναι πχ 12,5V , αναμμενο θα πρεπει να ειναι 13,5V και πανω . Κατι τετοιο, αλλά δεν ειμαι σιγουρος
Σβηστό 12,5 αναμμένο 14,35. Οπότε κάποιος αισθητήρας την κάνει την μ@λακία. Έκανα και ένα reset το BMS και θα δω στην επιστροφή...
-
Ρε παιδια οταν κλειδωνω το αμαξι η ταπα απο το ρεζερβουαρ δεν θα επρεπε να κλειδωνει και αυτη? Στο αμαξι μου οταν ειναι κλειδωμενο ανοιγει παντως. Μαλλον δεν μου φαινεται λογικο εκτος και εαν παιζει κατι αλλο, Για πειτε παρακαλω!!!
-
@gmag said in Νέο Ford Focus MK4:
Ρε παιδια οταν κλειδωνω το αμαξι η ταπα απο το ρεζερβουαρ δεν θα επρεπε να κλειδωνει και αυτη? Στο αμαξι μου οταν ειναι κλειδωμενο ανοιγει παντως. Μαλλον δεν μου φαινεται λογικο εκτος και εαν παιζει κατι αλλο, Για πειτε παρακαλω!!!
Ποτέ δεν κλείδωνε στα φόκους, αλλά δεν ανοίγει κι η είσοδος του ρεζερβουάρ παρά με πίεση από το ακροφύσιο.
-
Εδώ και χρόνια δεν κλειδώνουν οι τάπες στα Φορντ. Έχουν άλλο σύστημα προστασίας με ειδικό στόμιο.
-
Πηρα και ρωτησα στο service και μου το επιβεβαιωσαν οτι οντως δεν κλειδωνει η ταπα. Μπαινει μου ειπαν μονο η αντλια του βενζιναδικου ή αμα θελεις να βαλεις απο μπιτονι μονο με ειδικο χωνι. Αρα προφανως δεν θα μπορει καποιος να σου κλεψει καυσιμα. Την προηγουμενη εβδομαδα βρηκα την ταπα ανοικτη αλλα δεν ελειπε βενζινη. Νομιζω ειναι λιγο φαουλ αυτο. καποιος που εχει δηλαδη χωνι μπορει να παει και να ριξει νερο στο ντεποζιτο για να σου κανει ζημια?
-
Νομιζω ειναι λιγο φαουλ αυτο. καποιος που εχει δηλαδη χωνι μπορει να παει και να ριξει νερο στο ντεποζιτο για να σου κανει ζημια?
Μπορει
Ford Focus MK4