-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ το έχω κάνει τέστ ως επιβάτης . Για τα άλογα του και επειδή είμασταν πάνω από 300 κιλά επιβάτες μέσα καλή αίσθηση είχε . Για δεύτερο αμάξι και χαλαρά ταξιδάκια μια χαρά είναι . Αν θέλεις γρήγορα προσπεράσματα σε επαρχιακούς δρόμους θα ζοριστείς .Eυχαριστω για την απαντηση, αυριο θα το τεσταρω και εγω να δουμε...
-
Ο χρήστης kostas123 έγραψε:
Εψαξα σε ολο το γουγλη και δεν μπορώ να το βρω μήπως κανείς ξέρει; citroen xsara exclusive16, 1998Ποια ειναι η ερωτηση?
Xsara exclusive εβγαινε το '98 με 90 αλογα και 8 βαλβιδη κεφαλη. Με το facelift του μοντελου εγινε και 16v η exclusive. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εψαξα σε ολο το γουγλη και δεν μπορώ να το βρω μήπως κανείς ξέρει; citroen xsara exclusive16, 1998
Ποια ειναι η ερωτηση?
Xsara exclusive εβγαινε το '98 με 90 αλογα και 8 βαλβιδη κεφαλη. Με το facelift του μοντελου εγινε και 16v η exclusive.Ναι δίκιο έχεις τώρα είδα ότι δεν έγραψα ούτε τίτλο. Το manual έψαχνα και δεν το βρήκα κάπου στο Google
Tapatalk
-
Αγαπητοι κάτοχοι Citroen Xantia
Μήπως ξέρουμε καρέ και διάμετρο αφαλού τροχων? -
Δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω πως την απάντηση πιθανό να κατέει ο Χρήστος (nonos)ο οποίος έχει κάμποσες απουσίες τελευταία και καλό είναι να τον ξαναδούμε. Σε κάθε περίπτωση στείλε του ένα ΠΜ.
-
O Χρήστος σίγουρα ξέρει, αλλά από το Νοέμβριο που αποβλήθηκε για 2 εβδομάδες δεν έχει ξανακάνει login στο φόρουμ...μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μάλλον δεν θα τον δούμε σύντομα (ή και καθόλου...).
-
Δεν είναι κάτι που επιθυμώ. Άλλωστε για τα κολάμαξα ποτέ δεν θα μπορούσε κάτι ή κάποιος να με χαλάσει.
-
Off topic
Νομίζω έχει ξαναγράψει 1 ή 2 post, όπως και να έχει, η απουσία μελών που έχουν φανεί πολύ χρήσιμα με τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους, είναι πλήγμα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Off topic
Νομίζω έχει ξαναγράψει 1 ή 2 post, όπως και να έχει, η απουσία μελών που έχουν φανεί πολύ χρήσιμα με τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους, είναι πλήγμα.Συνεχίζω λίγο το offtopic, συγνώμη!
Δυστυχώς δεν έχει γράψει, έχει να κάνει Log In από τις 15 Νοεμβρίου. Δέχομαι ότι μερικές φορές ο τρόπος που έγραφε δεν ήταν και πολύ κόσμιος ή φιλικός, αλλά σίγουρα έχει γνώσεις και προσέφερε αρκετά στο φόρουμ. Εμένα δεν μου αρέσει που δεν γράφει πια.
-
Ε... αν έφυγε και ο νονός διώξτε και τον Δια να το κλείσουμε το μαγαζί.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Off topic
Νομίζω έχει ξαναγράψει 1 ή 2 post, όπως και να έχει, η απουσία μελών που έχουν φανεί πολύ χρήσιμα με τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους, είναι πλήγμα.Συνεχίζω λίγο το offtopic, συγνώμη!
Δυστυχώς δεν έχει γράψει, έχει να κάνει Log In από τις 15 Νοεμβρίου. Δέχομαι ότι μερικές φορές ο τρόπος που έγραφε δεν ήταν και πολύ κόσμιος ή φιλικός, αλλά σίγουρα έχει γνώσεις και προσέφερε αρκετά στο φόρουμ. Εμένα δεν μου αρέσει που δεν γράφει πια.
+1.
Και αν διαβάζει, να ξαναεπανελθει! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Off topic
+1.
Και αν διαβάζει, να ξαναεπανελθει!+1
Έχω κοντραριστεί κάποιες φορές μαζί του γερά αλλά ουσιαστικά για τον τρόπο του κ όχι για το περιεχομενο οσων εγραφε. Ασφαλώς σεβομαι τις γνώσεις του κ πιστεύω ότι είναι πολύ χρησιμη η παρουσία του στο φόρουμ!
Μακάρι να επιστρέψει! -
+1!!!
Ζητώ κ εγώ να επανέλθει ο νονός!!
(Κ δε νομίζω ότι το θέμα αυτό πιάνεται για οφτοπικ στο τοπικ της σιτροεν) -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
+1!!!
Ζητώ κ εγώ να επανέλθει ο νονός!!
(Κ δε νομίζω ότι το θέμα αυτό πιάνεται για οφτοπικ στο τοπικ της σιτροεν)Χαχαχαχα, όντως!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
https://www.autoblog.gr/2018/01/27/teli ... istrepsei/
http://www.autoexpress.co.uk/citroen/c4 ... -to-return
-
Μπηκα μονο και μονο για να ευχαριστησω τους παραπανω κυριους για την εκτιμηση στο προσωπο μου. Οπως και για τα (αρκετα! ) πμ που βρηκα! Η υπομονη μου εξαντληθηκε με καποιες καταστασεις ,συμπεριφορες και την προσπαθεια ορισμενων να επιβαλλουν τη διεστραμμενη αντιληψη που εχουν για το αυτοκινητο και την αυτοκινηση γενικοτερα. Απλα θεωρω οτι το να απεχω βοηθαει πρωτα εμενα στην ηρεμια μου γιατι ''με χαλαγε'' το φορουμ ιδιως προς το τελευταιο διαστημα πριν γραψω τελευταια φορα. Και η αληθεια ειναι οτι δε το παρακολουθω καν, μ εξαιρεση αποψε που μπηκα. Δε θα κανω καμια βαρυγδουπη δηλωση περι αποχωρησης, αλλωστε εχει ξαναυπαρξει μεγαλη περιοδος 6μηνου αποχης μου, απλα σιγουρα δε με εκφραζει ο χωρος στη παρουσα φαση. Να στε καλα, να γραφετε χιλιομετρα ευχαριστησης (Στριφτερα και γρηγορα 2200km εγραψα με τα ''σαπακια'' μονο μεσα στις γιορτες ) και να μην ασχολειστε με μαλακιες σ ενα αυτοκινητο Φιλακια
-
Κάτσε εδώ , τώρα που τους έχω στρώσει λίγο...
-
Νονε άσε τα σάπια κ μείνε εδώ! Ετοιμάζομαι κ για αλλαγή μοτέρ από τον 1.1 στον 1.4 , θα χρειαστώ τα φώτα σου!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καλημερα Χρηστο!+1000 σε πολλα που εγραψες αλλα μη χανεσαι βρε φιλε! Φου και φου τουλαχιστον γραφε εσυ αυτο που πιστευεις και τελος. Τα σεβη μου!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καλημερα Χρηστο!+1000 σε πολλα που εγραψες αλλα μη χανεσαι βρε φιλε! Φου και φου τουλαχιστον γραφε εσυ αυτο που πιστευεις και τελος. Τα σεβη μου!Αυτό!
CITROËN FORUM