Ειπα και εγω να ξεκινήσω σημερα,το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού....
Πρωτος σταθμός εκει που συστησατε οι περισσότεροι
X1 ok δεν λέω καλό αυτοκίνητο αλλά χωρίς να μου κάνει κλίκ και να πω αυτό ειναι,ικανοποιητικοί χωροι,βεβαια αν καθησω μπροστα εγω δεν ξαναχωραω πίσω,ο χωρος αποσκευων ιδιως αν εκμεταλευτεις το δευτερο πατωμα θα ελεγα οτι είναι πολυ καλός
Η ποιότητα κατασκευης θα περιμενα να ειναι πιο ψηλά,αυτό που ειδα στην εκθεση ηταν με δερματίνη
Το βενζινοκινητο χωρις τετρακινηση με ενα καλό εξοπλισμό Xline advance αν δεν κανω λαθος βγαινει κοντα στα 37,700 με τελικη τιμή απολυτου μετρητοις κανενα 700 αρι ποιο κατω,το αντιστοιχο πετρελαιο βγαινει 4 χιλιαρικα ποιο ακριβο.εκει ειδα και την 3 αρα στην οποια εβλεπα οτι δεν χωραω με τιποτα,ηταν πολύ στενα και ο χωρος αποσκευων θα ελεγα οτι δεν ηταν αρκετος
Το μοναδικό αυτοκινητο που μου εκανε κλικ στην εκθεση ηταν μια 5αρα αλλά αυτο αλλα λογια να αγαπιομαστε,αναμονη για test drive και βλέπουμε.Ρωτησα για Χ2 και δεν ηξεραν κατι,καθως και αν θα γινει facelift στην Χ1
Δευτερος σταθμός Mercedes,εκει ειπα να δω την GLA,ποιο καλη ποιοτητα κατασκευης απο την X1 αλλά χανει σε χωρους,η αισθηση που σου δίνει ειναι αλλη ομως,εκει που ειδα μια κυρια να μου κλείνει το μάτι ηταν η c class,ανεση μπρος πισω και πολυ καλός χωρος αποσκευων,ομορφη και με 156 αλογα αυτοματη και κατι αλλα καλουδια βγαινει τελική στα 36100,θα ελεγα τίμια τιμή για ενα τετοιο αυτοκινητο
Δυστυχως δεν προλαβα να περασω απο την Volvo,αρχιζω και ξεκαθαριζω καποια πραγματα στο μυαλό μου σχετικά με τι θελω....