-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Nαι στα διαφορα σαιτς της Βολβο στον κοσμο, αλλα μονο για το διλιτρο και ειναι μονο 5κ λιγοτερο απο το 60. Αρκετα ακριβο.Βλέπω πχ στο Αγγλικό σάιτ 5k λίρες διαφορά για αντίστοιχη έκδοση.
Δηλαδή πες σκάρτα 6k ευρώ.
Αν βάλεις και το ελληνικό ΕΤΤ, μεγαλύτερο ΦΠΑ κλπ η διαφορά φτάνει 8-9k.
OK, είναι όντως σχετικά κοντά, άρα τρεις οι πιθανότητες, όπως το βλέπω εγώ:- Είναι πολύ κοντά στο XC60 σαν 'ποσότητα', δηλαδή η μόνη ουσιαστική διαφορά σε περιεχόμενο είναι τα 30 εκατοστά μικρότερο μήκος.
ή - Θα το σώσει το γεγονός ότι θα κατέβει πιο χαμηλά σε ισχύ ειδικά στην υβριδική έκδοση (που έχει μάλλον και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στο 60 και στο 40). Άλλο 200-250 κι άλλο 410 άλογα, όπως και να το κάνουμε.
ή - Το 40 είναι μέγιστη απάτη από πλευράς value for money
- Είναι πολύ κοντά στο XC60 σαν 'ποσότητα', δηλαδή η μόνη ουσιαστική διαφορά σε περιεχόμενο είναι τα 30 εκατοστά μικρότερο μήκος.
-
Δεν ειναι το ιδιο αμαξι σαν το 60 γιατι ειναι πανω σε αλλη πλατφορμα. Βεβαια μπορει να ειναι καλο και αυτο. Η διαφοροποιηση με το 60 θα ερθει στο οτι θα περνεις περισσοτερο εξοπλισμο με 5κ λιγοτερα.
Βεβαια για Ελλαδα ο διλιτρος ειναι φιλολογικος, θα ερθει 3κυλινδρος 1.5, να δουμε ποσο θα κανει. Βασικα ο ανταγωνισμος ειναι το Χ1 1.5 οποτε λιγο φθηνοτερα απο αυτο.
-
Ειπα και σε προηγουμενη αναφορα μου οτι οι πληροφοριες απο ατομο ψηλα στην Volvo αναφερουν περιπου start στα 35.000 με τον 1.5 lit,το 40 αρι ειναι πιο νεανικό ,με αλλη αισθητικη ,το 60 ειναι αλλη κλάση....
-
Παιδιά, βλέπω ότι το XC40 στο UK ξεκινάει από τα 27Κ, το XC60 από τα 37Κ, και το XC90 από τα 48Κ. Σαν κλίμακα και λογική 'αποστάσεων' μεταξύ των μοντέλων της, το βρίσκω σωστό.
Το θέμα είναι ότι, κοιτάς παραδίπλα και βλέπεις E-Pace από 28Κ και F-Pace από 34Κ, οπότε για μένα εκεί σταματά και οποιαδήποτε συζήτηση για το αν είναι ωραία/άσχημα, καλά/κακά, ακριβά/φθηνά κλπ τα Volvo
-
Τα jaguar είναι δίλιτρα....προσωπικα μεταξυ F pace και XC60 θα επαιρνα volvo,για πολλούς λόγους.
Αληθεια πόσα επισημα service εχει η jaguar στην ελλάδα? -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Τα jaguar είναι δίλιτρα....προσωπικα μεταξυ F pace και XC60 θα επαιρνα volvo,για πολλούς λόγους.
Αληθεια πόσα επισημα service εχει η jaguar στην ελλάδα?Τα 2 και 3 λίτρα είναι όντως θέμα...
Ευτυχώς -λέμε τώρα- ο αντιπρόσωπος της Jaguar είναι 2 λεπτά από το σπίτι μου
-
Αληθεια πόσα επισημα service εχει η jaguar στην ελλάδα?Ούτε θα κοιτούσα για Volvo αν έπαιζε Jag σε παρόμοια χρήματα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αληθεια πόσα επισημα service εχει η jaguar στην ελλάδα?Ούτε θα κοιτούσα για Volvo αν έπαιζε Jag σε παρόμοια χρήματα.
Συμφωνώ σε αυτο!!
-
Me too
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Για SUV σε αυτά τα χρήματα Honda CRV 1,6d 4wd ή Nissan Xtrail 1,6d 4wd.
To Honda είναι πιο γρήγορο, το nissan έχει καλύτερη 4κίνηση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
RAV4 και kodiaq δυστυχώς είναι δίλιτρα στους πετρελαιοκινητήρες.
Από εξοπλισμό και τα δύο είναι full. Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο (σε χώρους) σε BΜW ή Audi με τέτοιο εξοπλισμό και 4κίνηση φλερτάρεις με τα 80Κ€. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
To Honda είναι πιο γρήγορο, το nissan έχει καλύτερη 4κίνηση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
Από εξοπλισμό και τα δύο είναι full. Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο (σε χώρους) σε BΜW ή Audi με τέτοιο εξοπλισμό και 4κίνηση φλερτάρεις με τα 80Κ€.Μην με πας αλλου εκει που παω να κατασταλάξω,οχι οτι εχεις αδικο....
Αληθεια τα Nissan πως πάνε απο αξιοπιστία?Τα honda ξέρουμε!!! -
Από εξοπλισμό και τα δύο είναι full. Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο (σε χώρους) σε BΜW ή Audi με τέτοιο εξοπλισμό και 4κίνηση φλερτάρεις με τα 80Κ€.Μην με πας αλλου εκει που παω να κατασταλάξω,οχι οτι εχεις αδικο....
Αληθεια τα Nissan πως πάνε απο αξιοπιστία?Τα honda ξέρουμε!!!Να αρχίσω να γράφω ;;; [emoji14]
Τουλάχιστον το xtrail φτιάχνεται Ιαπωνία και άρα συναρμολογείται καλύτερα από το qashqai.
Είναι ομως άσχημο και προσωπικά δεν εκείνα ευχαριστημένος από την οργάνωση και το δίκτυο της εταιρείας αλλά ίσως είμαι αυστηρός ως επί χρόνια τογιοτακιας -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αληθεια τα Nissan πως πάνε απο αξιοπιστία?Τα honda ξέρουμε!!!Να αρχίσω να γράφω ;;; [emoji14]
Τουλάχιστον το xtrail φτιάχνεται Ιαπωνία και άρα συναρμολογείται καλύτερα από το qashqai.
Είναι ομως άσχημο και προσωπικά δεν εκείνα ευχαριστημένος από την οργάνωση και το δίκτυο της εταιρείας αλλά ίσως είμαι αυστηρός ως έπη χρόνια τογιοτακιαςΝα πεις...αφου δεν γνωριζουμε
-
Εχω γράψει πολλά στο τοπικό του κάσκαι αλλά σε γενικές γραμμές είναι και όσα έχω ήδη αναφέρει για την οργάνωση και το δίκτυο αλλά και πολλά προβλήματα συναρμογης και ποιότητας υλικών.
Μηχανικα τα dci σύνολα έχουν χρόνια στην πιάτσα χωρίς σημαντικά θέματα.
Μεταξύ χοντα και νισσαν μακράν η πρώτη -
Πιστεύω ότι το Xtrail ως πιο μεγάλο και φτιαγμένο την Ιαπωνία, δεν έχει σχέση με το QQ ποιοτικά.
-
Εξάλλου η Honda είναι γνωστή στην Ελλάδα για την άριστη οργάνωση του δικτύου της και την χωρίς ελλείψεις διάθεση ανταλλακτικών [emoji57][emoji57]
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Εξάλλου η Honda είναι γνωστή στην Ελλάδα για την άριστη οργάνωση του δικτύου της και την χωρίς ελλείψεις διάθεση ανταλλακτικών [emoji57][emoji57]Ο Σ. σε όσες εταιρίες έχει , είναι να μην βρεθείς στην ανάγκη ανταλλακτικών.
Το μόνο που σώζει την κατάσταση (για civic & CRV ) είναι αρκετά μαγαζία του εξωτερικού που στέλνουν και Ελλάδα.
-
Εγω στις 2 μηχανες μου που ειχα αγορασει καινουριες τα τελευταια 4 χρονια με καλυψε αμεσως στο θεμα ανταλλακτικων και εγγυησης. Η ζημια μπορω να πω οτι ηταν σημαντικη
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειπα και εγω να ξεκινήσω σημερα,το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού....
Πρωτος σταθμός εκει που συστησατε οι περισσότεροι
X1 ok δεν λέω καλό αυτοκίνητο αλλά χωρίς να μου κάνει κλίκ και να πω αυτό ειναι,ικανοποιητικοί χωροι,βεβαια αν καθησω μπροστα εγω δεν ξαναχωραω πίσω,ο χωρος αποσκευων ιδιως αν εκμεταλευτεις το δευτερο πατωμα θα ελεγα οτι είναι πολυ καλός
Η ποιότητα κατασκευης θα περιμενα να ειναι πιο ψηλά,αυτό που ειδα στην εκθεση ηταν με δερματίνη
Το βενζινοκινητο χωρις τετρακινηση με ενα καλό εξοπλισμό Xline advance αν δεν κανω λαθος βγαινει κοντα στα 37,700 με τελικη τιμή απολυτου μετρητοις κανενα 700 αρι ποιο κατω,το αντιστοιχο πετρελαιο βγαινει 4 χιλιαρικα ποιο ακριβο.εκει ειδα και την 3 αρα στην οποια εβλεπα οτι δεν χωραω με τιποτα,ηταν πολύ στενα και ο χωρος αποσκευων θα ελεγα οτι δεν ηταν αρκετος
Το μοναδικό αυτοκινητο που μου εκανε κλικ στην εκθεση ηταν μια 5αρα αλλά αυτο αλλα λογια να αγαπιομαστε,αναμονη για test drive και βλέπουμε.Ρωτησα για Χ2 και δεν ηξεραν κατι,καθως και αν θα γινει facelift στην Χ1
Δευτερος σταθμός Mercedes,εκει ειπα να δω την GLA,ποιο καλη ποιοτητα κατασκευης απο την X1 αλλά χανει σε χωρους,η αισθηση που σου δίνει ειναι αλλη ομως,εκει που ειδα μια κυρια να μου κλείνει το μάτι ηταν η c class,ανεση μπρος πισω και πολυ καλός χωρος αποσκευων,ομορφη και με 156 αλογα αυτοματη και κατι αλλα καλουδια βγαινει τελική στα 36100,θα ελεγα τίμια τιμή για ενα τετοιο αυτοκινητο
Δυστυχως δεν προλαβα να περασω απο την Volvo,αρχιζω και ξεκαθαριζω καποια πραγματα στο μυαλό μου σχετικά με τι θελω.... -
Δε θα ειχα καν το διλημμα c class X1, ειδικά σε τέτοια τιμή θα πήγαινα ξεκάθαρα στο πρωτο.
Sent from my iPad using Tapatalk
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ